Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 23 14:43 #13416

Üdv Melus a hétköznapokban!
Nem csodálkozom, hogy nem nem sikerült minden, hisz az ember mindig többet akar. :)
De legalább van miért visszamenni 2 év múlva. Mert jövőre gondolom már Kréta lesz az úti cél. :)

Várjuk a beszámolót! :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 22 11:12 #13415

Szia Melus!
Hát letelt?Nem baj majd legközelebb a többit megnézitek.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 21 21:45 #13412

Hát, megjöttünk mi is! Bírtam volna még maradni....
De, elmondhatom, hogy a saját szervezésű nyaralás nagyon jól sikerült, minden szállás jó volt, a helyek pedig gyönyörűek. :D Minden betervezett hely sajnos nem fért bele, de nem baj, mert maradt miért visszamenni! :D
Aki nem járt még a Peloponnészoszon, annak ajánlom, ha teheti kóstoljon bele ebbe a területbe is. A déli részek, ahol idén jártunk sok hagyományukat őrzik, lépten-nyomon tetten érhető a történelem egy darabja.
Tervezek beszámolót, de magamat ismerve, ezzel ki tudja mikor leszek készen....
Ezért inkább egy kis összefoglalót írok majd, mihelyst belerázódom az itteni létformába. :wink:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 04 14:16 #13377

Melus! Biztos elindultatok már, de szuper jó utat kívánok!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 04 10:41 #13374

Melus!

Én is sikeres utat kívánok! Érezzétek jól magatokat!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 04 07:30 #13373

Köszönöm a jókívánságaitokat, ha csak rajtam múlik, akkor szuper nyaralás lesz! :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 03 21:19 #13372

Melus! Csatlakozom az előttem szólókhoz - felejthetetlen nyaralást! :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 03 20:15 #13371

Melus, jó pihenést, sok szép látnivalót és csodás élményeket!!!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 03 18:37 #13370

Szia Melus!
Nem tudtam, hogy már ennyire a cél előtt álltok. :)
Jó utat Nektek, készíts sok fotót, én nagyon kiváncsi leszek rá, merre jártok! :) (a romokra főleg... :) :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 03 17:40 #13369

Utolsó napom a nyaralás előtt, ez már a finish! :örül:
Pakolászok, teszek-veszek, utazási lázban égek. :D
Holnap ilyentájt indulunk, nem tudom, lesz-e időm. Ezért most köszönök el tőletek!
Már csak pár apróság hiányzik, és irány a Peloponnészosz! Van szállás, amit lefoglaltam, aztán van amit majd keresünk. Előre láthatólag két hétre megyünk, de maradunk amíg lehet/tudunk. :wink:
Majd mesélek...

Jók legyetek! Puszi Mindenkinek!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 22 16:16 #13330

Balázs! Egyem a szívedet,örültem hogy megoldódott a dolog,nem hogy még válogassak is.
Két alternatívát kaptunk,vagy Török vagy Tenerife.
A második az még nem a Mi pénztálcánkhoz van méretezve.
Mert míg odavagyunk , van az iparosoknak két hetük hogy szétverjék a lakást és mire hazaérünk minden meglegyen.
Tehát oda is elmegy jó pár milla. :(

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 22 16:05 #13328

Akkor ezek szerint nem a Best Reisen-nél foglaltatok.
Gondoltam rátok, mikor róluk volt szó......

De miért nem valami jó Görögországi repülős utat választottatok?????
Nem is értem....
:oops: :oops:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 22 15:40 #13326

Na srácok,most már kicsit megnyugodtam.
Tudjátok hogy Egyiptomba mentünk volna nyaralni,de közbe szólt az a fránya élet.
Tehát irány Törökország! (megint)
Így felajánlottak egy szállást,csak az volt a bibi vele , hogy 400 m-re volt a tengertől.
Ezzel végül is semmi gond nincs,de ha inni szerettem volna egy fantaládét vagy bármi mást,akkor 800 m-ert kellett volna bifláznom.
Tehát mire vissza értem volna a partra már curik vissza,mert megint porzott volna a vesém. :D
Így megint lehúztak egy kis pénzel,de már nem is érdekel a dolog,egy a lényeg jól érezzük magunkat.
Elég nagy izgalom volt,de azért most már meg is nyugodtunk egy kicsit.
Képeket teszek fel,de beszámolót még mindig ne várjatok tőlem.
Üdvözlünk mindenkit,a férfiaknak pacsi a lányoknak meg puszi!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 20 12:04 #13305

Szia Honey! Tényleg milyen hamar eltelt!. Üdv. itthon. Szép helyen voltatok.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 20 11:29 #13303

Nagyon gyorsan telik az idő! Üdv. újra itthon!
Várjuk a beszámolót! :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 19 22:11 #13299

Hazaértünk. Majd írok bővebben. A fészre már néhány képet átküldtem ma délben. Volt wifi az apartmanban (nem tettem fel képeket hamarabb, nehogy a betörők kiszimatolják, hogy nem vagyunk itthon :( ). Este fél 8-ra értünk haza. Minden jó volt, kivéve a szállásunkon az ágyat és a párnát. Ez volt az egyetlen dolog, amiért nem bántam, hogy eltelt ez az 1 hét. Pihenni nem lehetett azon az ágyon. A sziget szép. Nálam mégis Thassos maradt az első helyen.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 15 13:45 #13249

Üdvözlet Kefalóniáról. Minden rendben velünk. Holnaptól lesz autónk és majd indulunk felfedezőútra. A szállásunk is megfelelő. A tenger szuper. A kabócák nagyon aktívak:-)

Jó felfedezést, majd jó pihenést!!!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 14 13:49 #13245

Üdvözlet Kefalóniáról. Minden rendben velünk. Holnaptól lesz autónk és majd indulunk felfedezőútra. A szállásunk is megfelelő. A tenger szuper. A kabócák nagyon aktívak:-)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 12 16:47 #13226

Honey már elrepült azóta, sőt már élőben hallgatja a kabócákat, eszi a finom gyrost... stb, a többit is hozzá tudjuk képzelni.... :wink:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 11 17:45 #13224

Honey!

Minden jót kívánok nektek az útra, és a nyaralásra is! :örül:
Gondolom, már tűkön ülsz, de már mindjárt... :úszógumi: :túra:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 11 12:42 #13222

Honey! Én is nagyon kellemes utat kívánok!
Van egy barátnőm, aki úgy engedi el ismerőseit hosszú útra, hogy ad neki egy zacskó franciadrazsét, de nem szabad megenni, csak, ha hazaért az utazó. Ez azt jelenti, hogy épségben hazaérkeztünk.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 10 21:40 #13219

Honey!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 09 21:34 #13207

.................Aztán GOOOOOO Kefalonia!!! :örül:

Érezzétek nagyon jól Magatokat! :pápá:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 09 20:44 #13206

Mi is készülődünk. Nem tudom, hogy mennyi időm lesz benézni már, elvileg még van 2 napunk az indulásig, de sűrűsödnek a teendők! Aztán GOOOOOO Kefalonia!!! :örül:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 aug. 01 17:20 #13091

Egyéb élménybeszámolók között megérkezett Bocsika idei beszámolója :D

www.thasos.hu/index.php/elmenybeszamolo/egyeb-elmenybeszamolok/542-bulgariai-nyaralasunk-2013 - www.thasos.hu/index.php/elmenybe ... asunk-2013

Oldalmegjelenítési idő: 0.407 másodperc