Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2015 dec. 03 12:30 #16683

Tegnap észre se vettem... csak mikor kikapcsoltam a számítógépet és leoltottam a kislámpát, akkor néztem a naptárra... és akkor láttam, hogy tegnap MELINDA nap volt...

Melus !

Boldog névnapot! (8 napon belül van :D )

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 dec. 01 17:01 #16674

Leküldöm az Apollon központ felé a Samothráki sóhajunkat. Hátha eljut hozzájuk.
Hanem Kárpáthosz is utolérhetetlen!
Addig míg van új hely hol nem jártatok, és tudtok menni, örülni kell.
Nem azt kell mondani mi nincs, hanem, mi van!
KÁRPÁTHOSZ!
Én is veled leszek gondolatban ott. Majd mesélsz nekünk onnan.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 dec. 01 16:25 #16672

Zsuzsa!

Nagyon köszönöm, - szólnom kell magamra, hogy elég, lenne tennivalód :P -
Csodálatos dolgokat nézhetek, aztán az is eszembe jut a szigeteket látva, hogy bizony kissé le vagyunk maradva. Út, villany, igaz az oszlopok némely helyen hirbe-görbék, de nálunk egy sor tanyán (száraz földön) semmílyen sincs. Kréta déli része valami különleges, rengeteg fotó van róla. Evia, mindig is szerettem volna oda menni, na de a lottó :!: :D

2016 június elején Karpathos most az izgat nagyon az Apollon Travel elég baráti áron adta tavaly remélem nem lesz sokkal drágább az idén.Szamotraki egy elérhetetlen álom marad.

Re: Általános 2015 nov. 30 14:43 #16670

Zsuzsa!

Nagyon köszönöm, - szólnom kell magamra, hogy elég, lenne tennivalód :P -
Csodálatos dolgokat nézhetek, aztán az is eszembe jut a szigeteket látva, hogy bizony kissé le vagyunk maradva. Út, villany, igaz az oszlopok némely helyen hirbe-görbék, de nálunk egy sor tanyán (száraz földön) semmílyen sincs. Kréta déli része valami különleges, rengeteg fotó van róla. Evia, mindig is szerettem volna oda menni, na de a lottó :!: :D

Re: Általános 2015 nov. 30 08:01 #16669

Vikso! Küldöm szeretettel én minden nap végig járom évek óta! Járd be Te is! www.beachreport.gr/ - www.beachreport.gr/

Re: Általános 2015 nov. 28 22:54 #16666

Kaptunk (Ági kapott levélben) beszámolót a szigeti nyaralásról.

www.fuley.ro/car/offroad/tags/g%C3%B6r%C3%B6gorsz%C3%A1g/

A mi oldalunkon itt az ajánló: thasos.hu/thassos/elmenybeszamolok/thassos-i-elmenybeszamolok/400-utfelen-uton - thasos.hu/thassos/elmenybeszamol ... felen-uton

Re: Általános 2015 nov. 27 12:04 #16662

Kaptunk (Ági kapott levélben) beszámolót a szigeti nyaralásról.

www.fuley.ro/car/offroad/tags/g%C3%B6r%C3%B6gorsz%C3%A1g/

Re: Általános 2015 nov. 27 08:05 #16658

Kata, és mindenki Katalin, sok sok boldogságot kívánok neked és nektek!

Re: Általános 2015 nov. 25 13:26 #16654

Boldog Névnapot Kedves Katalinok :futyul:

( állitólag a dal görög eredetű)

Re: Általános 2015 nov. 25 13:10 #16653

KATALINOK!

Boldog névnapot kívánok Nektek!

Azt azért áruljátok el, hogy milyen lesz a karácsony?
Ma inkább kopog, mint locsog. :)

Re: Általános 2015 nov. 25 11:44 #16652

Köszönöm! :örül:

Cserében hoztam egy régi filmet /loptam/

Re: Általános 2015 nov. 25 10:07 #16651

Bocsika !!!

Kisborsikati !!! (igazán idenézhetnél gyakrabban is!)

Nagyon-nagyon boldog névnapot !

Re: Általános 2015 nov. 24 17:07 #16650

Efi valóban három szállással rendelkezik, immár Elena leánya segítségével.

www.thasos.hu/szallaskeres/centrum-partszakasz/241-angeliki-apartman - www.thasos.hu/szallaskeres/centr ... i-apartman
www.thasos.hu/szallaskeres/centrum-partszakasz/246-ifigenia-apartman-es-studio-ii-parti - www.thasos.hu/szallaskeres/centr ... o-ii-parti

Mindegyik nagyon kedvelt. De hol a lélek is ott van, az a hegyi ház, mi nem hegyi, csak elnevezésében.
Valóban az öböl kedvenc szállása ez. Ha vendég oda betér, soha onnan el nem pártol.
Mákis és Efi nagyban hozzájárul ehhez.
Mákis az építész férj, ki minden részletre ügyel, hogy a nagy házon belül minden lakás rendelkezzen magán szférával.
Efi vendégszeretete és figyelmessége pedig utolérhetetlen.
Nemcsak veletek ilyen. Belőle jön az emberszeretet és az a nagy segíteni akarás.
A jó ízlése szintén páratlan.
Nagyijának volt az öböl első panziója. Efi akkora volt akkor, hogy annak bő népviseleti szoknyája alá férhetett az akkor csöpp Efi.
Tehát kisgyermekként tanulta a vendéglátás minden csínját- bínját a nagyi Angeliki mellett.
www.thasos.hu/szallaskeres/centrum-partszakasz/245-ifigenia-apartman-es-studio-i-hegyi - www.thasos.hu/szallaskeres/centr ... io-i-hegyi

Re: Általános 2015 nov. 24 13:11 #16649

:örül:

Ági az első busszal biztos ne küld ki tudja mit hoz a nyár .Ki kell mennem érte :lol: .
Efi tényleg nem változott semmit.

