Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 nov. 01 09:10 #16588

Hogy milyen világsavargói vagytok! :D JÓL TESZITEK!
Van-e ennél szebb ajándék és feltöltődési lehetőség a mindennapokból magunknak.
Mondanám, hogy irigykedek, de nem teszem. Szeretem a mesét is hallgatni, és sokszor az kényelmesebb, és átélésünk során már ott is lehetünk mi is. Br... itt olyan csunyácska idő van, hogy ki nem bújnék most kis kuckónkból. Oly jó esik nekem a pihenés, és oly örömmel olvaslak benneteket.
Tegnap libát vágtam, kisütöttem a tepertőt, ma abból lekváros diós papucsot is sütöttem.
És olvasgatok, beszélgetek.
Rám is rám jön sokszor a mehetnék, akkor meg nem állunk. Most azt hiszem az itthon létünk ideje van.
Várjuk a Párizsi éneket.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 okt. 30 22:04 #16587

Egy pár napra eltűntem, de ismét előkerültem. Biztosítok mindenkit arról, hogy Párizsban tényleg járt az ősz és hogy nem csak egy misét ér meg :) Majd összeütök valami kis beszámolót, ámbár még a tavalyi thassosival és az idei erdélyivel is tartozom. De Párizsról írok azért :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 okt. 15 20:32 #16541

Balázs hasonló szép utat a 40. re is. Gratulálok. :futyul:
A beszámolód nemcsak élmény, hanem egy sor ismeretet is ad. Nekem is mondják, hogy menjek repülővel, mert ilyen meg olyan olcsó. Aha, csak a pluszt is bele kell számolni. Jó fakultatív programokat választottatok. Ahogy a beszámolódból olvastam tényleg a vendég volt az úr.
Annak idején álmom volt Egyiptom, Luxor. Nem jött össze, viszont Djerba szigete Tunéziában, némely dologban pótolta.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 okt. 15 17:21 #16539

Az egyiptomi beszámolóm elkészült, egyenlőre csak ilyen formában. (Ilyeneket írnak az Egyiptomosok.)
<!-- ia0 -->Jaz Makadina_2015_08.pdf<!-- ia0 -->
Hamarosan a honlapon is láthatjátok.

A fényképeket még át kell válogatnom, amint megleszek, azt is belinkelem. ;)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 okt. 02 18:14 #16471

Viksó!
Köszönöm, de inkább a téma úgy adja magát :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 okt. 01 21:59 #16470

Pamag csodállak, a sok szép látvány hosszú távra szóló kikapcsolódás. :D A térképért külön köszönet.

suvimarta jó a szemed, csodaszépek a felvételek.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 30 22:25 #16468

Szeretem, ahogy írsz Magdika! :D van humorod, olyan nekem tetsző :D
Ma elolvastam, holnap megnézegetem a képeket!!!!Köszönöm

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 30 21:32 #16467

Nna.
Vagy másfél órája próbáltam ide írni, de megbokrosodott és a rossz felületen bejelentkezést követelt :(

Jelentem, az olvasni- és szerencsére néznivaló is elkészült:
Azt a címet adtam neki, hogy Kirándulás a középkorba - mert amerre mentünk, sok-sok kisvárost láttunk, amik őrzik a középkori emlékeket.

www.thasos.hu/index.php/elmenybeszamolo/egyeb-elmenybeszamolok/613-kirandulas-a-kozepkorba-2015 - www.thasos.hu/index.php/elmenybe ... korba-2015

A Jó Varázslónak: :Köszi: :éljen:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 28 20:27 #16459

Sziasztok! Megjöttünk Pargaról, elfáradtunk, gyönyörű volt...

Olvasni- pontosabban néznivaló:

Suvimarta beszámoló Pargáról:

www.thasos.hu/index.php/elmenybeszamolo/egyeb-elmenybeszamolok/614-parga-2015-suvimarta - www.thasos.hu/index.php/elmenybe ... -suvimarta

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 26 21:45 #16438

Találkoztam a nagy Jó Varázslóval, és visszaszerezte a képeimet!
Nemsokára meg tudom majd mutatni :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 23 20:46 #16421

Hazaértünk Erdélyből....nagyon csodálatos helyeken jártunk. Majd írok bővebben.

.............
Tönkrement a végére a fényképezőgépem, és most úgy néz ki, a képek is elvesztek.k...

Azóta már biztos megoldódott a probléma és biztos sikerült kimenteni a képeket!

Suvimarta, Parga meseszép. Megértem, h benneteket is elvarázsolt!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 23 09:59 #16420

Üdv a most hazaérkezőknek, (én is 20.-án értem haza.) Magdika, el kellene kezdeni szervezni az őszi találkozót, ha a migráns-helyzet megengedi.Millió puszi, ölelgetés Nektek:B.-né U.Ági.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 23 06:17 #16418

Sziasztok! Megjöttünk Pargaról, elfáradtunk, gyönyörű volt...

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 16 08:39 #16406

Üdv itthon Pamag!
Ezek szerint nem volt minden felhőtlen, de remélem jól éreztétek magatokat!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 16 07:26 #16404

• Zoknika
  • Zoknika profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Köszönöm, hogy gyorsan válaszoltatok a kérésemre. Gyűjtöm az információkat. balazsh privátban küldtem Neked üzenetet. Üdv:Norbi

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 15 23:03 #16403

Megjöttünk.
Teljesen el vagyok keseredve.
Tönkrement a végére a fényképezőgépem, és most úgy néz ki, a képek is elvesztek. (A párom nagyon keveset fényképezett.) Talán valami adatmentő cég ki tudja bogarászni csillagászati áron, de nagyon minimális esélyt adok neki. :oops:
Még helyre kell tennem magam :( ... meg fáradtak is vagyunk...

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 14 16:12 #16402

Egyet kell értsek Balázzsal, itt sokan Thassost fogják nektek javasolni.
Mint én is.
Leszögezem, még nem láttam Lefkadát, biztosan gyönyörű, de elmondom az én érveimet. Nekem nemcsak a partok szépsége, és a strandok a fontosak egy helynél, hanem, hogy legyen kulturális látnivaló is, nálam ez konkrétan valamiféle romot, múzeumot takar. Valahogy én ezek nélkül unatkoznék. :) Csakis emiatt nem voltam még Lefkadan - pedig a képek alapján tényleg szenzációs lehet az is.
Thassoson rengeteg a látnivaló, a szép strandokon kivül rengeteg az ókori épületmaradvány, a kis hegyi falvak, a nagyobb városok nyüzsgő hangulata, múzeum stb. És az egész szigetnek van egyfajta különleges hangulata! :)
Tehát ti tudjátok nektek mi a fontos egy nyaralásnál, hová akartok kirándulni stb.
Meghallgathatjátok a véleményeket, a döntés úgyis a tiétek! :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 14 11:43 #16401

Zoknika!

Ezt nem jó helyen kérdezed! :D
Itt a válasz egyértelmű: Thassos.

Bár szerintem mindkettőt látni kell, de mindkettő más.
Lefkadán egyszer voltam, Thassoson hatszor. :)

Sok kérdés felvetődik a tervezésnél.
pl. irodával, vagy egyénileg utaztok, mivel közlekednétek a szigeteken, ......

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 14 11:34 #16399

• Zoknika
  • Zoknika profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Kedves Thasos Barátaim!

A következő segítségetekre lenne szükségem. Jövőre párommal ismét tervezzük a Görög honi utazásunkat. Két lehetőség közül szeretnénk választani: Lefkada vagy Thasos. Szeretnélek benneteket megkérni arra, hogy aki volt mind két helyen, vagy hallott tapasztalatokról, akkor legyen szíves nekem válaszként visszaírni, hogy melyik helyet javasolná.

Mivel mi barangolni, nézelődni szeretnénk (nem a strandolás a fontos), ezért fontos lenne a döntésünkben.

Várom válaszotokat.

Köszönettel: Norbi

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 12 16:37 #16396

Balázs nagyon szépek a képek. Delphoiba el kell nekem is jutnom...valami fantasztikus lehet a hely.
És úgy általában egyébként mi volt a véleményed Zakynthosról?

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 12 14:40 #16394

Hiába aki látja a szépet, annak csak egy fényképezőgép kell. :) Gratulálok a képekhez Balázs!
Nem hiszem, hogy láttam, vagy látok fotókon, ennyire sok szép helyszínt. Oda-vissza megnéztem, nagyon jó. Tetszésem szerint még az első tízbe sem tudnék beszorítani a szebbekből. /azért a család nagyon az elején lenne :D/ Az is csodálatos, hogy a görögök a semmiből is mit tudnak varázsolni. Például a régi ház a régi asztallal, a székkel. Itthon én, kenem-fenem díszítem az. un. trágyahordó talicskát, közel sem mutat ilyen jól :wink:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 12 11:50 #16392

Kiválogattam a nyári zakynthos-i képeket, és feltöltöttem albumba.
Itt megnézhetőek: goo.gl/photos/TkztGatGGuEJDAKaA-https://goo.gl/photos/TkztGatGGuEJDAKaA

Feliratozás még nincs. :(

Gyönyörű!! gyönyörű! Gyönyörű!!!!!!!!!!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 11 22:46 #16387

Kiválogattam a nyári zakynthos-i képeket, és feltöltöttem albumba.
Itt megnézhetőek: goo.gl/photos/TkztGatGGuEJDAKaA-https://goo.gl/photos/TkztGatGGuEJDAKaA

Feliratozás még nincs. :(

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 11 22:45 #16386

Majd otthonról.
Lehet, h időkorlát volt.

Így van, megvárjuk. :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 szept. 09 11:19 #16382

Majd otthonról.
Lehet, h időkorlát volt.

Oldalmegjelenítési idő: 0.145 másodperc