Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2015 máj. 23 06:39 #15855

• tegla81
  • tegla81 profilkép
  • Látogató
  • Látogató

Vicosz, jó utat, kellemes nyaralást, és természetesen szuper időt! :)

Sziasztok! Nagyon jó utat kívánok!
Az idő szuper lesz. Én mutrával azaz teljes gőzzel az előkészítéseken, hogy holnap mire megjöttök minden indulásra kész legyen. Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám.
Az idő szuper lesz, de majd azt a részletes előjelzést mit bizton lehet követni, ma adják délután 6 órakor helyi idő szerint. Ti akkor már Belgrád vonalán lesztek!!!
DE NYÁR VAN!!!! És viharok lehetnek, meg meleg párás levegő utána. A tenger jónak mondható. A kisgyermekes itt levőim próbálgatják, nem a legmelegebb partszakaszokon. A hajókirándulás elindult Május 7. óta, tehát a fürdő szezon is beindult. Én még nem próbáltam, de hiszek a nyaralóknak! Az üzletek is hellyel közzel minden kinyíltak. De erről majd ti fogtok teljes képet adni ide. Hisz azért jöttök! Én eleget írtam felétek, most a ti sorotok jön, hogy beszámoljatok az itteni helyzetről.
Kinirában az Agorasztó tavernát dicsérik nagyon. A hétfő szigetkörbe szervezett kirándulás során, ha jön a buszunkkal görög idegenvezető, az is ott fog megállni. Meg teli holdas estéken szokott a terasza megtelni.
TÉGLA, NEKED MEG TAVERNÁNAK GONDOLOM MÉG A HOZZÁTOK KÖZELEBB LEVŐ LOUTRO HOTEL TAVERNÁJÁT. OTT FÜRÖDNI IS TUDTOK TAVERNÁZÁS KÖZBEN. ÉS HANGULASTOSABBNAK ÉRZEM A KICSIT ELDUGODTABB TAVERNÁT. A FÁROS IS SZUPER HELY. OTT A KILÁTÁS A PAZAR. E HÁROM TAVERNÁN TÚL VAN MÉG KETTŐ KICSI ÉS EGY KÁVÉZÓ. AZOKAT MÉG NEM PRÓBÁLTAM. DE ÖRÖMMEL VÁROM MAJD HOGY ÍRD, HOGY A TI TESZTELÉSETEK ALAPJÁN MELYIK JÖN BE MINT LEGJOBB. ÁR, MINŐSÉG ÉS KISZOLGÁLÁS.
Pünkösd... No majd ezen is gondolkozom. Most annyi mindent kezdtem el, mit mára be kell fejeznem, hogy a pünkösd hol és mikor azt majd itt mondom nektek.
Még egyszer nagyon jó utat kívánok!!!
Puszi és ölelés itt!

Köszi

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 máj. 22 17:00 #15852

Most jutott az eszembe, hogy én nem írtam a tavalyi thassosi 2 hetünkről beszámolót. Időben eszembe jutott, ugye? Majd az idén nyaralás helyett megírom. Ezáltal újraélem azt a 2 csodás hetet. Vagy nem. De majdnem. :D De jó annak, aki már hamarosan utazik!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 máj. 22 07:38 #15851

