Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 szept. 12 16:27 #1401

este 8kor induláás! :D

pamag: kicsit kiábrándító amit írsz, hogy mindenhol magyar szót hallani. akkor lehet, hogy ez már nem is az a Thassos amit mi 2éve megismertünk? nem hangzik túl jól. csendes, nyugodt helyet képzeltem el... :roll:

köszi a jókívánságot. :) be vagyok zsoooooongvaaaaaa :D
a fiúk alszanak, én pakolok... szóval asszem már nem jövök indulásig. puszi mindenkinek! :)

Bazsi, most tőled szeretnék kérdezni valamit.
A Bemutatkozós rész és meg egy két téma azért van az új téma ablakra kattintásba, mert nem fért ide ebbe a listára?
Tudod, hogy én most vettem észre, hogy van ilyen ablak is.
Magdikával magánlevelezésben voltam, és gondolkoztam, hogy nyitok egy új témát , mint bemutatkozó oldal, és akkor találtam rá, hogy már létezik.
De szerintem akik nem kattingatnak ide- oda, azok szintén úgy járhatnak, hogy vagy véletlenül, vagy sehogy nem találják meg ezt a részt.
Meg tudod, hogy a blogra azért nem írnak többen, mert nem tudják még mindig használni. Persze nem tudom hol akadnak el.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 szept. 12 15:08 #1397

este 8kor induláás! :D

pamag: kicsit kiábrándító amit írsz, hogy mindenhol magyar szót hallani. akkor lehet, hogy ez már nem is az a Thassos amit mi 2éve megismertünk? nem hangzik túl jól. csendes, nyugodt helyet képzeltem el... :roll:

köszi a jókívánságot. :) be vagyok zsoooooongvaaaaaa :D
a fiúk alszanak, én pakolok... szóval asszem már nem jövök indulásig. puszi mindenkinek! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 szept. 12 12:05 #1396

Jaszasz!
Agi nem tunt el, surun itt van a helyen, alig tudunk beszelgetni. Mindennap kirandulasa van. Meg mindenutt magyar szot hallani. De ne aggodjatok, magyarul meg nincs kiirva a fagylalt, csehul meg lengyelul viszont igen...
Holnap mi is odebballunk innen. Reggel jottunk le furdeni, amikor meg mas nem is volt a vizben. Nagyon finom a viz. Kepeslapot meg szuvenirt meg mezet meg ilyeneket csak itt lehet venni, a nem turistas helyen semmi sincs. Viszont a gyumolcs fel-egy euroval dragabb, mint az elozo helyeken. A tej itt csak 1,50, Fanariban 1,60 volt... Minden picit dragabb, mint tavaly volt.
Balazs, koszonom a segitseget, remelem, mire hazaerunk, a gyerekeim csak megcsinaljak a szamitogepet. Viszont most vettem eszre, hogy Polyanthosnal a kozepkori hidrol nem kepet csinaltam, hanem videoallasban volt a masina... remelem, valahogy at tudom alakitani keppe.
Huuuu, hogy miket lattunk... (meg amit nem, mert nincs kitablazva...) A hegy meg most jon.
Mia ! ha meg olvasod! nagyon jo utat es nagyon jo nyaralast!
ciao

2008 szept. 12 10:51 #1395

Junius első hetét töltöttük Thassoson.A férjem meg tegnap este mondja: és milyen lehet Thassos ősszel?És Ági vajon mennyire fáradt?Húz vissza a szívünk.Én meg egy húsvéti ünnepeket szeretnék ott tölteni.Ez meg már összesen majdnem kiköltözést jelent.
Pamag egy hét múlva jön haza, biztos sok mondanivalója lesz.
Nagyon várom kis szineseit. :: :D :D

Ági! Fáradt vagy?
Mekkora a tömeg a szigeten? Nagyon el vagy tűnve, talán elmentél nyaralni Thassosra? :D

2008 szept. 12 09:17 #1394

Junius első hetét töltöttük Thassoson.A férjem meg tegnap este mondja: és milyen lehet Thassos ősszel?És Ági vajon mennyire fáradt?Húz vissza a szívünk.Én meg egy húsvéti ünnepeket szeretnék ott tölteni.Ez meg már összesen majdnem kiköltözést jelent.
Pamag egy hét múlva jön haza, biztos sok mondanivalója lesz.
Nagyon várom kis szineseit. :: :D :D

2008 szept. 09 09:17 #1386

na csak hogy ne legyen akkora a csend...

