Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2015 dec. 26 09:42 #16738

Istvánoknak, Jánosoknak, Tamásoknak boldog névnapot!

:Mythos :Mythos :Mythos :legjobbakat:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 dec. 24 21:06 #16734

<!-- ia0 -->1915229_1738114886411832_1575809072970674881_n[1].jpg<!-- ia0 -->

Kívánunk Minden kedves fórum lakónak Áldott karácsonyt!! :karácsonyfa:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 dec. 24 19:03 #16733

Áldott, békés ünnepeket kivánok minden kedves fórumlakónak!

Re: Általános 2015 dec. 24 07:31 #16732

Én is köszönöm a köszöntéseket!
Vikso téged pedig szintén Isten éltessen! :)

Hozok majd Lillusról is képet.
A triccstraccsban pedig majd várom, hogy ki mit főzött karácsonyra! :)

Re: Általános 2015 dec. 23 22:00 #16729

Kedves Viktóriák!
Boldog névnapot kívánok én is!

Re: Általános 2015 dec. 23 21:18 #16727

Köszönöm mindenkinek aki gondolt, és gondol a Viktóriákra, igy rám is. Köszönöm a szép virágokat, és az ajándékot Ági :D
Nem igazán jókor van ez a nap, mindenki már lázban ég. Ezért kicsit előrébb vittem az ünneplést, igaz hang nélkül, mert megfáztam. Szegény édesanyám mérgelődött ilyenkor, mert nagyon készült a karácsonyra, de a köszöntők akkor is jöttek. Mondtam is annak idején, hogy ráadásul nekem is ezt a nevet adta :) Viszont én már nem adtam tovább, annak ellenére, hogy szeretem a nevemet. Győzelem, egy tanárom sem felejtette megemlíteni, így engem sem :wink:

Messi druszámnak én is kívánok sok Boldog Névnapot. Remélem a kislánya fotójával megajándékoz minket.

Szeretetben gazdag Szép Karácsonyi Ünnepeket Kivánok!

Re: Általános 2015 dec. 23 17:24 #16726

Viktóriáknak!
???? ??? ?? ‘???? ????????
? ???? ??? ????? ???? ???,
??’??? ??? ???? ????????
???????? ? ??? ???.

Mikor bánat felhő vesz körül
Kívánságom legyen veled.
Legyen minden napod ünnepi
Az egész életedben!

Re: Általános 2015 dec. 23 09:42 #16723

VIKTÓRIÁK !

Küldöm Nektek a karácsonyi kaktuszunk virágát:

<!-- ia0 -->kaktusz2015dec.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2015 dec. 21 00:02 #16717

Honey!
Párodnak Boldog Születésnapot Kívánok!
...

Hát itt ugyan nem derül ki, de ha máshonnan lehet tudni, csatlakozom én is!
Misinek boldog születésnapot!

<!-- ia0 -->ouzo polipos.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2015 dec. 20 21:21 #16716

Honey!
Párodnak Boldog Születésnapot Kívánok!

:Mythos :Mythos

Re: Általános 2015 dec. 17 14:05 #16712

Ági most hívott telefonon.
Azt üzeni, hogy a Mézes heteiket töltik, majd jelentkezik ha előkerül! :)
:D :oops:

Re: Általános 2015 dec. 15 08:23 #16710

Re: Általános 2015 dec. 12 11:19 #16706

Pánosra rátört újra a számítástechnika visszautasítás és az érthetetlenség. :D
Nem baj, ilyen ez, ha szüksége lesz rá, majd újra használja. Nagyon sokan köszöntöttétek a facén is. MINDENKINEK KÖSZÖNÖM AZ Ő NEVÉBEN IS!
Elsőként felháborodott, hogy ki figyelte ki az ő szülinapját, és honnan tudjátok. Mondtam neki az automata jelzőt erre, ismételten hőzöngött. DE ÖSSZESÉGÉBEN JÓL ESETT NEKI: NAGYON.
Köszöni szépen kérdéseteket is. Teljes erőben és jó kedvben minden nap. Most éppen a Skála Panagiai útról tolja a motort Skála Potámiába levő szerelő-hőz. Újra nagyon szép idők vannak. Hidegek, de naposak.
Mindenkit szeretettel üdvözöl.

