Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 ápr. 15 06:10 #9597

Mi úgy tíz évvel ezelőttig motoroztunk, találkozókra is jártunk chopperrel. Imádtuk. Ám egy nap az autónkba hátulról 150-nel beleszálltak, és - mivel a páromnak is van angyalkája- szerencsére neki nem lett semmi baja, de a passátunk totálkáros lett. El kellett adni a Hondát, hogy tudjunk új autót venni. Aztán autóval jártunk motoros bulikba.Végül sehogy ,mert idő nem lett rá. Most azon mesterkedünk, hogy egy ránk hagyott motort formába hozzunk és újra tudjunk motorozni, mert azt az érzést semmi nem pótolja.

Nagyon eredményes mesterkedést kívánok Nektek!!! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 ápr. 14 14:37 #9596

Mi úgy tíz évvel ezelőttig motoroztunk, találkozókra is jártunk chopperrel. Imádtuk. Ám egy nap az autónkba hátulról 150-nel beleszálltak, és - mivel a páromnak is van angyalkája- szerencsére neki nem lett semmi baja, de a passátunk totálkáros lett. El kellett adni a Hondát, hogy tudjunk új autót venni. Aztán autóval jártunk motoros bulikba.Végül sehogy ,mert idő nem lett rá. Most azon mesterkedünk, hogy egy ránk hagyott motort formába hozzunk és újra tudjunk motorozni, mert azt az érzést semmi nem pótolja.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 ápr. 14 10:33 #9595

Ági!

Ne fájdítsd a szívem!!!!De jó lenne egy ottani motoros találkozón is részt venni (hihetetlen élmény, ahogy dübörögnek a gépek)
Itt mi találkozókra nem járunk , kivétel idáig egy, amire minden évben elmegyünk, augusztus 8-án....annak a 3 tűzoltó fiúnak az emlékére, akik a műegyetemen haltak meg...így kezdődött.Pár éve az összes szolgálatteljesítés közben elhunyt előtt tisztelgünk...nem örömkör, de én mindig azt gondolom, hogy talán mosolyognak ránk fentről kicsit és a kis fehér virágomat és a motorunk akkor értük dübörgő hangját látják és hallják....

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 ápr. 14 06:39 #9593

Pamag!
Mi már január óta visszaszámolunk :lol:
Készül a kapaszkodóm hátulra a motorunkra,mert így csak lebegek az uram mögött néha, ami roppant kellemetlen tud lenni, bár azt mondta eladjuk és veszünk oldalkocsis motort és ha sokat cirmogok, menet közben lecsatol :lol:

Akkor ide is jöhettek a május 26.én megrendezendő országos motortalálkozóra! Prenosban laknak majd, a kempingbe. 10.0000 motoros várnak. Hangos lesz a sziget, teli furcsábbnál furcsább figurákkal. A Skála Panagiai campingunkat szerették volna, de jó 10 éve ott botrányosan viselkedtek és nem engedik őket újra be, csak áthaladásra a főutunkon.
A mi otthoni BNW motorosaink is találkozót szerveztek ide. Ők május 23-26 ig jönnek. 2 éve voltak. Ők a Jotában fognak lakni. Ők a szeretem motorosaink. Superek! Po, mikor megláttuk őket berobogni. 2 méter magasak voltak. Mind super cuccban, csillogó villogó ördögi szerelésben. Csak mikor kibontották magukat az öltözékükből, akkor láttuk, hogy nem földönkívüliek szálltak meg bennünket, hanem igazi emberek. Hogy csodáltuk őket!

Oldal kocsis motor.. Nagyon jó!
Mikor kisgyermek voltam, nekünk is volt ilyen. És egyszer a kertbe menet kikapcsolódott, az oldalkocsi és én az árokba repültem.
Tudjátok a régi erős orosz járgány, az Izs volt.
Akkor hát csak cirmogj, mert super ám az oldalkocsis motor! Aztán, ha jó helyen kapcsol le, megég örülni is fogsz! :D

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 ápr. 13 19:04 #9591

Pamag!
Mi már január óta visszaszámolunk :lol:
Készül a kapaszkodóm hátulra a motorunkra,mert így csak lebegek az uram mögött néha, ami roppant kellemetlen tud lenni, bár azt mondta eladjuk és veszünk oldalkocsis motort és ha sokat cirmogok, menet közben lecsatol :lol:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 ápr. 12 23:19 #9587

Visszaszámlálás indul : egy hónap!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 márc. 23 18:40 #9441

Na!
Viszont a Picasára sikerült fölvarázsolni a videót.
picasaweb.google.com/pamag0716/Magyarorszag#5723143737407826786

Ne nevessetek ki, tőlem egyelőre csak ennyi telt...
És az elején népdalokat játszott, aztán már nem is figyeltem, mert csak a masinával kínlódtam.
Tanulság: még egyszer el kell mennünk oda és rögzíteni a teljes déli harangjátékot!

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 márc. 22 21:22 #9433

Kecskemét!?

Megnyerted a puszit Ágitól!
(ui. Ági hazája :D )

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 márc. 22 20:48 #9432

Kecskemét!?

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 márc. 22 19:22 #9431

Nem sikerül :cry:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 márc. 22 19:19 #9430

<!-- ia0 -->DSCF1123.jpg<!-- ia0 -->

Ki kellett próbálni az új fényképezőgépet.

Sajnos, a harangjátéknál mire megtaláltam, hogyan kell videót felvenni, csak a legvégét sikerült elkapni.
A következő hozzászólásban megpróbálom a videót föltenni - lehet, hogy az előbb amiatt görcsölt be, de egyedül hátha. De lehet, hogy nem fog sikerülni.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 márc. 22 19:15 #9429

melléklet nem található

melléklet nem található

<!-- ia0 -->DSCF1132.jpg<!-- ia0 -->

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 márc. 22 19:13 #9428

<!-- ia0 -->DSCF1110.jpg<!-- ia0 -->

Re: Nyaralások más helyszíneken 2012 márc. 22 19:12 #9427

Az előbb pórul jártam.... megpróbálom újra.

Na ki találja ki, merre jártunk ma?

27 fok volt a kijelzőn.

<!-- ia0 -->DSCF1144.jpg<!-- ia0 -->

A többit megpróbálom hozzászólásonként egyesével.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2011 okt. 09 13:40 #8558

Nem értem miért nem sikerül most? :?:

JAVÍTOTTAM!

Azért nem sikerült, mert a linkből csak a kivastagított részt kell beilleszteni a [youtube] [/youtube] közé! A & jelt és az az utáni részt törölni kell!
&feature=player_embedded&noredirect=1

Köszi :) :Thassos-fan:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2011 okt. 09 07:35 #8557

JAVÍTOTTAM!

Azért nem sikerült, mert a linkből csak a kivastagított részt kell beilleszteni a [youtube] [/youtube] közé! A & jelt és az az utáni részt törölni kell!
&feature=player_embedded&noredirect=1

Re: Nyaralások más helyszíneken 2011 okt. 09 00:08 #8556

[youtube]
[/youtube]

Az URL gomb jelei közé szúrd be a kimásolt linket, akkor jó. :számítógépes:

Re: Nyaralások más helyszíneken 2011 okt. 09 00:06 #8555

Talán így?

Re: Nyaralások más helyszíneken 2011 okt. 08 21:51 #8554

[youtube]
[/youtube]

Re: Nyaralások más helyszíneken 2011 okt. 04 19:02 #8534

Az én kislányom is volt vizitúrázni a Rábán augusztusban. Benne is voltak az RTL-ben, mert ők voltak, azok az egyetemisták, akik beleborultak...

Re: Nyaralások más helyszíneken 2011 okt. 04 17:48 #8533

Mi is kirándultunk a hétvégén! A kerületünkben működik egy nagyon sikeres egyesűlet az Óbudai SE , Horváth Indián Pál és fia Horváth Kisindián Péter vezetésével, itt nagyon aktiv viziélet folyik nagyon sok gyerek sajátitja el a kenuzást ,nagyon sok vízitúrát szerveznek januártól októberig állandóan vízen vannak.Hát most vasárnap volt az évadzárójuk amin mi is rész vettünk. Volt halászlé főzés/ Baja-i / volt pincepőrkőlt finom foszlós kenyérrel, de ami nekünk a legjobb volt lehetőségünk volt vízre szállni, a barátainkal négyevezős kenuba szálltunk felmentünk a Lupa sziget végéig, ott piciny zátonyok szigetecskék között csalinkázhatunk. Gyönyőrű idő volt, nagyon jó volt, igy könnyebb szívvel rakjuk el a hajónkat, csak hat hónapot kell aludnia.

Re: Nyaralások más helyszíneken 2011 okt. 03 22:49 #8527

Várjuk ! :igen: :taps: :kötöget:

Mi is kirándultunk!
Megjöttünk, beszámoló hamarosan! :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2011 okt. 03 21:47 #8526

Mi is kirándultunk!
Megjöttünk, beszámoló hamarosan! :)

Re: Nyaralások más helyszíneken 2011 okt. 03 10:11 #8522

Tényleg jó olvasni, hogy ezt a szép nyári-őszi időt ki tudjátok, tudjuk használni, és nemcsak a napsütést élvezzük, hanem teszünk azzal magunkért sokat, hogy kimozdulunk. ( Ez aztán összetett mondat lett :D )

Re: Nyaralások más helyszíneken 2011 okt. 03 06:08 #8521

Az ok, amiért ideírtam!
Agyon napozzátok magatokat.
A bőr és a haj kikészül a sótól, széltől, naptól.
Nem beszélve arról, hogy őrült fáradt útra készültök.( Nem említve az egyéb hasznos egészségügyi okokat!)
Ezért is gondoltam erre a kis kitérőre.
És oly csoda élménnyel ellazultan utaznának utána. Ezt javasolom minden hazatávozónak!
www.pilotherapia.gr/index2.html - www.pilotherapia.gr/index2.html[/quote]

Oldalmegjelenítési idő: 0.208 másodperc