Sziasztok! Nagyon jó utat kívánok!
Az idő szuper lesz. Én mutrával azaz teljes gőzzel az előkészítéseken, hogy holnap mire megjöttök minden indulásra kész legyen. Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám.
Az idő szuper lesz, de majd azt a részletes előjelzést mit bizton lehet követni, ma adják délután 6 órakor helyi idő szerint. Ti akkor már Belgrád vonalán lesztek!!!
DE NYÁR VAN!!!! És viharok lehetnek, meg meleg párás levegő utána. A tenger jónak mondható. A kisgyermekes itt levőim próbálgatják, nem a legmelegebb partszakaszokon. A hajókirándulás elindult Május 7. óta, tehát a fürdő szezon is beindult. Én még nem próbáltam, de hiszek a nyaralóknak! Az üzletek is hellyel közzel minden kinyíltak. De erről majd ti fogtok teljes képet adni ide. Hisz azért jöttök! Én eleget írtam felétek, most a ti sorotok jön, hogy beszámoljatok az itteni helyzetről.
Kinirában az Agorasztó tavernát dicsérik nagyon. A hétfő szigetkörbe szervezett kirándulás során, ha jön a buszunkkal görög idegenvezető, az is ott fog megállni. Meg teli holdas estéken szokott a terasza megtelni.
TÉGLA, NEKED MEG TAVERNÁNAK GONDOLOM MÉG A HOZZÁTOK KÖZELEBB LEVŐ LOUTRO HOTEL TAVERNÁJÁT. OTT FÜRÖDNI IS TUDTOK TAVERNÁZÁS KÖZBEN. ÉS HANGULASTOSABBNAK ÉRZEM A KICSIT ELDUGODTABB TAVERNÁT. A FÁROS IS SZUPER HELY. OTT A KILÁTÁS A PAZAR. E HÁROM TAVERNÁN TÚL VAN MÉG KETTŐ KICSI ÉS EGY KÁVÉZÓ. AZOKAT MÉG NEM PRÓBÁLTAM. DE ÖRÖMMEL VÁROM MAJD HOGY ÍRD, HOGY A TI TESZTELÉSETEK ALAPJÁN MELYIK JÖN BE MINT LEGJOBB. ÁR, MINŐSÉG ÉS KISZOLGÁLÁS.
Pünkösd... No majd ezen is gondolkozom. Most annyi mindent kezdtem el, mit mára be kell fejeznem, hogy a pünkösd hol és mikor azt majd itt mondom nektek.
Még egyszer nagyon jó utat kívánok!!!
Puszi és ölelés itt!

Re: Általános 2015 máj. 22 07:21 #15850

Közben én is rápillantottam ennek az Agatha apartmannak a honlapjára. Szuper kis szállás, emlékszem is rá, 3 éve még újitgatták (épitgették). Igaza van Balázsnak, ez Paradise beach felett lehet, és bizony le kell sétálni a strandra. (párom megjegyezte, hogy lehet, hogy csináltak a szállásnak külön levezető ösvényt - végül is... :) )
Autóval hipp-hopp be lehet menni Skala Potamiaba, bármi kell is.
Maga Paradise beach pedig isteni a nagy hullámaival... :)

Re: Általános 2015 máj. 21 21:46 #15847

Köszönöm szépen, hogy ilyen kedvesen és gyorsan válaszoltatok!

Gondoltam a foglalásnál, hogy nem nagyon lesz gyalogosan elérhető közelségben bolt, étterem, de eddig mindig urbánusabb katalán partokat látogattunk (egy nap strand, egy nap városnézés), most viszont kisgyerekkel elhagyott, nyugodt területet kerestünk, ezért gondoltam, hogy jó lesz a foglalt apartman fekvése. Szeretem a csendet, a természetet. Ez a part nagyon megtetszett és gondoltam jó lehet minél közelebb lakni hozzá és bármikor -hajnalban,éjszaka- lemenni.

Esetleg ismeritek az alábbi apartmant, vagy nem illik konkrét szállásokról érdeklődni --nem tudom, mivel életem első fórumozása ez?

Kicsit elgondolkoztam azon is korábbi oldalakat olvasva, hogy az egyedüli túrázás nem ajánlott. Akkor sem, ha jó kondim van és Mo-n is szoktam térképpel, jelzéseket követve túrázni, óvatosan?

www.thassos-view.com/thassos-island - www.thassos-view.com/thassos-island link nagyon tetszett.

Kinirában van esetleg tapasztalatotok Tavárnát illetően?

Valaki volt már esetleg Xanti meccsen, mert a görög első osztályú foci meccseken legendásan jó szokott lenni a hangulat!?

Köszönöm, Zoli

Nincs mit, ez egy ilyen csapat. :)

Az apartmant nem ismerem, és nem is olvastam még róla magyar fórumokon.
A fórumozás pedig jó dolog. Csak rá kell kapni az ízére. Sok-sok mindent meg lehet tudni. Persze előtte illik körülnézni az adott helyen, hogy volt-e már esetleg téma..... Érdemes használni a keresőt is. ;)

Gondolkodtam a környéken. És eszembe jutott egy videóm, amit tavaly készítettem. Már itt a fórumon is megosztottam. Erről beszélek:

Ez a Skala Potamia - Pradiso Beach útvonalat mutatja oda-vissza. Sajnos odafele pont az Agatha lehajtóját ugrotta át a felvevő, de visszafele látható. Megnézheted Kinira főútját is.
A többi 2014-es videó itt: www.youtube.com/channel/UCatPT7jrpVnBuFoK3Vj3AqA-https://www.youtube.com/channel/UCatPT7 ... FoK3Vj3AqA

Viszont az jutott eszembe, hogy a 2 éves gyerekkel hiába lesztek közel a strandhoz valószínűleg autóval fogtok lemenni. Nem hiszem hogy szívesen sétálnátok le-fel a meredek poros úton..... lásd videó 13:30-tól.

