Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 21 08:27 #17473

Sziasztok, megjöttünk.
Hát...bebizonyosodni látszik, hogy a karmának bizony van hatalma... :)
Görögországot szeretjük, igy viszontszeret minket, Horvátországnak pedig úgy indultunk neki, hogy egy hét pihenésre jó lesz, hiszen szép, és legalább tengert látunk.
A nyaralás felénél egy napig a párom összeszedett valami hányós bacit (bár ő gyanitja, hogy a kajától volt), másnap délután a kislányom kezdett hányni, de szerencsére ő pár óra alatt letudta, utána kutya baja sem volt, harmadnap pedig nekem fájt egész nap a gyomrom. Szóval Horvátország nem szeret minket, mivel mi is úgy állunk hozzá, ahogy - a párom szerint, lehet benne valami. :)

Egyébként jó időnk volt, másfél napig nagyon fújt a szél, akkor nem igazán lehetett fürdeni. A csepplány nagyon élvezte a tengert, meg a sziklákat, kavicsokat is, alig lehetett utolérni, ahogyan sejtettük. :)Mivel a part elég közel volt, egy nap többször is mentünk vele a vizhez. Nagyon jól aludt délutánonként és esténként is. Az utat egész jól viselte, az utolsó egy órában kellett neki énekelni, mondókázni, mert akkor már nyűgösebb volt.
Porecbe sokszor bementünk, és amit mi még ott nem tapasztaltunk, hogy milyen iszonyú tömeg tud lenni...rendesen hömpölygött az sétálóutcán az emberhullám, lépni alig lehetett. Ettől függetlenül még mindig nagyon szép és hangulatos. :)
Az az igazság, hogy máshol nem is nagyon voltunk, egyrészt a betegeskedés miatt, másrészt lusták voltunk.
Ami negativum volt, az a rettenetes lehúzás, ami kint van...drágaság a köbön, párom szerint méltatlanul, ennyire azért a horvátok nem jók, hogy ilyen árai legyenek. TErmészetesen vannak normális árú boltok, csak meg kell találni őket, nekünk ez utolsó előtti napra sikerült. :) Egyes szupermarketek nagyon el vannak szállva, máshol meg totál magyar árak vannak.
A másik ami nem tetszett, hogy az apartmantelep ahol voltunk, ugye utoljára 6 éve voltunk ott, semmilyen fejlesztésen nem esik át, ugyanolyan már 10 éve, egy szalmaszálat nem mozditottak meg sehol, csak a napernyő lett több a parton (két ágy ernyővel 90 kuna egy napra, vagyis majd 4000 ft...). Most már olyan szocreálnak tűnik, pláne annak fényében, hogy elkezdtek nagyobb gyerekcsoportokat nyaraltatni a telepen, aminek szintén megvannak a hátrányai. Főleg vacsoránál. Én döbbenten vettem tudomásul, hogy ezt is lehet csinálni...a félpanziónál a gyerekcsoportok ugyanakkor jöttek, mikor mi, tolakodva, kaját dobálva, mint a sáskák, üres maradt utánuk minden, szinte nem győzték újratölteni az ételeket. Ezen nagyon kiakadtunk, hogy miért nem lehet őket külön valamikor, vagy elkülönitve leültetni, de rájöttünk, hogy annyi csoport van, hogy máshol nem tudják megoldani...mondjuk ez az étterem problémája, elég borzalmas. Ráasdásul szerintünk pont miattuk a kaja minősége is jócskán romlott (sokan vannak, esznek mint az őrült mindent amit látnak, minek nekik tatár bifsztek alapon), bár mindig találtunk olyat, ami szimpatikus volt vacsira. A reggelivel nem volt soha gond sokféle, friss, finom, szerintem korán mentünk, addigra még nem keltek fel a kis sáskák. :) Szóval emiatt elég zánkai úttörőtábor hangulata volt az egésznek. :)

De a tenger egyébként ott is szép, az Isztria és megér egy misét, mert hihetetlen helyei vannak, meleg volt, pihentünk, a gyerek pedig imádott mindent, ami új. :)
De hiányzott Görögország. Azt hiszem, a horvátokat elfelejtjük jó időre. (a párom totál ki van akadva rájuk, neki nagyon nem szimpatikus népség) Jövőre ha minden jól megy, költözés, emiatt nem nyaralunk, de két év múlva csakis Thassos. :)
Reméljük addigra Lillus is nagyobb lesz, és meg sem fog kottyanni neki a 15 órás út. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 12 16:04 #17454

Messina,jó utat Nektek! :) Biztos jó lesz :) Nekünk még 3 hét van Bulgáriáig..

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 12 09:17 #17453

Messina, jó nyaralást, jó utat! :) Érezzétek nagyon jól magatokat. Majd légyszi írj beszámolót! :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 06 09:40 #17434

egjobb példa a Castróba vezető út, előző évben megcsinálták, csak a szegély volt hátra, következő évben a víz elmosott mindent, olyan árkot épített hogy csak jeeppel tudtunk átkelni ...

Elnézést kérek az elírásért, én is Kastrora ill. az oda vezető műútra gondoltam, de mégis Theologost írtam. :oops:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 06 08:07 #17433

kiépítették a vad tájba a kényelmet, ami ott brutális természetrombolás!...Samaria szurdok végigjárására is csak egy ut volt Omalos és utcu neki le a tengerig, most több lehetőség között is választhatsz.

Én valahogy másképp láttam ezt a természetrombolást. Azt tapasztaltam, hogy utakat épitettek, amelyen szamár helyett autóval lehet közlekedni, és ha éppen útban volt egy fa, hát azt ahelyett, hogy európai szokás szerint kivágták volna, ott hagyták körbekeritve az út közepén, vagy szélén. Azt tapasztaltam, hogy óvják, védik az évezredes platánokat, olajfákat. Azt látom, hogy a teremészettől csak annyit vesznek el, amennyi épen szükséges, ami az európai túristában az elhanyagoltság érzetét kelti.
Nem tudom, hogy mi az a több lehetőség a Szamariai szurdok végigjárására, szerintem most is csak Omalos, és uccu neki a tengerig, mert máshol nem nagyon tudnál a szorosba leereszkedni. Nincs más út. Megmaradt a maga természetes vadságában.
Legfeljebb Agia Rumelitől jöhet visszafelé, aki nem vállalja a 16 Km-es utat
Ha már őrületről beszélünk, hát az nem a vizibicikli a Kissanón, ami mellesleg senkit nem akadályoz meg abban, hogy felsétáljon a folyó mentén, sokkal inkább az egyre szaporodó quadok mindent elárasztó bőgése, amit viszont mi túristák idézünk elő, figyelmen kivül hagyva a hasznáatukra alkotott előirásokat.
Én is látom a tizenvalahány év alatt végbement változást. De nem a járhatóság, a közlekedés kényelmesebbé tétele a baj, ettől még Kréta vad természetessége megmarad. Sokkal inkább ennek a hozadéka. Az a lélekrombolás amit mi túristák viszünk oda. Életfelfogásunkkal megváltoztatva a krétai szellemet. A hajdan virágzó kolostorok, amelyek a krétai nép életében mindig vezető szerepet játszottak, elnéptelenedése. A tizenéve még népes Chrissoskalitissa kolostora mára eltünt a föld szinéről, a templomból csak túristalátványosság maradt, mint számos más mellett Toplu is

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 06 07:40 #17432

A fejlődés megállíthatatlan. Hiszen a mi szigetünkön, Thassoson is mekkora a változás. Gondoljatok csak a Theologosba vezető műútra! Vagy a Szirének medencéjéhez levezető kényelmesebb útra, a büfére. 3 éve még sehol sem voltak. Mint ahogy a nagy szállodák sem. Én még nem jártam Krétán, nem láttam a vadabbik arculatát, de talán egyszer lesz lehetőségem eljutni oda és bízom benne, hogy tetszeni fog akkor is, ha ezt a modernebb világot találom majd ott.

