Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2015 ápr. 11 07:13 #15695

Anna ma ünnepli szülinapját!
Sok boldogságot kívánunk neki Pánossal.. A puszit hamarosan itt átadhatjuk neki. A virágot mint május elsejei virágkoszurú ő maga fogja összeszedni és a Viki parti szállásuk ajtajára tenni.
A pálmafát csak itt adom.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 ápr. 06 11:28 #15687

Ypsarion jártam
csoda szépet láttam
Elakart hervadni
Szabad-e locsolni.

:lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Remélem senki nem maradt ki a jóból és otthon kapott (kölni)vizet.

Szabad!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2015 ápr. 06 10:28 #15685

Ypsarion jártam
csoda szépet láttam
Elakart hervadni
Szabad-e locsolni.

:lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Remélem senki nem maradt ki a jóból és otthon kapott (kölni)vizet.

Re: Általános 2015 ápr. 05 07:53 #15679

Kellemes húsvéti ünnepeket kivánok minden kedves fórumozónak!

Re: Általános 2015 ápr. 04 12:32 #15678

Áldott Húsvétot mindannyiunknak!

http://s10.images.www.tvn.hu/2010/04/05/19/03/www.tvn.hu_38f9258366afedcf7f4c3bba6e9de580.jpg?htr=1

Re: Általános 2015 ápr. 03 08:30 #15675

Honey, köszönöm, nem kis feladat lesz számomra. :?

Legyen szép az ünnepünk! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Re: Általános 2015 ápr. 01 15:33 #15670

Tali....

Legyen?
Szerintem legyen!
A szokásos május végi, szabadban piknikezős?

Ötletekkel csináljunk egy új oldalt a találkozós részben!

Re: Általános 2015 ápr. 01 08:07 #15669

Gratula az ezredességhez!

A könyv nagyon szép. Majd a legközelebbi talin jól megnézzük.....ha lehet.
Egy baj van csak, hogy nagyon sokat kell vele dolgozni. (Apósomnak csinált a Zsuzsa 80. szülinapjára a régi képekből.)

Hát igen...1000!!! :)
Az biztos, hogy sok munka van a könyvvel. De ez olyan jó munka! :) Sok idő a képeket is kiválogatni, meg a szerkesztés is. De az a jó, hogy el lehet menteni a félkész terméket is és legközelebb - akár napok múlva - ott lehet folytatni, ahol abbahagytuk. A legközelebbi talira majd elviszem. MIkor is lesz??????????????????? :wink:

Re: Általános 2015 ápr. 01 08:03 #15668

..
Ügyes vagy :!: (ezredes) Olyan mint egy könyv? Hogyan készitetted, ha leírnád hátha nekem is sikerülne. :wink: Rengeteg fotóm van. Köszi :)

Itt a weboldal címe:
cewe.hu/

Olyat keress, hogy fotókönyv. Illetve ingyenes fotóvilág szoftver letöltés. Le kell tölteni a gépedre egy szoftvert erről az oldalról. Kiválasztod, hogy milyen nagy és alakú könyvet szeretnél. Ezzel lehet megszerkeszteni a könyvet. El lehet dönteni, hogy puha vagy kemény borítós, fényes papír vagy nem fényes, stb... legyen. Aztán az előre kiválasztott fotókat szépen behúzgálod a virtuális könyvbe. Eldöntheted, hogy hány db. kép legyen egy oldalon, hogyan álljanak, milyen legyen a háttér, stb. Aztán pár kattintással feltöltöd a rendszer központi szervergépére és kb. 1 héten belül hozza a postás. :D Minden nagyon jól le van írva, nem ördöngősség. És a végeredmény csodajó. Nekünk ez a 4. fotókönyvünk. Ez most 122 oldal lett ha jól emlékszem.

Re: Általános 2015 ápr. 01 07:56 #15667

Ééééééééés kész :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

Most látom, hogy túl vagyok az 1000 hozzászóláson! :)

Gratula az ezredességhez!