Túrázni valóban nem ajánlott egyedül, de ........ (Én is nekivágtam volna egyedül az Ypsarinak, de végül a fiam eljött velem.)
A gond csak akkor van, ha baj történik. Sajnos a hegyekben nem mindenhol van térerő......

Kinirai tapasztalatom nincs pont úgy, mint ahogy focis sincs.....

További jó tervezgetést!

Re: Általános 2015 máj. 21 21:06 #15846

Kaliméra kedves barátok!

Holnap indulunk S.Potamiában leszünk és ismét átölelhetem Ágit, Sofiát és Babist! Korábban kérdeztem,hogy van-e valaki aki Áginak szeretne küldeni valamit, de nem jelentkezett senki. Pihenni megyünk, remélem ezt a nedves felhőt nem visszük magunkkal.
Sziasztok, Vicosz

Jó utat, jó pihenést!

Re: Általános 2015 máj. 21 18:23 #15845

.......................

Esetleg ismeritek az alábbi apartmant, vagy nem illik konkrét szállásokról érdeklődni --nem tudom, mivel életem első fórumozása ez?
...........................................................

.................................................. és Mo-n is szoktam térképpel, jelzéseket követve túrázni, óvatosan?

..........................................

Szállásról érdeklődni illik (itt amúgy van erre külön topik), csak konkrétan erről a szállásról nem valószínű, hogy sok infót kapsz. A Paradise Beach strandról igen.
Azért nem, mert az ide írók többsége vagy az Apollon iroda vendégeként vagy ennek a honlapnak az olvasójaként találkozott Ágival, és mivel sokkal kényelmesebb hely Skala Potamia, a többség ott foglalt szállást.

Túra: Magyarországon konkrét, pontos felmérésen alapuló térképek vannak. Görögországban úgy érzem, nem mindenütt volt pontos felmérés. És ahogy már írtam: az időjárás időnként átrendezi az útviszonyokat (azaz elmossa az eső az utakat). Hogy melyik út aszfaltos már, arról majd a többiek informálnak.
Amúgy meg Ági dzsipes kirándulása felejthetetlen :D

Re: Általános 2015 máj. 21 17:58 #15843

Kaliméra kedves barátok!

Holnap indulunk S.Potamiában leszünk és ismét átölelhetem Ágit, Sofiát és Babist! Korábban kérdeztem,hogy van-e valaki aki Áginak szeretne küldeni valamit, de nem jelentkezett senki. Pihenni megyünk, remélem ezt a nedves felhőt nem visszük magunkkal.
Sziasztok, Vicosz

Nagyon jó utat és nagyon jó időt és nagyon jó szórakozást!
Puszit és ölelést küldünk Áginak! ha fölös számban adod át, az se baj :lol:

Re: Általános 2015 máj. 21 14:47 #15842

Re: Általános 2015 máj. 21 12:25 #15840

Kaliméra kedves barátok!

Sziasztok, Vicosz

Re: Általános 2015 máj. 21 12:24 #15839

Kaliméra kedves barátok!

Re: Általános 2015 máj. 21 12:08 #15838

• tegla81
  • tegla81 profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Köszönöm szépen, hogy ilyen kedvesen és gyorsan válaszoltatok!

Gondoltam a foglalásnál, hogy nem nagyon lesz gyalogosan elérhető közelségben bolt, étterem, de eddig mindig urbánusabb katalán partokat látogattunk (egy nap strand, egy nap városnézés), most viszont kisgyerekkel elhagyott, nyugodt területet kerestünk, ezért gondoltam, hogy jó lesz a foglalt apartman fekvése. Szeretem a csendet, a természetet. Ez a part nagyon megtetszett és gondoltam jó lehet minél közelebb lakni hozzá és bármikor -hajnalban,éjszaka- lemenni.

Kicsit elgondolkoztam azon is korábbi oldalakat olvasva, hogy az egyedüli túrázás nem ajánlott. Akkor sem, ha jó kondim van és Mo-n is szoktam térképpel, jelzéseket követve túrázni, óvatosan?

www.thassos-view.com/thassos-island - www.thassos-view.com/thassos-island link nagyon tetszett.