3nap... :vigyor:

2008 szept. 05 13:01 #1379

Váltsunk témát, mert itt elakadtunk....

akartam már javasolni, csak nem akartam érzéketlennek tűnni. :oops:

jövő héten ilyenkor már a szendvicseket csináljuk!!! :vigyor:

2008 szept. 05 12:42 #1378

Sajnos én is ezen a tragédián gondolkodom, a két gyerekem is hasonló korú. És mi is milyen gondtalanul ugráltunk a hullámokban, és amikor óvnám őket hányszor elhangzik az a mondat, hogy anya nem vagyok már gyerek, tudok magamra vigyázni! Úgy gondolom, hogy a legtöbben úgy vagyunk vele, hogy egész évben korlátok közé vagyunk szorítva a felnőttek a munkahelyen a gyerekek az iskolában, és szeretnénk azt a nyári két hetet együtt kellemesen eltölteni, kiélvezni a nyaralás minden pillanatát, és eszünkbe sem jut, hogy baj is történhet.

Váltsunk témát, mert itt elakadtunk.
Visszafogok még térni rá, de egyenlőre Bazsi meglepetését próbálgatom.
Nem találom hogy hogyan lehet elküldeni.Megírtam a levelet, és a küldés során errort kaptam.
No ez tudjátok nem újdonság. Mint többször mondtam én vagyok a bénázás etalonja.

2008 szept. 01 19:05 #1363

Sajnos én is ezen a tragédián gondolkodom, a két gyerekem is hasonló korú. És mi is milyen gondtalanul ugráltunk a hullámokban, és amikor óvnám őket hányszor elhangzik az a mondat, hogy anya nem vagyok már gyerek, tudok magamra vigyázni! Úgy gondolom, hogy a legtöbben úgy vagyunk vele, hogy egész évben korlátok közé vagyunk szorítva a felnőttek a munkahelyen a gyerekek az iskolában, és szeretnénk azt a nyári két hetet együtt kellemesen eltölteni, kiélvezni a nyaralás minden pillanatát, és eszünkbe sem jut, hogy baj is történhet.

2008 aug. 31 22:04 #1361

Jövőre csak messziről csodáljuk. :úszógumi:

De amikor olyan jó a hullámokban lovagolni! Alig vártuk a hullámzást, amikor csak lábujjhegyünk ér le a homokba...
Felnőttként sem jutott még csak eszünkbe se, hogy ebből ilyen baj lehet. :(

Hát igen ,de szerintem nekik sem jutott eszükbe se ,hogy akár végzetes is lehet amit csinálnak.
Tanuljon belőle mindenki!

2008 aug. 31 21:47 #1360

De amikor olyan jó a hullámokban lovagolni! Alig vártuk a hullámzást, amikor csak lábujjhegyünk ér le a homokba...
Felnőttként sem jutott még csak eszünkbe se, hogy ebből ilyen baj lehet. :(

2008 aug. 31 20:18 #1358

Ági!
Szerintem tedd túl magadat rajta, amint csak tudod. Ahogy amarandos is írta Te nem tehetsz róla!

Biztosan egészséges volt az a gyerek? A Zsuzsával beszélgettünk és mondta, hogy volt egy gimis osztálytársa, aki epilepsziás volt kiskorában. Szedte a gyógyszert és már évek óta teljesen panaszmentes volt. Majd elment Olaszországba és úszás közben rájött a roham, és ...... sajnos ő is oda lett.

Valahogy nekem teljesen felfoghatatlan ez az egész. Főleg, hogy mi is ugráltunk a hullámokba és nagyon élveztük. Voltak olyan hullámok, amik nálam is nagyobbak voltak, úgy jöttek felénk, és a Gergő is teljesen odavolt értük. Akkor voltak a rosszabbak, mikor pont előttünk tarajosodtak, amikor csak simán jöttek minden erőlködés nélkül fent maradtunk.
DE JÖVŐRE EZ MÁSKÉNT LESZ!

Balázs: Olvastad ami velünk történt Sartin?! Az az érzésem ez pont olyan lehetett! Ehhez pedig nem kell betegnek lenni ! A tenger kiszámíthatatlan. Nektek szerencsétek volt -meg nekünk is az idén, noha óvatosabbak voltunk.

