Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2015 júl. 22 15:26 #16174

Kedves Pamag!

Kívánok nagyon boldog névnapot nagy-nagy szeretettel!!! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 júl. 22 14:39 #16173

<!-- ia0 -->__nevnap-macis[1].jpg<!-- ia0 -->
Pamag Te mindenki Magdikája!!
A jó isten éltessen még nagyon nagyon sokáig!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 júl. 22 12:54 #16172

Szia Messi!

De gyorsan eltelt...örülök,hogy jól éreztétek magatokat! :)

Re: Általános 2015 júl. 22 11:42 #16171

.................
Hajnalban hazajöttünk, sajnos, nehezemre esett otthagyni a szigetet. :)
................................

Isten hozott itthon! :D
Örülök, hogy jó volt minden! :D :bababukfenc: :D

Re: Általános 2015 júl. 22 11:38 #16170

.....mindenkinek ! :!:

Re: Általános 2015 júl. 22 11:24 #16169

Hát ez gyorsan eltelt. :(
Üdv itthon, örülök, hogy minden rendben volt és van egy új szerelmese a tengernek. :)
(Zakynthoson láttunk olyan pelusost, aki üvöltött, ha a szülők bevitték a vízbe....)

Re: Általános 2015 júl. 22 11:21 #16168

pamag!
Boldogságos névnapot kívánok!
Úgy terveztem, hogy ma meglátogatlak, de még nem hívtak, így majd valamelyik másik napon meghúzom a füled. :)

Re: Általános 2015 júl. 22 11:02 #16167

Sziasztok!
A hazafelé úton a csepplány már nyűgösebb volt, hosszabbra is sikeredett, de a határokon minden rendben volt, szinte egy autó sem volt előttünk, Belgrádban kicsit szivtunk, óriási volt a dugó este.
Rengeteg a rendőr Szerbiában és Macedóniában is, mérnek, ellenőrzik a papirokat, mi nagyon szabályszerűen közlekedtünk. Valami van a kocsi jobb első gumijával, mert elég engedett, de szerencsére elég volt, hogy mikor megálltunk pihenni, fújtunk bele, a párom most vitte a gumishoz.
A sziget még mindig a szivem csücske, rengeteg a román (voltak is velük fenntartásaim elég rendesen), minden nap elmentünk valahová enni, Lillust egy-két szem sültkrumplival le lehetett kenyerezni, vagy egy tölcsérrel, és akkor el volt a babakocsiban, de volt, hogy hoztak etetőszéket neki. Idén abszolút kedvencünk a Koralli lett, kétszer ettünk ott, valami isteni finom volt, és a kiszolgálás, és egyebek is ott volt most a legjobb nekünk. De ettünk még a Captainben (tömeg volt), Limenasban az agora alatti Platános étteremben (isteni volt a muszaka), a panagiai platánosban (hatalmas adat), valamint a Gatosban (nahát ez olyan kusturicás jelenet is lehetett volna, a kiszolgálás fenomenális, össze-vissza csinálják, ráadásul a főnök eléggé be volt nyomva, kész káosz volt, ráadásul borzasztó drága szerintünk).
Talán Bocsika emlegett itt, hogy kóstoljuk meg a Klikben a gyors kajákat, igy kipróbáltuk, és nagyon bevált, a strandról felfelé menet mindig ott kértünk ebédre valót. :)
Kirándulni nem nagyon voltunk, megmondom őszintén, örültem, hogy a gyereket nem kell bepasszirozni az autósülésbe. Többször átmentünk Limenasba, illetve elmentünk Makryammosra, ami nekem nagyon nem jött be, nem is voltunk sokáig. Gyerekkel a Golden beach szerintem tökéletes választás, közel van, sekély, meleg, mi kell még? :)
És ami a lényeg: a kislányunk iszonyatosan élvezte a tengert, ahogy fogtuk a kezét, lépegetett bele mint az őrült, nem érdekelte, hogy jönnek a hullámok, hangosan sikitva kacagott, ahogy a vizbe ért a lába. :) Nekünk ez volt a lényeg, hogy ő élvezze, általában kétszer mentünk le a strandra, kentük Lillát 50-es krémmel, meg általában póló volt rajta, és természetesen sapi, egyáltalán nem égett meg, a keze meg a lába jó barna is lett. :)
Később még irok, ha lesz kis időm, most vár a mosnivaló. :)

Re: Általános 2015 júl. 22 09:49 #16166

Magdika!
Nagyon Boldog Névnapot! :)

Re: Általános 2015 júl. 22 08:18 #16165

Legyen egészséged, tudjál boldog lenni,
és a szívedet soha ne bántsa meg senki!
Napod is legyen örömnek napja,
kívánom, hogy a sors ezeket megadja!

Magdi! Boldog Névnapot Kivánok!

Re: Általános 2015 júl. 22 07:17 #16164

Magdika!
Boldog névnapot kívánunk!

Re: Általános 2015 júl. 21 12:15 #16163

A Kapitányban finom minden. Az én kedvencem a Tzipura hal. Ha jól emlékszem ez Ági fordításában az étlapon úgy jelenik meg, hogy

Nagyon finom hal, szeretni fogod!