A könyv nagyon szép. Majd a legközelebbi talin jól megnézzük.....ha lehet.
Egy baj van csak, hogy nagyon sokat kell vele dolgozni. (Apósomnak csinált a Zsuzsa 80. szülinapjára a régi képekből.)

Re: Általános 2015 márc. 31 21:10 #15666

Ügyes vagy :!: (ezredes) Olyan mint egy könyv? Hogyan készitetted, ha leírnád hátha nekem is sikerülne. :wink: Rengeteg fotóm van. Köszi :)

Re: Általános 2015 márc. 31 17:55 #15665

Most látom, hogy túl vagyok az 1000 hozzászóláson! :)

Re: Általános 2015 márc. 30 16:27 #15664

Nem gáz Balázs miért is lenne az???

Az a gáz hogy valaki úgy mond róla valamit ,hogy nem látta. Tény hogy nem nyert a csapat de azt sem tartom jónak ,hogy azt szidjuk ami a miénk!!! :( Sajnos ez teljesen elterjedett itthol, hogy ha nyer valaki akkor az a miénk,ha veszít vagy nem úgy teljesít ahogy várják akkor meg a tiétek.

Re: Általános 2015 márc. 30 15:53 #15663

Nem gáz! Reggel hallottam az összefoglalót négyszer jutottak a labda közelébe és ennyi volt az eredmény a nulla eredmény a magyar fociba.

Re: Általános 2015 márc. 30 14:13 #15661

Volt valaki személyesen a meccset nézni?

Én csak TV-n az utolsó 30 percet.

Az gáz, hogy én a Görögöknek szurkoltam???????
:oops: :oops: :oops: :oops:

Re: Általános 2015 márc. 30 09:38 #15660

Igen, Mi!!
Nagyon megható volt a Görögök közül néhányan népviseletben is voltak bojtos cipőben.

Re: Általános 2015 márc. 30 09:12 #15659

Volt valaki személyesen a meccset nézni?

Re: Általános 2015 márc. 29 20:41 #15654

Verus, nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Re: Általános 2015 márc. 28 22:35 #15653

Jesszus!
Nem vettem észre!
Bár Verus már elég régen nézett ide :( ... de születésnapja van :D

Verus!

Isten éltessen!

Re: Általános 2015 márc. 28 20:42 #15652

Óraállítás !!!

http://s1.images.www.tvn.hu/2008/10/06/18/41/www.tvn.hu_870faf8328cbfb3b97570f44c36bcca4.gif?htr=1

Re: Általános 2015 márc. 27 18:53 #15648

Az egyik fotókönyvet (is) készítő weboldalon nagyon jó akció volt: 26 oldal áráért több, mint 150 oldalt lehetett rendelni. Sajnos az akció tegnap véget ért, de biztos lesz még hasonló. Szinte az utolsó pillanatokban szerkesztettünk mi is egyet az eddigi 3 thassosi nyaralás képeiből. Nagyon kíváncsian várom, hogy végre kézbe vegyem. Az volt a szerencse, hogy már hónapokkal ezelőtt elkezdtük kiválogatni a több ezer kép közül azt a kb 250-et, ami az (akkor még terv szerinti) fotókönyve kerülhet. Így gyakorlatilag a szerkesztés volt hátra, ami persze hosszú órák alatt készült el.

Re: Általános 2015 márc. 25 07:53 #15645

Re: Általános 2015 márc. 24 16:37 #15644

Ági,köszönöm szépen Neked és Pánosnak is! :)

Illet volna kezzel szednem, es ugy kuldenem. :randi: :randi:

Re: Általános 2015 márc. 23 20:20 #15643

Ági,köszönöm szépen Neked és Pánosnak is! :)

Re: Általános 2015 márc. 23 19:15 #15642

Timcsi,
Sok sok boldogságot, egészséget kívánok neked és családodnak Pános nevében is.
A virágot viszem hozzátok!

Oldalmegjelenítési idő: 0.140 másodperc