Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2014 márc. 31 14:33 #14031

Edessa egy kicsit kiesik.
De Dion és Meteorák megtekintésére talán jó lehet Leptokaria, Platamonas, Nei Pori is.
Platamonas-on egyszer szálltunk meg, mikor Thassos-ról hazafelé elmentünk a Meteorákhoz, és a hazaindulás előtt még aludtunk egyet. Nem volt túl zsúfolt, de nem is volt kihalt. Tavernák közt is lehetett válogatni. A partról nem tudok nyilatkozni, mert azt nem próbáltuk.

Jó tervezgetést!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2014 márc. 31 14:03 #14030

Mert szeretnénk még tekeregni a szárazföldön is egy kicsit előtte. (Edessa, Dion,Meteorák ...ha összejön), ezért a szárazföld.De annyira, képlékeny még, hogy bármi lehet. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2014 márc. 31 12:31 #14029

Akár.
De tudod mit? Miért nem +5 nap Thassos. :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2014 márc. 31 10:45 #14028

Balázs!
A dolog még képlékeny, nézelődünk. A Kassandra-félszigeten is gondolkodunk. Chalkidikit tavaly bejártuk. Szívesen veszem bárki javaslatát :D

Re: Korinosról , Makrigialosról 2014 márc. 31 09:46 #14026

Korinosról , Makrigialosról tud nekem valaki pár szót mondani? Thassos előtt kb. 5 napot Thessaloniki környékén töltenénk és még mindig nem döntöttük el hol.

Én nem ismerem ezeket a helyeket. Makrigialos-ról szoktam olvasni, hogy jó hely tranzit szállásnak. De ennél többet nem tudok.
Viszont felmerült bennem a kérdés: Miért pont ez a környék? Miért nem mondjuk Chalkidiki egyik kevésbé felkapott része?

Re: Korinosról , Makrigialosról 2014 márc. 30 17:02 #14023

Hát, ha eszerint kérded, akkor a kettő közül talán Korinos lehet a tömegmentesebb.
Bár fogalmam sincs, hogy az Olymposi-riviérán mennyire vannak csendesebb helyek. :)

(az ókori kutyagumikkal dettó én is így vagyok...nekem mindegy, csak régi kő legyen, máris megvan a boldogság :) )

Re: Korinosról , Makrigialosról 2014 márc. 30 16:21 #14022

Szia Messi!
A kollégáim szerint :

Mond nem unod még, hogy már láttad az összes ógörög kutyaxart is???

Nekem mondjuk annyi a lényeg, hogy ne legyen nyüzsgő és tömegterhelt a hely...én ebből a szempontból kérdem :D

Re: Korinosról , Makrigialosról 2014 márc. 30 15:55 #14021

Szia Márta!
Mindkét település tipikus kis üdülőfalunak tűnik.
Én mindent romok szempontjából nézek, és e két településről lehet kirándulni,a környéken van Pydna, Dion és Vergina - is ha jól tudom -, már ha valaki szeret a régi kövek között bolyongani. :)

Korinosról , Makrigialosról 2014 márc. 30 15:19 #14020

Nézem a webkamera képet és kutyával rohangálnak a parton.(én meg ülök a lakásban és tömöm a fejem a sok okossággal :cry: )

Korinosról , Makrigialosról tud nekem valaki pár szót mondani? Thassos előtt kb. 5 napot Thessaloniki környékén töltenénk és még mindig nem döntöttük el hol.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2014 márc. 02 19:51 #13870

Jó tan?cs?

Cseréljétek be egy Thassos-i útra.
:D :D :lol: :wink:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2014 márc. 02 11:55 #13865

Megszületett az évi nagy döntés RODOSZ lesz a cél előleg kifizetve.Ha van jó tanács szívesen
vesszük.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2014 jan. 21 07:51 #13699

Sziasztok!
Mult héten Gyulán voltunk,próbáltam volna pár képet feltölteni ,de nem sikerült :( Nagyon jól éreztük magunkat :)

Próbáld meg így a képfeltöltést:

1. katt a linkre: www.directupload.net/
2. tallózás>>kiválasztod a feltölteni számt képet
3. katt a hochladen gombra
4. a beadott linkek közül kijelölöd az utolsót (azt hiszem 5.)>>jobb egér gomb: másolás
5. vissza a thasos. hu honlap adott topikjába >>új hozzászólás
6. katt a Img gombra (ld. a szövegablak fölött) és a két szögletes zárójel közé jobb egérgomb , beilleszt

A kiválasztott képet át kell méretezned kisebbre, mert csak relatív kis méretű képet enged feltölteni

Re: Nyaralások más helyszíneken 2014 jan. 20 17:57 #13695

Utazz! Igy sem rossz :D

Amelyik kép tetszik, arra kell kattintani, és már ott is vagyunk.A baloldalon lévő nyilak szinte azt az illúziót adják, mintha ott lennénk! Megyünk előre, hátra, jobbra, balra. Jó kirándulást!

www.fullscreen360.com/ - www.fullscreen360.com/

Kirándultam egyet, nagyon tetszett! (Azért szeretnék ezeken a helyeken, élőben is körülnézni)

Anna

Re: Nyaralások más helyszíneken 2014 jan. 20 09:09 #13694

Sziasztok!
Mult héten Gyulán voltunk,próbáltam volna pár képet feltölteni ,de nem sikerült :( Nagyon jól éreztük magunkat :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2014 jan. 18 09:42 #13693

Utazz! Igy sem rossz :D

Amelyik kép tetszik, arra kell kattintani, és már ott is vagyunk.A baloldalon lévő nyilak szinte azt az illúziót adják, mintha ott lennénk! Megyünk előre, hátra, jobbra, balra. Jó kirándulást!

www.fullscreen360.com/ - www.fullscreen360.com/

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 nov. 06 10:42 #13542

Honey!
Felmerült a lehetőség Zakyntosra menni, tényleg a repülőgépek a fejünk fölött húznak el?

Ha Kalamakin laktok/strandoltok vagy Laganas Kalamaki felé eső végén strandoltok, akkor igen. A reptér a homokos föveny végénél kezdődik, tehát már nagyon alacsonyan vannak a gépek, amikor odaérnek . Szerintem érdekes. Nem hangos, inkább élmény.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 nov. 04 13:09 #13541

Honey!
Felmerült a lehetőség Zakyntosra menni, tényleg a repülőgépek a fejünk fölött húznak el?

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 okt. 17 09:36 #13499

Azta!
Ennyi szépség, meg jó :wink: . Ez már élet a javából :D /nagyon jó fotók/

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 okt. 16 10:35 #13490

Kilátás a szobaablakból:

Az éjszakai vár:

Keszthely, Festetics Kastély:

Görög vonatkozás mindenhol van :-):

sümegi vár:

Mága Zoltán koncertje a pincében, miközben mi kézzel tömtük be a szánkba a sült libacombot egy középkori lakoma alkalmából:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 okt. 11 12:58 #13471

Honey! Jó őszölést nektek! :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 okt. 11 07:42 #13468

Sz?p,napsütéses h?tv?g?t k?vänunk Nektek Sümegr?l. Egy kicsit eljött?nk pihenni. Tegnap megk?stoltam Badacsonyban Szegedi R?za (Kisfaludy Sändor szerelme ?s feles?ge volt) ürmös borät. Nagyon különleges ?s finom. Ma Keszthelyre lätogatogatunk :-)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 okt. 02 18:32 #13454

Zakopane, 2013. szeptember 30.

Szép, napos idő volt, csak éppen meleg nem volt egy cseppet se.
Turista turista hátán (és most nincs főszezon :wink: ), mégis emberléptékű az egész. És ott senki nem vicsorog a másikra, mint Magyarországon :(
A piac bejárhatatlanul nagy, a sétálóutcán vannak padok, a hegyek monumentálisak :fülyül:
És mégse lovskocsikáztunk :(

melléklet nem található

melléklet nem található

melléklet nem található

melléklet nem található

melléklet nem található

<!-- ia0 -->krupówki.jpg<!-- ia0 -->

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 okt. 01 21:58 #13448

Nna, voltunk amaradék lengyel pénzt elkölteni :D
Pár képet majd később....
Szép időnk volt.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 26 19:26 #13436

A kis összefoglalóm még nincs kész, de dolgozom rajta. :wink:
Én már fel is adtam azt a célt, hogy valahonnan úgy jövünk majd haza, hogy - na itt mindent láttunk! :wink: Amilyen szinten, minden iránt érdeklődők vagyunk, ez szinte teljesen kizárt. Bár, Zakynthosról talán elmondhatom, hogy láttuk, amit akartunk - egy híján. :wink:

A jövő évi úticél szintén pénzfüggő lesz. De, az én mindenkori nagy célom Kréta marad, addig, amíg el nem jutunk. Sőt, gyanítom, hogy utána is. :D
Így, hogy már 5 napja itthon vagyunk, ideje elkezdeni a tervezgetést. És, ezúttal nem is én kezdtem. Szóval a párom ötlete alapján jövőre, más útvonalon, Erdélyen átmegyünk. No, nem egy hátsóval, pár nap leskelődést beiktatva, de görög végcéllal. További tervezgetés a sötét téli estéken esedékes...
De most még mutatok nektek valamit, tavalyi képek Kefaloniáról, és Ithakáról, Melus módra, a végén egy kis katasztrófatúrával. Sok kép, csak idő milliomosoknak ajánlom. :wink:
picasaweb.google.com/108251470640786029018/Kefalonia?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMHrzNa6yoDcFw&feat=directlink-https://picasaweb.google.com/1082514706 ... directlink

Re: Nyaralások más helyszíneken 2013 szept. 23 17:49 #13419

Szia Melus! Várjuk azt az összefoglalót! Biztos szép helyeken jártatok. A fotókat se feledd!!!

Oldalmegjelenítési idő: 0.232 másodperc