Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2015 aug. 05 18:08 #16279

• elvira.molnar
  • elvira.molnar profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Köszönöm Messinia! Remélem sikerül összefutnom a bácsival! :wink:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 aug. 05 12:18 #16275

Szia Elvira, üdv a fórumon! :)
Halpiacról nem tudok, de Skala Potamiában minden délelőtt járt egy fehér (dobozos, valamiféle transit) autó, ami halat árult. Nyitva volt a hátulja, beleláttunk, jó sokféle hala volt, dudált, meg kiabált is a bácsi belőle. :) Lejött a centrum strandjáig (a taxiállomásig) ott állt picit, majd megfordult és ment tovább. Ági pont irt róla a múltkor, hogy milyen útvonalon jár.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 aug. 05 11:58 #16273

• elvira.molnar
  • elvira.molnar profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Sziasztok! Még új vagyok az oldalon, de nagyon szuper, sok hasznos információt begyűjtöttem! :)
Egy kérdésem lenne:
Hol találok thassoson halpiacot, és mikor érdemes menni?
köszönöm a válaszokat!

Re: Általános 2015 aug. 05 10:15 #16272

Tegnap jöttünk haza :(
...............................................
......................... Nagyon kitudtuk magunkat pihenni. Mitől lehet ez? :wink:
...................................................
Mostantól én is :Thassos-fan: vagyok :D

Isten hozott itthon!
Akkor most kezdődik a nyaralásotok harmadik fázisa : a felkészülés és az utazás után a visszaemlékezés. :D :wink2: :D

Hogy sokat aludtatok? Környezetváltozás. :D

Re: Általános 2015 aug. 05 09:29 #16270

Szandi, a gps mindig az elkerülőn vinne mindig is Belgrádnál, nem kell rá hallgatni. :)
Bár sokan azt mondják jobb Belgrád, mi most ezt hazafelé nem igy gondoltuk, este 8 körül voltunk arra, és iszonyat dugó volt az egész város. Hajnalban viszont hipp-hopp át lehet menni rajta. :)
7 kocsival konvojban menni nem lehetett egyszerű. :)

Re: Általános 2015 aug. 04 16:10 #16267

• Szandi
  • Szandi profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Tegnap jöttünk haza :(
Végül este 8-kor indultunk és 14-re érkeztünk meg görög idő szerint. Sajnos egy párszor eltévedtünk meg 7 kocsival mentünk... emiatt volt ennyi idő. Kérdés! :?: Belgrádon egyenesen átmegy az E75? A GPS mindig letérített. Szerbiában mikorra készül el az autópálya?

A sziget egyszerűen csodálatos, és elképesztő meleg volt. Képzeljétek, 28-an voltunk köztük 5 gyerek és a csapatból senki egy nap sem kelt fel 11 óra előtt. :ébresztő: Volt hogy a gyerekek 13-óráig aludtak, úgy hogy általában otthon már 7-kor kukorékolnak. Nagyon kitudtuk magunkat pihenni. Mitől lehet ez? :wink:
Sajnos ilyen sokan nem tudtunk a Captain tavernába vacsorázni de az Ellas hotelben voltunk elszállásolva és ott eszméletlen finom volt minden. :wink: Ettünk a Blue Sea étteremben ami egész egyszerűen katasztrofális volt :shock: és a Nautilusban ahol végülis jót ettünk. Limenaszban pedig a Mytos étteremmel nagyon nagyon meg voltunk elégedve, próbáljátok ki!! :wink:

Kétszer láttunk polipot a vízben, egyszer hajókiránduláson egyszer Limenasz kikötőjében. Szuper élmény volt. :örül:
Arról nem is beszélve hogy hazafelé a kompról egy csomó delfint láttunk :örül: ez így volt tökéletes befejezése nyaralásunknak.

Mostantól én is :Thassos-fan: vagyok :D

Re: Általános 2015 júl. 31 11:46 #16236

Köszönöm szépen a köszöntéseket!
Mindenkinek kívánok további szép nyarat és nyaralást.
(mi most csak a képeket nézegetjük és olvassuk, amit írtok, de legalább ez is ad egy kis töltődést)

Re: Általános 2015 júl. 30 15:58 #16228

...............
Szóval minden Olga, ............................................Boldog Névnapot Kívánok!

Olga nem szokott itt olvasni se, kevés az ideje, de levélben köszöntöttem. :virágszippantós:

Re: Általános 2015 júl. 30 15:37 #16225

Balázs!!!
én köszönöm a Mártik nevében:-)....

Re: Általános 2015 júl. 30 14:59 #16224

Én is kívánok mindenkinek mindent, csak néha lemaradok!
Ha nem is írok, akkor is gondoljátok oda!

Szóval minden Olga, Szabolcs, Márta, Judit, Oszkár, Boglárka, Lehel (hogy csak az e heti naptárt nézzem) Boldog Névnapot Kívánok!

Re: Általános 2015 júl. 30 14:52 #16222

Kívánok Boldog Névnapot én is!!!!!!!!!ln is én is :örül:

Re: Általános 2015 júl. 30 11:57 #16216

Nekem úgy rémlik, hogy a legutóbb mjuditta azt mondta, ő a nyári Judit napot tartja :D

Úgyhogy MJUDITTA !

Nagyon boldog névnapot!

Re: Általános 2015 júl. 30 08:48 #16212

NAGY A MELEG! Alig van időm belátogatni ide, és a géphez ülni.
KÍVÁNOK MINDENKINEK SOK BOLDOG NÉVNAPOT ÉS SZÜLETÉS NAPOT!
Az ajándék képeket az időjárás rovatban küldöm.
És egy gondolat még hozzá:
???? ??? ?????? ???

?? ?? ??? ????..

??? ??????? ?????? ??????????..
??? ??????? ?????????? ??????????..
??? ??????????? ?? ???????..

????? ?????? ?????? ????? ?? ???????????..

???,???????!!

Álmodjunk együtt
És ha azt mondják nekünk ..

Hogy romantikusak vagyunk...
Hogy javíthatatlan idealisták ...
Hogy hisszük a lehetetlent...

Mi ezerszer válaszoljunk...
Igen vagyunk!

Re: Általános 2015 júl. 29 20:54 #16210

Pamag , Messi!
Nagyon szépen köszönöm a figyelmességeteket és, kedvességeteket!!!

A Bugenvillea az egyik kedvenc virágos növényem (mondjuk mindegyiket szeretem)- de ezért külön odavagyok.... :D

Re: Általános 2015 júl. 29 14:23 #16208

Köszönöm a jókívánságot, és akik mostanában ünnepelnek, azoknak is minden jót!

Most olvastam, hogy tűz volt van Samothrakin, és környező helyeken. Remélem sikerült megállítani.

Re: Általános 2015 júl. 29 09:25 #16207

Márti, boldogságos névnapot! :)
(egy kis görög adalékkal, amin sok a virág... :) )

Re: Általános 2015 júl. 29 08:51 #16206

Jó időszaka ez az évnek... :D
Sok névnap van :D

MÁRTI !

ISTEN ÉLTESSEN !

http://s6.images.www.tvn.hu/2010/09/01/16/54/www.tvn.hu_751da706c46b7c8b36e417233b19db1d.gif?htr=1

Ja és tegnap Szabolcs-nap volt - mintha Szabolcs is lenne az Ági-fanok között :D őt is Isten éltesse!
:Mythos :Mythos :Mythos

Re: Általános 2015 júl. 29 07:57 #16205

Autós témát áttettem a helyére. ;)

Re: Általános 2015 júl. 28 14:02 #16201

......................... melyik a legelfogadottabb biztosító társaság (amire nem lesz szükség,de...) a szigeten?

Nem hallottam eddig még sosem, hogy itt valamelyik biztosítótársaságnak kiemelt szerepe lenne (más görög üdülőhely fórumán olvastam ilyet).
Akik írtak arról, hogy milyen biztosítást kötöttek, azok a legkülönfélébb társaságoknál intézték - ki itt, ki ott... kinek melyik feltétel volt a fontos.
Sőt, Ági mindig azt mondja, hogy a helyi orvos nem szokta elkérni - az EU-s kártyát biztosan nem, az utasbiztosítás kötvényére most nem esküszöm meg -, hanem ingyen ellátja a turistát.
:nyalóka:

Re: Általános 2015 júl. 28 10:38 #16200

Kalimera :-)

Lenne egy intim kérdésem, de mint a legautentikusabb közösségtől várnám a tanácsotok: melyik a legelfogadottabb biztosító társaság (amire nem lesz szükség,de...) a szigeten?

Re: Általános 2015 júl. 26 13:24 #16197

ANNA !

és többi Annák, Anikók!

Nagyon boldog névnapot!

Re: Általános 2015 júl. 23 00:24 #16178

Sziasztok.
Nagy a baj...
Amikor utolsó írásomat írtam, akkor másnap reggel elszörnyedve hallottam, hogy ég Lakonia , Olimpiáda környéke. Az szárazföld volt és tudott menni segítség. Nepoli, Agiios Nikolaos, sok sok emberrel. Kaptak repülőket gyorsan .
MOST SAMOTHRAKI ÉG.
Vannak vendégeim ott.
Ma este indult be a tűz a régészet melletti lakott területéről Kamasriotisa felé. ÉG MINDEN. Halad a tűz Hora felé is. 9 tűzoltó van összesen ki próbálja megfékezni a tüzet. Rettenetes meleg és nagy a szél...

Re: Általános 2015 júl. 22 20:34 #16177

Messi, hihetetlen, hogy már el is telt a nyaralásotok!! Örülök, hogy minden rendben volt. Cukker lehetett a bébi, ahogy pancsolt a tengerben! :)

Re: Általános 2015 júl. 22 20:30 #16176

MAGDIKA, BOLDOG NÉVÜNNEPET!!!!!!!

Re: Általános 2015 júl. 22 17:53 #16175

Magdika, isten éltessen névnapot alkalmából!

Oldalmegjelenítési idő: 0.149 másodperc