Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2015 szept. 26 15:06 #16436

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Köszi Pamag! Itt a link a képeimről: www.flickr.com/photos/134800817@N08/albums/72157658706081240-https://www.flickr.com/photos/134800817 ... 8706081240 :Thassos-fan:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 szept. 26 10:15 #16435

Helló Mindenki! Hogyan tudok saját képeket feltölteni ide a honlapra? Vagy ez nem lehetséges? ...................

Jajjjjj.... elfelejtek válaszolni....

Attól függ, hány képet.

a ) Ha csak néhányat, akkor (de mindenképpen kicsinyítsd le valamennyire) a hozzászólás írásánál alul van olyan, hogy Csatolmány, ott kiválasztod a gépedről és csatolod.

b) Keresel az interneten egy ingyenes képfeltöltő helyet és megadod a linkjét.

c) A honlapunk fotóalbumába : akkor emailben küldd el a (valamennyire lekicsinyített) képeket vagy Balázsnak vagy nekem, föltesszük.

:fotó:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 szept. 26 07:22 #16434

Druszám, Ági! Remény sincs arra, hogy szervezz utat Samotrakira? A parton állva, felsejlő partját szemem meresztve mindig eszembe jut az a csodálatos írásod, amit tavaly tettél közzé.Üdv:U.Ági.

Ági, tudod az autóbuszos transzfer nagyon szükséges ehhez. Van egy gondolatom, hogy szervezetten szezon elején és végén hátha tudnánk egy kísérletet tenni . Október első hétvégéje után várjuk az iroda részéről a 2016 év egyeztetésére, hátha összejönne valami. Ha van valami jó hírem, azt úgy is írom.

Re: Általános 2015 szept. 25 09:01 #16433

Druszám, Ági! Remény sincs arra, hogy szervezz utat Samotrakira? A parton állva, felsejlő partját szemem meresztve mindig eszembe jut az a csodálatos írásod, amit tavaly tettél közzé.Üdv:U.Ági.

Re: Általános 2015 szept. 25 08:34 #16432

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Helló Mindenki! Hogyan tudok saját képeket feltölteni ide a honlapra? Vagy ez nem lehetséges? Még eszembe jutott az élményekről annyi, hogy érdemes a hertz-től autót bérelni, mert semmivel sem drágább, mint a görög autókölcsönzők, viszont nincs a napi 100 km-es limit, ami szerintem fontos szempont, mert simán többet megy az ember egy nap alatt, mint 100 km. Mi egy kis Fiat Punto-t béreltünk tőlük, mindenhová elvitt minket, semmi gond nem volt vele, 30 euróért adták egy napra. Összefogtunk lakótársakkal, így két napra tankolással együtt 40 euróba volt a kocsikázásunk. :Thassos-fan:

Re: Triccstraccs topik 2015 szept. 24 18:56 #16429

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Sziasztok! Megjöttünk sajnos, pedig még szívesen maradtam volna Thassos-on, csodás sziget! Az egy hétből kihoztuk amit lehetett én úgy gondolom, de mindent nem tudtunk megnézni, amit érdemes lett volna. Összességében nagyszerű nyaralásunk volt, az idő végig csodás, felhő nélküli 30-32 fok, a tenger kellemes 26 fok körül, tehát nem lehetett okunk panaszra. A Panoráma apartman jó választás volt, tiszta, a tulajdonos kedves. Egy dolog volt zavaró, a ház mögött kikötött kutya, aki éjjel sokáig vonyított, sokszor hajnalban is újra kezdte. De csendes, nyugodt környezet, ideális a pihenésre. Nekünk nem volt gond a tenger távolsága, de volt aki panaszkodott az utolsó 200 m emelkedő miatt. Viszont a mi véleményünk szerint Thassos-on a gyros nem finom. Egyszer ettünk finomat Potosban, a többi kritikán aluli volt. Első nap nem tértünk magunkhoz a döbbenettől, hogy telenyomták ketchuppal és mustárral a gyrost. Nem is értettük, hogy ez hogy jön ide, ilyet még sehol nem tapasztaltunk. Onnantól kezdve résen voltunk, kifejezetten kértük, hogy ne tegyenek bele ( amúgy tettek volna) de még így is elmaradt a megunhatatlan gyros íz, amire vágytunk. A hús sótlan és fűszertelen volt, a tzatziki pedig szintén pocsék. Legalább 8 helyen próbálkoztunk szerte a szigeten, jót csak Potosban ettünk. Ez csalódás volt. Illetve sok helyen volt nagyon sótlan az étel, de ezen lehetett segíteni…. azért voltak jó helyek is kaja szempontjából, a Kapitány tavernában és Panagia faluban egy taverna - ahol a nagyon dagadt macska lakik – isteni ételeket ettünk. Két napra béreltünk autót, ezzel bejártuk amit csak lehetett. Potamia és Panagia falut, ami egy ékszerdoboz, szuper jó hely, Thassos várost, a márványpartokat, aztán Skala Rachoniouban is strandoltunk, megnéztünk a naplementét a nyugati parton, körben hazaautóztunk. Következő nap a Giolánál kezdtünk, ami fantasztikus élmény volt, de mégegyszer nem gyalogolnám le az utat, mert kegyetlen hosszú, pedig jócskán bementünk autóval is. Voltunk Maries mellett a tónál és a vízeséseknél, Potosban, Theologosban, Archaggelos kolostorban, lenéztünk Tripiti beachre, strandoltunk Alikiben és úgy mentünk haza. Kétszer átsétáltunk Skala Potamiaba, ami közel egy óra séta volt a Panoráma apartmantól, de érdemes volt, teljesen más ott a strand, mint az öböl északabbi felén. Rengeteg kis halat láttunk, sok sok kagylót sikerült gyűjtenem és rengeteg fényképet készítettem. Chrissi Ammoudia részen hatalmas hullámok voltak a vízben egész héten, ledöntötték az embert a lábáról, de jó volt ugrálni bennük. Minden remek volt, igazán szép élményekkel jöttünk haza, csak az a fránya buszozás ne lenne olyan hosszú! :örül:

