Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 máj. 19 10:27 #428

Keramoti - a háttérben Thassos

Ki megy először ???
:matróz:

Hi!

Mi pontosan mához 2 hónapra indulunk :P
Az úgy van, hogy addig vszínűleg fél lábon is elugrálgatok :lol:
Bár lehet, hogy muszálykabátot húznának rám a munkahelyemen:lol:

Szóval T minusz már nem sok nap :!:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 máj. 19 07:50 #427

Cijjasztok Thassos fun-ok!

A smile-okat lehetne csoportosítani téma szerint, és akkor könnyebben kiigazodna mindenki közöttük.

pl -- mert már nem tittok: innen szedtem őket -- ahogy itt vannak.

www.sarti-info.hu/smileyk.htm - www.sarti-info.hu/smileyk.htm

Itt még találhattok olyanokat is, amiket eddig nem küldtem el.
Remélem Balázs megrendszabályozza őket!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 máj. 18 23:27 #426

Szia vandaba! Hogy érted, hogy szétesett? Na bezzeg, ha beindul a szezon , lesz itt pörgés forgás!

Hali!
Úgy értem,hogy szélességébe.Nagyon szélesek smilék,és ezért már csak görgetővel tudod nézni!Nem látod egyben az ablakot.
Remélem majd azért felpörög a társaság!
Lehet utólag is korrigálni.

Pedig ezen az oldalon nincs is kép.... azok szedik szét szélességében. De néha nem bírok egynek-egynek ellenállni.
:virágszippantós:

2008 máj. 18 22:52 #424

Szia vandaba! Hogy érted, hogy szétesett? Na bezzeg, ha beindul a szezon , lesz itt pörgés forgás!

Hali!
Úgy értem,hogy szélességébe.Nagyon szélesek smilék,és ezért már csak görgetővel tudod nézni!Nem látod egyben az ablakot.
Remélem majd azért felpörög a társaság!
Lehet utólag is korrigálni.

2008 máj. 18 22:24 #423

Halihó! 2008 máj. 18 21:21 #422

Sziasztok!

Én itt vagyok figyelem a fórumot ,de valahogy nem voltak olyan pörgős témák most.
Mellesleg szétesett az oldal.

2008 máj. 18 20:34 #418

Mááár megiiint !! Nem így értettem !!!! Signomii!

2008 máj. 18 20:31 #417

Dehonnnnem! A kettő együtt kerek !
Amúgy tényleg, hová lettetek? Hahóóó..!!!

2008 máj. 18 20:30 #416

Dehonnnnem! A kettő együtt kerek !
Amúgy tényleg, hová lettetek? Hahóóó..!!!

2008 máj. 18 19:16 #415

Csak ne tessék kérem gorombáskodni a szegény számítógéppel, mint ahogy az a szmájli... meg vissza...

Tehát 41 :ébresztő: ?

2008 máj. 18 19:10 #414

Bocsi a duplázásért, de valami hiba volt, és azt hittem nemküldte el a rendszer !

De, ebből 3-4 már megvan, emlékszem. De csak a kisebb része.
Nna, kistafírozzuk rendesen a fórumot szmájlikkal - szöveget már nem is kell írni...
Lehet, hogy azért nem írnak a többiek?????
Tessenek szívesek lenni hozzászólni!
:Esernyő:

2008 máj. 18 17:41 #413

Bocsi a duplázásért, de valami hiba volt, és azt hittem nemküldte el a rendszer !

2008 máj. 18 17:39 #412

Sziaszto!
Szerintem ezeket még nem küldtem e balazsh :

2008 máj. 18 17:30 #411

Ki megy először ???

Ma kérdezte a Gergő, hogy mikor megyünk? Erre szokás szerint beírtam a naptárba az induásig visszalévő napokat. (mátol mindn nap szembesüök vele)

Mához 41 napra este 10-kor indulunk.
:éljen:

Addíg még van 4 vizsgám, és egy csomó dolgom a honlappal. :számítógépes:

2008 máj. 18 16:35 #410

Ki megy először ???

2008 máj. 15 19:22 #407

Akciós ajánlatok a honlapon!!!

Bár gondolom aki ide jár, annak már van hol laknia. :)

2008 máj. 14 23:12 #406

Nem Thassos, de mai kép : görög sziget, a kép címe szerint Kea szigete. (Nemt'om, hol van... biztos kicsi...) :matróz:

2008 máj. 14 23:09 #405

....akkor még ne legyen már kiapadva ....

Nem tudom, mikor apad ki, a sziget belsejében sajnos nem jártam. De szeptemberben még elég zöldnek láttam a vegetációt.
:karácsonyfa: :cangás:

2008 máj. 12 22:31 #402

Sziasztok!

Erről a gyönyörű vízesésről jut eszembe, valahol olvastam, nyáron jórészük kiapad, ami érthető, de valaki tudja, nagyjából melyik hónapban? Ill. július első felében van-e még? Jó lenne ilyent is látni!

Én is - één is :!:
Júl. 19-én indulunk, és légyszi akkor még ne legyen már kiapadva :!:

Szóval mi még csak olyan helyeken jártunk, ahol kicsit kopár volt a vidék, ellenben nagyon sziklás + homokos, szikár ... kopár ... forró ... :lol:
Na persze most nem Thassosról beszélek, de éppen ezért választottuk ezt a kis szigetet, mert nagyon zöld-nek tűnik. Meg aztán egy gyönyörű kép egy apró vízesésről - ez már a non plus ultra :!: ...... már nagyon várjuk :wink:

2008 máj. 10 13:55 #397

Sziasztok!

Erről a gyönyörű vízesésről jut eszembe, valahol olvastam, nyáron jórészük kiapad, ami érthető, de valaki tudja, nagyjából melyik hónapban? Ill. július első felében van-e még? Jó lenne ilyent is látni!

2008 máj. 09 23:05 #396

Bocsánat, ez túl nagy lett.
:dilinyós:

2008 máj. 09 22:55 #395

Vízesés Theologosnál

:bekas:

2008 máj. 09 19:41 #394

pamag! Köszi a mélt, elmentettem az oldalt!

2008 máj. 08 22:39 #393

Szia Pamag!

Tényleg érdekes lehet a könyved. Én viszont elolvastam az új írásaid a honlapon és nagyon tetszettek! Azt hiszem kinyomtatom és visszük magunkkal. Hálás vagyok érte!

Hát Thassosról az ilyen egész görög részt összefoglaló ismertetésekben nem találni semmit. Pedig a források tanúsága szerint nagy élet volt itt és gazdag volt a sziget. És igen, jó tudni , hogy az a kőkupac, amiben felbotlunk, mi volt hajdanán. (Engem túlontúl is érdekel a történelem - rák vagyok, és tényleg szeretek visszafelé menni és nézni.) És ez a könyv azért érdekes, mert szemléletesen mutatja be, hogy nézhetett ki, amikor még nem rom volt.

Egyébként idővel lesz majd mitológiai kisokos is - talán a jövő szezonra. Most tanulom a mitológiát...

Egyébként szépen kérek-kérünk mindenkit : aki a helyszínen a felsorolt adatokban hibát talál, vagy azokon kívül plusz műemléket vagy érdekes látnivalót fedez fel, az mindenképpen ossza meg az élményét a többiekkel! Ha lehet, képekkel... Köszönet jár érte.
:fotó: :canabis: :túra:

2008 máj. 08 19:30 #392

Szia Pamag!

Tényleg érdekes lehet a könyved. Én viszont elolvastam az új írásaid a honlapon és nagyon tetszettek! Azt hiszem kinyomtatom és visszük magunkkal. Hálás vagyok érte!

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc