Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 21 21:18 #12254

Robi!

Neked 1200 km-be majdnem belefér Lefkada és Kefalonia is.
Én ezek közül elsőre Kefaloniát ajánlanám.
Nézd meg SzÖged - Vasiliki (Lefkada) távot, az 1220 km (viamichelin.com) Onnét átkompoltok Fiskardo-ba és már Kefalonián is vagytok.
Nézd meg a Jón tenger kékjét! Nem fogod megbánni. :)

Esetleg nézd meg Pelion félszigetet. Azt is sokan dicsérik. De erről nincs személyes tapasztalat.

De legjobb, ha Thassos-nál maradsz! Még csak 1* voltál!!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 21 17:25 #12232

Stavros-on még nem voltunk,de az nem is vonz annyira.
De ha van konkrét tipped,akkor lökd csak felém.
Ha nem lököd,akkor szombaton kihúzom belőled az tuti.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 21 17:14 #12229

Robi!
HA Lovas Zsuzsit kérdezed biztosan sok infot tud adni Toriniról,inkább mint Sarti.
Vagy Stavros?? Ott már jártatok?Azt jól ismerem mi vagy 5ször voltunk.Mellette lévő kis falu az Olimpiáda már ott is kialakult a nyaraltatás pár éve még nem.De Ági biztosan segít.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 21 16:40 #12222

Melus!

Még gőzöm nincs és nagyon messze is van,de nem tudom eldönteni a tényt.
De ha Ági-val meg tudok egyezni,akkor marad a sziget.
A másik topikba adtál egy jó tippet,de szept eleje lehet hogy még nyüzsi egy kicsit.
Meg olvastam valami Dionisiou Beach-ről is ,hogy nagyon nyugis és szép.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 21 16:27 #12219

Azért gondoltam,hogy Görögországba megyünk,mert az idén eléggé ki fogunk költekezni,így marad a szeptemberi kocsikázás.
Igaz eléggé tartok a 2014 szept,hogy már nem nagyon lesz jó idő,de hátha szerencsénk lesz.
Gondoltam visszatérünk a szigetre,de még azzal várnánk pár évet.
Ezért gondoltam,hogy Sarti,de bármi jó ötletetek van szívesen olvasnék róla és ha van jó szállás linketek,akkor azt is nyomjátok felém legyetek szívesek.
Bármire vevő vagyok ami 1200 km-en belül van.

Robi!
Engem ezért meg fognak ölni, de szerintem ne menjetek Sartira. Ahogy olvasgatom, és leszűröm a lényeget, egyre inkább - csúnya szóval élve - elparáliásodik. :(
Nem voltam még, de már nem is tervezem. Persze, azt nem mondom, hogy egy jó kis kiruccra nem alkalmas, de a feelingje már nem a régi. Mivel olcsó, és közeli hetente nyaralók ezrei érkeznek, görögbe. Szerintem kész lennél tőlük, ahogy én is.
Ha már a Chalkidiki, akkor inkább Neos Marmaras, pl. Nekem sokkal jobban tetszik, és minden elérhető, ami a Sartiról. Autentikusabb ki falu, bár ez sem turista-mentes. Képek alapján jobban nekem való lenne.
Nálam is csak esetleges terv, ezért konkrétumokkal nem tudok szolgálni, de ha gondolod nézz utána.
Hogy mikori tervembe fér bele, azt nem tudom, de még azelőtt jó lenne, mielőtt Sartivá válna. :wink:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 20 06:19 #12189

ha megjöttünk és érdekel elmesélem mi a mi meglátásunk

Azt nagyon megköszönném. Jó lesz olvasni friss ropogós híreket ez ügybe. Nem tudom miért érdekel ennyire Sarti,de ezt néztük ki magunknak. Arra még nem jártunk soha.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 19 19:11 #12188

Cserrobi!
Május 31-én indulunk Sartira, ha megjöttünk és érdekel elmesélem mi a mi meglátásunk
(Én egyébként 3 vagy 4 éve voltam Sartin , ugyanígy júniusban nem volt se tömeg, se Siófok érzésem és velem ott is cukkerek voltak a görögök :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 19 16:16 #12187

Minden mást szívesen veszek,de abba kell belegondolni,hogy szeptemberről beszélgetünk.
És ez ügybe már csak Göröghon jöhet számításba szerintem.
De ezért is írtam ennyire korán.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 19 16:13 #12186

Hát igen! Az 1200 az egy határ, főleg a balkánon át. Másik irányba azért sokkal jobb. Ha nem Görögországban gondolkodnál, tudnék más ötletet, de úgy látszik a szívünk görögbe húz! A sziget Rád vár!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 19 15:58 #12185

Anna!

Az Én szakmámba ez sajnos nem megoldható,tehát februárba foglalok álltálába.
Ezek szerint akkor a Sarti kilőve. Még jó hogy írtam a fórumon,így járhat az agyam hová is kocsikázzak.
Egy sofőr (Én) kb 1200 km bír normális körülmények között.
Tehát ebbe kell beleférnem.
Lehet hogy visszamegyünk a szigetre ! ? :futyul:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 19 15:45 #12184

Robi!
Mint írtam, nagyon sokszor voltunk Sartiban. Nagyon beleszerettem a helybe, aztán utoljára teljesen kiábrándultam, ez kb. 5 éve volt. Utána kerestem más helyet, így találtam meg Thasost.
Elvesztette a régi hangulatát. Rengeteg volt a magyar, és azt vettem észre a helyieken, hogy megutáltak bennünket. Már szinte mindenki Sartiba ment nyaralni. Maga a félsziget csodálatos, gyönyörű öblökkel, stb. Azért látni kell.
Amit esetleg tudok ajánlani, hogy le kell csapni last minute utakra. Mi így voltunk Zakhintoson, szinte potom összegért, ami szintén egy csodás sziget. Tudom ez már 1200 km kívül esik.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 19 15:10 #12183

Csajok!

Köszönöm a válaszotokat és örömmel olvastam,hogy reagáltatok rá.
Lehet hogy egy kicsit bolondnak fogtok tartani,de Én már jövő nyáron gondolkozok.
Mivel az ideiket elég szépen besikerült osztanunk.
Azért gondoltam,hogy Görögországba megyünk,mert az idén eléggé ki fogunk költekezni,így marad a szeptemberi kocsikázás.
Igaz eléggé tartok a 2014 szept,hogy már nem nagyon lesz jó idő,de hátha szerencsénk lesz.
Gondoltam visszatérünk a szigetre,de még azzal várnánk pár évet.
Ezért gondoltam,hogy Sarti,de bármi jó ötletetek van szívesen olvasnék róla és ha van jó szállás linketek,akkor azt is nyomjátok felém legyetek szívesek.
Bármire vevő vagyok ami 1200 km-en belül van.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 19 11:58 #12182

A honlap címe sarti.gr és magyar is.
Ha sikerül odamenni, szívesen segítek, persze ha nem vagy ismerős arrafelé, hogy mit érdemes felkeresni.
Üdv Anna

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 19 11:57 #12181

Robi!
Én mindig a Sithon travelnél foglaltam szállást. Nem tudom ki van még a régi csapatból ott. Én is az Ófalu részét ajánlom, ott régebbi apartmanok vannak, a Beach részen modernebbek. Amiben mi voltuk egyszer az lent van a parton, még nem a beach és nem is az Ófalu, de jó helyen volt a Hause Maria Sideras. Semmi extra, de tengerre néz. Voltam a Stelitsában, azzal az volt a gond, hogy közel volt a templomhoz.
Nézd végig a Sithonosok honlapját, rengeteg szállás van náluk. kb. hatszor voltunk már Sartiban, és mindig náluk foglaltam a szállást.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 19 10:46 #12178

Robi!
sartisarti.com. Korrekt honlap ha írsz nekik segítenek szállásügyben is.
Inkább az Ófalut nézzétek ne a beach részét.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 18 17:20 #12177

Jó Sarti szállást nem tud valaki. Tengerre néző apartmant keresek.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 17 09:16 #12165

Drága Pamag! :D

Üdv néked itthon! Csak pihenj előbb, aztán majd úgyis faggatunk, hogy mit láttatok... :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 16 23:07 #12162

Szia Pamag!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 16 23:03 #12161

Üdv. itthon!
Jó pihenést!

Aztán ha kipihented magad, jöhet a munka. :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 16 22:05 #12160

Na megkerültem...
Pedig az uram azt mondta, megalkudott a bányarémmel, hogy elvisz engem :lol: ... de az is csak a fiatal kislányokat nézte, mikor elrohant a csoport előtt :lol:
Jó volt, szép helyeken jártunk, de most fáradt vagyok...
Majd idővel összeáll a szöveg meg a képek :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 07 16:23 #12074

Nem érkeztem odáig, hogy jó utat kivánjak Pamagéknak, de remélem, hogy nagyon jól sikerül a kis kikapcsolódásuk, és jól érzik magukat!
Az meg természetes, hogy jó időt fognak ki... :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 05 08:33 #12065

Mostanság indulhatnak.... Szurkoljunk, hogy ezúttal a naposabb Lengyelországot láthassák! :P

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 04 19:37 #12063

Jó utat!
Alig várom,hogy olvashassak,Lengyelország még teljesen kimaradt nekünk.
Legközelebb én is igy csinálom,nem csomagolok ki és akkor tuti a következö évi utazás :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 04 18:25 #12062

Pamag !
Jó utat, tartalmas pihenést :)
p.s. Irígy vagyok vagy igen :wink: :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 máj. 04 16:42 #12060

Jó utat!!
Vigyázzatok magatokra!
Várjuk az olvasnivalót!

Teszteljétek az iGO-t. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.318 másodperc