Re: Általános 2015 dec. 12 09:10 #16705

Üdv Mindenkinek!

Végre!!!!! Működik a webkamera!!!

Örülök én is az újra induló webkamerának. Kicsit állítottak rajta, távolabbra kerültek a parti épületek, de a lényeg, hogy a személyes találkozásig is nézhető :D Múlt év karácsonyán, a kis szigeti kápolnában fényt láttam, remélem lesz idén is. :)

Re: Általános 2015 dec. 11 09:15 #16704

Üdv Mindenkinek!

Végre!!!!! Működik a webkamera!!!

Re: Általános 2015 dec. 08 15:35 #16698

Larik tagunknak is születésnapja van, de már régóta nem jelentkezett be.
Isten éltesse!
:legjobbakat: :virágszippantós:

Re: Általános 2015 dec. 08 15:33 #16697

Csatlakozom!

Pánosznak boldog születésnapot !!!

Re: Általános 2015 dec. 08 08:56 #16696

Ági!

Pánosnak boldog születésnapot kívánok!
??????????! ?????? ?????!
:örül: :örül: :örül: :örül:

Re: Általános 2015 dec. 06 07:26 #16693

Mit tettem kis csizmáitokba?
Mindenkinek nagy szeretettel!
Az én csizmámba is tettetek. :D
Több foglalás érkezett a Paradisó öbölbeli szállásra, és egy baráti családom Samothrákira jelezte nyaralását.
Tudjátok vannak érzékeny pontjaink. Azokat kicsit jobban szeretjük, dédelgetjük. E kettő terület oly különleges nekem, mint Kréta szigete. Nagy szerelmeim. Kívánom a majd az ott nyaralóknak, hogy az a védett szeretett mit érzek e táj, hely és az ottani emberek iránt, őket is hasonlóan érintse meg.Köszönöm a bizalmatokat.

Re: Általános 2015 dec. 05 17:15 #16691

Pucoljátok ki a csizmácskáitokat :!: :D

Re: Általános 2015 dec. 04 14:46 #16690

Uhh, már kezdtem magam elszégyellni, hogy nem jártam itt. :oops: De abban a bizonyos 8 napba még én is beleférek, hogy megköszönjem a névnapi jókívánságokat. Köszönöm szépen. :D

Ági, a vízesés gyönyörű, telitalálat, hogy ezzel leptél meg. :D Ahol csak járunk, és van ilyesfajta látványosság, az nálunk mindig kihagyhatatlan. Idén Kytherán is megkukkantottunk egyet. És Görögországban minden egyes vízesés megtalálása felér egy kalandtúrával. Egyre inkább úgy látom, Samotraki is elvarázsolna engem. :wink:

Az átalakult oldalt is most látom először, egészen pofás lett, elsőre sikerült belépnem is, :wink: biztosan könnyen tájékozódnak majd a szigettel most ismerkedő, még csak leendő utazók.

Mindenkinek szép telelést, és készülődést kívánok - bár én ezt a sötétet ha tehetném átaludnám tavaszig. :P - puszi nektek!!! :karácsonyfa:

Re: Általános 2015 dec. 04 08:05 #16688

Ó, a 8 napban akkor még én is bőven benne vagyok. :)
Melus, boldog névnapot sok puszival! :)

Re: Általános 2015 dec. 04 07:40 #16687

Melus!
Még én is benne vagyok a 8 napban.
Szóval Boldog Névnapot Kívánok!

Re: Általános 2015 dec. 03 19:45 #16686

Melus, :arrow:

Sok boldog Névnapot Kivánok! :futyul:

Re: Általános 2015 dec. 03 19:37 #16685

Meli, nagyon sok boldogságot kívánunk mi is Pánossal neked és családodnak.
Samothraki egy vízeséses medencéje az ajándékod tőlünk.

Oldalmegjelenítési idő: 0.153 másodperc