Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 ápr. 16 12:33 #291

Sziasztok!

Szeretettel üdvözlök minden újonnan regisztráltat.

Balázsh!

Mostmár eláruljuk a mi kis szervezkedésünket. Néhány napot együtt leszünk a szigeten páran. Felmerült, hogy kellene valamilyen közös programot szervezni, (esetleg megörökíteni a fórumnak) pl. hajókázás, közös vacsi főzéssel...
Mit szólnátok hozzá?

Majd egyezkedünk. Én a hajókázásba benne vagyok, de csak ha a szigetet megkerülős. Az Ágival kellene ezt majd egyeztetni, mert 2006-ban szervezett ilyet, 2007-ben már az Apollonos nem ilyen volt. És szeretném, ha ő is ott lenne, mert sok mindent meg lehet tudni tőle. A főzést én kihagynám (nálam minden este taverna a program).
De majd egyezkedem a családdal és a másik családdal is, akik velünk jönnek.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 ápr. 16 12:22 #288

Sziasztok!

Szeretettel üdvözlök minden újonnan regisztráltat.

Balázsh!

Mostmár eláruljuk a mi kis szervezkedésünket. Néhány napot együtt leszünk a szigeten páran. Felmerült, hogy kellene valamilyen közös programot szervezni, (esetleg megörökíteni a fórumnak) pl. hajókázás, közös vacsi főzéssel...
Mit szólnátok hozzá?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 ápr. 16 12:19 #287

Hát ez a kép meg hova lett???

A végére nem kellene az a ?imgmax=512, de ha az nincs ott, akkor meg túl nagy méretű lesz és megint szétcsúszik a fórum. :(

Re: Pachis 2008 ápr. 16 12:12 #286

Sziasztok!

Új belépő vagyok, és nagyon szimpatikusnak tartom, ahogyan erről a csodás szigetről írtok - lám lehet kultúráltan is fórumozni :)
Thassoson még sohasem jártunk, viszont a teljes északi területet sikerült már felfedeznünk. Eddig nem volt olyan része Görögországnak, ami nem nyűgözött volna le azonnal, és biztosan Thassosban sem fogunk csalódni. Alapvetően pihenni szeretnénk, és élvezni a természetet. A jó öreg Srati-s, és Olympic Beach-es nyüzsi nem igazán vonz, elég nekünk a nyüzsi a mindennapokban. Az Apollonnal megyünk, de saját autóval. Északon Pachis-t néztük ki magunknak, ott találtunk egy nagyon szimpi hotelt(Louloudis). Járt már valaki ezen a részen? Van valakinek infója, hogy milyen az a rész?

A válaszokat előre is köszi!

Szia poker1!
Jó helyen jársz! És még milyen jó helyen fogsz járni!
Szép a sziget.
Egyetértek a helyválasztással, az az északi környék jóval csendesebb. Viszont pl. boltig is kicsit messzebb kell menni. De hát mindent meg lehet oldani. A Louloudis-t az országútról láttam, amikor (többször is) elhúztunk arra. Az országúttól nem a part felé, hanem a másik oldalon fekszik, a partig át kell kelni az úton. (Ha jól emlékszem....) Jobb kategóriásnak tűnik így messziről nézve. Hogy ott milyen a part, azt nem tudom. Ettől kicsit északabbra -ill. Limenasz felé- van egy parkolóban egy Kantin feliratú lakókocsi, ott pl. nagyon szép a környék, de a víz szélén, a homok és a tiszta víz között volt egy csík turzás koszból. (Szeptemberben.) No nem sok, alig félméteres, de lehet, hogy ezért vannak errefelé kevesebben. Kavala felől ipari koszt is hoz az áramlat. Ha mégse lenne a szálloda előtt a part olyan, mint álmaidban, számtalan mesebeli öblöt és finom strandot fogsz találni, sőt kötelező is végigjárni őket. Picit messzebb, Rachoninál már komoly üdülőtelep és csodás strand van.
Azt mondod, végigjártad Görögország északi részét : Kavalától keletre is voltál ??? Ha igen, akkor kérek szépen infókat a másik topikba! :twisted:

Re: Pachis 2008 ápr. 16 11:06 #285

Szia!

Én is máshonnan menekültem ide, ebbe a csendes öbölbe....Isten hozott a fedélzeten....

Üdv, a cserpák

Re: Pachis 2008 ápr. 16 10:26 #283

Sziasztok!

Új belépő vagyok, és nagyon szimpatikusnak tartom, ahogyan erről a csodás szigetről írtok - lám lehet kultúráltan is fórumozni :)
Thassoson még sohasem jártunk, viszont a teljes északi területet sikerült már felfedeznünk. Eddig nem volt olyan része Görögországnak, ami nem nyűgözött volna le azonnal, és biztosan Thassosban sem fogunk csalódni. Alapvetően pihenni szeretnénk, és élvezni a természetet. A jó öreg Srati-s, és Olympic Beach-es nyüzsi nem igazán vonz, elég nekünk a nyüzsi a mindennapokban. Az Apollonnal megyünk, de saját autóval. Északon Pachis-t néztük ki magunknak, ott találtunk egy nagyon szimpi hotelt(Louloudis). Járt már valaki ezen a részen? Van valakinek infója, hogy milyen az a rész?

Üdv a fedélzeten!

Jól választottatok, hogy Thassosra mentek.
Bár az északi rész nekem egy kicsit kihaltnak (kevesebb a település) tűnik, mint a keleti és déli vidék. De biztosan jó lesz ott is. (arról a részről filmezték a belinkelt delfineket :D ) Gondolom, ha autóval mentek úgysem fogtok egy helyben űlni.

Pachis 2008 ápr. 15 23:48 #281

Sziasztok!

2008 ápr. 15 19:25 #279

Hát ez a kép meg hova lett???

2008 ápr. 15 19:24 #278

Megesz a fene.... itthon meg esik az eső....
http://lh4.ggpht.com/jimlyntassie/ReGr37eHsMI/AAAAAAAAACY/BPV8JI80w-w/thassos_099.JPG?imgmax=512

2008 ápr. 12 22:09 #276

A delfines témához. Ehhez van dátum is.
Pedig ebben az időben mi is ott voltunk.
De mi nem láttuk őket.
CSALÁS!
:twisted:

Mert a sziget északi vagy északnyugati oldalán filmezték.
Felismerem a fúrótornyot, amit a Kavala-Prinos kompról lehet látni.
De azon a kompon utaztunk... igaz, szeptemberben...
Tényleg csalás... !!!
:cry:

2008 ápr. 12 20:54 #275

A delfines témához. Ehhez van dátum is.
Pedig ebben az időben mi is ott voltunk.
De mi nem láttuk őket.
CSALÁS!
:twisted:

2008 ápr. 11 21:21 #272

Én is loptam egy kis sárgát, meg egy olyat, hogy THASSOS_FAN !
De mivel nem tudok bánni vele, elküldtem Balázsnak...
Majd egyszer biztos rendbeszedi nekünk.
:twisted: :lol: :twisted:

Rendbe bizony. Egyszer.
Jó lenne, ha már június lenne, és túl lennék az első éven.

2008 ápr. 11 20:59 #271

Én is loptam egy kis sárgát, meg egy olyat, hogy THASSOS_FAN !
De mivel nem tudok bánni vele, elküldtem Balázsnak...
Majd egyszer biztos rendbeszedi nekünk.
:twisted: :lol: :twisted:

2008 ápr. 10 19:31 #270

Balazsh segíííts!! Rendszabályozd meg őket!!! és signomiii!!! nehari, bocsi!

Megtörtént.
Majd összeszedem őket egy csomagba, ha lesz időm.

efharisto polii! :-)

2008 ápr. 10 18:54 #269

Megtörtént.
Majd összeszedem őket egy csomagba, ha lesz időm.

2008 ápr. 09 22:46 #268

2008 ápr. 09 22:44 #267

Hát ez a sok emotikon eltűnt az eredeti helyéről, de már nálunk is megvan.
jav.: balazsh

2008 ápr. 09 22:03 #266

Nem keretezem be, mert akkor sok helyet foglal...

Ezeket képként elmenthetjük? vagy hogy kell használni?

Szia ! Persze! Ugyanúgy, mintha képeket tennél be, pontosan balazsh leírása szerint.
Ha szeretnétek még akkor rakok fel továbbiakat is. :)

Igen! Igen! Igen! Én szeretnék még!

Jó, tehetek még fel, de balazshnak kellene belőlük egy gyűjteményt létrehozni itt a fórumon, hogy mindenki egy kattintással hozzájuk férhessen-úgy mint ahogy a már meglévő emotikumokhoz.

2008 ápr. 09 21:42 #265

Szia ! Persze! Ugyanúgy, mintha képeket tennél be, pontosan balazsh leírása szerint.

Igen! Igen! Igen! Én szeretnék még!

2008 ápr. 09 18:50 #264

2008 ápr. 09 12:57 #263

Még valami eszembe jutott.

Szeptember 4-én értünk oda. Skala Potamián a két hét alatt egy vagy két darab kagylóhéjat találtunk. A sziget többi részén is alig pár darabot.
MI történt velük? A szezon korábbi részében voltak? Összeszedték a nyaralók?
Azt speciel láttuk az erkélyről, hogy németek zsákszámra szedték össze a kavicsokat.

2008 ápr. 09 12:49 #262

2008 ápr. 08 23:36 #261

Folytassam?
Na de most megyek aludni, mert késő van ! Jóéjt !

2008 ápr. 08 23:27 #260

pamag! Én lopikázom ket összegyűjtöm ide őket, ha akarjátok , és akkor lesz mindenkinek :-)

Már késő van, fáradt vagyok és ez meglátszik , nade nekifutok még egyszer: pamag írta:

Ui.: honnan szeditek ezeket a mozgó aranyos kis izéket?

Erre írtam, hogy összeszedhetek párat, mert egy másik fórumon van
aakkor nekünk is lesz :-)

2008 ápr. 08 23:25 #259

pamag! Én lopikázom ket összegyűjtöm ide őket, ha akarjátok , és akkor lesz mindenkinek :-)

Oldalmegjelenítési idő: 0.308 másodperc