Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2015 okt. 14 10:49 #16529

Zelfinek sok-sok boldogságot és sok-sok görögországi utazást!

<!-- ia0 -->ouzo polipos.jpg<!-- ia0 -->

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 okt. 14 07:36 #16527

Ma Zefli ünnepli szülinapját!
Sok sok boldogságot kívánok neki!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 okt. 13 20:36 #16523

Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat.
Efit és drága családját pusziljuk! :-) Krisztián

Helyes !!!
Isten hozott fórumtagként! :D
Örülünk ám minden mondatnak, minden képnek! :D

És születésnapodra:

Ha a regisztrációkor (vagy későbbi adatmódosításkor) megadod a születésnapodat, akkor a fórum kezdőlap alján megjelenik az adott napon, hogy xy-nak születésnapja van - és akkor fel tudunk köszönteni! :D

Re: Általános 2015 okt. 13 18:41 #16521

Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat.
Efit és drága családját pusziljuk! :-) Krisztián

Re: Általános 2015 okt. 13 16:15 #16518

Kubanek Krisztián. A cicás fotósunk az Angelikából!
Ő is ünnepel!
Neki is nagyon sok boldogságot kívánunk.
Efi és Elina külön puszilja őt és családját.
Jelentik neki, hogy a téliesítés megtörtént a háznál. MÉG EGYSZER KÖSZÖNIK NEKI!!!

Re: Általános 2015 okt. 13 11:54 #16517

Anikusz születésnapja...
de már két éve nem járt itt...

Isten éltesse!

Re: Általános 2015 okt. 06 12:59 #16489

Nagyon köszönöm a születésnapi köszöntőket a szép csokrot és a szívvirágot is!
Elég ritkán tudom olvasni az oldalt mostanában, már látom, hogy télen lesz mit pótolnom.

Re: Általános 2015 okt. 04 19:22 #16476

Judit ma ünnepli a születés napját.
..............................

És itt bezzeg nincs feltüntetve. :(
Ha nem szólsz, nem tudunk róla.

MJUDITTA !

BOLDOG SZÜLINAPOT !

Re: Általános 2015 okt. 04 18:33 #16475

Judit ma ünnepli a születés napját.
Nagyon sok boldogságot kívánok neki és családjának.
Pános és én.
Tudom, hogy most egyenlőre ide fér a csokrom.

Re: Általános 2015 szept. 30 13:22 #16465

Nem értem, a webkamera napok óta nem mükődik. Szeretném viszontlátni a helyemet :D

Re: Általános 2015 szept. 30 10:58 #16464

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Igen, köszi Balázs, juhhú, de jó! :örül: :örül: :örül:

Re: Általános 2015 szept. 29 17:48 #16462

Balázs köszi! küldöm itt, privátban nem tudom csatolni. Köszi előre is!

80x79 pixel, 100% jpg minőség, összesen 7 kB.
Jó lesz?

Re: Általános 2015 szept. 29 07:33 #16460

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Balázs köszi! küldöm itt, privátban nem tudom csatolni. Köszi előre is!

Re: Általános 2015 szept. 28 18:12 #16457

Köszi Pamag, megtaláltam, de eszembe nem jutott, hogy a fórum felületén keressem a profil beállítást. Viszont akármennyire kicsinyítek le egy képet, nem tudok annyira kicsit, hogy beleférjek a 20 Kb-ba, úgyhogy nem lesz profilképem. Nekem ehhez túl jó minőségű képeim vannak, a legkisebb, amit még egyáltalán fel lehet ismerni, az is 50 KB-os... na mindegy, köszi!

Veroni!
Küld el az a képet és minőségromlás nélkül lekicsinyítem.....

Re: Általános 2015 szept. 28 13:24 #16456

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Köszi Pamag, megtaláltam, de eszembe nem jutott, hogy a fórum felületén keressem a profil beállítást. Viszont akármennyire kicsinyítek le egy képet, nem tudok annyira kicsit, hogy beleférjek a 20 Kb-ba, úgyhogy nem lesz profilképem. Nekem ehhez túl jó minőségű képeim vannak, a legkisebb, amit még egyáltalán fel lehet ismerni, az is 50 KB-os... na mindegy, köszi!

Re: Általános 2015 szept. 28 11:16 #16455

.......... nálam nincs olyan, hogy avatar szerkesztése :( Olyan van, hogy profil - profil módosítása - és itt csak.................

Hát nem látok bele a te számítógépedbe :(
Nekem ilyen:

<!-- ia0 -->Képkivágás avatar.JPG<!-- ia0 -->

Re: Általános 2015 szept. 28 08:49 #16454

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Szia Pamag! nálam nincs olyan, hogy avatar szerkesztése :( Olyan van, hogy profil - profil módosítása - és itt csak név, email és felhasználó név, valamint jelszó módosításra van lehetőség...

Re: Általános 2015 szept. 27 20:13 #16450

Szia Pamag! Profilképet tudok feltölteni valahogyan? köszi a választ!

Felhasználói vezérlőpult / Profil / Avatar szerkesztése

(Ott van, hogy mi az a kicsi méret, amit elfogad)

Re: Általános 2015 szept. 27 20:01 #16449

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Szia Pamag! Profilképet tudok feltölteni valahogyan? köszi a választ!

Re: Általános 2015 szept. 27 16:58 #16447

Kissas!
Ez sajnos egyáltalán nem nyílik meg. :(

Re: Általános 2015 szept. 27 14:37 #16446

Kissas!
Nekem nem sikerül megnyitni :(
Lehet, hogy írtad, csak én is nyaraltam...mond milyen volt Thassos????

Re: Általános 2015 szept. 27 14:28 #16445

2015-09-27 (file://GYURI-PC/Users/gyuri/Desktop/Gyuri/Asztal/2015-09-27-file://GYURI-PC/Users/gyuri/Desktop/Gyu ... 2015-09-27)

remélem sikerült :-)

Re: Általános 2015 szept. 27 13:23 #16444

Sajnos letelt az egy hét. Továbbra is vallom, hogy két hét kell a buszozás fáradalmainak kipihenéséhez. /Most 24 óra oda, 20 óra vissza./ Különösen mostanság, amikor a határellenőrzések megszigorodtak. Akkor még nem beszéltem az önző utastársakról. Csöppnyi figyelem a másik iránt, és máris nagyon megérte, az olcsó buszozás. Nekem a szokott program, Potamias falú, fürdőzés, napozás. 2 alkalommal is elmentem a webkamerához, még integettem is, hátha :lol:
Nyüzsgő életet találtunk odaérkezésünkkor, meglepően szokatlan volt számomra. Igen sok bolgár, és török jelzésű autó volt, sőt velünk ukránok is laktak. Ami szintén meglepő volt, a sok apróság, karon ülőtől, az óvódás korúig. Ezek szerint ténylegesen jó az idő ilyenkor, ha a szülők vállalják a szeptember végi nyaralást.
Nekem kellemes a tenger vize, 1 nap kivételével mindennap megmártóztam, sőt amikor kisebb volt a hullámzás tudtam nagyokat úszni is.
Internetkávézó már nem volt, hordozható gépem nincs, a világ hírei is megkíméltek. :D
20.-án a szavazásra úgy gondoltam, mint itthon, hogy van mozgolódás, semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Hazafele jó sófőrőkkel, határokon meg a szokott cécó. Izgalmas a Macedon, és a Szerb határ átlépés. :wink: Kivételesen hazafele most jó volt az utóbbi kilépés. A Magyarországi belépésnél érezhető a migránsok miatti intézkedés. Ki kellett szállni a buszból, és egy külön épületen belül kellett átsétálni a határőr előtt, az útlevél bemutatásával. Sok időt nem vesztettünk.
A virágpiaci transzfernél meg a szokott szervezett formában ment minden, átszálltunk, és irány haza.

Haza érve: gyors kipakolás, hütőbe rakás, és egy nagy evés, ívás :D

Re: Általános 2015 szept. 27 08:15 #16441

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
De jó, köszi szépen Pamag, hogy feltetted a linket!! :örül: :örül: :Thassos-fan:

Re: Általános 2015 szept. 26 21:42 #16437

Köszi Pamag! Itt a link a képeimről: www.flickr.com/photos/134800817@N08/albums/72157658706081240-https://www.flickr.com/photos/134800817 ... 8706081240 ...........

Húúúúúúú, de nagyon szép képek! Csodálatosak.

Bekerült ide:
Fotóalbumok / Tagjaink képei a világhálón
www.thasos.hu/index.php/fotoalbumok/tagok-kepei-a-vilaghalon - www.thasos.hu/index.php/fotoalbu ... vilaghalon

Oldalmegjelenítési idő: 0.120 másodperc