Ez a hír engem is megrázott,felkavart! Eszembe jutottak a szép napok amikor a gyermekeim is ugyan ott fürdőztek velem együtt a hullámokba.
Minden évben vártuk,mikor lesz már hullám mert a gyerekek nagyon élvezték.Igaz csak kint a part közelébe ülve vártuk ,hogy mikor hullámzik.Sok sok fénykép is őrzi ezeket az élményeket.
Én is aggályos anyuka vagyok,de ilyenkor mondom, igem ,lihegjem túl a dolgokat,mert féltem őket. Néha az agyukra megyek ,de addig jó!
Elolvatattam velük a hírt,hogy ők is tanuljanak belőle!
Azt hiszem ezen a szokásunkon mi is változtatunk!

2008 aug. 31 19:45 #1357

Ági!
Szerintem tedd túl magadat rajta, amint csak tudod. Ahogy amarandos is írta Te nem tehetsz róla!

Biztosan egészséges volt az a gyerek? A Zsuzsával beszélgettünk és mondta, hogy volt egy gimis osztálytársa, aki epilepsziás volt kiskorában. Szedte a gyógyszert és már évek óta teljesen panaszmentes volt. Majd elment Olaszországba és úszás közben rájött a roham, és ...... sajnos ő is oda lett.

Valahogy nekem teljesen felfoghatatlan ez az egész. Főleg, hogy mi is ugráltunk a hullámokba és nagyon élveztük. Voltak olyan hullámok, amik nálam is nagyobbak voltak, úgy jöttek felénk, és a Gergő is teljesen odavolt értük. Akkor voltak a rosszabbak, mikor pont előttünk tarajosodtak, amikor csak simán jöttek minden erőlködés nélkül fent maradtunk.

Balázs: Olvastad ami velünk történt Sartin?! Az az érzésem ez pont olyan lehetett! Ehhez pedig nem kell betegnek lenni ! A tenger kiszámíthatatlan. Nektek szerencsétek volt -meg nekünk is az idén, noha óvatosabbak voltunk.

2008 aug. 31 19:14 #1355

Ági!

2008 aug. 31 18:49 #1354

mindig elszomorítanak és felháborítanak az ilyen tragédiák, de most, hogy nekem is van már gyerkőcöm, a gyomrom is görcsölni kezdett. rengeteg dolog átértékelődött bennem ezalatt a (még csak) 3 hónap alatt, és ha már csak nem mosolyog, akkor is kutatom hogy mi lehet a baj... nemhogy még ha bármi baja történne. :(

Mia : Ha anyává válunk, felgyorsul a saját személyiségünk érése is ! Valóban megváltozik az értékrendünk és mindenben a felelőségtudat irányít bennünket. Genetikai program ez, szerintem egész biztos!
Nekem a szakmában is így zajlott. Megnőtt az empátia készségem is mikor magam is szülő lettem. Hmm... aztán a gyerkőc növekedésével ez a folyamat nem fejeződik be. Kölcsönösen formáljuk egymást.

2008 aug. 31 18:41 #1353

Ági, ez nem a Te kudarcod ! Ez megtörtént, és nem okolhatod magad érte! Te akkor is, mikor mi kint voltunk óvtál mindenkit attól, hogy a hullámok közé bemenjen, pedig akkor még nem is sejthetted, hogy a közeljövőben ilyen tragédia fog történni! Ennél többet nem tehettél!

Mi van a szülőkkel? Kaptak orvosi segítséget a sokk miatt...?
Te segítesz nekik ügyintézni? ( biztosítás stb...)
Nem irigylem a lelki állapotodat! Egész más lehet megélni, látni, mint olvasni róla !

2008 aug. 31 18:25 #1352

mindig elszomorítanak és felháborítanak az ilyen tragédiák, de most, hogy nekem is van már gyerkőcöm, a gyomrom is görcsölni kezdett. rengeteg dolog átértékelődött bennem ezalatt a (még csak) 3 hónap alatt, és ha már csak nem mosolyog, akkor is kutatom hogy mi lehet a baj... nemhogy még ha bármi baja történne. :(

2008 aug. 31 17:14 #1350

Ági, ez borzasztó!

Ha belegondolok, az én lányom is ennyi idős. Belehalnék, ha velünk történne!
Nem véletlenül óbégattam nekik a parton mindig, ( pont a velünk történtek miatt, amit szerencsére mi megúsztunk) hogy jöjjenek kijjebb ! Akkor is voltak hullámok!

Igen tragédia! Én is ezen döbbentem meg. 20 év óta az első. DE TÖRTÉNHETETT VOLNA AZ ÉN GYERMEKEIMMEL IS, ÉS ÉN HOL VAGYOK AKKOR MIKOR A BAJ VAN. MINDENKI MÁSSAL ELFOGLALVA, CSAK NEM VELÜK, MERT EGYEDÜL JÁTSZANAK A PARTON. HÁT EZ AZ.
Soha soha nem volt ilyen tragédiában részem.
Úgyan azzal érvelek, mint minden bajbajutott, akinek a segítségére sietek.
Akkor kisebb esetekben, de mindig ez az első reakciónk:
Annyi éve....
Soha semmi baj nem volt...
Nem értem hogyan történhetett...

Akik szintén látták az esetet, még itt vannak. Mindannyian meg vagyunk rendülve. Segítségemre voltak a szálláslátogatáson.
A figyelmeztetéseim közt egy újabb nagyobb téma kerül tehát napirendre.
Hol és hogyan fürödjünk hullám esetén. Egyenlőre az mondom, a hullámlovasok mellényben a kemping előtti partszakaszon ahol a toronyból a mentők felügyelnek a vízben levőkre.
Akik pedig inkább tisztes távolságban szeretnének fürödni a hullámoktól, azok a Skála Potámiai centrum öblében fürödhetnek.
Vagy védett öblökben.
Amikor az Aranypart, a Paradisó, hullámos
AKKOR MENJ:
Alikinél, Rousszo Gremónál Potosnál, Tripiti Beachig (nem hullámos). Amikor ott van hullám, akkor nálunk sima a tenger.

Még sok a munkám.
Egy hosszú levélbe, amit a Blogba fogok betenni, kifogok újból térni erre a témára, mert itt most olvassuk, de bejön a tél és a következő szezonszakaszba ezeket a leveleket nem biztos, hogy elolvassák a kiérkezők.

A másik amit minden bajbajutottnál kérek, a telefonhívása során:
AZONNAL KERESD MEG AZ ELSŐ GÖRÖGÖT AKI KÖZELEDBEN ÁLL.
TŐLE IS AKAROM TUDNI MI TÖRTÉNT, MERT MINDIG AZ TUD ELŐSZÖR ÉS LEGHATVÁNYOSABBAN SEGÍTENI, AKI OTT HELYBEN VAN.
Ő TUDJA AZ ELSŐ SEGÍTSÉGET ADNI, AMIHEZ ÉN SZÓCSŐ VAGYOK.
A BAJBAN LEVŐ SOHA MÉG A HELYET SEM TUDJA NEKEM MEGMONDANI, HOGY HOL VAN. EZ MINDEN ESETBEN ÍGY VOLT!!!
A GÖRÖG MONDJA EL NEKEM ÉS CSAK Ő ÁLTALA TUDOK SEGÍTENI.

A napokban meg a hegyekben is probléma történt. A hegyi mentés sem egyszerű. Nem véletlenül térek ki magamból, amikor önálló bolyongókat látok fent. Emlékeztek egy hírlevélben írtam hány helyi falusi ember tűnt el a hegyeinkben, akit nem találtak meg még. Pedig ők itt születtek, és ismerték még a fákat is...
Sokszor túlzónak látszanak a figyelmeztetések.
De a bajnak egyszer kell megtörténnie, és akkor ott állunk lehajtott fejjel egy sóhajjal az ajkunkon és tekintetük tudja csak kérdezni:MIÉRT...?

Tudjátok, mindig azt mondtam én nem idegenvezető vagyok.
Ez egy idegenszó számomra. Mint egy kotlóstyúk a szárnyaim alá veszem a kiscsibéket és megpróbálok vigyázni rájuk.
Most nem sikerült. Nem gondoltam erre a bajra...
Egy nagy kudarcot érzek.

2008 aug. 29 19:02 #1349

Ági, ez borzasztó!

Ha belegondolok, az én lányom is ennyi idős. Belehalnék, ha velünk történne!
Nem véletlenül óbégattam nekik a parton mindig, ( pont a velünk történtek miatt, amit szerencsére mi megúsztunk) hogy jöjjenek kijjebb ! Akkor is voltak hullámok!

2008 aug. 29 17:27 #1348

Pamag már nyilván úton van, remélem tényleg szerencsés útjuk lesz!

Ági!

Én tudom miről beszélsz. Sartin pár évvel ez előtt szintén hullámzott a tenger. Mi bementünk. Egy darabig minden jónak látszott, és a baj hirtelen jött. Egy lépésen múlott, csak egyen! Én még vissza küzdöttem magam nagy nehezen, de Rita lányom már nem tudott utánam jönni, pedig húztam a kezénél fogva. A tenger szívta magába. Az volt a szerencséje, hogy a keresztfiam kifelé evezett a gumi matracon keresztbe fekve, így ki tudta menteni a lányomat. Nagyon ijesztő volt, még most is beleborzadok, ha elgondolom mi lett volna..

