Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 30 20:25 #10659

Az aláírásomnál látható ZAKYNTHOS felíratra kattintva publikus a képek láthatók :D a nyaralásunkról.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 30 18:28 #10658

Melus!
Jó nyaralást !!!!!!!!!!!
:pápá: :pápá: :pápá: :pápá: :pápá:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 30 12:27 #10657

Melus, nagyon jó utat és klassz nyaralást! Lássatok sok szépet és gyűjtsd a beszámolóra valót!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 29 23:01 #10655

Honey!

Ígéretes ez a kis ízelítő, majd kíváncsi leszek a többire is.
Mi holnap indulunk, oda, a szikláid mögé... :wink:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 29 17:47 #10653

De a beszámolóhoz nem toll, kell, hanem billentyűzet!!! :D

Na, ebből is látszik, hogy öregszem. Én még a tollnál tartok. Aztán ha a tollas változat kész nagyjából, akkor jön a billentyűzet. :D De tényleg, az első pár oldal már kész és azért tollal, mert nem jutok a géphez, csupán percekre. Mint pl. most - van kb. 1-1,5 órám, amíg a gyerkőc angol órán van. De ilyenkorra maradnak az e-mailek és a többi is.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 29 08:19 #10652

Honey! Hagyd a mosott ruhát másra!!! :wink:
Szépek!!!!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 28 21:13 #10651

Készül a beszámoló, de egyenlőre a mosott ruha többet van a kezembe, mint a toll.

Üdv. itthon!
Gyorsan eltelt. :(
Jók a képek, ment a like az arckönyvben is. :)

De a beszámolóhoz nem toll, kell, hanem billentyűzet!!! :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 28 20:52 #10649

Előzetesen néhány kép:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 28 20:50 #10648

2000 éves olajfa:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 28 20:49 #10647

Készül a beszámoló, de egyenlőre a mosott ruha többet van a kezembe, mint a toll.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 28 19:26 #10646

Honey!
Várom a beszámolót és a fotókat!
Örülök, hogy ismét élményteli volt és jól éreztétek magatokat!

p.s.már én is nyaralnék más helyszínen...ja

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 27 18:45 #10643

Megérkeztünk tegnap este

Már eltelt 10 nap?
Örülök,hogy jól éreztétek Magatokat :) Remélem,a teknösökröl is lesznek fényképek :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 27 17:13 #10642

Sziasztok!
Megérkeztünk tegnap este.
.................

Isten hozoooootttttt !!!
Igen, kíváncsiak vagyunk :lol: de a fő, hogy jól éreztétek magatokat!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 27 13:36 #10641

Sziasztok!
Megérkeztünk tegnap este.
Zakynthos gyönyörű és nagyon jól éreztük magunkat! Sok élménnyel gazdagodtunk. Fakultatívra nem mentünk, inkább magunk szerveztünk kirándulásokat úgy, hogy béreltünk autót. A legklasszabb élmény számomra az volt, hogy pénteken délelőtt szemtanúi lehettünk 3 kis álcserepes teknős bébi első lépéseinek és tengerbe jutásának. Megkönnyeztem. Voltunk tengeri teknőslesen, az összes fellelhető kék barlangnál , Teknős-nemzeti parkban, gyönyörű öblöknél. Láttunk elképesztő naplementét, hajóztunk (kis csónakkal) méteres hullámok között na és persze jártunk a hajóroncs öbölnél. Kirándultunk, de sokat pihentünk is. Írok valami rövidke beszámolót majd és lesznek képek is. Már föltettük a gépre, de még válogatni kell.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 21 12:40 #10608

Te találtál Görögországban több helyen jó fagylaltot? Mi nem :( Egyedül Paralián volt igazi fagylalt, igazi cukrásznál. :D

nem vagyunk nagy fagyi fanok, de ezek szerint szerencsénk volt (pl. Nei Pori-n)
már ott sem a gépből kipréselős vanilia-csoki egyveleget vettük, mert azzal már fürödtünk be (pl. Sarti)

csak az volt nagyon szembetűnő, hogy adag fagyi (súlymeghatározás nélkül), és nem lett a szedőkanál simára húzva a tál szélén...az adag az ami a kanálra ráfér, ha meg olyan kedvű a cukrász-fagyis akkor húz még rá egy kicsit (és tán még vissza is megyünk másnap, mint tettük azt Kiskunhalason is :D )

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 21 10:03 #10607

.......................
Akármikor voltunk Görögországban mindig jól kifogtuk a fagyisokat, ..................

Te találtál Görögországban több helyen jó fagylaltot? Mi nem :( Egyedül Paralián volt igazi fagylalt, igazi cukrásznál. :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 21 08:14 #10606

Messzire kell utazni egy jó fagylaltért!
Akármikor voltunk Görögországban mindig jól kifogtuk a fagyisokat, nem húzták le a gombócot, öklömnyi volt és soká kitartott.
Most végre újra ilyen élményben volt részünk, de ám nem Pesten, Kiskunhalason.
Itt sem tudom, hogy hol vettük, de jó idő volt, finom fagylalt, krémes, ízes és egy napnak tűnt mire elfogyott, persze nem bántuk, már megérte lemenni.
Minden jó élményünk tartson ily soká :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 17 12:54 #10597

Elköszönök tőletek, mert már pakolok, kaját csinálok, stb. Nem hiszem, hogy lesz időm netezni. Köszönöm az úti jó kívánságokat! Biztos, hogy jó utunk lesz és szuperül fogjuk magunkat érezni! Beszámolót is igyekszem majd írni, bár sok pihenést tervezünk. Fotók lesznek. Hajajj... (Balázs, vizsgázik a polárszűrő...hi...hi..)Nem is tudom, majd a punnyadást hogy fogja a gyermek bírni?
Szóval további szép hetet, majd 10 nap múltával érkezésemet dél felől várjátok. :D

???? ?????? ??? ???? ?????? :D

Tőlem is! :D
Élek ám! És az az életést, hogy a héttől minden régi arc befut ide is.
Méghogy punnyadás? Akik oly aktív pihenők mint ti, tutira örökmozgó nyaralás lesz!
Magad is írod, hogy nem lesz időd netezni...Látod látod!
Puszika!

Mindenkinek ám...

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 17 08:28 #10596

Elköszönök tőletek, mert már pakolok, kaját csinálok, stb. Nem hiszem, hogy lesz időm netezni. Köszönöm az úti jó kívánságokat! Biztos, hogy jó utunk lesz és szuperül fogjuk magunkat érezni! Beszámolót is igyekszem majd írni, bár sok pihenést tervezünk. Fotók lesznek. Hajajj... (Balázs, vizsgázik a polárszűrő...hi...hi..)Nem is tudom, majd a punnyadást hogy fogja a gyermek bírni?
Szóval további szép hetet, majd 10 nap múltával érkezésemet dél felől várjátok. :D

???? ?????? ??? ???? ?????? :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 16 14:17 #10595

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 16 08:47 #10594

Honey!

Jó utat!

.....

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 15 21:36 #10593

Kedves Balázs,
Nem vagy valami kitartó. Pedig már kikészítettem egy bőröndöt a számodra, a legnagyobbat, hogy kényelmesen elférj. De az igazat megvallva, mivel hárman megyünk, az egyikőnk melletti ülés üres lesz. De hiba, ha nem tudsz ennyit buszozni...Pedig a cél szentesíti az eszközt.(vagy ez esetben nem?)
Mivel a robogóm még mindig megvan, így nem lett repcsis út.

Melus, köszi a sok segítséget! Szerintem nem lesz gond! Nagyon, de nagyon várjuk!!!!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 14 23:03 #10591

Én viszont úszkáltam ma a Balcsiban :D

melléklet nem található

<!-- ia0 -->DSCF2496res.jpg<!-- ia0 -->

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 14 21:42 #10590

Mivel vegyesek a mások tapasztalatai Zakynthosról, ezért arra fel vagyok készülve, hogy mi lehet. Főleg Laganast illetőleg. Még az a jó, hogy úgy gondolom nem vagyunk kukacoskodó utazók. Minden esetre már nagyon, de nagyon várjuk a pénteket. Sok(k) volt már az egész év, jó lesz elnyúlni a langyos homokon, miközben a tenger lágy hullámai simogatják a talpunkat....

Honey! :lol:

Azt javallom, ne Thassost várd, Zantétól, de ezt úgyis tudod, szerintem. :wink: Anno, valahol belül, én is Korfut vártam, de ez a sziget más. Azt gondolom, hogy vannak akik kizárólag a negatív tapasztalataikat erősítik meg azzal, hogy állandóan ezeket emelik ki. Ám, van ennek a szigetnek számos jó és szép oldala, aki ezeket is látja, annak jó nyaralása lesz ezen a szigeten is.
És tényleg minden hibája ellenére Laganasban csuda klassz a tenger, és finom a homok, és kellemesen langyos a víz. :lol:
De, már mindjárt meglátod, úgyis! 8)

Majd kíváncsi leszek, hogy Te milyennek láttad a szigetet :lol:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 aug. 14 21:28 #10589

Balázs! :lol:

Nagyon köszi a választ, nagyon gyors voltál! :D
Argostoliba mindenképp megyünk, lehet, hogy teknőst is lesünk, bár volt már szerencsénk hozzájuk Zantén. :wink:
Meglátjuk, megéhezünk-e arra járván.

Assos meg majd ott eldől, lesz mászás, vagy nem lesz mászás. :roll:

Oldalmegjelenítési idő: 0.493 másodperc