Kinirában van esetleg tapasztalatotok Tavárnát illetően?

Valaki volt már esetleg Xanti meccsen, mert a görög első osztályú foci meccseken legendásan jó szokott lenni a hangulat!?

Köszönöm, Zoli

Re: ált. INFÓ 2015 máj. 20 22:22 #15837

..................

Szeptember első két hetében leszünk az Agatha Apartmanban Paradise Beachen,........................
Legközelebb hol van jó taverna, bolt, pékség?
Van e nagyobb supermarket a szigeten, vagy érkezéskor Kavalaban érdemes megállni Carrefournál, Lidlnél?
Van e valahol Tourist Office ahol lehet túra térképet, látnivalókról, strandokról venni? Szeretnék beszerezni egy térképet a szigetről, ami jelzi a látnivalókat, túraútvonalakt jelzéssel, strandokat is.

..........................................

Kedves Tégla!

(Bocsánat, ez a nicknév óhatatlanul visszavisz ifjúkoromba, mikor mondták a kollégák, hogy XY más munkahelyen dolgozó, de hozzánk is járó kollégára - csöndes, kettőt se szóló, jámbor pacák volt - vigyázzak, mit mondok előtte, mert tégla :D Na de de mi az, hogy tégla? Hát hogy a beépített ember :D )

Isten hozott körünkben!

Kisbolt akad mindenhol. Pont Paradise Beach-en talán még az sincs.
Péket nem tudom - Skala Potamián van.
Nagyobb üzlet van néhány Skala Potamiában, van Limenasban is, Limenariában is, sőt van egy nagy, iparcikkeket is árusító bolt a nyugati parton, Rachoninál (Lacurisz Market).
Most már egyre több bolt fogad el bankkártyát.
Hétfőnként Prinosban piac van.

Tourist Office?
Van... illetve volt, biztosan megvan... Limenasban a kikötő közelében. De olyanra nem emlékszem, hogy bármi prospektust adtak volna.
Mikor a komphoz sorbaállsz, a kezedbe nyomnak egy térképet (a túloldala reklám). Kapni is lehet a boltokban többfélét.
A szigeten körbemegy az út, és bevisz a belső falvakhoz is. A sziget belsejében viszont személyautóval és vezető nélkül nem nagyon ajánlott csavarogni. Az időjárás időnként átrendezi az útviszonyokat.
De a legbiztosabb, ha végigolvasod ezt a honlapot, fórumostul. Szeptemberig még van idő. Sok információt találsz. Aztán akkor tudsz célirányosan kérdezni.
Aztán az infókat meghálálod egy jó kis beszámolóval :D :irkálós:
Nagyon jó nyaralást!
:úszógumi: :matróz:

Re: ált. INFÓ 2015 máj. 20 21:30 #15836

Kedves Ági!

Szeptember első két hetében leszünk az Agatha Apartmanban Paradise Beachen, Nikolaos Tsoulkanisnál.
30-as pár, 2 éves kislánnyal. Nem tudom van e tapasztalatotok a fenti szállással? Legközelebb hol van jó taverna, bolt, pékség?
Van e nagyobb supermarket a szigeten, vagy érkezéskor Kavalaban érdemes megállni Carrefournál, Lidlnél?
Van e valahol Tourist Office ahol lehet túra térképet, látnivalókról, strandokról venni? Szeretnék beszerezni egy térképet a szigetről, ami jelzi a látnivalókat, túraútvonalakt jelzéssel, strandokat is.

Köszönöm, Erdődi Zoli

Üdv köztünk!

A hozzászólásodat áthelyeztem, mivel ezért nem indítunk külön témát!

Ami a kérdésedet illeti, bár nem nekem tetted fel.
A Paradiso Beach strand szempontjából a kedvenc helyem, de ott nem laknék. Gyalogos közelségben bolt nincs. Taverna is csak a parti, ahol kicsit magasabbak az árak, mint máshol.
Minden autóval lesz csak elérhető.
A legközelebbi település Kinira lesz kevés bolttal és néhány tavernával.
Ahol legközelebb minden van, az Skala Potamia. Ott van pék, sok taverna, sok kisebb Super Market, de van nagy Super Market is a főút mellett és Carrefour is.
Térképet szinte minden Super Market-ben kapsz. Érdemes belenézni, mert van részletesebb és kevésbé részletesebb is.
Javaslom kutakodj a honlapon, mert sok kérdésedre megtalálod itt a választ! Sőt térképet is találsz..... ;)

Jó tervezgetést!

