Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2008 okt. 27 20:57 #1598

Nya, Balázs jelentem belekontárkodtam a dolgokba-hála Neked! Van cikk, és vannak zenék is! Kukkants be OK?
Ha ez kezdetnek jó, akkor folyt köv. :lol: :lol: :lol:

Láttam. :shock:
Átszerkesztetted a címlapot is. De vissza csináltam. :)

És lett a leírásokban egy zene-tánc kategória is.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2008 okt. 27 20:40 #1597

Nya, Balázs jelentem belekontárkodtam a dolgokba-hála Neked! Van cikk, és vannak zenék is! Kukkants be OK?
Ha ez kezdetnek jó, akkor folyt köv. :lol: :lol: :lol:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2008 okt. 27 14:26 #1594

Ühüm szívesen benne vagyok !! Mit kööööll csinálnom? És szerinted fogja is valaki olvasni azt az oldalt?
A zenére sem nagyon érkeztek hozzászólások....
Most el kell mennem itthonról, de később benézek!

Semmi extrát.
Egy kis általános infó a görög zenéről és a görög táncról a leírások közé.
Hogy olvassa-e? Majd a számláló megmondja. :)
Akkor beállítsam neked a szerzői jogokat az oldalon?
Akkor lesz már lehetőséged a felhasználói menüben cikket beküldeni.

Én pedig a letöltések közé teszek egy zene mappát is.

Rendben , állítsd be légyszi ! Majd menet közben esetleg mélben konzultálunk, OK?
Gondolom a rendszer használatával eleinte gondjaim lesznek, ahogy magamat
ismerem...

A zene mappát pedig közösen szerkesztjük, vagy azt is rám bízod?

Re: Általános 2008 okt. 27 13:29 #1593

Balázsnak köszi az értesítést./meg a sok melót/ Én is be-benézek az új fórumra, ha másért nem, megnézem hány fok van éppen a szigeten. Meg kiváncsi vagyok mi van Ági Panosával .Elindult -e a tengerre?És kik mennek olívabogyót szedni?Nézegetem Pamag fotóit.....
Hova merre jövőre, számomra ez a legizgalmasabb, tervezgetni, mérlegelni, még a kuporgatás is jólesik.Azt hiszem Kepes András műsorában hallottam:Aki utazik az hülye, de aki nem, az meg hülye marad. : :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Általános 2008 okt. 27 10:53 #1592

Ühüm szívesen benne vagyok !! Mit kööööll csinálnom? És szerinted fogja is valaki olvasni azt az oldalt?

Semmi extrát.
Egy kis általános infó a görög zenéről és a görög táncról a leírások közé.
Hogy olvassa-e? Majd a számláló megmondja. :)
Akkor beállítsam neked a szerzői jogokat az oldalon?
Akkor lesz már lehetőséged a felhasználói menüben cikket beküldeni.

Én pedig a letöltések közé teszek egy zene mappát is.

Re: Általános 2008 okt. 27 09:41 #1590

A táncban, zenéében? !?
ööö .... szerény személyem....
.. ha megfelel...

Erre gondoltam. :örül: :örül: :örül:
Vállalod?

Re: Általános 2008 okt. 26 21:26 #1588

A táncban, zenéében? !?
.. ha megfelel...

Erre gondoltam. :örül: :örül: :örül:
Vállalod?

Re: Általános 2008 okt. 26 19:55 #1585

Balázs, hogy tetszik amit küldtem?
Jut eszembe: merre vannak most a zenék a régi fórumról? Ide nem szeretnéd feltenni?

Tetszik, de még teljesen nem hallgattam meg, csak bele-bele hallgattam.
????
Milyen zenék, milyen fórum?
Ha a régi oldalon lévőkre gondolsz, akkor azok most is itt vannak.
www.info.thasos.hu/gorog_zene.html - www.info.thasos.hu/gorog_zene.html

Egyébként az új oldal leírásai közé gondoltam egy zene-tánc részre is, ahol időközönként cserélődnének a számok.
Nem tudsz valakit, aki ebben nagyon otthon van? :D

A táncban, zenéében? !?
.. ha megfelel...

Re: Általános 2008 okt. 26 19:55 #1584

Jut eszembe: merre vannak most a zenék a régi fórumról? Ide nem szeretnéd feltenni?

????

Egyébként az új oldal leírásai közé gondoltam egy zene-tánc részre is, ahol időközönként cserélődnének a számok.

A táncban, zenéében? !?
[imghttp://www.forum.thasos.hu/images/smilies/elpirulos.gif][/img]

Re: Általános 2008 okt. 26 19:43 #1583

????

Re: Általános 2008 okt. 26 19:13 #1582

A webkamera képe is beadta az unalmast. :(
Úgy látszik az is csak szezonális.
Vagy lehet, hogy megfázott? :cry:

Re: Általános 2008 okt. 26 19:01 #1581

A webkamera képe is beadta az unalmast. :(
Úgy látszik az is csak szezonális.
Vagy lehet, hogy megfázott? :cry:

Re: Általános 2008 okt. 26 19:00 #1580

Ja, és szerintem vannak a szigeten olyan kiadó házak is, amik fűthetők. Baráti társaságok akár a szilvesztert is szervezhetnék oda. (csak ötlet, én biztos nem megyek...)
:martinis: :martinis: :martinis: :koccintás:

Tudod mi a baj ezzel.
Éppen tegnap beszélgettünk róla. Az út is maga 100 ezer forint.
Magyarul messze van, egy pár napos kiruccanáshoz.
Vagy be kellene szerezni egy kisbuszt, amink elosztva lehet, hogy kisebbek lennének a költségei.

Re: Általános 2008 okt. 26 17:42 #1579

Mi is szeptemberbe megyünk és remélem nagyon jó lessz:)

Re: Általános 2008 okt. 26 16:32 #1578

Ja, és szerintem vannak a szigeten olyan kiadó házak is, amik fűthetők. Baráti társaságok akár a szilvesztert is szervezhetnék oda. (csak ötlet, én biztos nem megyek...)
:martinis: :martinis: :martinis: :koccintás:

Re: Általános 2008 okt. 26 16:26 #1577

Hát ez a sziget - a görögországi egyéb helyekhez hasonlóan - alapvetően nyaralásra való. Ugyan húsvétkor már megindul az élet, de az még nem strandolós program. Ági egyébként mindenkit biztatott és biztat, hogy minél korábban menjen, akkor még dús a vegetáció, kedvesebbek a vendéglátósok. De a homokos strandok nagyon kedvezőek a gyerekes családoknak, ők meg ugye a szünidőhöz vannak kötve. (Én személy szerint azért tértem át a szeptemberre, mint főszezonon kívüli időpontra, mert nekem a tavaszi vízhőmérséklet nem az igazi, magyarul nem bírom a hideg vizet, belefagyok, megfájdul a hátam tőle.) Ha tényleg sikerülne megszervezni az őszi olajbogyószüretet, akkor még ilyenkor is lennének odautazók, akik kérdeznének és mesélnének.
:Thassos-fan:

Most egy regénytrilógiát olvasok, ami Nagy Sándorról szól. (Valerio Massimo Manfredi : Alexandrosz). A könyv Áginak is tetszett, a szigeten elég erős lehet a Nagy Sándor-kultusz. Az első kötet tulajdonképpen még csak Sándor apjával, II. Fülöppel foglalkozik, de többször tesznek benne említést Thassosról. Nemcsak kereskedelmileg volt fontos hely, úgy látszik, hanem katonailag is, és a makedón dinasztia fontos támasza volt.

Mielőtt elindultunk volna a görögországi körutunkra, többen is a lelkemre kötötték, hogy olvassam el Szabó Magda : Zeusz küszöbén című könyvét. (A 60-as években utaztak a férjével.) Most én is arra biztatok mindenkit, hogy olvassa el! A jó író tolla nagyon plasztikusan mutatja be az ottani világot, ami azért azóta csak kicsit változott. :nézze

Meséljetek, Ti mit olvastok/tatok görög témájú történetet?
:WC:

Re: Általános 2008 okt. 26 13:56 #1576

Ha így van akkor én is gyakran bekukk :wink:

Re: Általános 2008 okt. 26 13:02 #1575

Miért?
Én magamban is elbeszélgetek néha.
pl.: Megbeszélem, hogy milyen hülye voltam.
:lol:

Re: Általános 2008 okt. 26 12:46 #1574

Hát itt nincs valami nagy pörgés :shock: :|

Nincs szezon. Nem akar menni senki. :(

Ja és szerintem ez nem szezonfüggő :lol:

Én modjuk gyakran benézek, de a párbeszédhez valóban minimum 2 ember kell.

Re: Általános 2008 okt. 26 12:23 #1573

Ja és szerintem ez nem szezonfüggő :lol:

Re: Általános 2008 okt. 26 12:22 #1572

Hát én szeretnék de sajna csak jövőre megyek :(

Re: Általános 2008 okt. 26 11:25 #1571

Szia Robi!
Kérdezz!
Szerintem mostanában csak olvasni kukkant be a nép.

Re: Általános 2008 okt. 26 11:01 #1570

Re: Általános 2008 okt. 26 07:14 #1569

Re: Általános 2008 okt. 19 20:25 #1556

No a fejlécképet kicseréltem. :)
Egyébként olyasmire gondoltam én is, mint pamag.

Jaj de jó! Szép!
Verusnak volt igaza, így a jó, hiszen már ezt a képet kötöttük/kötik a honlaphoz elég régóta, így jellegzetes.
:taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :vigyor: :vigyor: :vigyor:

Oldalmegjelenítési idő: 0.474 másodperc