Re: Általános 2015 szept. 24 10:49 #16422

Kedveseim!
Menjünk a találkozós topikba!
Ideje lenne szervezni októberre egy nyárlezáró találkozót.

Re: Általános 2015 szept. 20 18:14 #16413

Most Viki van itt. Ő mindig kifog egy esőt. Most is mondták ma estétől. Egyenlőre hihetetlen, hogy bejön a rossz idő. Csodás napunk volt ma is. Bár egy kicsit néha lovagoltunk a tengeren.

Ági, örülök a szép emlékeidnek.
Akkor jövőre újra, itt.

Ma volt a választás. Azt gondolják most egy felmérés alapján, hogy 45 % nem ment el ma szavazni.
Miért?
Érdektelenség, bizalom hiány.

Re: Általános 2015 szept. 20 16:52 #16412

Ma 9 óra körül- viszonylag bonyodalmak nélkül,- hazaértem, noha a Röszkei határ zárva, Tompán keresztül.Az időjárás kész ajándék 30fok körüli meleg, egy csepp eső nélkül. Kedves szállásadó, Szófia, finom kaják, kavics-festés, gyöngyfűzés a parton, szikrázó napsütés, langy-meleg tenger, korlátlan füge, szöllő, dió evése, kedves, segítőkész utitársak. Kell ennél több? Minden ami jó, hamar végetér. Sokáig megörzöm a szép emlékeket.Őszi találkozót is ki kellene gondolni! (hely, idő).Sok puszival :B-né U. Ági.

Re: Általános 2015 szept. 19 09:55 #16411

Annám, nagyon sok boldogságot kívánunk neked és egész családodnak.
Nemsokára lesz randink itt? Tudod, amit elsőként terveztünk és kimaradt a programból.
Addig is millió puszi! :wink: Pános és én

Köszönöm, köszönöm Nektek.
Nagyon hiányoztok már! És igen, igen!!! Ha minden jól megy májusban!!! Puszil az egész család benneteket!

Re: Általános 2015 szept. 19 07:10 #16410

Annám, nagyon sok boldogságot kívánunk neked és egész családodnak.
Nemsokára lesz randink itt? Tudod, amit elsőként terveztünk és kimaradt a programból.
Addig is millió puszi! :wink: Pános és én

Re: Általános 2015 szept. 12 11:47 #16391

Nem rossz! Kicsit irigykedhetünk is szerintem Ágira !!!! :) :Thassos-fan:

Re: Általános 2015 szept. 11 22:55 #16389

uagi52 ma elment idén másodszor Thassosra.
Jó utat és jó nyaralást Neki!

Re: Általános 2015 szept. 11 12:46 #16383

Hurrá! indulok a Szigetre,-idén már másodszorra- a busz ár elindult már B.P.-ről. Én is mindjárt szedelődzködöm. Az idő itt októberi, el se hiszem hogy nyaralni megyek. Remélem semmi fennakadás nem lesz a migráns-helyzet miatt. Üdv:B-né U.Ági.

Re: Általános 2015 szept. 07 22:15 #16378

Zsuzsa!
Üdv újra itthon!
Ezek szerint most nem szeptemberi az idő ott délen....

Re: Általános 2015 szept. 06 14:56 #16373

Haza érkeztünk! Nagyon jó volt, ilyen erős napsütést még nem tapasztaltunk, jó hogy a magas faktorszámú naptejet vittük, szegény hajó puffadt a nagy melegbe, takargattuk a kék -sárga takaróval, sokan üdvözöltek mint ukránokat.Öt napból négyet hajóztunk mert egy napot Athosi hajókiránduláson voltunk,ez nagyon jó szám.Most vasárnap hőségriadót rendeltek el a félszigeten.

