Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2015 júl. 01 12:23 #16055

Szóval akinek nem sikerül a belépés, próbáljon meg egy másik böngészőt (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome) használni.
Lehetőleg másikat, mint ami a számítógép alapértelmezett böngészője.

Hosszabb távra pedig kitörölni a számítógépen a böngészési előzményeket, a sütiket (cookie-kat) is !!!
(Ez sajnos azzal jár, hogy minden bejelentkezett helyen elveszíti a bejelentkezést... :( )

Lehet, hogy ezt most sűrűn el kell játszani? majd kiderül.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 júl. 01 12:19 #16054

Afffrancba.

Nekem se akart sikerülni a fórum!

Az előbb a Firefox böngészőt néztem.
Bejelentkezés megvan, mert megmaradt, üdvözöl a címlap.
Baloldali menüsor, Fórum gomb: azt mondja, jelentkezzé' be!
Felső menüsor, Fórum gomb: azt mondja, jelentkezzé' be!
Alul a legfrissebb hozzászólásokat megnyitva : szépen megnyílik rendben. Amíg nem akarok hozzászólást írni. Mert akkor nincs hozzá gomb, viszont azt mondja, hogy jelentkezzé' be!

Megnyitottam a honlapot a Chrome böngészőből, itt most újonnan be kellett jelentkeznem.
Itt most írhatom a hozzászólást !!!
De hogy el is küldi-e....

<!-- ia0 -->számgép egér.gif<!-- ia0 -->

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 jún. 30 14:35 #16051

Csütörtöktől az Auchan áruházba 199.- Ft a Mythos!

Re: Általános 2015 jún. 30 11:12 #16049

Akinek nem megy a fórum, próbálja meg ezt: www.thasos.hu/index.php/friss-hirek/508-forum - www.thasos.hu/index.php/friss-hirek/508-forum
Régen probléma volt, úgy látszik, most megint előjött.
Ha továbbra sem megy, akkor majd otthon utána járok a dolgoknak.......

Egyébként akkor most elárulom, hogy már egy ideje a háttérben dolgozunk az új oldalon.........

Üdvözlettel Zakynthos-ról.

Re: Általános 2015 jún. 30 09:50 #16047

A sutik letiltása ezen az oldalon nekem be vált, valahova leírta a menetét nekem Balázs Remélem nektek is segít :)
Két hónap és már túl leszünk első mámoros Thassos-i ébredésünkön :-)

Re: Általános 2015 jún. 30 08:46 #16046

Gyerekek!
Nem izgulni!!!! Görögországba / nem Athénba / mindig béke lesz, a tenger simogató a nap ezerrel süt, feta mindenhol van, a Mytos is akad, és ha elfogyna, olyan finom a forrásvíz is, amikor a Nagy Márványparton üldögéltünk újra hallottuk azt az űrbéli csendet /pedig elég sokan voltak most ott/ amit akkor tapasztaltunk amikor először mentünk oda kajakkal.
Ezt a lélekre ható csendet sokan meg akarják törni, ha másként nem megy tuc-tuc zenével de annyi csendes zuga van hála Istennek Görögországnak hogy oda kell menni és megtalálni. Mi augusztus végén újra megyünk, szívem szerint ott is maradnék.

Re: Általános 2015 jún. 30 08:00 #16045

Beléptem. Nekem működik minden rendesen. :)

Ági! Köszönjük megnyugtató tájékoztatásodat, bevallom én is nyugtalankodtam kicsit a hirek hallatán, de a a párom maximálisan pozitiv volt, és csak azt hajtogatja, hogy isteni nyaralásunk lesz, ne aggódjak semmin. :)
Először a csepplány, most pedig én vagyok beteg, alig várom, hogy a thassosi levegő rendbe tegyen minket, két hét múlva már ott leszünk! :)

Re: Általános 2015 jún. 30 07:24 #16044

2015.06.29. 21:11 keltezéssel, Erzsébet írta:
> Kedves Ági!
> Olvastam az írásodat a thasos.hu-n és nagyon szépen köszönöm, mert nagyon korrekt írás.
> Nagyon elég már az itthoni rémhír terjesztgetésből a médiában+egymást is hergelik aztán az emberek
> Nekem egy percig sem jutott eszembe, hogy ezért lemondjam az utunkat és bárkivel beszélek mindenkit nyugtatok én is.
> Drukkolok Görögországnak és a görög embereknek, mert nagyon szeretem őket és az országot.
> Ui.
> Nem tudom, hogy miért van az, hogyha bejelentkezek a thasos.hu-ra akkor nem tudom olvasni a fórumot, csak ha kívülről nézem, olvasom.
> Üdvözlettel: Erzsi

Kedves Zsóka!
A tegnap érkezett vendégekkel beszélgetve azonosat mondtak. Most Bazsi a legfőbb műszaki szakembere a honlapnak is kint van görögben és nyaral. Ha hazaér szokásos marathoni nyaralásából, valószínű munkahelyi utolérni valója lesz. Három család érkezett tegnap, és azonosan írtak. Bejelentkeztek, de akkor akadás van az olvasásban is, és nem tudnak hozzászólni. Nekik is mondtam, és a többiek felé is írom.
Akinek ilyen gondja van, nyugodtan írjon hozzám, és addig míg segíteni nem tudunk, én hozzám írjátok az e-mailt, és felteszem hozzászólásotokat a fórumra.
Ugyan ezt az együtt érzést érezték, miről te írsz. Okosan látják, hogy bár biztos gazdasági helyzet is van, a támadás mi éri most az országot, teljesen politikai eredetű. Viszont azt is tudja mindenki, hogy a nyaralókat ez nem érinti. Nemcsak a nyaralók nem zavartatnak. A nyaraltatási helyeken sem látható, tapasztalható ebben semmi. És segítetek ideérkezve megőrizni töretlen jókedvünket.
Nagyon köszönöm a sok telefonhívást is. Hozzászólásként olyanokat is kapok. :D
Érdemes írnunk, és sikerül mindenkinek nagyon szép nyári élményt szereznünk.
Írjatok hát nyugodtan hozzám, és felteszem ide a hozzászólásokat, így, ahogy most tettem.

Re: Általános 2015 jún. 26 07:40 #16032

Re: Általános 2015 jún. 25 22:35 #16031

................repülős utazáshoz kell engedély !.....................

Köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Általános 2015 jún. 25 20:04 #16030

Szintén kieg.:
Kedves György ! repülős utazáshoz kell engedély ! Igazolás gyógyszerkészitmények birtoklására kezelés alatt álló utazok számára ez a nyomtatvány amit a Gogl-ben megtalász és ki kell nyomtatni . A kezelő orvos kitölti .
Egy másik infó. :-)

Re: Általános 2015 jún. 25 11:22 #16029

Mivel érintve vagyok utána néztem, több forrásból is, de a lényeg az: Semmiféle engedély nem kell.kivéve ha repülőre akarod felvinni.akkor a háziorvostól kell kérni egy igazolást a betegségről.én rendszeresen repülök ezzel de legtöbbször meg sem nézik.csak egy külön zacsiban kell felraknod a szalagra. Így tudtam én is, mert eddig nem kérték az elmúlt 15 évben, remélem nem ez a legfontosabb amin változtatni kellene :D
Itthon sem dobom a szemetesbe a tűket, meg a patront, dobozostól vissza viszem a patikába, kint is így szoktam, v. hazahozom, ha nincs a közelben! :-)

Re: Általános 2015 jún. 24 19:12 #16028

Kaptam egy levelet, ez a másik fele:

És ha valaki nem tudná és szüksége van rá, az inzulin kiviteléhez is kell engedély.
Ezt a kezelő orvos díjtalanul állítja ki.
Ha esetleg turkálnak és megtalálják, beleköthetnek .
A kint elhasznált fecskendőt és tűket veszélyes hulladékként kell kezelni , nem szabad kint eldobni !

Re: Általános 2015 jún. 23 07:39 #16023

Olvastam Balázs beszámolóját eszembe jutott, hazafelé senki nem nézte meg az utiokmányainkat a szerb macedon határon összeszedték de senkit nem érdekelt, visszaadták, a magyar határon feljött és megnézték mindenkiét de nem kellett leszállni, csak kifelé????

Re: Általános 2015 jún. 22 15:15 #16018

Irok írok, de most mosás orrba szájba, amit mondanák a Márvány Beach -ról igértem , az út a kis márvány partig elég jó volt,ott semmi nincs szabad a part, nagy a szemét, nem ürítették a kukákat, remélem azóta változott, utána egy vízmosáson kell átkelni, nem volt nagy por mert előtte esős volt az idő, következett a kikötő ott brutál épitkezés folyik, oszlopos épület , terasz csináltak még senki nem tanyázott oda, mi tovább mentünk a nagyra, oda menet már nagyon rossz az út semmi egyengetés hepe-hupás, mi jeeppel mentünk a barátaink Opel Vectrával, döcögve de átértünk,nagyon jó hely még mindig,nekünk az jön be az a csendes békés hely. A szomszédaink gyalog jöttek át, az integetős molótól 2 és fél óra alatt jutottak át az út járható. Az Ypsariora a gyalog út nagyon rossz, borzasztó sok hordalék állja el az utat és nagyon rossz szabdalt az út is.

Re: Általános 2015 jún. 22 14:11 #16017

Hazajöttünk!Egy kis tájékoztatás a most indulóknak, azaz ezt a hazafelé jövők olvassák!
Borzasztó dolgokat tapasztaltunk a hazafelé vezető úton, a görög határt elhagyva kb.30Km. után feltűntek a menekültek csoportja, nők,hátukon karjukba kicsiny gyerekek, fóliával letakarva a szakadó esőben mennek az autópályán, férfiak 20-30-as csoportban kerékpárokkal mennek a levezető árokba / már ahol van/ a Vardal völgyében négy öt konvoj volt egy kitérőnél vagy ötven fős csoportot vett fel két személyszállító kisbusz, borzasztó volt látni Őket, azután feltűntek embercsoportok a szerb határhoz közelítve és a szerb határt elhagyva is, mécses erősségű fénynél libasorba vonulnak, rengeteg kicsi gyerekkel, a magyar határhoz közel ismét láttuk Őket vonulnak leszeget fejjel, kézen fogva gyerekestül kicsiny batyujukkal, elszántan.Most ezek a képek eszembe jutnak elfog a sírás, a görög a szerb, a macedon kormány a rendőrség hagyja hogy a nemzetközi autópályán bolyogjanak, kitéve Őket halálos veszedelemre.
Thassoson és görög részen semmit nem láttunk ebből.

Üdv itthon, jöhet a beszámoló. :)

Ahogy leirtad, szinte én is látom magam előtt ezeket az embereket, a könnyem kicsordult. Nem ártana a honatyáknak egy hasonló, repűlőgépmentes utazás, talán nem gatyáznának annyit. :(

Re: Általános 2015 jún. 22 09:03 #16015

Hazajöttünk!Egy kis tájékoztatás a most indulóknak, azaz ezt a hazafelé jövők olvassák!
Borzasztó dolgokat tapasztaltunk a hazafelé vezető úton, a görög határt elhagyva kb.30Km. után feltűntek a menekültek csoportja, nők,hátukon karjukba kicsiny gyerekek, fóliával letakarva a szakadó esőben mennek az autópályán, férfiak 20-30-as csoportban kerékpárokkal mennek a levezető árokba / már ahol van/ a Vardal völgyében négy öt konvoj volt egy kitérőnél vagy ötven fős csoportot vett fel két személyszállító kisbusz, borzasztó volt látni Őket, azután feltűntek embercsoportok a szerb határhoz közelítve és a szerb határt elhagyva is, mécses erősségű fénynél libasorba vonulnak, rengeteg kicsi gyerekkel, a magyar határhoz közel ismét láttuk Őket vonulnak leszeget fejjel, kézen fogva gyerekestül kicsiny batyujukkal, elszántan.Most ezek a képek eszembe jutnak elfog a sírás, a görög a szerb, a macedon kormány a rendőrség hagyja hogy a nemzetközi autópályán bolyogjanak, kitéve Őket halálos veszedelemre.
Thassoson és görög részen semmit nem láttunk ebből.

Re: Általános 2015 jún. 21 21:54 #16013

Már csak egy hét és indulunk! 2 napot Szkopjében töltünk...ez érdekes lesz! Aztán Jön a kis szigetünk, majd 2 napot, levezetésként Bulgáriában. Szóval, készülj Thassos, mert jövünk!!!! :örül:

:futyul:
Kérünk szépen majd beszámolót !!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:
:irkálós:

Általános 2015 jún. 21 15:01 #16012

Már csak egy hét és indulunk! 2 napot Szkopjében töltünk...ez érdekes lesz! Aztán Jön a kis szigetünk, majd 2 napot, levezetésként Bulgáriában. Szóval, készülj Thassos, mert jövünk!!!! :örül:

Re: Általános 2015 jún. 20 18:54 #16010

Percek kérdése és indultok! Nagyon szép, élményteli nyaralást kívánunk Nektek. Biztonságban térjetek vissza hozzánk!!!!!!!!!!!!!!! Jó utat azaz:
???? ?????? és ??????? ????????

Re: Általános 2015 jún. 20 18:04 #16009

Bocsika, Balázs, történésektől mentes nagyon jó utat Nektek, és persze jó nyaralást! :)

Balázs, én speciel nagyon várom a beszámolót az útról, hogy mi újság kifelé menet! :)

Re: Általános 2015 jún. 20 17:56 #16008

Pamag!
Köszönjük!
Mi a 8-9 óra közötti indulást célozzuk meg. Remélem Röszkén nincs sor.
A rendőrség szerint nincs, de az nem jelent semmit.... www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo - www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo

Bocsika!
Nektek jó utat! Vigyázzatok magatokra és az autóra! ;)
Ha az autónak nem lesz baja, akkor nagy valószínűséggel Nektek sem.
Követünk benneteket egészen a nisi elágazásig. :D

Re: Általános 2015 jún. 20 17:04 #16007

Pamag!
Köszönjük!!
Mi is kész vagyunk 7 órási indulás úgy tűnik rendben lesz. :D Ha vissza térünk jelentkezem! :lol:

Re: Általános 2015 jún. 20 16:31 #16006

Balázs és Bocsika :!:

Jó utat és jó pihenést! :D
:autóvezető: :matróz: :úszógumi: :fotó:

Re: Általános 2015 jún. 20 16:03 #16005

Elkezdtem lepakolni a kocsiba. Úgy néz ki, hogy este indulunk :)
Ha lesz jó a szálláson a net, akkor beszámolok itt a fórumon is az útról, ha nem, akkor majd ha hazaérkeztünk.

Mindenki legyen jó és tervezgessétek a nyaralást!

Oldalmegjelenítési idő: 0.131 másodperc