Ezért kell kihasználni a jövő évi lehetőséget Szamotraki szigetére menni, a netre feltett filmeket nézve ,utazás a múltba élménybe lesz részem ami a természetet nyújtotta élményt illeti.
Karpathos szigetére azért utaztam, hogy lássam a kevésbé zsúfolt arcát,de azt hiszem elkéstem, a strandok akármilyen elzárt, nehezen megközelíthető öblökbe volt, már be volt ültetve
napernyőkkel.Thassos szigetén a legjobb példa a Castróba vezető út, előző évben megcsinálták, csak a szegély volt hátra, következő évben a víz elmosott mindent, olyan árkot épített hogy csak jeeppel tudtunk átkelni, már látom előre a Szirének medencéjének szomorú sorsát.Az ember sajnos eladja a jövőjét.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 05 21:12 #17431

A fejlődés megállíthatatlan. Hiszen a mi szigetünkön, Thassoson is mekkora a változás. Gondoljatok csak a Theologosba vezető műútra! Vagy a Szirének medencéjéhez levezető kényelmesebb útra, a büfére. 3 éve még sehol sem voltak. Mint ahogy a nagy szállodák sem. Én még nem jártam Krétán, nem láttam a vadabbik arculatát, de talán egyszer lesz lehetőségem eljutni oda és bízom benne, hogy tetszeni fog akkor is, ha ezt a modernebb világot találom majd ott.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 05 20:31 #17430

Mivé lett az én vad ,büszke Krétám?

Kedves Zsuzsa.

A te vad, büszke Krétád azzá lett, amivé tették azok, akiké valójában.
A tiéd, vagy az enyém, ugyanis soha nem volt. Akiké pedig valójában volt, akik a vérüket, az életüket adták érte, évszázadokon keresztül, azok ugyanúgy a XXI sz.-ban akarnak élni, és joggal, mint bárhol másutt Európában. Megdolgoznak érte, talán jobban mint máshol Európában.
Mert Kréta a krétaiaknak nem Elafonisi, és nem Balos. Nem Hersonisos, és nem Vai strandja. Kréta, az a Lassiti-fennsik buzatáblái, a Messarai sikság gyümölcsösei, Paleochora, Ierapetra hatalmas üvegházai, a lankák szöllőültetvényei, a többmillió olajfa, és a munka, a gond, ami ezekkel jár.
És el akartnak jutni Tris Ekklesiesből Pirgosba, Keratokamposból Ano Viannosba, és nem szamárháton, mert ott is felgyorsult az idő, mint nálunk.
Nekünk Mirthos, esetleg a Sarakina szurdok Kréta, nekik Kato Simi több tizezer méhkaptára, ahol százmilliónyi apró szárnyas gyüjti a mézet ott, ahol a felhők ölelkeznek a hegyekkel. És várják a gondoskodást.
Kérdezd meg Honeyt mivel jár.
De megmaradt Krétának a vadsága is, csak meg kell keresni. Elafonisi vadságát mi tüntettük el, akik odamegyünk két három hétre (nekem sajnos nem adatott meg soha ilyen hosszú idő), és gyorsan mindent akarunk látni. De vadságnak ott van a közelben Voulolimni, Asprilimni, Kedrodasos. Majd felfedezzük sorban ezeket is, és hiányolni fogjuk a tavernát, a kantint, a tusolót, és angol WC-t, és majd megcsinálják nekünk.
Mert az embewr egy olyan különleges teremtmény, hogy kiépiti a környezetét minden kényelemmel, és mire mindene megvan rájön, hogy nem érzi jól magát benne.
Elmegy hát, és keres magának egy helyet ahol jól érzi magát, és kezdi kiépiteni a kényelmét, átalakitva ugyanazzá, amit otthagyott.

Én éppen azért nem megyek többé Krétára mert kiépítették a vad tájba a kényelmet, ami ott brutális természetrombolás! A Preveli kolostornál a Spili források vizéből keletkezett vad folyón régen felsétálhattunk a zúgokig, most vizibiciklin mehetünk, hát nem őrület! Nyolc éven keresztül minden évben felkerestük nem történt változás, jó az út is elég kalandos volt odáig, most tuti utakat csináltak odáig, mi történt a krétai emberekkel? miért hagyták?délen a zárt hegyi falvakban élő emberek közösségének ereje hova lett?Amikor szerettem Krétát mi a barna szinű utakon jártunk úgy fedeztük fel Elafonisit csak az ötödik év után vittek oda szervezetten buszokkal csoportot,Samaria szurdok végigjárására is csak egy ut volt Omalos és utcu neki le a tengerig, most több lehetőség között is választhatsz.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 05 19:27 #17429

Mivé lett az én vad ,büszke Krétám?

Kedves Zsuzsa.

A te vad, büszke Krétád azzá lett, amivé tették azok, akiké valójában.
A tiéd, vagy az enyém, ugyanis soha nem volt. Akiké pedig valójában volt, akik a vérüket, az életüket adták érte, évszázadokon keresztül, azok ugyanúgy a XXI sz.-ban akarnak élni, és joggal, mint bárhol másutt Európában. Megdolgoznak érte, talán jobban mint máshol Európában.
Mert Kréta a krétaiaknak nem Elafonisi, és nem Balos. Nem Hersonisos, és nem Vai strandja. Kréta, az a Lassiti-fennsik buzatáblái, a Messarai sikság gyümölcsösei, Paleochora, Ierapetra hatalmas üvegházai, a lankák szöllőültetvényei, a többmillió olajfa, és a munka, a gond, ami ezekkel jár.
És el akartnak jutni Tris Ekklesiesből Pirgosba, Keratokamposból Ano Viannosba, és nem szamárháton, mert ott is felgyorsult az idő, mint nálunk.
Nekünk Mirthos, esetleg a Sarakina szurdok Kréta, nekik Kato Simi több tizezer méhkaptára, ahol százmilliónyi apró szárnyas gyüjti a mézet ott, ahol a felhők ölelkeznek a hegyekkel. És várják a gondoskodást.
Kérdezd meg Honeyt mivel jár.
De megmaradt Krétának a vadsága is, csak meg kell keresni. Elafonisi vadságát mi tüntettük el, akik odamegyünk két három hétre (nekem sajnos nem adatott meg soha ilyen hosszú idő), és gyorsan mindent akarunk látni. De vadságnak ott van a közelben Voulolimni, Asprilimni, Kedrodasos. Majd felfedezzük sorban ezeket is, és hiányolni fogjuk a tavernát, a kantint, a tusolót, és angol WC-t, és majd megcsinálják nekünk.
Mert az embewr egy olyan különleges teremtmény, hogy kiépiti a környezetét minden kényelemmel, és mire mindene megvan rájön, hogy nem érzi jól magát benne.
Elmegy hát, és keres magának egy helyet ahol jól érzi magát, és kezdi kiépiteni a kényelmét, átalakitva ugyanazzá, amit otthagyott.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 04 17:58 #17428

Sziasztok!!
Megérkeztünk Krétáról,és már kora reggel elvittük a gyereket edzőtáborba Szolnok mellé.Az idő nagyon jó volt talám túl jó is csak úgy sütöttek a falak is .Megjártuk Szantorínit is nem bántuk meg még ha igen fárasztó is volt.Béreltünk autót,de elmondhatom semmit nem láttunk a szigetből,még most jöttünk volna bele,de ha ennyit lehetett/ sajnos/ ezt használtuk ki.Majd lesz beszámoló és képek is egyszercsak.Kicsit ismét az itthon hagyott gondokat újra felvesszük és megyünk tovább!

Szia Bocsika!
Űdv itthon!
Mondtam én, Kréta nagy falat, Krétára utazni veszélyes dolog, arra jó hogy elkapd
a kréta kórtmegfertőz,beléd ivódik a vágy, hogy ujra és ujra visszamenj, még azt, még amazt is megnézd,nyolc éven keresztül két három hetet töltöttünk a nagy szigeten a szállásunkon nagyon keveset voltunk, mentünk és mentünk,de még igy is maradt terület amit nem láttunk, akkor még nem volt ilyen jól kiépitve a szigeten az úthálózat, Elafonisire amikor mentünk a légy rászállt a kocsi motorház tetejére és onnan szállt fel, olyan lassan tudtunk menni.Tiz év után visszamentem és már nem akarok többet Krétára menni, elszomorított amit ott viszont láttam.Mivé lett az én vad ,büszke Krétám?

