Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 jan. 01 09:28 #1771

Balázs!
Nagyon friss voltál!!!Végül is egy férfinak kell elsőként új évet köszönteni!!!
Másodikként jöhetek???
Mindenkinek NagyonBOLDOG ÚJ ÉVET :örül:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jan. 01 00:32 #1770

B.Ú.É.K. !
2009 első hozzászólása. :) :lol:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2008 dec. 31 18:10 #1769

Csányi :örül: :örül: :örül: :örül: :örül:

Hát akkor ez nem nyert. :(
Mégha Szendrei, akkor tudtam volna összefüggést mondani. :)
308-ban mit végeztél?

Re: Általános 2008 dec. 31 18:09 #1768

Nagyon boldog újesztendőt kívánok!
És mindenkinek vidám nyaralást az új évben!

Mi már tervezzük. Jövőre elmondom, hogy mi a terv. :shock: :?: :!:

Re: Általános 2008 dec. 31 17:32 #1767

Nagyon boldog újesztendőt kívánok!
És mindenkinek vidám nyaralást az új évben!

Re: Általános 2008 dec. 31 15:59 #1766

És az általános iskolát hol jártad?

Csányi :örül: :örül: :örül: :örül: :örül:

Re: Általános 2008 dec. 31 15:25 #1765

majd utána 308. Aki keszthelyi volt, az tudja mi ez.

Hogyne tudnám hisz én is ott végeztem aztán meg a VSZK :)

És az általános iskolát hol jártad?

Re: Általános 2008 dec. 31 13:53 #1764

majd utána 308. Aki keszthelyi volt, az tudja mi ez.

Hogyne tudnám hisz én is ott végeztem aztán meg a VSZK :)

Re: Általános 2008 dec. 31 13:10 #1763

Egry

Ezt a bő választ :örül: :roll:

Miért? Mit kellett volna még írnom?
Egry, majd utána 308. Aki keszthelyi volt, az tudja mi ez.
A többi sulit, már nem ott végeztem, végzem.

B.Ú.É.K. mindenkinek!
:Thassos-fan:

Re: Általános 2008 dec. 31 12:09 #1762

<!-- ia0 -->Ez volt a kezdet_.JPG<!-- ia0 -->

Ági kérésére csatolom ezt a képet, amit neki nem sikerült betenni.

Ági!
Tetszik a történet! Azt hiszem, minden családban akad hasonló...

Boldog, szerencsés, vidám, szeretetben és nevetéssel eltöltött új esztendőt kívánok mindenkinek !!!

Re: Általános 2008 dec. 31 08:07 #1761

Taskóné Ritáék 5 családos csapatának egy kis töredéke küldte felém üdvözletként. És annyira jól sikerül havas kép volt. Kárpótol a sok hó látványa, mert itt a szigeten még csak két kis hószállingózás volt.
A síelésről nekem csak egy élményem volt. 3 éve Athén legnagyobb sípályájának meglátogatására mentünk a gyerekekkel. Életünkbe először. Azt megállapítottuk, hogy ha megszerettünk volna próbálni mindent, a /fő 300 Euróba került volna a bérlésekkel. Így csak szánkót béreltünk a gyermekeknek, és az akkor 14 éves és 9 éves fiúkat a barátnőm férfi gyermekével hagytuk csúszkálni. Pánosz persze magánkívül volt, hogy mi lesz a kölykökkel. Én nyugtatgattam, de majdnem igaza lett. A megbeszélt időbe nem volt a találkozón a gyermek csapat. Majd egyesével megtaláltuk őket. Loukász, a vigyázó becsajozott. Marcinak megtetszett a tereferik és ott utazgatott. Majd elvettem a kicsi szánját és Sotó a 14 éves keresésére indultam felfelé a csúszós pályán. Pánosz felé azt mutattam, hogy szánkózni indulok jó kedvvel. Egy óráig kutattam a csibészt, megkérdezve minden síléccel elakadt csúszkálót. Ők vezettek Sotó nyomára. Hol volt a gyermek? A veszélyesség miatt lezárt pályán le s fel csúszdázott másik idegen kamasz gyerekekkel. Amikor elcsíptem kaján mosollyal fogadott. Itt csak csúszva tudunk lemenni. A gondom az volt, hogy féltem a meredektől, ill. ilyen típusú szánkót még nem próbáltam. Sotó mindent elmondott, csak azt nem hogy hogyan fékezek. Először nem akart megindulni a járművem, utána belendült. Az úton mindenfelé a hóban fetrengő kezdő síelők és én ordítva zuhantam lefelé megpróbálva senkit nem lekaszálni. Ahogy Pánoszhoz értünk a hóhányó gyermekeink tapsviharba fogadtak. Erre Pános is kiszerette volna próbálni, de nála gond volt, hogy csak úgy fért a szánkóba, hogy a lába a nyakába. ennek a következménye egy nagy bukfenc volt. De élve usztuk meg lkalandunkat. A gyerekekre ráfagyva a ruha, ők élvezték, mi soha többé nem megyünk sípálya környékére. De csodálom a hódolóit!!!
A téli termálvizes lubickolás viszont a gyönyörök gyönyöre.
Itt a környéken a Kajmakcalán hegy alatt Pozárban, ill. A bulgár görög határtól 6 km -re van egy csúcs fürdő. Meg Évia szigetén. Ezek a helyi kedvenceink. Persze a magyar fürdőkhöz képest amatőrök.

Re: Általános 2008 dec. 30 23:08 #1760

Egry

Ezt a bő választ :örül: :roll:

Re: Általános 2008 dec. 30 22:57 #1759

Ki Keszthalyi??????????????? :örül: :örül: :örül:

Én voltam 21 évig! De már elköltöztem kicsivel több, mit 13 éve.
De a szülők még ott laknak, így járok arra. :) :örül:
Miért kérdezed?

Mert én is az voltam közel 29 évig :)
8 éve jöttem el Szegedre...
Az én szüleim is ott élnek,vasárnap jöttem el Keszthelyről ott pihiztem egy hetet...Hova jártál suliba???

Egry

Re: Általános 2008 dec. 30 22:03 #1758

Miért kérdezed?

Mert én is az voltam közel 29 évig :)
8 éve jöttem el Szegedre...
Az én szüleim is ott élnek,vasárnap jöttem el Keszthelyről ott pihiztem egy hetet...Hova jártál suliba???

Re: Általános 2008 dec. 30 21:28 #1757

Miért kérdezed?

Re: Általános 2008 dec. 30 21:11 #1756

Balázs ! Szupi a szlovák fotó! Én monjuk szívem szerint átaludnám a telet, ha tehetném !!!!
Mi Hévízen voltunk pár napot ebben az időben,ha már nem repülhetünk délre a gólyákkal. Nagyon jó volt a téli pancsi, megyünk máskor is !

Nincs közöm a fotóhoz! Nem én voltam! Kiírás szerint Ági tette fel. Gondolom egyik vendége küldte.
Én sem szeretem a telet. Max. szánkózni tudok. Síelni biztosan nem.
Hévíz jó hely, én keszthelyi születésű vagyok. :)

Re: Általános 2008 dec. 30 19:16 #1755

Balázs ! Szupi a szlovák fotó! Én monjuk szívem szerint átaludnám a telet, ha tehetném !!!!
Mi Hévízen voltunk pár napot ebben az időben,ha már nem repülhetünk délre a gólyákkal. Nagyon jó volt a téli pancsi, megyünk máskor is !

Nincs közöm a fotóhoz! Nem én voltam! Kiírás szerint Ági tette fel. Gondolom egyik vendége küldte.

Opppsssz...pedig szemüveg is volt rajtam.... :shock:

Re: Általános 2008 dec. 30 16:54 #1754

Re: Általános 2008 dec. 30 16:26 #1753

...ja és képzeljétek, én még mindig kapok karácsonyi sms-t a görög házigazdáinktól sarti nyaralásunk óta, pedig 2005-ben jártunk utoljára Sartin! Ez meg a váratlan levelekről jutott eszembe.

Re: Általános 2008 dec. 30 16:16 #1752

Szia Ági!

Nekem eszem ágában sincs megállítani, a recept tökéletesnek tűnik ! Bár igazából anyukám a családunkban a beigli készítés mestere.
Nekem erről a beigli témáról az jut eszembe, hogy Peti fiam 3 éve így karácsny után járt Párizsban ( taizei találkozón) Családoknál voltak elszállásolva. Volt nála anyukám féle mákos és diós beigli. Megkínálta vele a francia házigazdákat. Azok nem győzték nyelni, annyira ízlett nekik! Ehhez meg kísérőnek kaptak a franciák egy Muzsikás együttes CD-t, Sebestyén Márti énekével , hogy teljes legyen a magyar fíling. Oda voltak a gyönyörűségtől.
Azt hiszem, ha a kényes franciák ilyen elégedettek a magyar beiglivel , a görögöknél is megállja a helyét!
Azért majd légyszi' írd meg, milyen volt a hatás!

Ja, és Ági ... öööö...Miki néni köszi a friss fotót!

Sziasztok!
De sokan írnak, csak nem a fórumra, hanem felém. Mindegyik levélnek örültem. Örömöm még nagyobb volt, amikor olyan valaki köszöntött vissza, akivel már több éve nem beszéltünk, csak így ünnepek alkalmával. Nem gondoljátok lehetne több ünnepnapunk, hogy legyen időnk egymásra? Meg tudjátok, sok évvel ezelőtt rájöttem, hogy egy görögnek a legnagyobb ajándék egy apró fotó a küldőről. Mivel én is távol vagyok tőletek, nekem is az volt a legkedvesebb, amikor egy fotót is küldött valaki. Főleg ide a fórumra. Küldjetek egy két vidám téli vagy szilveszteri képet.
Hanem addig ingereltetek a mákos beiglikkel, hogy beszereztetem a mákot, és épp most kezdek neki beiglit készíteni. És rötyögök magamba. Ha holnap az ünnepi vacsorához hozzá teszem a magyar beiglit...? Kiváncsi vagyok kilöknek-e majd a hidegre vele, vagy felfalják.
A másik amin mosolygok, hogy a szakácskönyvemből épp az az oldal hiányzik.
Ha nekem 10 éve valaki azt mondja, hogy én valamikor internetten keresem ki, hogyan kell a beiglit készíteni...
Hogy változik a világ?!
Ennek fogok neki.
www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=8743 - www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=8743
Még megtudtok állítani, ha jobbat is tudtok. A mákdarálásnál tartok csak...

De nagy a csend!
Még senki nem tervezi a jövő évet?

De igen,csak lehet hogy áthúzzák a számításomat...
Ágnesnak még nem írtam,de sajna ahogy nézem meg kell tennem :(

Re: Általános 2008 dec. 30 11:04 #1751

Sziasztok!
De sokan írnak, csak nem a fórumra, hanem felém. Mindegyik levélnek örültem. Örömöm még nagyobb volt, amikor olyan valaki köszöntött vissza, akivel már több éve nem beszéltünk, csak így ünnepek alkalmával. Nem gondoljátok lehetne több ünnepnapunk, hogy legyen időnk egymásra? Meg tudjátok, sok évvel ezelőtt rájöttem, hogy egy görögnek a legnagyobb ajándék egy apró fotó a küldőről. Mivel én is távol vagyok tőletek, nekem is az volt a legkedvesebb, amikor egy fotót is küldött valaki. Főleg ide a fórumra. Küldjetek egy két vidám téli vagy szilveszteri képet.
Hanem addig ingereltetek a mákos beiglikkel, hogy beszereztetem a mákot, és épp most kezdek neki beiglit készíteni. És rötyögök magamba. Ha holnap az ünnepi vacsorához hozzá teszem a magyar beiglit...? Kiváncsi vagyok kilöknek-e majd a hidegre vele, vagy felfalják.
A másik amin mosolygok, hogy a szakácskönyvemből épp az az oldal hiányzik.
Ha nekem 10 éve valaki azt mondja, hogy én valamikor internetten keresem ki, hogyan kell a beiglit készíteni...
Hogy változik a világ?!
Ennek fogok neki.
www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=8743 - www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=8743
Még megtudtok állítani, ha jobbat is tudtok. A mákdarálásnál tartok csak...

De nagy a csend!

Re: Általános 2008 dec. 30 09:51 #1750

De nagy a csend!

Re: Általános 2008 dec. 29 18:08 #1749

De nagy a csend!

Re: Általános 2008 dec. 24 17:00 #1748

Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!

Re: Általános 2008 dec. 24 15:59 #1747

Kedves fórum Társak!
Ági Balázs és Pamag!
Kívánok mindenkinek nagyon boldog KARÁCSONYT :örül: :Thassos-fan:

Oldalmegjelenítési idő: 0.499 másodperc