Szóval nem csak az áramlatok veszélyesek. A tenger hullámainak nagyon erős visszaszívó ereje van. Gondolom, ahogy a víz visszaáramlik a partról, az alsó vízréteg szippantja magával a gyanútlan fürdőzőt. Ezért lehetett, hogy a kerifiam a matrac tetején vízszintes testhelyzetben nem keveredett bele, csak mi, akik álltunk.

A tegnapi szerencsétlenül járt magyar? Ismered? Felnőtt, vagy gyerek?
Ha nem akarsz beszélni róla ne tedd!
Nagyon sajnálom!

Muszály beszélni róla. Mert pont ez a baj forrása. A koruk. Akikről úgy gondoljuk, hogy már tudnak magukra vigyázni.
12, 15 és 17 éves gyermekek. Magyarok.
Egy idősebb hölgy, és egy görög testvérpár akik menteni mentek.
A két kicsi a csodával határos módon kidobta a hullám.
A hölgy és a 37 éves férfi még a Kavalai kórházban. A harmadik férfi feladta a hullámokkal való küzdést és időben kihátrált.
A 17 éves kislány az, aki nem kezdi meg holnap az iskolát.
Értitek mitől ijedtem meg? Bármelyikünk kerülhet ilyen helyzetbe.
Ekkora korú gyermekekről úgy gondoljuk már tudnak vigyázni magukra.
Csak amikor a baj van, akkor értjük meg, hogy milyen kicsik még.
Az öböl közepén a legveszélyesebbek az áramlatok. Minden hullám ott tornyosul össze. Ma bementem még egyszer a kikötőparancsnokságra.
Tegnap nem volt lelkierőm többet tenni.
Végigvettük mindenki felelőségét újból.
Azzal a megválaszolatlan maradt kérdéssel távoztam, hogy miért nem lehet az öböl 3 pontjára egy legalább egy zászlót kitenni, ahol a szülő legalább a piros tilos jelzésre tud hivatkozni kiscsikó gyermekénél?
Annyit mondtak még kérdésemre:
Hány személyt láttam, hogy abba hagyta volna a hullámlovaglást, míg a mentés folyt? Hány személyt láttam, hogy felálltak volna a hullámok fürkészésére. Hát bizony a megbízott személyeken kivül talán 2 pár volt.
ha nem látom a bajbajutott segítő mentési akcióját, akkor azt sem tudtam volna meg, hol történt a baj.

Egy balesetnél sokszor az okoz még több gondot, hogy odacsődülnek a kiváncsiskodók. Itt senki nem csődül oda. Nem hallották, vagy nem kiabáltak segítségért a bajba jutott szülők?

:oops: :oops: :oops:

A hiányos és talán kicsit felkészületlen vízi mentők?
Estére miután megszedte áldozatát a tenger, nyugodttá, békéssé vált.
Azok a családok, akiket érintett a tragédia, mikorra nyugszanak meg?
Elmondtam nektek, kielemeztük sok mindenkivel, a falu is vitatkozik a felelőségen. De ezek után is ott lebeg minden a szemem előtt.

2008 aug. 29 15:18 #1347

Pamag már nyilván úton van, remélem tényleg szerencsés útjuk lesz!

Ági!

Én tudom miről beszélsz. Sartin pár évvel ez előtt szintén hullámzott a tenger. Mi bementünk. Egy darabig minden jónak látszott, és a baj hirtelen jött. Egy lépésen múlott, csak egyen! Én még vissza küzdöttem magam nagy nehezen, de Rita lányom már nem tudott utánam jönni, pedig húztam a kezénél fogva. A tenger szívta magába. Az volt a szerencséje, hogy a keresztfiam kifelé evezett a gumi matracon keresztbe fekve, így ki tudta menteni a lányomat. Nagyon ijesztő volt, még most is beleborzadok, ha elgondolom mi lett volna..

Szóval nem csak az áramlatok veszélyesek. A tenger hullámainak nagyon erős visszaszívó ereje van. Gondolom, ahogy a víz visszaáramlik a partról, az alsó vízréteg szippantja magával a gyanútlan fürdőzőt. Ezért lehetett, hogy a kerifiam a matrac tetején vízszintes testhelyzetben nem keveredett bele, csak mi, akik álltunk.

