Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2008 dec. 24 07:49 #1746

Köszönöm azt a sok szépet és jót, amit kaptam Tőletek a nyaraláshoz. Jó volt együtt várni a nyaralás csodáit.
Kívánok minden kedves fórumozónak Áldott, Békés Karácsonyt és nagyon Boldog Új Esztendőt!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2008 dec. 23 21:38 #1745

Áldott, békés Karácsonyt mindenkinek !

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2008 dec. 23 18:16 #1744

Dsida Jenő : Itt van szép karácsony

Itt van a szép, víg Karácsony,

Éltünk dión, friss kalácson:

mennyi finom csemege!

Kicsi szíved remeg-e?

Karácsonyfa minden ága

csillog-villog: csupa drága,

szép mennyei üzenet:

Kis Jézuska született.

Jó gyermekek mind örülnek,

kályha mellett körben ülnek,

aranymese, áhitat,

minden szívet átitat.

Pásztorjátszók be-bejönnek

és kántálva ráköszönnek

a családra. Fura nép,

de énekük csudaszép

Mindannyiótoknak nagyon boldog karácsonyt kívánok!

Re: Általános 2008 dec. 23 16:15 #1743

A hétvégén láttam az új ABBA filmet a Mama Mia-t. Bár nem Thassos-on játszódik, hanem egy másik kis görög szigeten, de az életérzés, a görög feeling nagyon jelen van. Ajánlom mindenkinek így Karácsony környékén, ....

Én is ajánlom mindenkinek. Tényleg jó!
A sziget, ahol pár jelenetet forgattak (persze legtöbbje stúdióban felépített volt) Skopelos. :)

Re: Általános 2008 dec. 23 12:22 #1742

Barátaim!

Bár az utóbbi időben csak csendes szemlélődőként voltam jelen, de azért még itt vagyok. Így is nagyon sok hasznos információt szereztem az oldalról, amit ismét nagyon szépen köszönök! A hétvégén láttam az új ABBA filmet a Mama Mia-t. Bár nem Thassos-on játszódik, hanem egy másik kis görög szigeten, de az életérzés, a görög feeling nagyon jelen van. Ajánlom mindenkinek így Karácsony környékén, ebben a zord időben :Esernyő: , remélem sokak hozzám hasonlóan élik át a történetet.
Kívánok Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet!
Ja és hogy jövőre mindenki jusson el THASSOS-ra!!!

:Thassos-fan:

Re: Általános 2008 dec. 23 11:22 #1741

Mindenkinek áldott, békés Karácsonyt kívánok!
És persze a fa alá azt, amire vágyik. :lol:

Re: Általános 2008 dec. 18 12:26 #1740

Hát az azért túlzás. Próbálkozás ez a művészvilágban. Csodálatos időtöltés. Ha tudnátok hogy élvezkedem. Már majdnem minden feltétel csodálatos ahhoz, hogy tökéletes legyen ez az édes semmit tevés.
Zenét hallgatok pl:
-
... re=related
-
... re=related
Demjén, LGT, Omega, Bergendi, Brody stb...

Ezen nőttem fel.
Szoktátok kérdezni van-e honvágyam? Ebből kitűnik:IGEN!!!!
Most, hogy végeztünk a szezonnal, az olíva bogyó szürettel készülhetek az ünnepekre. Ami nem sok készülődés.
Marci még suliba,- jővő hét keddig- Pános reggel 5-től, este 7-ig a hajón.
YÍgy, ha véletlenül jó idő van, akkor szobrászkodom. Csepergő idő esetén meg a konyhaasztalon fúrok faragok, közben zenét hallgatok. Éppen azon nyaggattam Bazsit, hogyan lehet a YouTube-én úgy odakattintani, hogy az egész sort magától végig játsza. DE? MINT MEGTUDTAM? EZ HIÁNYZIK A TÖKÉLETES KÉNYELMEMHEZ.
Itt Marcinak a téli szünet vízkeresztig tart, tehát 7.-én mennek majd suliba a csibészek.
Haza most az idén nem tudunk menni. Pános munkakörülménye még mindig nem tisztázott. Ő is nosztalgiázik. Éjjelente amikor felemlegetjük egy két emlékünket, bevallja, nagyon vágyik ő is hozzánk.
Az idő itt igazából még nem fordult téliesre. Erős déli szél, kisebb esőzések. Most keddtől mondják, hogy bejön az északi szél, ami talán havazást is jelent az ünnepekig. Úgy legyen!

Re: Általános 2008 dec. 16 06:04 #1738

Nézzétek mivel üti el az idejét Ági!
Nemsokára múzeumot is nyit. :)

Akkor ezt meg kell nézni!!!!!! :D

Re: Általános 2008 dec. 15 09:34 #1737

Nézzétek mivel üti el az idejét Ági!
Nemsokára múzeumot is nyit. :)

Re: Általános 2008 dec. 15 06:58 #1736

Friss kép a wundergroundon!

Thassos island, Hellas (Greece)

De szép :örül:

Re: Általános 2008 dec. 14 20:09 #1735

Friss kép a wundergroundon!

Thassos island, Hellas (Greece)

Re: Általános 2008 dec. 09 12:04 #1727

Sziasztok!
Hosszú idő után előkerültem. De megint csak egy rövid időre!!!
Vége az olívaszüretnek, részemről.
Január 7.-ig, vizkereszt ünnepéig a gép mellett megint csak kevés időt fogok tölteni. :lol: :dohányzós: :ébresztő: :lol:
Viszont, hogy ne felejtsetek el teljesen, az ünnep napokra egy olvasni valót készítettem, amit december 20-a köröl fogtok tudni majd elolvasni.
Akik, a hírlevélszolgálatra jelentkeztek, azok értesítést kapnak róla.

Re: Általános 2008 dec. 07 06:15 #1726

Csak nem!!!!Akkor hosszú műszak lesz :D

Én is jó voltam. :) És még a műszak sem volt hosszú.

Akkor volt egy kis virgács a zsákban????? :D :roll:

Re: Általános 2008 dec. 06 21:37 #1725

Én is jó voltam. :) És még a műszak sem volt hosszú.

Re: Általános 2008 dec. 06 09:12 #1724

De már itt kéne lennie! Lehet, hogy elvitték a krampuszok?

Re: Általános 2008 dec. 06 08:12 #1723

Én még nem tudom, mert nem értem haza a melóból.
De nemsokára indulok, feltéve hogy megjön a váltás.
De már itt kéne lennie! Lehet, hogy elvitték a krampuszok?

Re: Általános 2008 dec. 06 07:21 #1722

Sziasztok!!!

Úgy nézem én jó voltam :D

Re: Általános 2008 dec. 05 22:38 #1721

Igeeeeeeeeen !!!
:örül: :örül: :örül:

:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Majd holnapra kiderül. :)
Ha hoz valamit a Mikulás, akkor igen :lol: , ha nem akkor nem :oops: .

Re: Általános 2008 dec. 05 22:14 #1720

Igeeeeeeeeen !!!
:örül: :örül: :örül:

Re: Általános 2008 dec. 05 20:42 #1719

Gyerekek, jók voltatok???!
http://www.e-kepeslap.com/modules/Cards/images/telapo/telapo077

Re: Általános 2008 nov. 26 20:17 #1706

Szia Pamag és Balázs!

Régebben kitöröltem magam az iwiw-ről,( hogy miért, nem lényeges) de most megint fent vagyok. Úgy emlékszem mindketten ott voltatok az ismerőseim között. Az a baj, hogy nehéz így rátok bukkannom. Segítenétek? ( persze csak ha van kedvetek) :roll: :roll:
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=13844960 - iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=13844960

Re: Általános 2008 nov. 26 13:00 #1705

...Nem is most akarunk menni hanem nyáron :örül: ...

A nyári állapotáról pedig fényképek tucatjai, százai tanúskodnak.
:úszógumi:
(Azért érdekes lehet ilyenkor is - de leginkább jól fűtött szobából nézni...)
:kötöget:

Re: Általános 2008 nov. 26 10:25 #1704

A webkamera képen nem látszik semmi hó, igaz a csúcs nem is látható. :(
Nem valami bizalomgerjesztő látvány.
Viszont az látszik, hogy mennyi szemetet hord ki a tenger a partra. A szép homok tiszta fekete.

Lehet, hogy ott sem mindig fenékig napfény az élet ?? :)
<!-- ia0 -->webcam_2008_11_25_9_19.jpg<!-- ia0 -->

Balázs!!!!

Nem is most akarunk menni hanem nyáron :örül:

Re: Általános 2008 nov. 25 09:23 #1703

A webkamera képen nem látszik semmi hó, igaz a csúcs nem is látható. :(
Nem valami bizalomgerjesztő látvány.
Viszont az látszik, hogy mennyi szemetet hord ki a tenger a partra. A szép homok tiszta fekete.

Lehet, hogy ott sem mindig fenékig napfény az élet ?? :)
<!-- ia0 -->webcam_2008_11_25_9_19.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2008 nov. 24 18:11 #1702

Thassoson vajon esik a hó?????

Esik.... ma kaptam Ágitól levelet : .....Ma esett, az Ypszáriót
vékony hó fedi és minden nyálkás....
Kínlódnak az olivaszürettel ebben az időben.
És mintha valami olyan hír is lett volna, hogy Görögországban (vagy egy részén) leállt a hajóközlekedés az időjárás miatt. Brrrr. Itthon szokásos a Katalin-nap táján érkező első havazás.
:Esernyő:

Vannak közöttünk Katalinok ? Nagyon boldog névnapot nekik!
(A frissen regisztrált legújabb tagunk meg Zsóka - neki utólag is boldog névnapot!)
:legjobbakat:

Oldalmegjelenítési idő: 0.398 másodperc