Amióta nálam új program van a gépen, a biztos pont a thasos.hu, a többin még csak bóklászok :D

A Captain taverna tényleg nagyon jó minden tekintetben, telt házas, és ha még igaz, magyar étlap is van. :örül:

Ha olvastad, arra is rájössz ki írta. :wink:

Re: Általános 2015 júl. 21 06:12 #16162

Amióta nálam új program van a gépen, a biztos pont a thasos.hu, a többin még csak bóklászok :D

A Captain taverna tényleg nagyon jó minden tekintetben, telt házas, és ha még igaz, magyar étlap is van. :örül:

Ha olvastad, arra is rájössz ki írta. :wink:

Re: Általános 2015 júl. 20 14:05 #16161

A Captain taverna tényleg nagyon jó minden tekintetben, teltházas, és ha még igaz, magyar étlap is van. :örül:

Re: Általános 2015 júl. 20 13:43 #16160

Tudtok ajánlani a Golden Beach-en egy jó tavernát??? :)

www.thasos.hu/index.php/tavernak - www.thasos.hu/index.php/tavernak

Captain és Koralli amit legtöbben ajánlanak, de a többi is remek.

Re: Általános 2015 júl. 20 13:27 #16159

• Szandi
  • Szandi profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Nagyon köszönöm a segítséget, papírok megvannak és úgy döntöttünk 23-24 óra felé indulunk mert csak 14:00-tól lehet elfoglalni a szállást :) Már nagyon várjuk szóval vasárnap START! :örül: :örül:
Tudtok ajánlani a Golden Beach-en egy jó tavernát??? :)

Re: Általános 2015 júl. 20 10:19 #16158

Igen be voltam jelentkezve, most is leírtam utánad de az sem jelent meg, tegnap láttam hogy nem jelent meg a hozzászólás és négyszer is beírtam.

Nem értem. :(
Ha megnézed van most ott egy proba2 által írt teszt.
Azt ugyan olyan jogosultságú felhasználóval írtam, mint amilyen Te is vagy.

Úgy érzem bele kell húzni a már említett honlapfrissítésbe, mert egyre több érdekesség van itt. :(

Re: Általános 2015 júl. 20 09:44 #16157

Igen be voltam jelentkezve, most is leírtam utánad de az sem jelent meg, tegnap láttam hogy nem jelent meg a hozzászólás és négyszer is beírtam.

Re: Általános 2015 júl. 20 07:49 #16156

Ági írásához hozzászóltam miért nem látszik?

Volt valami üzenet? Be voltál jelentkezve?
A rendszerben nincs nyoma. Olyan már volt, hogy engedélyeznem kellett, hogy látszódjon, de most nincs nyoma az írásodnak. :(
Nekem sikerült.

Re: Általános 2015 júl. 20 05:48 #16155

Kedves mindenki !
Időnként nézegetem a fórumot,és annyira jó olvasni az indulók izgatott sorait a készülődésről. A web kamera percekre oda repít a szigetre. Ezt a helyet nem lehet meg unni. Idén nem biztos,hogy kijutunk,de soha ne mondd,hogy soha. Nem is tudom mi lenne velem ez az oldal nélkül. Ez úton köszönöm mindenkinek aki részt vesz eme remek oldal készítésében, ezzel elő állítva a napi betevő Thassosomat.
Kívánok minden indulónak ott lévőnek nagyon jó nyaralást.

Gyurbal!
Mi köszönjük, hogy ezt szóban is ki tudtad fejezni. Sokan érzik így, de kevesen teszik ezt Pamag, Balázs és azok felé, kik nem mint nap írogatnak ide a fórumra is. Fontos ez, hogy születhessen új okos gondolat, kérdés.
A fórum és egy köszönet a honlap életbetartója!
Írod: soha ne mondd,hogy soha.
Így igaz.

Re: Általános 2015 júl. 20 05:40 #16154

Bazsi, újabb fejbelövés van?
Én nem tudom, de Bazsi, talán.

Re: Általános 2015 júl. 19 20:16 #16153

Re: Általános 2015 júl. 19 10:27 #16152

................................. a napi betevő Thassosomat. .....................
.....................................

ciao ..... :pápá:

Szia Thassos-barát!
Dehogynem jutsz el oda! Ha most mégse, majd legközelebb.
:úszógumi: :túra: :Thassos-fan:

Re: Általános 2015 júl. 19 09:34 #16151

Kedves mindenki !
Időnként nézegetem a fórumot,és annyira jó olvasni az indulók izgatott sorait a készülődésről. A web kamera percekre oda repít a szigetre. Ezt a helyet nem lehet meg unni. Idén nem biztos,hogy kijutunk,de soha ne mondd,hogy soha. Nem is tudom mi lenne velem ez az oldal nélkül. Ez úton köszönöm mindenkinek aki részt vesz eme remek oldal készítésében, ezzel elő állítva a napi betevő Thassosomat.
Kívánok minden indulónak ottlévőnek nagyon jó nyaralást.

Re: Általános 2015 júl. 17 23:14 #16148

Hogy mindig tudjátok a pontos időt!lovedbdb.com/nudemenClock/index2.html

Oldalmegjelenítési idő: 0.131 másodperc