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 04 13:05 #17427

Bocsika, üdv itthon! Én személy szerint nagyon várom a beszámolódat! Pihenjétek ki a nyaralást!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 04 12:11 #17426

Sziasztok!!
Megérkeztünk Krétáról,és már kora reggel elvittük a gyereket edzőtáborba Szolnok mellé.Az idő nagyon jó volt talám túl jó is csak úgy sütöttek a falak is .Megjártuk Szantorínit is nem bántuk meg még ha igen fárasztó is volt.Béreltünk autót,de elmondhatom semmit nem láttunk a szigetből,még most jöttünk volna bele,de ha ennyit lehetett/ sajnos/ ezt használtuk ki.Majd lesz beszámoló és képek is egyszercsak.Kicsit ismét az itthon hagyott gondokat újra felvesszük és megyünk tovább!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 01 10:29 #17420

A busz menetrend pl. már biztos nem aktuális, hiszen 6 évvel ezelőtti, de a többit még hasznosíthatjátok :)
Végül én nem írtam tisztességes beszámolót Pargáról, amit egyébként már bánok. Hiszen a beszámolót nem csak másoknak írjuk, hanem a saját emlékeink tárházaként is.
De az idén Rodoszról ( :örül: ) azért csak próbálok valamit alkotni.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 01 10:04 #17419

Sziasztok,

Pargáról van eseteleg olyan infótok ami túlmutat az általános leírásokon?
Busszal megyünk, így korlátoltak a lehetőségek a környék bejárására, amit lehet gyalog, vagy helyközi járattal néznénk meg....
Andriska

Szia!
Tudok küldeni egy kis összeollózott leírást. Ha átküldöd az e-mail címedet, röppentem is.
IIl. a hellas.hu-n az alábbi linken , a 6604. sz. hozzászólás alatt olvashatsz egy rövidke beszámolót.
www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=167&start=6600

írtam címet PÜ-ben, nagyon köszönöm!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 júl. 01 09:40 #17417

Sziasztok,

Busszal megyünk, így korlátoltak a lehetőségek a környék bejárására, amit lehet gyalog, vagy helyközi járattal néznénk meg....
Andriska

Szia!
Tudok küldeni egy kis összeollózott leírást. Ha átküldöd az e-mail címedet, röppentem is.
IIl. a hellas.hu-n az alábbi linken , a 6604. sz. hozzászólás alatt olvashatsz egy rövidke beszámolót.
www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=167&start=6600

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 jún. 30 09:00 #17414

Sziasztok,

Busszal megyünk, így korlátoltak a lehetőségek a környék bejárására, amit lehet gyalog, vagy helyközi járattal néznénk meg.

Előre is köszönjük és csodálatos nyarat, jó utat, jó kedvet egészséget mindenkinek! :piálós:

Üdv,
Andriska

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 jún. 26 23:28 #17389

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 jún. 26 21:26 #17386

Bocsikáék is megérkeztek Krétára! (bejelentkezett a facén) :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 máj. 05 18:23 #17199

Akkor egész Európa ilyen szélsőséges rossz időt kap ez időszakban. itt is ránk jár a rúd. tegnap özön víz. Ma délelőtt javulóban, de kora délután óta itt megint csendes eső van. Annáék fent voltak jeppel. Kíváncsi vagyok milyen sziget időjárásról mesélnek majd. Hó nem esett, de nem sok hiányzott...aggódom a hétvégi kerékpárosaimért is. Ők nem panaszkodtak ma, de nem kegyes az idő. nekik talán jobb, ha nincs kánikula, de az eső nagyon veszélyes lehet a járműveknek. Megpróbálok bízni.... Holnap búcsú lesz itt. A Zondopigi a kolostorunknál. Lehet szétmos bennünket az eső?

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 máj. 04 23:01 #17198

Na eljutottam a fényképezőgépes képek feldolgozásáig is.

picasaweb.google.com/pamag0716/6280801395763430513#-https://picasaweb.google.com/pamag0716/ ... 763430513#

Vasárnaptól szombatig voltunk ott.
Mivel az utazás napjára pocsék időt jósoltak és az maradéktalanul be is vált, nem olyan úton mentünk, ahol valamit nézni-látni is lehetett volna, hanem csak toronyiránt a legrövidebb úton.
Krynica-Zdrój gyógyüdülőhely a lengyel határ menti hegyek között.
Az öt teljes napból két nap is sütött a nap... viszont sokat esett a hó. De vittünk télikabátot is.
Bejártuk a szépen gondozott sétányt, parkot, ittunk gyógyvizet.
Kedden mentünk egy kört a környékbeli falvak között, megnéztünk pár fatemplomot és két mofetát is. (Magyarországon Mátraderecskén van mofetta, gyógykezelésre használják.) Itt a széndioxid szabadon bugyog föl a sáros vízből.
Szerdán csak autós idő volt, a nap első felében nem esett, csak a szél fújt. Elmentünk Újszandecre (Nowy Sacz) bigost enni, majd Gorlicére a múzeumba. Sajnos, a kapun volt egy cédula, hogy aznap fél órával korábban bezárt... És az autóban maradt a fényképezőgép, de amúgy se volt semmi csábító fotótéma.
Pénteken délelőtt volt a városi zenekar naponta tartott ingyenes térzenei koncertje, meghallgattuk. Kevés napon van olyan jó idő, hogy a szabadban játsszanak, az év nagy részében előadóteremben van a koncert, de olyan igazi térzene.
A zenélő szökőkútnak akkor már kellett volna műsort adnia, de semmi... csak a megint zimankós időben megjelent a fagylaltárus is :D
Félpanziónk volt, dugulásig etettek minket :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 ápr. 25 09:09 #17173

Ha az megnyugtat, akkor elárulom, hogy állítólag a Kékesen is esett a hó. :)

Jó pihenést!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 ápr. 25 09:01 #17172

Ez egy ilyen ország :lol:
Itt már sokat fáztunk :lol:

Ma reggel: (a tablet fényképe nem elég érzékeny, majd a fényképezőgéppel készültekből otthon mutatok)

melléklet nem található

melléklet nem található

<!-- ia0 -->IMG_20160425_065004.jpg<!-- ia0 -->

Esik most is...

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 ápr. 24 20:58 #17171

Lehet, hogy nem jó időpontot sikerül kifogni????

Mindenesetre öltözzetek fel, ha kirándulni indultok!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 ápr. 24 20:14 #17170

<!-- ia0 -->IMG_20160424_152740.jpg<!-- ia0 -->

Krynica-Zdrój, Szandecki Beszkidek, Lengyelország.
Nem jön át a képen, de amióta megérkeztünk,szakad a hó... és meleg sincs... :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2016 márc. 16 13:57 #17013

Sziasztok,
na már biztos, hogy idén Horvátországba megyünk. Kicsit fáj a szivem Görögországért, de vessen rám követ bárki, én most tartok a menekült-mizériától, meg a határon való ácsorgástól, ha egyedül lennénk nem érdekelne, de a gyerek miatt nem mindegy.
Az Isztrián leszünk végül is, Porecben, ott ahol már voltunk többször. Ugyanis tudtuk, hogy Horváto. nem egy olcsó mulatság kaja szempontjából, és itt van félpanzió, nagyon bőséges választékkal (kb. 25 féle kaja, tengeri herkentyűk, saláták, mindenféle köret, péksütik, felvágottak, sajtok stb. korlátlan édesség és italfogyasztással), és igy a szállással együtt 180 ezer ft hármunknak. Illetve a csepplánynak még nem kell fizetni semmiért. :)
Ebédelni gyümölcsöt vagy valami péksütit szoktunk, de be is ülhetünk valahová a városban, bár annyira jóllakunk mindig a kajával, hogy nem igazán birunk még ebédelni is .:)
És most valahogy jól fog esni, hogy csak feleannyi időt kell utazni. :)
Pihenni szeretnénk, fürdeni, és a lényeg, hogy legalább a tengert látom.
(megjegyzem egyébként Porec óvárosa gyönyörű a macskaköves utcácskákkal és velencei stilusú épületeivel)

Az utolsó kétágyas szobát foglaltam, még jó, hogy időben kigondoltuk. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.302 másodperc