Re: Általános 2015 nov. 23 17:02 #16646

BOCSIKA, a Tied a füge lekvár!
Ha nem jössz érte, akkor majd küldöm az első autóbusz járattal. Az idei remekre sikerült. Tavaly nem volt fügénk, az idén csodálatos. Efiéről persze nem jutottam hozzá, mert a visszatérő vendégei már befőttes üvegekkel felszerelkezve érkeztek. A szomszéd Sakis fáját is az én vendégeim szüretelték.
Ez a megfejtés kép. Efi itt már 20 éves. Azóta sem változott.
IGEN, az Ifigénia szállás tulajdonosáról van szó.
Bazsi, nem ér a te neved! Nem illő besegítened.
No, teszik nektek a játék.
Akkor a téli időszakos kávézos látogatásokat kihasználom arra, hogy megpróbálok fotókat gyűjteni.
Tudjátok-e ez milyen nagy kincs náluk. Tudjátok a tűz!!!
Ezentúl nagyon nagy volt a szegénység, és a dohos párás házakban az a kevéske fotó mi készült, sokszor megsérült a tárolás körülményeitől.
Ez mindenkire igaz.
Efinek is szinte ennyi régi fotója maradt.
Örülök, hogy többen ráismertetek Efire.
Annak, hogy énekesnőnek is ki lett nevezve, nagyon tetszett. Görög karakterei vannak.
Amint meg van a következő személyem fotó gyűjteménye felteszem nektek újabb üveg füge lekvárért.

Re: Általános 2015 nov. 23 16:15 #16645

A fenébe... :)
Mikor olvastam én is Efire tippeltem, de úgy gondoltam nem lehet ilyen egyszerű a feladvány. :lol:

Re: Általános 2015 nov. 23 10:57 #16642

Balázs!
Nem hiszem,hogy te nem tudtad csak kicsit engedtél. :örül:

Re: Általános 2015 nov. 23 10:51 #16641

Efi!

Ááááá, bocsika!
Lelőtted a poént.
Aki többször volt nála, annak könnyű. :)

Re: Általános 2015 nov. 23 09:45 #16640

Efi!
Mit kell róla bővebben?Efi és az ő fügefája alatt készültem az érettségimre, ott belém ivódott a ház a kert a tulajdonosok!

Efiről mi mást lehet írni :pedáns, vendégszerető bűbájos személyiség Makissal együtt. Mindig a falut járja megáll beszélgetni csacsogni.Imádja a vendégeit,bármi akár ostoba kérést is megpróbál teljesíteni. (porszívó a református családnál)Három szállása van kettő a parton egy a (kedvenc) a hegyoldalban.

Re: Általános 2015 nov. 23 09:37 #16639

Ágikánk!

Őrá gondoltam.

Balazsh, megpróbálom :D

Re: Általános 2015 nov. 23 08:46 #16638

Ági!
Barkóbázunk?
3 szállása is van a honlapon? A neve 3 betűből áll?
Ha igen, tudom. :)

Re: Általános 2015 nov. 23 06:58 #16637

Nana? :D
Táncosnő lehet, de énekesként nem igen hallottam még.
Matematikailag sem nem stimmel kit megjelöltél.
Hogyan gondoltam volna olyan személyre ki nem innen az öbölből való?
Thassos múltja volt a játék indító.
A szállástulajdonosok közül kell gondolkoznotok.
A füge nem véletlen fűződik a nevéhez.
Várom a találgatásokat.
Adok még képeket gyermek kora különböző korából.
Potamiai személyről van szó.
Főleg a magán szállásokra érkező vendégek ismerhetik szeretett alakját.
Ha tetszik a játék nektek, akkor teszek gyűjtést minden szállásunk tulajdonosáról.

Re: Általános 2015 nov. 22 08:22 #16626

A jutalom annak, ki kitalálja kit ábrázol a fotó: Egy üveg füge lekvár tőlem- tőle.
Ez is segítség! :D
Nem elég, hogy a nevét mondjátok. Egy teljes leírást kérek ide, hogy mások is megismerjék őt.

Nana Mouskouri a világhirű énekesnő, 1934-ben született, szegény családban nőtt fel. :? (kell a lekvár!!!!)

Re: Általános 2015 nov. 22 01:11 #16625

Odaát osztotta meg valaki.

Thassos régen:

Innen is látszik, hogy milyen régen dolgozunk a honlapon.
Pár éve 1957 ig visszavezetve kb 10 videót tettünk fel a régi évekről.
De jó az ismétlés. Olyan ez mint egy jó könyv, vagy egy jó film.
Újra és újra meg kell nézni.

Van-e kedvetek játszani?
Indítok egy kis vetélkedőt.
Vannak kik ráismernek közületek erre a sokatok által igazán szeretett leányról?
Segítségként 1978 környékén készülhetett a fotó, az akkor 12 év körüli kislányról..
A jutalom annak, ki kitalálja kit ábrázol a fotó: Egy üveg füge lekvár tőlem- tőle.
Ez is segítség! :D
Nem elég, hogy a nevét mondjátok. Egy teljes leírást kérek ide, hogy mások is megismerjék őt.

Re: Általános 2015 nov. 21 14:37 #16624

Odaát osztotta meg valaki.

Thassos régen:

[youtube]
[/youtube]

Oldalmegjelenítési idő: 0.117 másodperc