Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 05 10:01 #16271

Messi! A terveidből ne hagyd ki Verginát!Ha Tassosra, Pargára,vagy esetleg Tolo-ba mennétek /na ott dúskálhatsz látni valóban/kicsi kitérővel láthatod.A Peleponésos meg hab a tortán, a Melust kérdezd!már harmadik vagy negyedik alkalommal megy vissza.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 05 09:00 #16269

Tudod Ági, nekem ókori rom kell, és jó sok archeological site tábla. :) :)
Parga közvetlen közelében nem tudok ókori épületekről, helyekről, de cáfoljatok meg, ha nem igy van, azon a környéken azért annyira nem vagyok otthon. :)

Hogy jövőre mi lesz azt nem tudom....mindenképp Görögország, és még Thassos is benne van a pakliban, bár most felmerült, hogy menjünk máshová, ami nincsen messze. A lényeg, hogy legyen archeological site, ebből nem engedek. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 05 06:26 #16268

Azt mondod, ott nincs rom?
Én inkább úgy mondanám, hogy olyan terület nincs, ahol ne lenne rom!!! :D
Mindenhol van. Görögországban ezért nehéz az építkezés. Minden régi ház átépítése során kiderül, hogy több kort rejt maga alatt. Utak építése? Annál megint ez a helyzet.
Thesszaloniki belvárosának metrója 30 éve épül. Az archeologiák levédése miatt nem tudnak haladni.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 04 10:37 #16266

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Csak ajánlani tudom Pargát, leírhatatlan hangulata van és a környék is nagyon szép! Hát igen, a szintkülönbségek :D gyerekekkel mindenképpen vmi alacsonyabb fekvésű szállás kell, de érdemes elveszni a sok kis utcában, sikátorban :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 04 10:29 #16265

Hú Veroni micsoda képek! Már régóta szemezek Pargaval, csak nekem ott nincsen ókori rom, ezért maradt ki eddig. De találni kell a környéken valami útba ejthetőt, és meg lesz oldva. Illetve gyerekkel valahol Parga földszintjén kellene szállást foglalni. :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 04 07:58 #16264

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Sziasztok! Mi tavaly Pargán voltunk, szerintem csodálatos hely, megosztanék egy linket, ahol találtok képeket a nyaralásunkról, én fényképeztem ;) parga.hu/index.php/kozosseg/beszamolok/148-2015-05-04-veroni-kepei - parga.hu/index.php/kozosseg/besz ... roni-kepei Bízom benne, hogy az idei, thassos-i utazásunk is élményekben gazdag, csodás nyaralás lesz, már nagyon várjuk!! :Thassos-fan:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 02 10:12 #16252

Mi is készülődünk augusztus 29-szept.05-ig Toroni, de ha szeptember végére az Apollon Travel ujra feldob egy nagyon kedvezményes Karpatos szigeti, vagy az Auleus egy még kevezőbb Dél-Krétát, talán oda, mert sajnos az építkezés átcsúszott jövőre .

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 01 19:52 #16249

Magdika, Ági, Balázs!!!!
Jó lesz az idő, az út, a program a minden:-) mert csak:-)
Olaszországgal én is szemezek egy ideje, lehet jövőre, ha felmennek az árak Görögországban, mindegy mi lesz az úticél

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 01 17:00 #16247

Jó olvasni, hogy még sokan készülődnek.

Szerencsére még nekünk is lesz egy hetünk a pihenésre. Aug. 15-22-ig, kettesben 20 éves nászút Hurghadán. :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 01 11:36 #16245

Aug.10-15-ig Erdélybe megyek a gimis osztálytárs-barátnőmmel.Korondon lesz a szállásunk, onnan járjuk be a környéket a barátnőm autójával.Szurkoljatok, jó idő legyen ránk. Üdv:B-né U. Ági.

Szurkolunk !!! :D jó időért és jó élményekért! :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 01 11:35 #16244

Visszapörgettem, de biztos béna vagyok, de nem találom...hová mentek idén Magdika?

Lehet, hogy nem írtam le... Olaszországba. Körút tkp.
De gyerekek... nem is merek számolni.... minden duplájába kerül ám, mint akár Görögországban is :(

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 01 08:38 #16243

Aug.10-15-ig Erdélybe megyek a gimis osztálytárs-barátnőmmel.Korondon lesz a szállásunk, onnan járjuk be a környéket a barátnőm autójával.Szurkoljatok, jó idő legyen ránk. Üdv:B-né U. Ági.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 aug. 01 06:27 #16242

Visszapörgettem, de biztos béna vagyok, de nem találom...hová mentek idén Magdika?

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 júl. 31 21:27 #16241

Még 30 nap.......... :wink2:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 júl. 08 21:20 #16087

Tegnap este mi is megjöttünk. :(

Szép volt, jó volt, kevés volt. :D

Nagyjából bejártuk a szigetet (721 km-t sikerült autózni a 2 hét alatt):
<!-- ia0 -->Bejárt utak.jpg<!-- ia0 -->
Valahogy egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy nem igazán görög a sziget.... Annyira nem is szép, mint Kefalonia.

De azért nem bántuk meg, hogy Zakynthos-ra is elmentünk! Egyszer látni kellett!

Szállásból az eddigi görög szállások közül a legfelszereltebb apartmant sikerült kiválasztani. Egy tündéri szállásadóval.
Beillesztem ide a linket még egyszer: www.amboulabeach.com/index.htm - www.amboulabeach.com/index.htm , ha esetleg valaki..........

A szokásos beszámoló is meglesz.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 júl. 01 21:29 #16059

Ha valakit érdekel, ....................

.................... Érdekel, hogyan jutottatok Delphoibe? ....................

Úgy tervezték az útvonalat, hogy arra mentek, és ott aludtak is egyet.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 júl. 01 14:52 #16057

Ha valakit érdekel, ide töltögetek fel képeket Zakynthos-ról:
www.facebook.com/media/set/?set=a.994094097291954.1073741830.100000741207078&type=1&l=c79ceebbdd-https://www.facebook.com/media/set/?set ... c79ceebbdd

Végre eljutottam odáig, hogy a fotókat alaposan szemügyre vegyem. Érdekel, hogyan jutottatok Delphoibe? Csodás sok élményt gyűjtöttetek, látszik a szép felvételeken.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 jún. 30 10:54 #16048

Bocsika, örülök, hogy jó telt a nyaralás. Lesznek képek? :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 jún. 29 09:44 #16039

Sziasztok!
Mi is vissza tértünk rendben a rövidke nyaralásunkról.Pihentünk együtt volt a család,és ez volt a lényege.Semmi különöset nem tapasztaltunk az úton se oda sem vissza. 14 óra alatt abszolváltuk mind a két irányba több pihenővel,jó utazási viszonyok mellett. :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 jún. 27 15:41 #16038

Balázs, szuper képek, tényleg, Delphoinak fantasztikus lehet a hangulata, nagyon nekem való hely lenne! :)
( az egyik képen az a nagy rovar kabóca? sosem látta még közelről....nem vagyok velük túl jóban, igy kerülöm őket, ha lehet :) )

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 jún. 27 14:53 #16037

Ha valakit érdekel, ide töltögetek fel képeket Zakynthos-ról:
www.facebook.com/media/set/?set=a.994094097291954.1073741830.100000741207078&type=1&l=c79ceebbdd-https://www.facebook.com/media/set/?set ... c79ceebbdd

A képek csodásak, öröm nézegetni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 jún. 27 12:26 #16036

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 jún. 02 13:30 #15932

Messi,mi ugy indultunk,hogy idén belföldön maradunk,aztán egy kuponos oldalon megláttam ezt a Hvar szigeti nyaralást.A sógornömék már voltak abban a szállodában,igy bevállaltuk mi is :) Eddig Rab szigeten és Bracon voltunk többször is,mindig föztem.Szerintem a horvátoknál elég drága az étterem,igy csak néha jártunk.Itt most svédasztalos félpanzió lesz,állitólag sok hallal,amit imádunk :)
Igazság szerint persze szivesebben mentem volna idén is Görögországba,de most igy alakult és bizom benne,hogy jó lesz :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 jún. 02 10:44 #15930

Balázs!
Még soha nem mentünk ebben az időben mindig előbb egy-két héttel vagy hétköznap. Mi még soha nem ütköztünk a vendégmunkásokkal,remélem most sem,de majd útközben hívom az átkelőt Röszkén aztán megmondják mi a helyzet. Sajnos már az útikalauzban nincs az a zseniális táblázat ami volt jól lehetett alkalmazkodni hozzá.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2015 jún. 02 08:05 #15929

Bizony, Horvátországba úgy mentünk - egymás után három évig- hogy félpanzióra, igy rohadtul megérte, ugyanis svédasztalos reggeli és vacsora volt, iszonyatos mennyiségű kajával, sokféle volt, és nagyon finom, sőt az ital is korlátlan volt. (Isztria, Porec) Igy kajára nem nagyon költöttünk.
Az a baj, hogy az Iszria, ami közel lenne, már unalmas, ha meg délebbre megyünk, az messze van, az már majdnem Görögország távolság.
Innen északról minden messze van, a horvát határ is az ország másik felén. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.115 másodperc