A tegnapi szerencsétlenül járt magyar? Ismered? Felnőtt, vagy gyerek?
Ha nem akarsz beszélni róla ne tedd!
Nagyon sajnálom!

2008 aug. 29 12:23 #1346

Húha.
Bízzunk benne, hogy megszívlelik, akiknek szól a figyelmeztetés.
A Balaton is szedi évről évre rendületlenül és makacsul az áldozatait.

Ági! Tedd túl magad rajta, Te megtettél mindent, amit Te tehetsz.

Még kb. 2 óra, és indulunk!

Ha még benézel ide, akkor balesetmentes utat és kellemes pihenést kívánok!
Ha nem, akkor is.

2008 aug. 29 11:53 #1345

Húha.
Bízzunk benne, hogy megszívlelik, akiknek szól a figyelmeztetés.
A Balaton is szedi évről évre rendületlenül és makacsul az áldozatait.

Ági! Tedd túl magad rajta, Te megtettél mindent, amit Te tehetsz.

Még kb. 2 óra, és indulunk!

2008 aug. 29 07:02 #1344

Gyerekek, tegnap egy nagyon szomorú dolog történt.
Nem tudom hogyan mondjam el, ill., hogy elmondjam-e?...
A napokban nagyon hullámos volt a tenger. Ezt nagyon sokan szeretik, pedig elmondhatatlan veszélyeket hordanak ezek a hullámok magukban.
Arra kérlek benneteket se, ti se a gyerekek ne menjetek ilyenkor a tengerbe!!!
Annyi, annyi baj származik belőle.
Nagyon haragszom azokra a filmekre, amikkel a tini gyermekeket oltják a tv-ből.
A csinos vízi mentőnők mentik ki a tarajos hullámokból a hullámlovasokat. Az mindig jól végződik.
A tegnap történt eseményről eszembe jutott az éjjel Gyuri barátom fia. Ő 5 évesen a Pókember filmből a szobája plafonján akart mászni, minek következménye, hogy Gyurcika egy kisebb agyrázkódást kapott.
Ő azt kiheverte.
A hullámokban amikor a félig felnőtt gyermekeink játszanak, őket már felnőttnek gondolva, nem ügyeljük.
Mindig mutatom és szajkózom nektek a tengeri áramlatokat. Mi a tavak, folyók, bányavizek természetét ismerjük. A tengert csak az ismerheti, és még az sem, aki annak partján nő fel. Ne becsüljétek le még az 50 cm-es tengervizet sem, ha hullámos. Az nem a Platanos medencéjének 5 perces hullámfürdője!!!!!!! Az áramlatok végzetesek lehetnek.
Keresem a felelősöket a tegnapi esemény miatt. Tudom a logika amikor baj van nem úgy működik, ahogy kell. Amikor a visszafordíthatatlan baj megtörténik, és bogozgatjuk, ha így vagy úgy lett volna... Az már késő.
Nagyon nagyon szomorú vagyok.
Aki érzi, hogy miről szerettem volna írni, és látják a baj forrását, és kiolvassa a soraim, a lényeget adja tovább azoknak, akik nem olvasnak és nem vigyáznak magukra.
Amikor hullámos a tenger, csodáld azt csak a távolból, vagy ha már bemerészkedsz, viselj legalább egy színes mentőmellényt!
Ne törődj azzal, hogy az 5 évet már betöltötted.
És, ha látsz egy bajbajutottat, segíts neki,és ne csak a te nyugalmaddal foglalkozz.
Szeretnék most egy nagyot káromkodni, de nem tudom kit és miért szidjak.
Vigyázzunk egymásra jobban.... Meg, ha már nincs elég mentő torony, meg a tiltózászló, akkor magunkra vigyázzunk jobban. A mi felelőségünkért a későbbi felelősekre nem háríthatunk rá mindent.

2008 aug. 27 19:02 #1337

Köszönöm! :D :D :D

...............................Itt a szigeten talán most kezd lemenni a nagy tömeg, de még mindig nagyon sokan vannak.
Jó utat kívánok én is, és szeretettel várlak!

Köszönöm szépen a segítséget!
Gondoltam, hogy nagyon sokan voltak eddig - nem is akartam zavarni a csúcsforgalomban. De tőlünk se menekülsz! Csomagolunk.
:Thassos-fan: :autóvezető: :úszógumi: :melegedő: :túra:

Oldalmegjelenítési idő: 0.357 másodperc