Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 ápr. 08 22:34 #258

Kedves Vandaba!
Ő is vár Téged, előbb itt a fórumon, aztán a szigeten is!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 ápr. 08 22:31 #257

Ebből lesz az a bizonyos híres thassosi bor?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 ápr. 08 22:29 #256

Ezt valahol Limenas felett fényképezték, mert ami látszik, az Thassopula szigete.

2008 ápr. 08 22:24 #255

Ő is thassosi

2008 ápr. 08 22:21 #254

Jaj kedveseim.

Hiszen könnyen előfordul, hogy valaki, aki nem technikai zseni, nyom valami olyat, amiből nem az lesz, amit gondolt. Nem vagyunk mi olyan járatosak az ilyesmiben....:cry:

Kedves Vandaba!
Ezt a thassosi holdfényt Neked küldöm!

:twisted:

Ui.: honnan szeditek ezeket a mozgó aranyos kis izéket?

2008 ápr. 08 19:13 #253

Szia Vandaba!
Szomorú lennék, ha ezen a fórumon is magyarázkodni kellene bárkinek is. Tegnap este én is jót mosolyogtam az emotikonokon, olyan helyesek voltak. Ha én is megbántottalak, sajnálom. Én úgy érzékeltem, ezen a fórumon csupa jószándékú, meleg szívű ember várja beszélgetve a nyaralást. És ebbe még egy kis élcelődés, viccelődés is belefér. Bocs.
Inkább kérdezlek, beavatjuk-e Balázsh-t a kis közös tervezgetésünkbe, mert Ő még nem tud róla!? :wink:

Én is, én is tudni szeretnéééém!!!!

ssssugyammmá vandaba!!! Most haragudoool rám? Mééénem öltözöl vissza?!!! :roll:

2008 ápr. 08 09:45 #252

Szia Vandaba!
Szomorú lennék, ha ezen a fórumon is magyarázkodni kellene bárkinek is. Tegnap este én is jót mosolyogtam az emotikonokon, olyan helyesek voltak. Ha én is megbántottalak, sajnálom. Én úgy érzékeltem, ezen a fórumon csupa jószándékú, meleg szívű ember várja beszélgetve a nyaralást. És ebbe még egy kis élcelődés, viccelődés is belefér. Bocs.
Inkább kérdezlek, beavatjuk-e Balázsh-t a kis közös tervezgetésünkbe, mert Ő még nem tud róla!? :wink:

2008 ápr. 07 22:58 #250

Üdv. minden új Tagnak!

Kérünk mindenkit, aki regisztrál, egy pár sort írjon is, hogy legyen téma. Kérdezzen bátran, tapasztalatait pedig nyugodtan ossza meg.

Itt lehet kérdezni, ez ne az INDEX. Itt nem lesz leharapva senkinek a feje. Sőt nem is lesz lebunkózva, ha esetleg olyat kérdez.

Aki pedig csak olvas, az regisztráljon, és nyugodtan kérdezzen.

Itt a lényeg, hogy a tapasztalatokat megosszuk. Hisz nem mindenki profi utazó.

2008 ápr. 07 22:54 #249

Na mindenkinek jóéjszakát
Én Thassossal és a delfinekkel fogok álmodni.

2008 ápr. 07 21:26 #248

Szia Ági!
Tudod ki vagyok?
Találd ki :D :) :shock: 8) :lol:

2008 ápr. 07 21:14 #247

Hát igen anya tudod mennyire szeretek beszélni az ilyen helyeken
:D :) 8) :lol:

2008 ápr. 07 21:12 #246

Szia kincsem hát te is itt ! ?Légy üdvözölve!
Valaki már nagyon várja azt a nyaralást!

2008 ápr. 07 21:02 #245

Szia Anya már itt is vagyok!!!
Vanda

2008 ápr. 07 20:40 #244

Köszönöm , békém jeléül:
Akkor szent a béke?! :roll:[/quote]
vandaba

2008 ápr. 07 20:36 #243

Amarandos!
Nemszeretnék reflektálni,mert abból csak vita kerekedik!

...és egyáltalán !!!!!!

Ultimátum következik: Mivel mindketten a kék -fehér sávos csapatban játszunk - Tiszta görög ! - fogadd ezt tőlem szeretettel , békém jeléül:

Akkor szent a béke?! :roll:

2008 ápr. 07 20:23 #242

Amarandos!
Nemszeretnék reflektálni,mert abból csak vita kerekedik!

...és egyáltalán !!!!!!

2008 ápr. 07 19:38 #241

Jaj, ez nagyon tetszik!!! :lol:
Vandaba, ez azt hiszem Neked szólt.

2008 ápr. 07 18:41 #240

Vettem más ruhát, de most már aztán !!! ...és egyáltalán !!!!!!

2008 ápr. 07 08:24 #239

Balázs is nagyon csöndben van.Üdv.:vandaba

Én sem lehetek itt folyton. :)
A héten megint sulim van, vállaltam egy kis plusz munkát is, ......
A hétvégén meg otthon voltam a szülőknél.

2008 ápr. 06 16:57 #237

Ne tessenek kérem csatázni....!
Ki fog derülni, hol került a macskaszőr a levesbe...

Idén messze van még a messze menés, és az tényleg messze lesz . csak távolról akarjuk szemlélni Thassos körvonalait - keletebbre, Thrákiába akarunk menni.

2008 ápr. 06 16:28 #236

Szia Pamag!
Hát igen szerintem is ,mindenki a saját centiével van elfoglalva! Majd nézd meg ,mikor már indulás előtti hetek lesznek.Özönleni fognak a kérdések.
Merre lesz a messze messze? :D
Balázs is nagyon csöndben van.

Üdv.:vandaba

2008 ápr. 06 16:23 #235

Szia Pamag!
Hát igen szerintem is ,mindenki a saját centiével van elfoglalva! Majd nézd meg ,mikor már indulás előtti hetek lesznek.Özönleni fognak a kérdések.

Valaki itt az én ruhámban díííszeleg!!??? :-P :-(

2008 ápr. 05 19:13 #233

Szia Pamag!

2008 ápr. 05 17:40 #232

De nagy a csönd......

Mindenki vágja a centit? Már április van...
(Mi sajnos csak szeptemberben utazunk, az naaaagggyyyooon messze van...) :cry:

2008 ápr. 03 19:12 #230

Ez az amit Ági megadott nekünk.Aranyosan jött szinte minden reggel mondta a programokat kérdezte nincs -e valami gond ,van-e kérdés, tud-e segíteni.Adta a jó tanácsokat. Segített .............

Hát igen. Maximálisan egyetértek Veled.
Nekünk is nagyon ki kell számolni -most is, hogy végre el tudunk jutni külföldre is - , hogy mire mennyit költhetünk. És hát sokszor bizony inkább benzinre költöm, hogy minél többet lássak az idegen helyen, mint hogy folyton vendéglátóipari egységben üljek. Persze azt is muszáj néha, az is hozzátartozik.

És igen, Ági nekünk is megkereste azt a szobát, ami a mi igényeinknek éppen a legmegfelelőbb volt : az ára alacsony volt (igaz, két hétre), nem szeretjük a franciaágyat, és KILÁTÁS volt a vízre... és sok-sok levél megfordult, mire mindent lefixáltunk... és odafigyelt minden hasfájásunkra.

Úgyhogy innen is biztatom a csak olvasó érdeklődőket, hogy bátran keressék meg Ágit a szállásigényükkel, mert előfordulhat, hogy a feltüntetettnél olcsóbban sikerül kialkudni a szobát - de ha nem, akkor is minden sajátos igényüket figyelembe veszi.

Oldalmegjelenítési idő: 0.345 másodperc