Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 14 20:14 #10588

Az egyik, hogy melyik az kedvenc gyrosos Argostoliban? Túl sokszor említetted, így muszáj megkérdeznem, hátha még idén is finomakat árulnak. :lol:

Ha jól emlékszem a nyíllal jelölt helyen. De egy biztos, a gyalogos híd és a piac közti szakaszon valamelyik sarkon.
Egy a tenger felé egyirányú utca sarkán van, a piac felőli oldalon. Egy pár db kis asztal van kitéve a járdára. És a járda út felőli szélén van egy újságárus (vagy ital árus?) bódé is.
<!-- ia0 -->argostoli.jpg<!-- ia0 -->

A másik pedig, hogy véleményed szerint mennyi idő szükséges az assosi vár megmászásához? És hogy érdemes-e?
Erről erősen megoszlanak a vélemények, sokaknak kidobott idő. :shock: A képeid alapján nekem tetszik, csak kérdés, hogy a még most sem tökéletes lábammal bevállaljam-e?

Én nem bántam meg, hogy felmentünk. De főleg az út közbeni kilátás tetszett. Maga a vár nem nagy durranás.
Nem tudom mennyi időt tölthettünk fent, de szerintem nem sokat, mert a lányok lent maradtak. kb. 1-1,5 óra lehetett oda-vissza.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 14 20:02 #10587

Balázs, természetesen elviszünk. Sőt, jöhet más is. Micsoda jó party-t tudnánk csapni ott (is) kint!!!

Közben rájöttem, hogy busszal mentek.
Én annyit nem tudok buszozni, főleg nem egy bőröndben. :)
Inkább kihagyom...... :(

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 14 17:07 #10586

Balázs!

Immár célegyenesbe érkezvén újra olvastam a Kefaloniás beszámolód. Mit mondjak, most, hogy már ismerem a helyeket, amiről írsz, sokkal élvezetesebb volt az egész, szinte magam előtt láttam mindent.
Lenne két kérdésem feléd:
Az egyik, hogy melyik az kedvenc gyrosos Argostoliban? Túl sokszor említetted, így muszáj megkérdeznem, hátha még idén is finomakat árulnak. :lol:
A másik pedig, hogy véleményed szerint mennyi idő szükséges az assosi vár megmászásához? És hogy érdemes-e?
Erről erősen megoszlanak a vélemények, sokaknak kidobott idő. :shock: A képeid alapján nekem tetszik, csak kérdés, hogy a még most sem tökéletes lábammal bevállaljam-e?

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 13 18:08 #10584

Balázs, természetesen elviszünk. Sőt, jöhet más is. Micsoda jó party-t tudnánk csapni ott (is) kint!!!
Nagyon sokat olvastam a szigetről, de úgy érzem nem vagyok teljesen képben a látnivalókat illetően. De majd kint biztos másként lesz. Ezzel biztosan mindig így vagyok, amikor új helyre megyünk, csak már nem emlékszem :D
Mivel vegyesek a mások tapasztalatai Zakynthosról, ezért arra fel vagyok készülve, hogy mi lehet. Főleg Laganast illetőleg. Még az a jó, hogy úgy gondolom nem vagyunk kukacoskodó utazók. Minden esetre már nagyon, de nagyon várjuk a pénteket. Sok(k) volt már az egész év, jó lesz elnyúlni a langyos homokon, miközben a tenger lágy hullámai simogatják a talpunkat.... Még 4 nap. Ez már nagyon a visszaszámlálás ideje!

Verus, köszi! Írtam már, hogy kinyomtattam a beszámolódat??? :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 13 16:32 #10583

Mivel már csak 5 napunk van a zakynthosi utazásig, gondoltam írok ide pár sort!

Honey!
Nincs egy kis hely a bőröndötökben?
Ígérem, ha már a szálláson lesztek eltűnök, és csak az indulás napján térek vissza, hogy megint becsomagolj. :)
Úgy tele van a púpom............... Már mennék szívni egy kis görög levegőt!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 13 07:56 #10580

Viszont szerencsére van pozitív tapasztalat is, a lányomék is voltak pár napot Siófokon, és találtak igazi vendéglátót.

Ezt örömmel olvasom :)
Arra az esetre, ha legközelebb arra visz utunk, elkérnénk majd az igazi vendéglátó telefonszámát és/vagy :E-mail: címét...
előre is köszönöm

Bocsánat... :wink: de most megkérdeztem.
Szóval ők voltak azok:
www.familiavargafogado.hu/

Szuper, köszönöm!
el is tettem a kedvencekhez

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 12 21:54 #10578

Nagyon szép nyaralást kívánok Nektek, kedves Honey! :integet:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 12 19:09 #10577

Mivel már csak 5 napunk van a zakynthosi utazásig, gondoltam írok ide pár sort! (Úgysem írtunk ide már egy ideje.) Ha hazajöttünk meg majd írok többet is .
Bár még mindig lakásfestésben vagyunk, hiszen lassan haladunk. De ez nem baj. Így kényelmes.
Most nem linkeltem be a híres-neves Túri Vásárt, mert nem is ültem a gép előtt csak perceket. Ma van ugyanis. De majd jövőre jobban figyelek.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 24 21:40 #10459

Viszont szerencsére van pozitív tapasztalat is, a lányomék is voltak pár napot Siófokon, és találtak igazi vendéglátót.

Ezt örömmel olvasom :)
Arra az esetre, ha legközelebb arra visz utunk, elkérnénk majd az igazi vendéglátó telefonszámát és/vagy :E-mail: címét...
előre is köszönöm

Bocsánat... :wink: de most megkérdeztem.
Szóval ők voltak azok:
www.familiavargafogado.hu/

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 22 20:08 #10456

Tegnapi kirándulás

Tisza (Tiszavárkonynál)

...

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 19 20:35 #10435

Szia Balázs! Jó, hogy itthon vagy. Bár Nektek ez nem túl jó! :D Figyelemmel kísértelek a fészúkon.
A repcsis út feltétele az volt, hogy ha el tudom adni a foglalásig a robogómat,repülünk. Ha nem, buszozunk. Nos, a robogó még mindig megvan. Szóval marad a busz. Nem túl jó, de ennyire futja. :cry:

Honey! Zakynthos gyönyörű!! Minden Jón sziget szép. Te már tudod, mert lájkoltál a Face-en demi most jöttünk haza Korfuról. Nagyon szép , de mint mindig mindenkinek, nem lehet egy ilyenút soha elég hosszú !
www.facebook.com/media/set/?set=a.447064435327982.104326.100000732892561&type=3 - www.facebook.com/media/set/?set= ... 561&type=3 -pár kép Nem tudom tegyek-e ide fel belőlük.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 18 21:27 #10428

Szia Balázs! Jó, hogy itthon vagy. Bár Nektek ez nem túl jó! :D Figyelemmel kísértelek a fészúkon.
A repcsis út feltétele az volt, hogy ha el tudom adni a foglalásig a robogómat,repülünk. Ha nem, buszozunk. Nos, a robogó még mindig megvan. Szóval marad a busz. Nem túl jó, de ennyire futja. :cry:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 18 20:25 #10425

Megjöttünk!
Szép volt, jó volt, rövid volt.

A beszámolónak is nekilátok valamikor.

Sziaaaaaa :!:
Isten hozott itthon!
Kíváncsiak vagyunk! :dumcsi

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 18 19:59 #10424

Honey!

Gratulálok! Biztosan jó lesz, hiszen Görögországban van!
Repülő vagy busz???

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 18 19:43 #10421

Megjöttünk!
Szép volt, jó volt, rövid volt.

A beszámolónak is nekilátok valamikor.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 15 15:07 #10392

Honey!
De jó lesz nektek!
:matróz:

Más:
Találtam egy régi prospektust és benne egy képet (Szent Pálról) - nem bírtam ki és betoldottam a képet a beszámolómba (A történelem országútján).

A régebbi időkről szóló beszámolókat lassan a sor végére - időrendi végére - kéne sorolni... majd egyszer átrakom...

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 13 20:04 #10374

Nem. Ahhoz nyulak vagyunk. Vagyis inkább én. Talán, ha lecseréljük az opelt egy fiatalabbra, a bátorságunk is megjön ahhoz, hogy egyénileg nekiugorjunk.Irodával megyünk. De Gergő is jön velünk!!!!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 13 19:46 #10373

Honey !

Egyénileg? ;)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 13 19:44 #10372

De jó olvasni a beszámolókat!Köszönjük. A képeitek nagyon szépek!!!!

Mi is eldöntöttük az úti célt: augusztusban Zakynthosra megyünk. Foglaltunk. Visszaigazoltak. Befizettünk. Várunk...

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 12 20:29 #10365

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 12 19:33 #10364

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 11 10:59 #10352

Márta!
Írtam pü-t!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 10 17:47 #10349

Pamag!
Köszönöm és igyekszem a képekkel (vagyis megpróbálom feltenni)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 10 17:31 #10348

....................
Gondolom a könyökötökön jött már ki, hogy megyünk, megyünk , megyünk Lefkadára és, hogy motorral.
............................

De ilyenkor mindig együtt izgulunk az illetővel :kutyasétáltató:

Köszönjük a leírást!
Beleéltem magam a helyedbe...

Majd fölteszem a rendes beszámolós helyre a honlapra, csak kérek pár képet is hozzá! :lol:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 júl. 10 11:56 #10347

Negyedik nap....
Ébredés, reggeli ez meg az....
Ma csak ide menjünk a szomszédba:Vasilikibe (ez egyébként a szörfösök paradicsoma)
Perszehogy nem oda mentünk....
Gialos volt a strand neve ahová szó szerint leküzdöttük magunkat.Autóval valószínűleg sokkal kényelmesebb a megközelítése, bár azt hiszem úgy sem egyszerű.
Ez a part köves...nagyon...nagyon köves...annyira köves, hogy be sem bírtam menni a vízbe..ha igen akkor ki nem tudtam jönni...
rengeteg lakókocsi a parton.
E nap délutánjára Porto Katsiki esett, ami szerepel a világ 6 legszebb starndja listán.
Tényleg mesés...Azúr, kék, zöld, fehér, karibi hangulat ( de köves ez is)
Este vettünk vizicipőt mindkettőnknek, mert már páromnak is sajgott a talpa.
Este...este séta Nidryben, ami tipiköl vitrolás kikötős , nyaralós település, de hangulatos, tele tavernák végeláthatatlan sorával....

Ötödik nap....na ma tényleg ne motorozzunk, ezért az apartmantól motorral kb.2 percnyire lévő beachre gurultunk le...
Kicsit búvárkodtunk (még kagyló sincs annyi, mint Thassoson)....

A többit tudjátok: pancsi után hazafelé, pofára esés, lábszár és térd törés...
MIndent összevetve: szép. szép...vad...szép..vad..ebben a sorrendben...de nem Thassos, amire azt mondod...szép , elvarázsol, magával ragad és rabul ejt :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.286 másodperc