Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 09 11:18 #16381

Nem küldte el... :(

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 07 22:13 #16377

Na végre.
Ma délután érkeztünk a második szálláshelyünkre. Ez már sokkal kényelmesebb. Csak most hozzá kell szoknom a betűkhöz. Itt már bejön a wifi.
Majd írok többet is. Jók legyetek! :D

Akkor ezek szerint nem a saját technikával volt a gond....
Várjuk.
Mi (én biztosan) jók vagyunk. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 06 19:17 #16376

Na végre.
Ma délután érkeztünk a második szálláshelyünkre. Ez már sokkal kényelmesebb. Csak most hozzá kell szoknom a betűkhöz. Itt már bejön a wifi.
Majd írok többet is. Jók legyetek! :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 25 22:27 #16332

Megjöttünk ám, nem maradtunk Egyiptomban. :)

Fotók egyenlőre a facebookon: www.facebook.com/media/set/?set=a.1020920797942617&type=1&l=cbdd6f9337-https://www.facebook.com/media/set/?set ... cbdd6f9337

De lesz még galéria is, csak ki kell válogatnom. Sikerült csinálni az egy hét alatt 1200 db fényképet. :) Na jó ebből több mint 400 vízalatti.

Pihenős nyaralás lett. Sajnos a nagy meleg miatt nem mertük bevállalni Luxort. egy hajós kiránduláson és egy sivatagi túrán voltunk csak. A többi napon pihentünk és csak a hotelben és környékén sétáltunk.
Egészen más világ, mint Görögország. Mind a helyszín, mind a kiszolgálás. Nem jobb, nem rosszabb, MÁS.
Viszont a Vörös tenger az mindent visz! Az csodálatos.

No majd lesz egy hosszabb beszámoló is!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 18 20:09 #16321

Valamikor én is szemeztem Sartival. Csak jót hallottam az onnan érkezőkről. Kimaradt. Szerintem ha nem találok Thassosra akkor talán a mai kedvencem Sarti. Ott a csodálatos Athos hegy a kolostoraival. Annak idején elhajóztunk a hegy mellett, és az idegenvezető bőven beszélt az ott élőkről. Szerintem biztosan van valami kisugárzása a kolostornak, azért olyan meghitt hangulatú, nagyon vonzó hely, a sok turista ellenére is.

Az a mondás járja, hogy amíg lesznek emberek akik értünk imádkoznak /papok, apácák/ addig lesz ember a földön. Férfiember, aki teheti lépjen be a Kolostor Köztársaságba, adakozzon, és akkor mindig lesz aki imádkozik értünk. :?

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 18 13:19 #16320

Köszi Honey neked is a véleménynyilvánitást. :)
Én is úgy gondolom, hogy strandok szempontjából babával tökéletes lenne. :)

Néztem a távolságokat...Vergina tényleg több mint 200 kilométer Sartitól? Mert az azért sok...az az igazság, hogy ha gyerekkel megyünk, okés, hogy fogunk ide-oda kirándulni, de szegénykém ül eleget az autósülésben oda-és visszafelé, nem nagyon akarnám több száz kilométerért megint beleültetni. :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 18 12:18 #16319

Bennünket Görögország először Sartin keresztül érintett meg. Következő évben is visszamentünk, de akkor már 2 hétre. Kis motorral bejártunk nagyon sok környékbeli látnivalót. Ez már vagy 8-9 éve volt. Sok magyar jár ide (no és a többi megszokott nemzet gyermeke). Sarti tengerpartja No.1!!! Babával, kisgyermekkel pedig abszolúte. Lassan mélyülő, finomhomokos és csodaszép. Annyira szép volt a víz, ahogy csillogott benne az aranyló homok.... Szép emlékek fűznek bennünket Sartihoz. Mi szerettük. Csak amióta Thassoson is jártunk, az lett a kedvenc. :D Azóta is az, pedig Kefalónia, Zakynthos, Parga és egy kicsi Lefkada is volt már.... :) de Thassos 3x :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 18 09:59 #16318

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 18 09:54 #16317

Az Apollon Travelnél- mehetsz kocsival is lehet csak a szállást foglalni, nem zsákbamacska a szállás,megbizható jó szállásaik vannak.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 18 09:28 #16316

Zsuzsa ez még nagyon nem végleges, csak egy ötlet, még az is lehet, hogy nekiindulunk a Peloponnészosznak újra. :)

Ha megyünk, szerintem egyénileg megyünk, foglalok a bookingon vagy valahol, de a Sarti beachet megjegyzem. :) És tudod, ha autóval megyünk, sokkal szabadabb az ember, felfedezhetjük a környéket.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 18 08:34 #16315

Messi!
A babával Nektek ideális hely Sarti, ha lehet tanácsolni a Sarti Beachra kérjél szállást, az Apollon Travel-nek baráti áron van és jó minőségü szállásai, na és a lényeg nagyon jó áron elvisznek Verginára, a 700 éves müködő kolostorhoz, és Edessába a babával nyugodtan részt vehettek a kiránduláson, sem Nektek, sem a babának nem lesz fárasztó, de szinvonalas!!!!!!! idegenvezetésben lesz részetek, a kolostorba semmi megkötéssel, és csak mi magyarok mehetünk be és Edessában is mentek amiww.facebook.com/sarti.gr/photos/ms.c.eJxlkMkNwEAIAzuKDF6u~;huLlE~_05jsyHsBgQStHGa0TeOwncCHM5k0w1ExpDxtC0CE9fpQQi7CWfbS5jtpZi~_iUh7rspLqaK6P7MFJdEesb6660i8Rgvp1fHuZR2A~-~-.bps.a.10153172070648600.1073741844.261371468599/10153172071028600/?type=1&theater nincs közel Sartihoz.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 18 06:29 #16314

Pamag!
Igen rémlett aztán valami az időkorlátról, de miután megírta a Háború és Békét cseppet ingerült lettem :)
Kassandrára is kíváncsi vagyok, lehet nekünk meg az lesz jövőre

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 17 22:12 #16313

Márti, bátran vállalom ám, ha mégis Sartin fogunk kikötni! :) Végre megnézhetném Verginát. :)
Pargát a gyerek miatt nem akarom, túl dimbes-dombos, idén megfogadtuk, hogy semmi hegyimenetes szállás nem lesz egyelőre a kiscsajjal, mert iszonyú le-föl cipelni a cuccokat a partra... :)
Ha olyan távban gondolkodnék, akkor valahol a korinthoszi részen néznék szállást, kérdés, hogy van-e ott is ilyen nyüzsis település -tőlünk nem utaztatnak arra a vidékre, de más országból igen.
Meglátjuk. Még messze van, csak Sarti annyira kézenfekvő, hogy ott még nem jártunk, van számomra is látnivaló, a környéken is szét tudunk nézni.

(hú Pamag, Dodona is jó lehet, néztem Pargatól még kb. egy óra kocsival)
Valahogy Delphoit kellene útba ejteni egyszer, párom erre mondta, hogy menjünk megint a Peloponnészoszra, de oda csak egy (pl) Paralián alvással vagyok hajlandó nekiindulni, marha messze van, főleg gyerekkel. :)
Valami új, még nem látott romot fel kell fedeznem, nincs mese, romhiányom van. :) :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 17 21:43 #16312

Eltűnt amit írtam :evil:
.....................................
A Chalkidiki félsziget is tartogat gyönyörűségeket és ..................................

Márti! Van időkorlát. (Nem tudom, mennyi) Vsz az lehetett a ludas... (vagy én néha megcsináltam, hogy az előnézetet megnéztem, aztán mint aki jól végezte dolgát, becsuktam... csak éppen a küldésre nem nyomtam rá... :roll: )

A Chalkidiki nagyon szép természeti táj, egyszer láttam egy videót róla és meglepődtem. Bizony meg kéne nézni.
És ott született Arisztotelész... :D...meg ott vágta át Xerxes az Athos-félsziget nyakát csatornával...

De ha Pargát nézed, Messinia, ott meg Dodona van a közelben... (Ionnanina mellett)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 17 21:36 #16311

Sziasztok! Szombat este szerencsésen hazaértem Erdélyből, .......................

De jó volt... ! :D :pápá:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 17 20:24 #16310

Uági!
Téged meg sárgára irigyellek, azt remélem tudod :) de nem Nagyon örülök, hogy ezer szépséget látsz!!!Ölelünk Tomi-Márti

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 17 20:23 #16309

Eltűnt amit írtam :evil:
Messi!
Szerintem ne mentegetőzz azért mert szemezel Sartival!
A Chalkidiki félsziget is tartogat gyönyörűségeket és ehhez kiváló alaptábor Sarti!!!!!Mi már 2x voltunk, de bármikor visszamennék

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 17 20:15 #16308

Sziasztok! Szombat este szerencsésen hazaértem Erdélyből, pontosabban a Só-vidékről.A szállásunk Korondon volzást, innen mentünk kirándulni. Azért jó messze van, hétfő:utazás, kedd:Békásszoros, szerda:Csiksomlyó, csütörtök:Parajd,sóbánya, fürdő, péntek:Korond, Csigadomb, Atyha,szombat:haza. Ennyit távirati stílusban.Az időre nem lehet panasz,ott is meleg volt, bár csüt.és pént. du.-tán volt némi eső, és éjjel kellemesen lehült a levegő. Gyönyörűséges tájakat, sok érdekeset láttam,-mint népművész-, a könyvből tanultakat. végre élőben. Aki teheti feltétlenül nézze meg Erdélyt, felejthetetlen! Sok szeretettel, üdvözlettel: B.-né U. Ági.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 17 12:38 #16307

