Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 14 07:48 #9807

Vaddisznóból kolbász??? A fűszerek vajon ízlettek, vagy még a törököknél is büfögnek majd tőle??? :D
Mi a bulgároknál ugrunk be a csőbe. Az útszéli pecsenyéséknél eszünk, majd 3 napig betegek vagyunk az ottani fűszerezéstől. az illat csalogató, de a többi...
No majd megtudjuk...
Azt tudom, hogy álom szép természetet láthatnak és tegnap egy mini vihart a 35 fokos melegbe kifoghattak...
Gyerekek a természet a tetőponton van... a gyönyörök csúcsán!
És azt is eltudom képzelni, hogy ha egy kicsit becsámborognak a hegyekbe sétálni, kövér kövér gombákat is találnak.
Jaj, de szép lehet....

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 13 22:36 #9806

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 13 21:43 #9805

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 13 20:50 #9804

Egy kicsit visszaolvastam , de nem jöttem rá, hol vagy Pamag... :oops: Minden esetre Érezzétek nagyon jól magatokat! Puszi!!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 13 19:54 #9803

Most küldött SMS-t pamag:
Loukaniko-t vacsoráztunk a görög vaddisznófarmon. A tegnapi szállás autógyilkos volt. Horgosnál fizetőkapu épül. Belgrádnál a Nis táblázás az elkerülőre visz. Van néhány útépítés, de nem fogja le a forgalmat.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 13 06:46 #9802

Lehet, hogy lemaradtam!
Pamag! Nagyon kellemes utazást kívánok!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 11 21:59 #9801

Köszönöm! :lol:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 11 21:59 #9800

Szerencsés utazást,mindenkinek aki útra kél! :hahoo:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 11 20:43 #9799

Pamag!
Minden pillanata élvezet legyen!!!! :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 11 20:26 #9798

pamag!
Kéz és lábtörés nélkül....puszi Nektek!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 11 19:34 #9797

pamag!

Jó utat, sok látnivalót, jó pihenést, jó időt, és mindent ami jó, a holnap reggel induló kalandhoz!
Ha küldesz SMS-t, akkor ahogy ígértem értesítem a fórumozókat.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 11 18:55 #9796

Jó pihenést kívánunk mindenkinek. :)

És Neked is! :lol:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 11 18:37 #9795

Jó pihenést kívánunk mindenkinek. :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 11 18:33 #9794

Lovas Zsuzsi!
Nektek is jó utat, jó nyaralást! :pápá:

Nekünk már meg vannak számlálva a perceink... :D ... reggel usgyi, megyünk világgá. :autóvezető:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 11 15:37 #9791

Magyaroszágot látni akaróknak egy csodálatos hely!
-

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 10 22:35 #9785

Nem hinném, hogy mérgesen lecsapod majd az órát az indulás előtti ébresztőnél. :wink:
Szerintem, kipattansz, és máris sürögsz-forogsz majd. :P
Én volt már, hogy aludni sem tudtam előtte.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 10 22:20 #9784

Már csak :ébresztő: :ébresztő:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 08 17:19 #9762

Nemsokára Galyatető. :) Már nagyon várom, mert eléggé kivagyok...........

Kimegyek a sípályára és csak kattintgatom a fényképező gépemet és nem csinálok semmit, csak sétálok és sétálok.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 06 08:00 #9733

Pamag!
Engem is esz a sárga irígység :lol: de ez legalább már azt jelenti, hogy elkezdődött a jövés-menés :lol:
Egyébként tegnap Komárom-Esztergom megyében motorozgattunk, volt, hogy olyan utakra tévedtünk, ahol még a bringát is tolták, ,mert tele volt buckával :D
De!!Újra és újra meg kell állapítanom, hogy gyönyörű az én hazám!!! Hegynek túlzás lenne nevezni, de mivel hivatalosan az a Vértes nevezzük annak :lol:
Szóval a hegyek lankáin megbúvó kis falvak, a zöldellő vetés, a sárga komló táblák....a szemem nem győzött betelni a látvánnyal.

...és már nem sok és mi is indulunk, hogy elcsábíthasson a tenger és a kis hegyeink nagy testvérei :wink:
(és még mindig nem adom fel, hogy Thassosra begurulunk... :) )
p.s.
Párom nem bőbeszédű, de a kevés mondandója hatására páran mennek Thassosra idén :) reméljük őket is elvarázsolja majd

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 05 11:26 #9730

Még egy hét...
Tűkön ülök...

Irigykedem! :)

Akkor ha akarok valamit, a jövő héten arra kellene kanyarodnom???

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 máj. 04 22:18 #9724

Még egy hét...
Tűkön ülök...

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 ápr. 20 19:23 #9628

Sok puszi MINDEGYIKÖTÖKNEK Zalakarosról. Jó sokat utaztunk ezért a kis pihenésért,de nagyon jól érezzük magunkat.

Nagyon jó pihenést, -as feltöltődést, Honey-kám! Puszi Neked is!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 ápr. 20 17:41 #9624

Sok puszi MINDEGYIKÖTÖKNEK Zalakarosról. Jó sokat utaztunk ezért a kis pihenésért,de nagyon jól érezzük magunkat.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 ápr. 16 17:32 #9604

Visszaszámlálás indul : egy hónap!

Szia Pamag!

Most látom, hogy már mindjárt utaztok!
Akkor igyekeznem kell, betartani az ígéretemet. :oops:
Nem szeptemberről volt szó, eredetileg? Vagy lehet, hogy rosszul emlékszem :|
Hamarosan írok!
Melinda

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 ápr. 15 11:40 #9598

Nagyon eredményes mesterkedést kívánok Nektek!!! :)

[/quote]
köszi! :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc