Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 ápr. 20 19:33 #323

Igen a rózsaszín vagyok én és mellettem a kis becses családom.
Ez a tavalyi indulásunk volt.Aznap épp hűvös volt.

Különben mindegyik fázisnak megvan a maga filingje.Igaz a nyaralás utánit azt én sem kedvelem.Az indulás előtti hajcihő meg néha sok.Mindig jobbat és jobbat szeretne az ember.Kíváncsi vagyok milyen lesz az idei.
Tervezünk magán kirándulásokat is,pld felmennénk az Ypsarióra is.
Biztosak lehettek benne,hogy lesz beszámoló.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 ápr. 20 18:52 #322

Egy ilyen komolyabb utazás-nyaralás háromszor jó.
Először jó dolog tervezgetni, készülődni, összegyűjteni az információkat.
Másodszor nagyon jó elutazni és ott lenni.
Harmadszor jó dolog visszaemlékezni, fényképeket rendezgetni és mutogatni, mesélni...

Aztán a következő évben kezdődik minden elölről...

:Kárörvendős: :bicaj: :úszógumi: :lol:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 ápr. 20 13:11 #320

Nehogymár lemaradjak!! Nézzétek!!! Kíváncsi vagyok megjelenik-e ez a kép...

Egyébként amikor ti visszaérkeztek, mi majd akkor készülünk....
Remélem majd sokat fogtok -ni , és közzé is teszitek a képeket... :roll:

Mi már szeretnénk itt tartani!

Ühüm! De azért várakozni is tökjóóóó, jobb mint a nyaralás utáni jaj de visszamennék c. dráma, amikor rádöbbenünk, hogy jönnek a kemény munkás hétköznapok...Amúgy melyik vagy Te? A rózsaszín!? Jut eszembe: öltözz vissza légyszi a régi ruhádba!!! parakalooo!

2008 ápr. 20 07:52 #319

Nehogymár lemaradjak!! Nézzétek!!! Kíváncsi vagyok megjelenik-e ez a kép...

Mi már szeretnénk itt tartani!

2008 ápr. 19 22:19 #318

Nehogymár lemaradjak!! Nézzétek!!!

Kíváncsi vagyok megjelenik-e ez a kép...

2008 ápr. 19 20:46 #317

Pamag !
Köszönöm a jó kívánságodat, meg ezt a szép öbölbeli képet! :D
Mi már nagyon szeretnénk ott lenni
:szgep:

2008 ápr. 18 23:43 #316

Nos még lábadozók a betegségből ,de visszatértem.
:D

Szia Vandaba!
Az nem jó, ha beteg voltál!
Gyógyulj meg minél hamarabb egészen!
Képzeld magad már ide!

2008 ápr. 18 13:31 #315

Sziasztok!

Viszonylag rövid idő áll rendelkezésünkre, mivel mi érkezünk legkésőbb a tisztelt társaságból (júli.6.-án).
Mint már beszéltünk róla, nekünk teszik minden jó ötlet. 8)

2008 ápr. 18 12:20 #314

Ok.! :)
Látom lassan beindultok, irjatok időpontokat is kinek mikor lenne aktuális. Mert azt az időpontot választjuk ki ami a legtöbbeknek jó.Szerintem elég egy késő délutáni vagy esti időpont is ,ahogy a társaság már összetudna verődni.Saját programok megvalósítása után,akár még jól is esik egy kis társasági élet.Laza beszélgetésekkel,élmények megosztásával.Ágit beszervezzük?
Mi a Mária apartmannban leszünk 06.28-tól 07.12-ig,alkalmaszkodunk a többiek programjához amikor nektek jó.
Na meg a kivitelezés !?Taverna, esetleg kerti összejövetel az apartmannok kertjében, nálunk az apartmannál van hely erre is .?!
Mire gondoltok? Még jöhetnek az ötletek, javaslatok !
A végén még összehozzuk! :Köszi:

2008 ápr. 18 11:35 #313

Sziasztok!

Mint már lejebb írtam, részünkről ok. a DOLOG....ez 2 főt jelent egy nagyot és egy kissebbet...

Üdv, a cserpák

2008 ápr. 18 11:16 #312

Nos még lábadozók a betegségből ,de visszatértem.
Arról lenne szó,hogy noriga-val már beszélgettünk priviben egy fórumos találkozóról.Aki ebben az időben kint van összelehetne hozni egy személyes találkozót /bulit/ lehetne fotózni is és később feldobni a fórum oldalára.A kivitelezés az már csak részlet kérdés.Felhoztam a főzőcskézést is mint ötlet,de ti döntitek el ,hogy mi legyen és egyáltalán szeretnétek-e. Következő ötletem volt,hogy Ágit is meglehetne hívni.
Semmi nem kötelező csak gondolatként merült fel,mint a fórumozók helyi találkozója mint érdekesség .Nincs semmi erőltetés .Szóljatók hozzá mit gondoltok ti . A részletek és a megszervezés majd a későbbiekben .
Először is elkell dönteni legyen-e vagy sem és ki szertne eljönni. :D

2008 ápr. 18 10:23 #311

Szia Balázsh!

Szerintem nyugodtan kezdhetjük.
Kb. júl. 7-12. között jó, ugyanis akkor vannak kint az érdekeltek.
Köszi! :arrow :úszógumi:

2008 ápr. 18 10:11 #310

OK, OK értem én!

A hajókázás jöhet!
Kezdjük támadni Ágit? :vívó:

2008 ápr. 17 18:53 #309

Jól van na!! A főzőcske ötletét csak tolmácsoltam. Mi is az esti tavernázásra gyúrunk. (Bár megjegyzem a marhapörkölten túl is van élet a nyár esti tűz mellett.) :vívó:

De azal is munka van! Nyaraláskor nincs munka, csak pihenés és szórakozás. :örül:

Taverna helyett lehet még egyszerűen csak :gyros: is

...vagy egy ...én eddig csak Sartin ittam , de az naooon fini volt...Pinnakolada volt a neve....

2008 ápr. 17 18:49 #308

OK, OK értem én!

2008 ápr. 17 18:37 #307

Jól van na!! A főzőcske ötletét csak tolmácsoltam. Mi is az esti tavernázásra gyúrunk. (Bár megjegyzem a marhapörkölten túl is van élet a nyár esti tűz mellett.) :vívó:

De azal is munka van! Nyaraláskor nincs munka, csak pihenés és szórakozás. :örül:

Taverna helyett lehet még egyszerűen csak :gyros: is

2008 ápr. 17 12:49 #306

Sziasztok!
Nos, a közös buliban én (mi) is benne vagyunk....A főzőcskét azt én is szívesen kihagynám, nincs jobb egy tuti tavernánál+ ugye jamasz :D ...
Mi junius 28-tól július 12-ig leszünk a Melidában.Szerintem összetéveszthetetlenek leszünk, apa+lánya....
Szóval, csak szóljatok....

Üdv, a cserpák

Balázsh!

Mostmár eláruljuk a mi kis szervezkedésünket. Néhány napot együtt leszünk a szigeten páran. Felmerült, hogy kellene valamilyen közös programot szervezni, (esetleg megörökíteni a fórumnak) pl. hajókázás, közös vacsi főzéssel...
Mit szólnátok hozzá?

Majd egyezkedünk. Én a hajókázásba benne vagyok, de csak ha a szigetet megkerülős. Az Ágival kellene ezt majd egyeztetni, mert 2006-ban szervezett ilyet, 2007-ben már az Apollonos nem ilyen volt. És szeretném, ha ő is ott lenne, mert sok mindent meg lehet tudni tőle. A főzést én kihagynám (nálam minden este taverna a program).
De majd egyezkedem a családdal és a másik családdal is, akik velünk jönnek.

Re: Pachis 2008 ápr. 17 11:56 #304

Hahó!

.....
De ezt majd úgyis csak a helyszínen fogjuk meglátni, előre kár ezen aggódni.
.....
és ez az év abszolút csúcspontja.
Pá!

Szia!

Hát azt a koszt úgy képzeld el, hogy egy vékony csík kicsapódott... és csak egy bizonyos helyen viszi az áramlat... minden relatív... Egyébként nekem is óriási élmény a tenger tiszta vize. Thassos körül is olyan, ahogy leírtad.
Lehet, hogy tegnap félrevittelek - elkezdett izgatni és utánakerestem : Louloudisból kettő van! Egy hotel és egy Studios Louloudis. Nem tudom, melyiket láttam, valószínűleg a stúdiót.
Mászkálnivaló, néznivaló és fürödnivaló bőven van a szigeten.
És hát igen, különböző emberek vannak, különböző nyaralási igényekkel... van, akinek az általad említett stílus a pihenés. Senki nem tanította meg, hogy más igénye is legyen.
Nem tudom, mennyi időre mentek, de két hétre való programot is ad maga a sziget. (meg akár többet is...). Ha van elég idő, érdemes kirándulni Kavalába, Phillipi romjaihoz, és esetleg Xanthiba a piacra, útközben megnézve a Nesztosz híres kanyarjait.
Kavalától keletre azért kérdeztem, mert megörültem, hátha fogtam egy madarat, aki tud nekem arról a részről mesélni - én ui. arrafelé készülök.
:úszógumi: :ördögűző:

2008 ápr. 17 09:51 #303

Sziasztok!
Nos, a közös buliban én (mi) is benne vagyunk....A főzőcskét azt én is szívesen kihagynám, nincs jobb egy tuti tavernánál+ ugye jamasz :D ...
Mi junius 28-tól július 12-ig leszünk a Melidában.Szerintem összetéveszthetetlenek leszünk, apa+lánya....
Szóval, csak szóljatok....

Üdv, a cserpák

Balázsh!

Mostmár eláruljuk a mi kis szervezkedésünket. Néhány napot együtt leszünk a szigeten páran. Felmerült, hogy kellene valamilyen közös programot szervezni, (esetleg megörökíteni a fórumnak) pl. hajókázás, közös vacsi főzéssel...
Mit szólnátok hozzá?

Majd egyezkedünk. Én a hajókázásba benne vagyok, de csak ha a szigetet megkerülős. Az Ágival kellene ezt majd egyeztetni, mert 2006-ban szervezett ilyet, 2007-ben már az Apollonos nem ilyen volt. És szeretném, ha ő is ott lenne, mert sok mindent meg lehet tudni tőle. A főzést én kihagynám (nálam minden este taverna a program).
De majd egyezkedem a családdal és a másik családdal is, akik velünk jönnek.

Re: Pachis 2008 ápr. 17 00:12 #302

Hahó!

O.K. te nyertél, Kavalától keletre még nem jártam
:oops:

Ipari kosz az Égei tengerben :shock: !
Jézus, ki vagy a Mennyekben :evil: !
Azért remélem, mi nem nagyon találkozunk vele!
Az én szememben az Égei tenger volt mindig is a tisztaság, és érintetlenség mintája. Két éve Halkidikin bolyongtunk, és Porto Carras környékén olyan tiszta volt a víz, hogy közelről nézve nem is látszódott, hogy van egyáltalán. Mintha a tenger élővilága csak úgy a kavicsokon feküdt volna.
Na most jól bennem lett az ijeszt

:cry:

De ezt majd úgyis csak a helyszínen fogjuk meglátni, előre kár ezen aggódni.

Azért is megyünk autóval, mert eszünk ágában sincs a fenekünkön ülni. Egyébként sem vagyunk azok a fürödjünk napi 20 órát típusok. Persze nagy érzés megmártózni a tengerben (és nem is hagyjuk ki), de sztem ultragáz, hogy vki megjárja úgy Görögországot, hogy aztán csak annyit tud mesélni róla, hogy tök meleg volt a víz. Ha az embert nem érinti meg a görög kultúra, az emberek mentalitása, na és persze a természet, akkor a vizet meg lehet találni egy városi strandon is.
Ezt azért írom, mert engem bánt, hogy egy pár kiszabadult kultúrált hazánk fia úgy beszél erről az országról, mintha egy Siófoki Beach party-n lettek volna(ezeket más fórumokon olvastam). Ők általában Olympic Beach-en, vagy Sarti-n voltak IHB bulikon, és csoda, hogy egyáltalán emlékeznek a főldrész nevére, ahol olyan becsületesen berúgtak.
Mi meg nagy keservesen összekaparjuk a szükséges tőkét az utazásra, és ez az év abszolút csúcspontja. Bőven veri a születésnap kaliberű eseményeket. Kisfiam már hónapok óta emlegeti a Nagy Pacsát, szóval neki ez már 2 évesen is óriási élmény volt.

Most látom, hogy kezd enciklopédia méretűvé duzzadni az írásom, úgyhogy asszem beiktatok egy szunyaszünetet.

Pá!

2008 ápr. 16 17:52 #298

Én is, én is tudni szeretnéééém!!!!

Szia Amarandos!

Fent idézett kérdés a Tiéd volt, még a múltkoriban. Bocs, hogy akkor nem válaszoltam, de, ha az előző két hozzászólásomat olvastad, mostmár tudod a választ.

Szia Noriga!
....mire is írtam? Ne kelljen már visszakeresni..segíts kérlek!!!

Nem kellett volna keresni, mert csak a mai, picit lejjebb lévő két hozzászólásomra gondoltam. De nem lényeges.

2008 ápr. 16 17:37 #297

Poker1, Cserpák! Sziasztok!

2008 ápr. 16 17:35 #296

Szia Amarandos!

Fent idézett kérdés a Tiéd volt, még a múltkoriban. Bocs, hogy akkor nem válaszoltam, de, ha az előző két hozzászólásomat olvastad, mostmár tudod a választ.

Szia Noriga!
....mire is írtam? Ne kelljen már visszakeresni..segíts kérlek!!!

2008 ápr. 16 15:47 #293

Szia Amarandos!

2008 ápr. 16 14:49 #292

Balázsh!

Az előbb elfelejtettem, természetesen nem kötelező részt venni egy ilyen programon, csak úgy felvetődött, s nekem is megtetszett.
Teljesen természetes, ha valaki csak a családjával szeret nyaralni.
A hajóút pedig valóban Ágival lenne tökéletes.

Oldalmegjelenítési idő: 0.581 másodperc