Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 febr. 26 13:30 #2048

Honey!
Mi biztosan megyünk!/Gondolom Pamag még nem/Ha leírod mire gondosz szivesen gyűjtögetek,hiszen mi is Thasossra megyünk!!!

Más kérdés Nem jön valaki esetleg vasárnap a kiállításra?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 febr. 26 12:41 #2047

Köszi Ági a gyors és igen részletes választ. Augusztusban megyünk (8-tól 22-ig) hárman, mert van egy gyönyörű, kiskamasz vonzatunk is, akit Gergőnek hívnak. Tavaly az Apollon 30 eu/fő áron hírdette a Xanthi piacos kirándulást. Tehát hármonknak 90-100 eu lenne. Nem tudom, hogy mennyire népszerű ez a program a nyaralók körében, egyáltalán lesz-e megszervezve. Mindenképpen el szeretnénk menni, rajta leszünk az ügyön hogy így vagy úgy.
Robogózni mi is csak a szigeten tervezzük. Őszintén szólva még én egyszer motoroztam (tavaly, sarti környékén), de 2 hete kaptam egy vadi új robogót-természetesen pirosat, ha..ha..ha-, hogy kellő gyakorlatot szerezzek, mire megyünk.

Isztambul:
Éppen tegnap mondom a páromnak, hogy Isztambul is ott van már egy köpésre (bocs), erre felcsillan a szeme, és azt válaszolta, hogy de jó volna....!!!!!!!! Szerintem mi is szivesen veled tartanánk, ha összejönne egy ilyesmi kirándulás. Ó, de jó is volna... Ha sosem álmodoznánk és vágyakoznánk mi vinne előre bennünket? A céljaink is a vágyainkból lesznek!

Szóval mi is imádjuk a bazárt, azt a sajátos nyüzsgést, az illatokat, a hangulatot, ami ezzel jár.

Még visszatérve az utazás kiállításra, ha Ti kimentek Pamag és találsz jó információs anyagot Thassosról, Xanthi és környékéről,ésha nem nagy fáradtság a részedről, megtennéd, hogy postán elküldöd , nagyon megköszönném. Természetesen a postai költségeket én állom.
(Jó kis mondat lett ez az előző!)
Most lépek, mert dolgoznom is kellene!

No, számoljunk. 2 főre.
Variáció I.
Kavalába átmentek a delfinnel. 1.5+1.5+20+20. =43 Euró
A busz mennyi lehet? 6 Euró/fő/1 út=24 Euró
Visszafelé a 19. 00 óra körüli komp Kavalából.10 Euró
Prenosból már csak Taxi van. 30 Euró
9 órásit elérnétek, 10.00 órára vagytok Xantiba.
Ez sok...
I./B.
Xpisopoliba szálltok le, -tehát Kavala előtt félúton.
Hrisopoliból a busz megy még nem emlékszem melyik faluig, ami 2 Euró körül lehet, és onnan 10 Euró a taxi a Keramoti kikötőig. és így ha eléritek az 17.00 órás kompot, -6 Euró a két főre- akkor vissza tudtok buszozni a 6 órás utolsó autóbusszal a szállásig.
Végösszeg:90-100 Euró körüli/ 2 fő teljes út.

A robogóval való közlekedéssel azért vagyok fenntartásba, mert a szigeten, ha lerobban a járgány, akkor mennek menteni. Ha a szigeten kívül hagy cserbe, akkor viszont gond van. Meg még féltelek benneteket az ilyen hosszú uton való robogozástól. Más ismeretlen táj, táblákon motorozni, mint otthon a kertek alatt. Ilyen helyen én védtelennek érzem magam. És egyszer kell a bajnak meglenni.
Az autó: Nem tudom melyik szezonidőbe jöttök. 40-50 Euró/2 napot számoljunk. A komp :52 returral, személlyel. Ha kerestek egy házaspár társat e napra, akkor az összeg feleződhet.
Benzin 5-10 Euró. 10, ha Toxitis_Xanti_Porto Lagos útvonalat teszitek meg.
Amikor mi mentünk az Apollonnal, az utószezonban volt, esős időben, mikor már kirándulási lehetőségre nem volt módunk. Tehát arra ne számíts, meg az iroda is olyan árban adja, mintha te vennél ki egy járművet. Tehát erre ne számíts.
Azért próbálok segíteni, mert, ha valaki valamiről álmodik, és nem teszi meg, utólag rossz szájíze van. Egész életében rosszként gondol vissza arra, hogy a csudába, miért is nem vágtam neki akkor...
Nyilván itt a szigeten is csodálatos program lehetőségek vannak. Meg majd egy hónap múlva azt is tudom, hogy dolgozom-e a irodának, meg mindig előrukkolnak valami jó új dologgal. Tavaly volt a jeep út. Nagy sikere volt. Meghirdették Istambult is, -amiből engem leginkább a bazár érdekelt volna, de azt csak úgy írta: HA MARAD RÁ IDŐ. Ebből nekem az jön ki: NEM LESZ RÁ IDŐ. Ezért nem igen búslakodtam miatta. Pedig, hogy szeretnék én is oda eljutni. Párom nélkül nem mehetek, neki meg nincs türelme a bazárhoz... Hacsak mi nők össze nem fogunk, és neki nem vágunk...
Tehát, ha nem szeretnétek autót bérelni, ti is így jártok Xantival, mint én az Isztambuli bazárral.
Attól lesz nagy élmény a nyaralásotok, ha azt teszitek amiről álmodtatok! Nyaraláskor a szamár nem helyettesítheti a lovat.
Szeretik a vendégeim a kirándulásaimat, mert kis létszámúak voltunk idáig és a kötelékeket mindig felrúgom, ami gond okozás nélkül lehetséges, azt én beleteszem. Minden kirándulásunk családias. De egy magán kaland nagyobb élmény! Főleg, ha álmodsz is róla.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 febr. 26 12:08 #2046

Re: Általános 2009 febr. 26 11:45 #2045

No, számoljunk. 2 főre.
Variáció I.
Visszafelé a 19. 00 óra körüli komp Kavalából.10 Euró
Prenosból már csak Taxi van. 30 Euró
9 órásit elérnétek, 10.00 órára vagytok Xantiba.
Ez sok...
I./B.
Xpisopoliba szálltok le, -tehát Kavala előtt félúton.
Hrisopoliból a busz megy még nem emlékszem melyik faluig, ami 2 Euró körül lehet, és onnan 10 Euró a taxi a Keramoti kikötőig. és így ha eléritek az 17.00 órás kompot, -6 Euró a két főre- akkor vissza tudtok buszozni a 6 órás utolsó autóbusszal a szállásig.
Végösszeg:90-100 Euró körüli/ 2 fő teljes út.

A robogóval való közlekedéssel azért vagyok fenntartásba, mert a szigeten, ha lerobban a járgány, akkor mennek menteni. Ha a szigeten kívül hagy cserbe, akkor viszont gond van. Meg még féltelek benneteket az ilyen hosszú uton való robogozástól. Más ismeretlen táj, táblákon motorozni, mint otthon a kertek alatt. Ilyen helyen én védtelennek érzem magam. És egyszer kell a bajnak meglenni.
Az autó: Nem tudom melyik szezonidőbe jöttök. 40-50 Euró/2 napot számoljunk. A komp :52 returral, személlyel. Ha kerestek egy házaspár társat e napra, akkor az összeg feleződhet.
Benzin 5-10 Euró. 10, ha Toxitis_Xanti_Porto Lagos útvonalat teszitek meg.
Amikor mi mentünk az Apollonnal, az utószezonban volt, esős időben, mikor már kirándulási lehetőségre nem volt módunk. Tehát arra ne számíts, meg az iroda is olyan árban adja, mintha te vennél ki egy járművet. Tehát erre ne számíts.
Azért próbálok segíteni, mert, ha valaki valamiről álmodik, és nem teszi meg, utólag rossz szájíze van. Egész életében rosszként gondol vissza arra, hogy a csudába, miért is nem vágtam neki akkor...
Nyilván itt a szigeten is csodálatos program lehetőségek vannak. Meg majd egy hónap múlva azt is tudom, hogy dolgozom-e a irodának, meg mindig előrukkolnak valami jó új dologgal. Tavaly volt a jeep út. Nagy sikere volt. Meghirdették Istambult is, -amiből engem leginkább a bazár érdekelt volna, de azt csak úgy írta: HA MARAD RÁ IDŐ. Ebből nekem az jön ki: NEM LESZ RÁ IDŐ. Ezért nem igen búslakodtam miatta. Pedig, hogy szeretnék én is oda eljutni. Párom nélkül nem mehetek, neki meg nincs türelme a bazárhoz... Hacsak mi nők össze nem fogunk, és neki nem vágunk...
Tehát, ha nem szeretnétek autót bérelni, ti is így jártok Xantival, mint én az Isztambuli bazárral.
Attól lesz nagy élmény a nyaralásotok, ha azt teszitek amiről álmodtatok! Nyaraláskor a szamár nem helyettesítheti a lovat.
Szeretik a vendégeim a kirándulásaimat, mert kis létszámúak voltunk idáig és a kötelékeket mindig felrúgom, ami gond okozás nélkül lehetséges, azt én beleteszem. Minden kirándulásunk családias. De egy magán kaland nagyobb élmény! Főleg, ha álmodsz is róla.

Re: Általános 2009 febr. 26 10:49 #2044

..............................másrészt messze van hozzánk Bp. Szerintem amíg módunkban áll nyaralni menni, jó darabig kizárólag Görögország tájai, szigetei lesz a cél. Jártam (-tunk) több helyen is,másfelé, de göröghonba húz a szívünk mindig.:szerelmes:

...........................

Bocs, nem figyeltem. Viszont a kiállításon az egyes országok saját idegenforgalmi hivatalának standjánál mindig nagyon sok, nagyon informatív papírszemetet gyűjtök össze. (Lassan nem lehet elférni a lakásban...)
És ha szárnyashajóval mennétek Kavalába, és csak Kavalában bérelnétek autót? Persze Ági írja, hogy időben problémás. No hát, addig van még idő.
:futyul:

Re: Általános 2009 febr. 26 10:02 #2043

Azt gondoltam, hogy költséghatékonyabb a xanthi piacozás és városnézés, ha privátba intézzük a kirándulást. Autóbuszozás tehát kilőve. Az autóbérlést el akartuk kerülni. 1-2 napra nagyon sokba kerül, nem igazán éri meg. Inkább robogót szeretnénk bérelni majd több napra. Lehet, hogy marad a fakultatív program keretében történő kirándulás Xanthiba. Még kiderül. Szeretnénk majd hajókirándulásra is elmenni.

Az utazáskiállításra mi nem megyünk. Egyrészt mert eldöntött tény Thassos az idén, másrészt messze van hozzánk Bp. Szerintem amíg módunkban áll nyaralni menni, jó darabig kizárólag Görögország tájai, szigetei lesz a cél. Jártam (-tunk) több helyen is,másfelé, de göröghonba húz a szívünk mindig.:szerelmes:

Pamag! Megnéztem a hivatkozásokat, köszi. Nagyon érdekes dolgokra bukkantam abban a topikban (is).

Re: Általános 2009 febr. 26 07:17 #2042

Honey!
Jól át kell gondolnod hogyan jutsz el a Kikötőig. Az időpontokkal vagy nagyon megkötve.
Prenosba a kikötőbe, busz csak későn ér. Innen reggel 6.30 körül indul a busz. Limenasba beérve átszállsz a Prenosi járatra. A taxi drága (30 Euró körüli Prenosig.) A buszozás kizárt!!! Nem tudtok időben átjutni Kavalába. A visszeérésetekre nmegint nincs hajó Kavalából. Ez felejtő!
Az én javaslatom, hogy ne keresgesd a buszokat, hanem ha van jogsitok, azt hozni kell, és egy autót bérelsz. A járművek kivitele a bérlők által tilos, viszont azt mondja a párom, hogy csak olyaqnkor szoktak észrevételezni, ha egy bérbeadónak tönkre vágták a járművét és ő kiveri a balhét a hajótársaságnál. Ez szerencsére ritkán szokott lenni. Ill. abban a szezoni tumultusba simán átcsúsztok a hajón. A rendőr ami 100%-ban a Nestos híd környékén állnak és állítgatnak. Ha övetek van és nem haladjátok meg a megengedett km-s sebességet, akkor azok sem állítanak meg. Én gyakran megyek azon az útvonalon, de soha az életemben nem állítottak meg ellenőrzésre. Tehát, ha feltett vágyad, hogy Xantiba menj, a reggeli első komppal 5.45 átkompozol Limenasból- Keramotiba, és tiéd a világ!!! Előző este érdemes kivenni a járművet. Az autóra számolnod kell 20-20 Eurót, plusz a 3 Euró/fő jegyet.
Délután hazafelé Porto Lagos felé még beugrás, reggel meg a Nestos kanyarának megnézése befér a programba.

MESÉLJETEK MAJD AZ UTAZÁSI KIÁLLÍTÁSRÓL!

Re: Általános 2009 febr. 25 12:10 #2041

A KTEL-ről számomra értékelhető infókat nem sokat találtam, pedig tényleg kerestem. A dologhoz hozzátartoik, hogy sajnos nem tudok görögül és angolul is csak felületesen.
:cry:
Úgy gondolom, ha Kavalába átkompozunk, onnan el tudunk menni helyi busszal, mint ahogy Ági is írja, főszezonban sűrű a buszjárat.
.......................................
Szóval mindenképpen meg szeretnénk nézni Xanthi piacát és a várost is.
Mire megyünk, még feltétlenül beszélünk (írunk) róla.

...................................................

Honey!
1. Menj át a Thassostól keletre..... topikba. Tettem be még az utazásom előtt neten talált képet a piacról. Valahol belinkeltem a Xanthi-i őszi fesztivál linkjét - amin a városról egyéb infó is található bőségesen. Úgy rémlik, közlekedés is. Nyugodj meg, én angolul még csak felületesen sem tudok, csak nagyon minimálisat, de a Thrákiáról szóló infókat gondosan kiszótáraztam. Valami lényeg kijön belőle.
2. Olvasd el a beszámolómat, és nézd meg a fényképeimet (2008).
3. Menj ki az Utazás Kiállításra (most hétvége), és szerezz prospektust Xanthiról (meg egyéb helyekről).
4. Ha már Görögországban leszel, vegyél helyi térképet.
Jó tervezgetést!
:túra:

Re: Általános 2009 febr. 25 10:19 #2040

A KTEL-ről számomra értékelhető infókat nem sokat találtam, pedig tényleg kerestem. A dologhoz hozzátartoik, hogy sajnos nem tudok görögül és angolul is csak felületesen.
:cry:
Úgy gondolom, ha Kavalába átkompozunk, onnan el tudunk menni helyi busszal, mint ahogy Ági is írja, főszezonban sűrű a buszjárat.
A török hangulatú piactól már előre ba vagyok zsongva!!!!!!! Imádom! :vigyor:
Néhány éve Marrakech legnagyobb terén - Jemma El Fna - és a körülötte lévő szuk-okban ért el a zsongás. Elképesztő hangulata van! Akkor még az sem érdekelt, hogy a frisssen facsart narancslé (ami páratlanul finom, de komolyan!!! Nincs párja a marokkói narancsnak) készítésének körülményei, hmm.. hogy is mondjam, alul maradtak a HACCP-nek. Nem lettem beteg, pedig kockázatos volt.
Szóval mindenképpen meg szeretnénk nézni Xanthi piacát és a várost is.
Mire megyünk, még feltétlenül beszélünk (írunk) róla.

Ági! Bár nem ismerjük még egymást (csak virtuálisan egy kicsit), de én is szivesen mennék. Úgy látom, igazi party-hangulat volt. Márciusban fürdés...hú....!!! Ez már igen!!

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2009 febr. 25 10:05 #2039

Ah, nagyon befelhőztünk! Otthon is ilyen az idő ezek szerint! Szombattól mondják, hogy javul az idő. De még nem az igazi tavasz jön. Valószínű még egyszer begorombít majd márciusba, majd megint átmenet nélkül köszönt be a kánikula.
Tavaly ilyenkor egy hétre vendégeim voltak. A Paradisónál és Ágios Joanisnál fürödtünk. Most híre sincs azoknak a nyári napoknak. Azokban a napokban volt farsang. Nappal flekkenezés, fürdés. Este bulik.
Az idén most hétvégén lesz farsang és tiszta hétfő. Nem akar valaki beállítani hozzánk? A jó időt garantálom az idén is! Szombattól!

Én mennék, dehát a hétvégén Utazás kiállítás van.
Oda megyünk, mert Görögország a díszvendég.
Hamár nem jutunk le idén Peloponesos-ra, akkor legalább prospektusokat gyűjtünk, hogy ott nézegessem a látnivalókat.
Ha meg lejutnánk, akkor meg azért mennék. :)

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2009 febr. 25 08:31 #2038

Ah, nagyon befelhőztünk! Otthon is ilyen az idő ezek szerint! Szombattól mondják, hogy javul az idő. De még nem az igazi tavasz jön. Valószínű még egyszer begorombít majd márciusba, majd megint átmenet nélkül köszönt be a kánikula.
Tavaly ilyenkor egy hétre vendégeim voltak. A Paradisónál és Ágios Joanisnál fürödtünk. Most híre sincs azoknak a nyári napoknak. Azokban a napokban volt farsang. Nappal flekkenezés, fürdés. Este bulik.
Az idén most hétvégén lesz farsang és tiszta hétfő. Nem akar valaki beállítani hozzánk? A jó időt garantálom az idén is! Szombattól!

Re: Általános 2009 febr. 24 19:34 #2033

Tényleg Xanthi-n van Észak-Görögország legnagyobb piaca???? Mely napokon?
Nem fakultatív program keretében szeretnénk elmenni ide, nemcsak a piac miatt. Mivel buszos úttal megyünk, nem lesz autónk. Nem is nagyon szeretnénk bérelni. Inkább robogót. Azzal meg gondolom, hogy elég messze van. Valószínű, hogy nem is lehet kivinni a szigetről a motorokat (se az autókat). :motorozós:
Van-e helyi (helyközi) buszjárat Xanthi-ra? :conf
És egyáltalán: Xanthi megye vagy város vagy mindkettő???????

Mindkettő. Xanthi megye központja Xanthi város.
A nagypiac szombaton van, de pl. hétfőn is elég sok árust és boltot láttunk, nem pont ott, de abban a negyedben.
A bérelt autókról és a tömegközlekedésről nem tudok semmit mondani, mert mi saját autóval járunk. Kell hogy legyen autóbuszjárat. KTEL a görög Volán neve, próbáld megkeresni a honlapját.
:cangás:

Be ne dőlj annak a hírnévnek, hogy az ország legnagyobb népi piaca!
A legnagyobb véleményem szerint sorrendben:
Athén
Thesszaloniki
Irakloin_Kréta
Alexandropoli
És ez után jöhet Xanti.
De ebben az utolsóban már nem vagyok olyan biztos!
A híressége inkább abban van, hogy török jellegű. Bevallom, hogy én kb 7-szer voltam ott. Vagy semmit nem tudtam venni, vagy csak minimálisat. Nem az árak miatt, hanem az ízlés miatt. 2 éve volt, hogy amikor Xanti márkás üzletei kiadták az árusoknak a tényleg olasz és egyéb valóban egyedi dolgait, akkor viszont kaszáltam a szenzációs darabokból. Ez augusztus közepén-végén volt. Ilyenkor vannak a leszállítások szeptember végéig. A török holmik nem a mi ízlésvilágunk. Xantit egyébként imádom. Talán egy árnyalattal hangulatosabb Kaválánál. Itt a török óvárosi rész a nagyon hangulatos. A főtéri isteni cukrászdái, a piac közen a főutcán a füstös törk kebabos árus. 1, 50 Euró egy adag marha kebab a faszénen, ami 8 db-t jelent. Hatalmas adag.Ha ott vagyok mindig veszek vagy 6 adagot. Nem valami bizalomgerjesztő a higéniája, viszont soha nem történt bajunk még. És nagyon finom még melegítve is.
A szombati nap jó, csak nehéz bejutni a centrum parkolóházába. Gyalogosan kell mindent végig járni és a hatalmas területet képtelen vagy bebarangolni. Az óváros egyéb részeit autóval lassú menetbe érdemes becserkészni. Sűrű buszjárat lehet Kavalából, sőt gondolom óránként a főszezonban.
Komotini török piaca is csak a szezonvégi leértékeléskor jó. A hangulata annak is igazi török. Minarett, amibe be is látogathatsz, még ima idején is. Csak ki kell fogni, hogy ajtóőr legyen. Akkor beenged. Még fotóztunk is bent. Sőt egy görög-török idegenvezetést is tartott nekünk. Egy rendkivűli Apollonos kiránduláson voltunk ott.
Imádom a piacokat, kivéve amikor 50 fok hőség van. Olyankor az árak is magasak, nincs jó holmi, meg jobb a fürdés! Olyankor beérem a Prenosi hétfői bazárral, ami megegyezik a szombati Kavalaival!
Most jut eszembe, az Apollonos sofőrök sokat kuncogtak a piacon vásárolt öltözeteimen. Hallottam olyan megjegyzést is: A kis Mukknak milyen super bugyogója van. ( Török nadrág)
Ezek szerint csak elcsábulok a holmiknak, anélkül, hogy észrevenném!
Ühüm, Xanti megye és megyeszékhelyi város.

Re: Általános 2009 febr. 23 18:10 #2032

Nem fakultatív program keretében szeretnénk elmenni ide, nemcsak a piac miatt. Mivel buszos úttal megyünk, nem lesz autónk. Nem is nagyon szeretnénk bérelni. Inkább robogót. Azzal meg gondolom, hogy elég messze van. Valószínű, hogy nem is lehet kivinni a szigetről a motorokat (se az autókat). :motorozós:

Mindkettő. Xanthi megye központja Xanthi város.
A nagypiac szombaton van, de pl. hétfőn is elég sok árust és boltot láttunk, nem pont ott, de abban a negyedben.
A bérelt autókról és a tömegközlekedésről nem tudok semmit mondani, mert mi saját autóval járunk. Kell hogy legyen autóbuszjárat. KTEL a görög Volán neve, próbáld megkeresni a honlapját.
:cangás:

Re: Általános 2009 febr. 23 13:59 #2029

Re: Általános 2009 febr. 22 13:08 #2024

Ha még valakinek nem lenne konkrét időpontja és szállása, akkor felkerült az első akciós ajánlat!

Re: Általános 2009 febr. 13 02:11 #2011

Az éjszakai bagoly is itt van.Gondolom már alszol? Balázs.Helló! Én is SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED !!!! :pohárköszöntő: :pohárköszöntő: Füled érjen bokáig!!!(...na ezt akartam Áginak görögül írni.Szerintem a fül és bokából megfejthette volna)
Azonkívül SOK SIKERT A TANULMÁNYAIDHOZ!! Üdv.

Re: Általános 2009 febr. 12 21:48 #2010

Köszönöm szépen mindenkinek!!!!
:D :)

Re: Általános 2009 febr. 12 20:23 #2009

Sok boldog születésnapot kívánok én is :-) :pohárköszöntő:

Re: Általános 2009 febr. 12 20:22 #2008

Balázs szívből kívánok Boldog Születésnapot!!

Re: Általános 2009 febr. 12 19:46 #2006

KEDVES BALÁZS!

Most látom csak, hogy immáron 35 éves lettél!

Isten éltessen ezen a szép napon! :legjobbakat: :éljen:

Re: Általános 2009 febr. 12 18:45 #2005

Balázs ISTEN ÉLTESSEN !

Re: Általános 2009 febr. 12 17:06 #2004

Bazsi!
Isten éltessen sokáig! Örömet ,boldogságot, sikert kívánoK neked és rengeteg sikeres vizsgát ! : : :nodrog: :martinis: :koccintás: :legjobbakat:

Re: Általános 2009 febr. 12 16:37 #2003

Balázs!
Szülinapodon kívánom,hogy minden álmod valóra váljon!!!
Erőben egészségben,boldogságban,teljenek napjaid!!! :pezsgő:

Re: Általános 2009 febr. 12 16:27 #2002

Balázsh!
Isten éltessen sokáig, :éljen: (azért a füled ne érjen bokáig)! Kívánok Neked és családodnak még sok szép nyaralást!

Re: Általános 2009 febr. 11 20:30 #2000

Tehát jó azaz iwiwezés. Csak engem nem tudnak rávenni!!! :lol:
Hiába én már csak maradok ilyen vaskalapos régimódi...

Pedig legalább benézhetnél oda.
Ha nem tetszik max. törlöd magad.
Találhatnál régi ismerősöket is................ (osztálytársak, rokonok, .....)

Na megyek, holnap reggel 8-tól este 21:30-ig megállás nélkül suli. Pedig tegnap még úgy volt, hogy lesz 2 órás szünet, de azt is kitöltötték. :(
:dilinyós:-ok
:falbaverő

Oldalmegjelenítési idő: 0.815 másodperc