Sziasztok!
Már a jövő évi nyaralásban gondolkodva, nézegetem a helyeket. Ne legyen messze, legyen a környéken látnivaló, mi szeretjük a nyüzsit, főleg este, tehát nem zavar a tömeg a sétáló utcákon. :)
Bevallom megnéztem Sartit. (tudom, hogy nem mindenki szive csücske az elturistásodás miatt, de valamiért nekem tetszik egyébként) Közel is van viszonylag, nyüzsi van, homokos part, és van látnivaló. Meglestem a körülötte lévő településeket is, Vourvourout, Toroni, de azok nekem túl csendesek. Szeretünk sétálgatni a sétányokon, beülni valahová, válogatni a boltokban, szóval lehet, hogy tényleg Sarti kellene nekünk. Egyszer régen voltunk ott átutazóban, és tetszett, de azóta tuti más lett. Mennyire vállalható szerintetek?

Ha messzebb mennénk, akkor meg kellene állni valahol aludni. Gondolkodtam még valahol Korinthosz környékén, csak ott is olyan hely kellene ami kicsit nyüzsisebb. Végül is attól, hogy a magyarok nem járnak oda irodákkal, még lehet ott is valami szép üdülőfalu, ahol minden megvan.

Ha nagyon bajban leszek a döntéssel, akkor visszamegyünk Thassosra. :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 17 11:21 #16306

Sziasztok!!
Mi is megvagyunk. Az igen rövid Bulgáriai nyaralás után mostanság hosszú hétvégéket töltünk itthon. Előbb a Balaton vidékén kóboroltunk Fonyódon volt a szállás , onnan kiindulva /Keszthely-Tapolca -Tihany./majd a hétvégén Borsod- Abaúj- Zemplén megyét. Aggtelek- Mogyoróska / regéci vár/ Sárospatak. Olyan gyönyörű nyugodt helyeken ahol se telefon se internet. Nem Thassos, :( , de itt is együtt voltunk.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 17 08:23 #16305

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 05 12:55 #16278

Messi,én is remélem,hogy jó lesz :)
Évek óta Görögországba járunk,idén is azt terveztük,de aztán valahogy belebotlottam ebbe a szállodába.Hvarra is régen akartam már menni,meg Dubrovnikba is.A nagy meglepetés nekem Bosznia,legszivesebben több napot maradnék,annyi szép helyet láttam a képeken.
Viszont most is elöjött a kigyóparám,mert olvastam,hogy nem volt elég hideg a tél és nem fagytak meg a mérgeskigyók :( szeretünk a hegyek között is barangolni,de most tuti nem térünk le a kijelölt,forgalmasabb turautakról

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 05 12:45 #16277

Kiflic, jó kis túra lesz akkor, biztosan sok-sok szépséget fogtok látni!
Dubrovnikot egyszer én is megnézném, de távolságban majdnem annyi, mint Görögország, igy kizárt... :)
Vihart mi már láttunk Horvátországban, az Isztrián, nem volt semmi, ki sem dugtuk az orrunkat az apartmanból, még a teraszra sem nagyon. :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 05 12:28 #16276

Sziasztok!

A jövö héten végre mi is indulunk :) 2 nap Balatonlelle-36 fokot irnak :)-innen tovább Hvar,Jelsa-ide csak 30 fok körül,viszont viharokkal.A szállodánk közvetlenül a parton van.érdekes nyaralás lesz,ilyen közelröl még ugysem éltünk át vihart a tengeren...de hátha még addigra másfelé fordul.Hazafelé pedig Dubrovnik,majd Bosznia.Itt még soha nem voltunk,a képek alapján csodálatos ország :) Mostarban alszunk egyet,aztán irány haza-utközben azért beugrunk Szarajevóba is :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 05 12:15 #16274

Zsuzsa, Toloban már voltunk, jó pár dolgot meg is néztünk, mondjuk oda bármikor visszamennék, de jövőre még kicsi lesz a a gyerek egy olyan hosszú úthoz. Az igazán nekem való hely. :)
A Chalkidikivel szemezek, mert ott lenne látnivaló - Vergina mindenképpen - csak a párom annyira nem favorizálja azt a környéket. De még messze van, lesz idő gondolkozni. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.135 másodperc