Re: Általános 2015 szept. 05 06:20 #16372

Na szóval! :)

Voltunk egy ilyen kanapés vízi kalandon is: motorcsónak húzza a felfújhatós, 4 személyes kanapét. Óriási!
8 perc visítás az öböl közepén, fel-alá száguldozik, forog-pörög, szemedbe csap a tengervíz, alig látsz, folyik az orrod, köpni akarsz, de csak a melletted ülőt találod el... :D Miután kiszálltunk, órákon át csak vigyorogtunk egymásra a családdal! :)
Aki arra jár, mindenképpen próbálja ki! :D :lol:

üdv,
Panajoti

Előre örülök, örüljetek velem Ti is! :D

.........................................

Jó utat és jó kalandokat!

Láttatok már vizi biciglit kilyukadva elsüllyedni a vízben?
Az volt még a muris. Szerencsére mellényt viseltek a vízen járók! :D

Re: Általános 2015 szept. 03 16:33 #16370

Remélem azért Pamagék jól érzik magukat...

Mit jelent, hogy kicsit szeplős a hely? :) :roll:

Re: Általános 2015 szept. 03 11:41 #16369

Jelentkezett pamag!
A következőket írta SMS-ben:

Nem jön be a wifi, de a drága hálózati net se. A hely kicsi szeplős, a strand kifejezetten szar. Viszont kirándulunk. Majd jelentkezem, ha lesz honnan.

Hát ez lenne Olaszország.... :oops: :oops: :oops:

Re: Általános 2015 szept. 03 11:39 #16368

Panajoti!

Üdv újra itthon!
Hát igen a tömeg,...... szinte az mindenhol jellemző. :(
Hol van már a régi Thassos. ;)

Re: Általános 2015 szept. 03 09:40 #16367

Na szóval! :)

30-án értünk haza, mostanra hevertem ki. :)
A sziget továbbra is gyönyörű (legszebb az öböl közepéről a vízből körülnézni), a hajókázás ismét jó muri volt...
A levegő már nem olyan forró, amikor érkeztünk,volt egy kis eső is, lehetett kirándulni is (16 km, Potamia-Panagia).
Viszont sajnos egyre nagyobb a tömeg. Hiába no, azért 25 évvel ezelőtt még jobban el lehetett férni. :)
Voltunk egy ilyen kanapés vízi kalandon is: motorcsónak húzza a felfújhatós, 4 személyes kanapét. Óriási!
8 perc visítás az öböl közepén, fel-alá száguldozik, forog-pörög, szemedbe csap a tengervíz, alig látsz, folyik az orrod, köpni akarsz, de csak a melletted ülőt találod el... :D Miután kiszálltunk, órákon át csak vigyorogtunk egymásra a családdal! :)
Aki arra jár, mindenképpen próbálja ki! :D :lol:

üdv,
Panajoti

.........................
............................. de ma délben indulunk ODA :) , gondoltam ez jó apropó a bejelentkezésre.
Előre örülök, örüljetek velem Ti is! :D

.........................................

Jó utat és jó kalandokat!
Aztán utána is kérünk szépen pár mondatot arról, milyen volt! :D
:irkálós: :számítógépes:

Re: Általános 2015 szept. 01 07:43 #16362

Ó, ....
Műszaki hibám volt, és nem volt Balázs.
De most addig kínlódtam, míg míg sikerült. Jól összekevertem valamit persze, amin majd Bazsi dolgozhat. De végre valahára be tudtam jönni.
Nagyon fáradt vagyok már. Nagyon aranyos vendégek vannak. Szinte már már csak a baráti kör. Velük is szívesen ülök meg.
Volt egy téma, miről emailban beszélgettünk. Többen jártatok Tolóban, ezért felteszem, ha már sikerült szóhoz jutnom. :D

Re: Általános 2015 aug. 31 22:26 #16361

Hol vagy Ági? Hiányzol :?

Re: Általános 2015 aug. 27 09:30 #16353

Nem tudom, hogyan kell a beszámolót bevinni :!:

Megírod mondjuk word-ben és elküldöd nekem, vagy pamagnak és mi feltesszük.
Ha mégis vannak képek az írásban elhelyezve, akkor azt is kérjük külön, lehetőleg kis méretben.

Ilyen egyszerű. :)

Re: Általános 2015 aug. 27 08:44 #16351

Segitség :evil:

Nem tudom, hogyan kell a beszámolót bevinni :!: Balázsnak van némi igazsága, hogy én nem készítek beszámolót, de majd rájön, hogy se fotó, se felfedezés, vagyis nem érdekes. A hellaszhun topicba annak idején irtam, és azt szeretném bemásolni. Talán annyi érdekessége van, hogy 2010- et irtunk :D

Köszönöm.

Oldalmegjelenítési idő: 0.149 másodperc