ált. INFÓ 2015 máj. 20 18:34 #15835

• tegla81
  • tegla81 profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Kedves Ági!

Szeptember első két hetében leszünk az Agatha Apartmanban Paradise Beachen, Nikolaos Tsoulkanisnál.
30-as pár, 2 éves kislánnyal. Nem tudom van e tapasztalatotok a fenti szállással? Legközelebb hol van jó taverna, bolt, pékség?

Köszönöm, Erdődi Zoli

Re: Általános 2015 máj. 20 11:17 #15834

Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntéseket! :) Ági képe csodaszép, és igazából élőben lenne a legszebb látvány! :D De most talán egy tengerparti reggel, és reggeli az, ami most kéne, de azonnal. Mint Messinia képén. :wink:
Van, hogy rám jön a mehetnék.... és elönt a türelmetlenség.... De aztán csak megnyugszom, és békésen kivárom a sorom. :P
De nekünk őrültnek, tán az lenne az ideális, ha legalább két út beleférne évente..... :)
Igen, Pamag azért. :D De az esküvőm is 16.-án volt.... csak születni kicsit előbb születtem. :örül:

Re: Általános 2015 máj. 17 07:01 #15830

Melus!

A sok széphez, és finomsághoz, vidám gyimesi képeslappal kivánok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :D

Van-e szebb ajándék a nevetésnél? Főleg, ha ebben osztozkodhatunk? Nagyon jó...Köszönöm én is.
A magyar nyelv és a régi szegény magyar nép, és humora. Lefordítanám Pánosnak, de ő ezt nem érti...

Re: Általános 2015 máj. 16 23:07 #15829

Melus!

Én is boldog születésnapot kívánok Neked!

Re: Általános 2015 máj. 16 18:57 #15828

Melus!

A sok széphez, és finomsághoz, vidám gyimesi képeslappal kivánok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :D

Re: Általános 2015 máj. 16 13:54 #15826

Melus! Nagy utazók vagytok! Szeretitek a tengert és a hegyeket egyaránt.
Valaki tegnap Dráma és Seres közti hegyvidéken járt. Onnan küldi ezt a vadtulipános képet mi az ottani hegyoldalakban most virágzik. Tőle kapva feléd továbbítom neked ajándékba: Sok boldogságot kívánok! Ági

Re: Általános 2015 máj. 16 13:13 #15824

Melus, én egy ilyet küldök szülinapodra! :)
Isten éltessen!

Re: Általános 2015 máj. 16 11:57 #15823

Igen :D
Melus azért 16, mert 16-án van a szülinapja :D

Isten éltessen!

Re: Általános 2015 máj. 16 08:46 #15822

Melus!
Boldog születésnapot!

Re: Általános 2015 máj. 15 16:40 #15821

Megtörténtek a kirándulások tervezete.
Változások történtek az miatt, mert nagyobb csoportlétszámot várunk.
Első fontos változás, hogy a szigetkörbe program most legvalószínűbb, hogy görög idegenvezetés kíséretével és egy olyan autóbuszban, hol lengyel vendégekkel és idegenvezetéssel közösen lesz. Azoknak, kik már részt vettek ilyen programon, lesz az idén egy új program. 7 személyes zárt jeepekkel mihez vezetőt a szervező iroda ad, szintén körbe járjuk a szigetet. Ide német, angol, cseh lengyel vendégek is csatlakozhatnak.
A jeeptúránk is új lesz az idén. A hegyeink, mint jeleztem sok helyen nem engednek csak gyalogtúrás közlekedést. Kastróba elkészült a műút. Még leaszfaltozva nincs, de az is hamarosan megtörténik majd. Kastóból vagy Theologosból a vízeséshez csak gyalog lehet eljutni.
Kastróba a jó út miatt nagyon nagy vendéglétszám lesz majd mindenféle járművel. Így azt a pontot kerüljük majd, hogy megmaradjon a hegy csodájának élménye a nagy tömeg kikerülésével.
A későbbiekben majd látjuk, hogy milyen sikere van ennek a kirándulásnak. A közös flekkenezés az Ypszárió csúcsánál bizonyosan remek hangulatot biztosít majd. A tónál szintén lesz nagyobb pihenő. Mézkóstolás és vásárlási lehetőség. Kávézás és kis túra az ottani vízesésekhez.
A hajókirándulásra az idén kettő csoport napot kaptunk. A hajó kicsiny létszámú, és mi sokan leszünk ahhoz, hogy egy nap eltudjunk vele menni. Ott is lehet minden nemzetiségű vendég.
Idegenvezetést ezért nem javasolnak a hajóra. De hogy a magyarok még is kicsit kivételezést kapjanak, lesz magyar hajósszemélyzet Kevin személyében. Ő Noémi testvére. Noémit tavaly már megismertétek.
Remélhetőleg mindenki tud majd a programok közt válogatni.

KIRÁNDULÁS 2015.
HÉTFŐ SZIGETTÚRA 8.30 óra 16.30 óra Autóbuszos vagy létszámtól függően autós kirándulás. Az autóbuszos úton lengyel vendégekkel együtt a program. A program keretében hallhatnak, láthatnak a sziget megélhetéséről, múltjáról és jelenéről. Főbb megállóhelyei: sziget körüli falvak egyike, olívamúzeum, prinosi heti piac, Mihály Arkangyal kolostora, Alikiben az ásatás megtekintése. Étkezési lehetőség Prinosban vagy Alikiben vagy Kinirában van. Az ebéd árát nem tartalmazza a részvételi díj. A piac program csak hétfői napon lehetséges. Ár:Felnőtt /Euró/:35 Gyermek:25

HÉTFŐ PIAC TÚRA 8.30 óra 16.30 óra Egyéb országok vendégeivel közösen megtehető jeepes kirándulás. A főbb megállók: Piaclátogatás. Agios Pantelemonas kolostorának megtekintése. Kazaviti hegyi faluban étkezés. /Egyéni költség./ Skála Maries falu látogatása. Iris Gold aranyüzletének felkeresése. Felnőtt ár /Euró/:35 Gyermek ár:25

JEEP SAFARI 8.30 óra 18.30.óra Vadregényes belső hegyi utakon a sziget belsejének felfedezése. Legfőbb pontok: Panaguda kolostora, Ypsárió hegycsúcsa, márványbánya, Genna-tó és vízesései. Az ebéd egy menedékháznál piknikszerű flekkenezéssel. Görögsaláta, suflaki, tzadziki, kenyér és üdítők. Az ebéd árának extra költsége:8 Euró/fő. Ár /Euró/: Felnőtt: 62 Gyermek: 50

HAJÓKIRÁNDULÁS 9.20 óra 16.00 óra Elhajózás Skála Panagia öbléből a közeli szép öblökbe. Tengerviszonyoktól függően északi partvidék, márványkikötő, márványbánya vagy déli partszakaszok felé egészen Paradisó öbléig. Nagyon sok fürdés, horgászás, remek búvárterületek, flekkenezés. A hajónak van fedett és napozó területe. 45 fős hajónkon a kijelölt csoportnapunk kedd és a szerda. A hajón magyar nyelvű személyzet van a vendégekkel. Reggel kávé és üdítő a szolgáltatásuk. Az ebéd: frissen sült sertéskaraj, rizs, burgonyasaláta és görög saláta. Ebédhez egy pohár bort vagy üdítőt szolgálnak fel. A hajóval 16.00 órakor kötünk ki a kikötőben. A hajóutakra mindig érdemes a sirályok etetésére madárlátta kenyeret és fényképezőgépet, valamint saját búvárfelszerelést hozni. Transzfer-díj lehetséges 6 Euró/4 fő/taxi. Ár /Euró/ Felnőtt: 35 Gyermek: 20

A HAJÓKIRÁNDULÁS és JEEP SAFARI kirándulások napjait mindig hetente jelöljük meg. A kirándulások közvetlenül a szállás elől, vagy a kijelölt helyről indulnak. Gyermekár: 10 éves korig. A kirándulásokra minél hamarabb érdemes jelentkezni, mert ekkor szervezzük meg, hogyan, milyen járművel tudjuk azokat lebonyolítani. 36 órás lemondás esetén 50%-os visszatérítést kap a vendég. Utolsó pillanatos, tehát 24 órás lemondás esetén, az iroda megtartja a teljes térítési összeget. Megértésüket köszönjük.

Re: Általános 2015 máj. 14 08:13 #15818

Adalék Macedóniához: figyelo.hu/cikkek/419120-semmi-sem-az--aminek-latszik - figyelo.hu/cikkek/419120-semmi-s ... ek-latszik

Stevie írta, akinek az írását mindenki biblia-ként forgatja az első Görögországi útja előtt...
A cikkhez a véleményem inkább a politika topicba lenne való...

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc