Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2008 okt. 19 18:57 #1553

No a fejlécképet kicseréltem. :)
Egyébként olyasmire gondoltam én is, mint pamag.

Jaj de jó! Szép!
Verusnak volt igaza, így a jó, hiszen már ezt a képet kötöttük/kötik a honlaphoz elég régóta, így jellegzetes.
:taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :vigyor: :vigyor: :vigyor:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2008 okt. 19 18:47 #1551

Jaj Balázs egyre szebbek leszünk, hála Neked ! Az épp jelen lévő persze kivétel ...

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2008 okt. 19 18:41 #1550

Re: Általános 2008 okt. 18 21:59 #1546

Lehetne pl. egy jellegzetes Thassosi táj logo helyett mint a régi Thassos fórumon vagy -nem akarok a -konkurenciával ingerelni senkit, de a Sarti info-n :
www.sarti-info.hu/ - www.sarti-info.hu/

Re: Általános 2008 okt. 18 21:44 #1545

Eszembe jutott valami!
Kellen egy logót kitalálni a honlapnak és a fórumnak!

Ha van valakinek grafikus vénája, akkor segíthetne megoldani.
Nem kellen túl nagy, csak kb. akkora, mint amilyen a fórum bal felső logója.

Hm.
Hát engem még senki nem sértegetett azzal, hogy grafikus vénám lenne.
De eszembe jutott valami : valami olyan megoldás, mint a szmájlik között a Thassos-fan meg a zöld szörnyecske. Egy kicsi Thassos térkép - vagy csak kontúr - benne egy vigyorgó szmájlival. Vagy egy komp képe hozzáillesztve a sziget kontúrjához. Bár ez lehet, hogy nem túl egyedi megoldás.
:Thassos-fan: :thassos-mad

Más ötlet ?
:szgep: :üres:

Re: Általános 2008 okt. 18 21:20 #1543

Eszembe jutott valami!
Kellen egy logót kitalálni a honlapnak és a fórumnak!

Ha van valakinek grafikus vénája, akkor segíthetne megoldani.
Nem kellen túl nagy, csak kb. akkora, mint amilyen a fórum bal felső logója.

Re: Általános 2008 okt. 18 21:15 #1542

Az új fórum nem működik? :?
Vagy nem tetszik? :(
Vagy miért nem ír senki semmit? :?: :?: :?:

De, de nagyon tetszik!!! Csak vége a szezonnak ezért ritkulnak a hozzászólások szerintem.
Tudod majd 3 évig fórumoztam a Sarti infón. Ott is nagyon jó csapat jött össze. Átbaromkodtuk az egész telet! Még a Mikulást is belekevertük..hihi Soha nem felejtem el! Még egy fórum talit is össze akartunk hozni, de mivel a szélrózsa minden irányában volt valaki, nehéz volt egyeztetni, így végül ez elmaradt. De akkor is nagyon szép emlékeim vannak. Olyan is van köztük, akivel a mai napig heti kapcsolatot tartok...Ez a társaság is, és főleg a fórum létrehozói is megérdemlik, hogy maradandót alkossanak, mert itt sem a másik szivatása jellemző, hanem tényleg családias a légkör kezd kialakulni.

Akkor ezek szerint működik. :)
Megnyugodtam.

Re: Általános 2008 okt. 18 19:23 #1541

De, de nagyon tetszik!!! Csak vége a szezonnak ezért ritkulnak a hozzászólások szerintem.
Tudod majd 3 évig fórumoztam a Sarti infón. Ott is nagyon jó csapat jött össze. Átbaromkodtuk az egész telet! Még a Mikulást is belekevertük..hihi Soha nem felejtem el! Még egy fórum talit is össze akartunk hozni, de mivel a szélrózsa minden irányában volt valaki, nehéz volt egyeztetni, így végül ez elmaradt. De akkor is nagyon szép emlékeim vannak. Olyan is van köztük, akivel a mai napig heti kapcsolatot tartok...Ez a társaság is, és főleg a fórum létrehozói is megérdemlik, hogy maradandót alkossanak, mert itt sem a másik szivatása jellemző, hanem tényleg családias a légkör kezd kialakulni.
[

Re: Általános 2008 okt. 18 19:00 #1540

2008 okt. 12 16:06 #1517

Hát most összevissza keveri a rendszer, pedig ahogy pamag is feltett egy görög körütat, én is szerettem volna a 2006-os lefkadai nyaralást feltenni, de össze vissza vannak keveredve a képek
...

Szerintem nagyon nem ó helyre tettem Pedig látom jól megférnek egymás mellett a kül. görög nyaralóhelyek. És akor még Zakynthost sem hagyhatnám ki, és persze Sartit, a régi szép időket....
Vagy Leptokáriát az Olimposzt, és Athént...hmm... béna vagyok én ehhez !
Nehari Balázs, ha rossz helyre kavartam!

Hát most kerestem, de én sem találom, hogyan lehet saját könyvtárat létrehozni. Ehhez tényleg meg kell várni Balázst.

Szerintem is mutogathatjuk a Görögország egyéb részein készült képeket - hiszen aki Thassosra megy először, utána elmegy a többi helyet is megnézni - és fordítva, aki bejárta Hellászt, előbb-utóbb Thassosra is eljut.
Az egyetlen kérdőjel a tárhely mérete, amire én nem tudom a választ. (Gondolom, amúgy érdemes lekicsinyíteni a képeket.) Talán csak mutatóba pár képet? csak kattog az agyam.

De az enyémek nem a honlapon belül vannak, hanem a nagy és mindenható és hatalmas Google tárhelyében
( itt : www.google.com/accounts/ServiceLogin?hl=hu&continue=http%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2Flh%2Flogin%3Fcontinue%3Dhttp%253A%252F%252Fpicasaweb.google.com%252Fpamag0716&service=lh2&ltmpl=gp&passive=true-https://www.google.com/accounts/Service ... ssive=true ),
és csak linkkel hivatkozom rá.
Amúgy a Fotoalbum menüponton belül lenne célszerű az ilyen (a többiek is csináltak a nyár folyamán) albumokra hivatkozni. Csak azt nem látom, hogy lehet-e.

:dumcsi :dumcsi :dumcsi :dumcsi :dumcsi

2008 okt. 11 23:35 #1516

:vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor:

..............................................................................
Ez így igaz Pamag, de én utólag sajnálom, hogy nem az eredeti nevemmel regisztráltam ide is...

Hm. Nem lehet megváltoztatni az adatokat?
:?:[/quote]

Itt? Balázs tudná megmondani. Tényleg szívesebben lennék Verus, ahogy néhány más fórumon is a saját nevemet használom.

2008 okt. 11 23:28 #1515

Hát most összevissza keveri a rendszer, pedig ahogy pamag is feltett egy görög körütat, én is szerettem volna a 2006-os lefkadai nyaralást feltenni, de össze vissza vannak keveredve a képek
...

Szerintem nagyon nem ó helyre tettem Pedig látom jól megférnek egymás mellett a kül. görög nyaralóhelyek. És akor még Zakynthost sem hagyhatnám ki, és persze Sartit, a régi szép időket....
Vagy Leptokáriát az Olimposzt, és Athént...hmm... béna vagyok én ehhez !
Nehari Balázs, ha rossz helyre kavartam!

2008 okt. 11 23:25 #1514

Na most tettem egy próbát én is...

2008 okt. 11 22:27 #1513

:vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor:
..............................................................................
Ez így igaz Pamag, de én utólag sajnálom, hogy nem az eredeti nevemmel regisztráltam ide is...

Hm. Nem lehet megváltoztatni az adatokat?
:?:

2008 okt. 11 22:17 #1512

Hát ha kéretlenül belepofázhatok, én a magam részéről célszerűségi szempontok alapján a régi nevet választom, hogy azonosítani lehessen.
Aztán erről mindenkinek megvan a maga külön véleménye.

Nekem magyon megtetszett az a játék, hogy tudok képeket fölrakni fényképalbumba! Úgyhogy csináltam még egy albumot, amibe a 2004-es körutunk képeiből válogattam. Sajnos, a szkennelt képek úgy néznek ki, mintha régi képeslapok lennének, pedig ugyanakkor készültek, mint a digitálisok. Megtekinthető ugyanott : picasaweb.google.com/pamag0716 - picasaweb.google.com/pamag0716

2008 okt. 11 18:10 #1511

Hát ha kéretlenül belepofázhatok, én a magam részéről célszerűségi szempontok alapján a régi nevet választom, hogy azonosítani lehessen.
Aztán erről mindenkinek megvan a maga külön véleménye.

Nekem magyon megtetszett az a játék, hogy tudok képeket fölrakni fényképalbumba! Úgyhogy csináltam még egy albumot, amibe a 2004-es körutunk képeiből válogattam. Sajnos, a szkennelt képek úgy néznek ki, mintha régi képeslapok lennének, pedig ugyanakkor készültek, mint a digitálisok. Megtekinthető ugyanott : picasaweb.google.com/pamag0716 - picasaweb.google.com/pamag0716

2008 okt. 11 17:21 #1510

Látom csak itt kötött ki mindenki! :-)) Na ugye!
Na hunnnnvagy Balázs?! :lol:

Három nap, reggeltől estig iskola. Ott. :(

Látom pamag beharangozta az új oldalt. <!-- w --><a class="postlink" href="www.thasos.hu-www.thasos.hu
Vélemények?

Látom még nem regisztrált senki. :(

Na Balázs, én már regisztráltam, Verus néven, vagy amarandosnak kellett volna maradnom !?
:-)

Nincs kötelező név. A fórumon úgyis marad az eddigi neved.

2008 okt. 11 16:11 #1509

Látom pamag beharangozta az új oldalt. <!-- w --><a class="postlink" href="www.thasos.hu-www.thasos.hu
Vélemények?

Na Balázs, én már regisztráltam, Verus néven, vagy amarandosnak kellett volna maradnom !?
:-)

2008 okt. 11 13:28 #1508

Vélemények?

2008 okt. 10 19:17 #1507

2008 okt. 10 07:10 #1506

Fokozatok....
Látom, hogy szokás.... de feltétlenül kell? Személy szerint én nem sok értelmét látom.
Úgyis beszélgetünk, még ha télen kevesebb is a téma - de visszaemlékezni is jó, meg előre tervezni is.

De tényleg írjatok, csak locsi-fecsit is....
ciao

Pamagnak tökéletesen igaza van! Biztos, hogy kellenek...? Ha már mindenképpen, legalább az utolsó kettőt ne. Mert elképzelhető, hogy valaki már az első néhány hozzászólásában is olyant tud mondani, amivel sokaknak segít. Tehát a legfontosabb, ha tudunk, segítünk, nem csak a 250. hsz. után. :roll:

2008 okt. 09 22:20 #1504

Fokozatok....
Látom, hogy szokás.... de feltétlenül kell? Személy szerint én nem sok értelmét látom.
Úgyis beszélgetünk, még ha télen kevesebb is a téma - de visszaemlékezni is jó, meg előre tervezni is.

De tényleg írjatok, csak locsi-fecsit is....
ciao

2008 okt. 08 07:51 #1502

Ühüm...még azon az áron is, hogy elvész a varázs... Vagy arra megy ki, hogy ne írjak annyit? hihi...najóó ez vicc volt! ...ööö...azt hiszem

Áthoztam az általánosba a témát, itt jobb helyen van.

Szóval ezek vannak:

0 - Kezdő fórumozó
10 - Haladó fórumozó
25 - Középhaladó fórumozó
50 - Profi fórumozó
100 - Mindent tudó fórumozó
250 - Mindent tudó, tudását megosztó fórumozó

Én találtam ki a szinteket, de ha jobb ötletek vannak jöhetnek. Minden javaslatot várok.

A hozzászólás számok is azért kicsik, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen népszerű lesz a fórum.

Szerintem Balázs a hozzászólásaink számával nem nő egyenes arányban a mindent tudásunk, pláne hogy jön a hideg idő, és kehet hogy itt fogjuk átidétlenkedni a telet újabb tapasztalat hiányában. Ami mondjuk hangulat szempontjából nem rossz, és ez a topic talán alkalmas is rá.
A tudását- vagyis tapasztalatát- pedig a frissen regisztráltak is átadják, azzal is, hogy írnak. A tapasztalat' szó amúgy is találóbb a tudásnál szerintem. De: ha már a titulusoknál tartunk, a 250 hozzászólást ekérő fórumtársak nem lehetnének inkább törzstagok ?

2008 okt. 07 08:23 #1501

Ühüm...még azon az áron is, hogy elvész a varázs... Vagy arra megy ki, hogy ne írjak annyit? hihi...najóó ez vicc volt! ...ööö...azt hiszem

Áthoztam az általánosba a témát, itt jobb helyen van.

Szóval ezek vannak:

0 - Kezdő fórumozó
10 - Haladó fórumozó
25 - Középhaladó fórumozó
50 - Profi fórumozó
100 - Mindent tudó fórumozó
250 - Mindent tudó, tudását megosztó fórumozó

Én találtam ki a szinteket, de ha jobb ötletek vannak jöhetnek. Minden javaslatot várok.

A hozzászólás számok is azért kicsik, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen népszerű lesz a fórum.

2008 okt. 06 21:25 #1500

Igen, láttam én is. Szerinten Ági volt szombat reggel.
Pedig nekem tényleg tetszett úgy hibásan, ha már létezik ilyen titulus. :számítógépes:

Nem nyert. :(
Visszaállítsam?

Szia Balázsh!
Őszintén, ez olyan nagyképűnek tűnik, hogy: mindent tudó, a réginek meg volt egy kis bája. (De ez az én véleményem és úgylátom ezen jól el is rágódom. Hiába, sajnos vége a nyárnak.)

Dehogy vagy ezzel egyedül! Én is filóztam ezen amikor ebbe a titulusba kerültem, de igyekszem miinél többet írni, így egyre izgibb, mivé változok akkor, ha megint lépek egyet a ranglétrán

eláruljam????

Oldalmegjelenítési idő: 0.487 másodperc