Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 jún. 12 10:25 #2767

Balázs! Te milyen múdszerrel mented? Én előtte megnyitom az ACDSee-t, és azonnal bekattintok, és beillesztem a képet. Aztán vissza.

Én is így, csak az IrfanView-et nyitom ACDSee helyett.

Szóval: PrintScrn gomb - Irfan-ban beillesztés - képrészlet kijelöl, majd CTRL+X, majd CTRL+V - és végül mentés

De szerintem Te nézd meg a jpg tömörítésed mire van állítva, mert szerintem azért lett olyan rossz a kép, hogy nagyon tömörít.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 12 09:52 #2766

................ Nem tudjátok Nontas honlapját hol lelem? .............

Elkezdtem keresni a 2007-es foglalásunk papírját, bár akkor még az öregek voltak, de a vezetéknév azonos valószínűleg - de se a számítógépben, se a papírok között nem találom, biztos kidobtam már...
De hoppá! emlékszem, hogy az Annának találtam honlapját!!! Méghozzá azt hiszem, azon a honlapon, amin a kamera is bejön, a szállások között. Az Anna megvan, hogy a másik is megvan-e???
:számítógépes:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 12 09:39 #2765

Mint egy nagy családi összejövetel...
Mindenkinek minden jót, jobbulást, gyógyulást, megnyugvást, receptre felírt szeretetet! meg receptre felírt tengervizet, tengeri levegőt...
:kutyasétáltató: :szeret: :virágszippantós: :festeget

Re: Általános 2009 jún. 12 07:55 #2764

Lehet,hogy mi leszünk a következő integetők. :örül: 22-én indulunk ! 10 nap :)

Merre mentek? És ki kék találni, mikor lessük az integetést. Figyelünk jó páran, valamelyikünk biztos megcsípi, és leszedi a képet.
Tapasztalat: A vágólap, ugye egy képet tárol, tehát azt villámgyorsan menteni kell. És csak utána tudunk visszamenni a webkamerához. Szóval jó öt perc integetés kell, hohy tutti meglegyen. De azt könnyen el lehet poénkodni ott a mólón.
Balázs! Te milyen múdszerrel mented? Én előtte megnyitom az ACDSee-t, és azonnal bekattintok, és beillesztem a képet. Aztán vissza.

Re: Általános 2009 jún. 12 07:50 #2763

Anikusz!
Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb részed lesz egy kis thasszoszi gyógyulásban. Addig is gyógyulást és jó kedvet kívánok.
Miképp Norigának is küldöm jókívánságaimat, a gondjain való túllépéshez.
Kérdés: Általában meddig álmodik valaki a nyaralásáról. Nem előtte... utána. Én minden éjjel újraálmodom, és nem szeretek felkelni. Rossz alvó vagyok, általában hajnali egy-két óra körül kelek, és persze rögtön végigkurkászom a fórumot, meg a Picasát, van-e valami új. Hál' Istennek mindig van valaki.
Bekapcsolva felejtettem a Raimát, és felvett húsz órányi görög popzenét. De valahogy nem bánom, jó lesz szemezgetni belőle.
A videómat nem tudom összerakni, mert mindig lefagy a Movie Maker. Pedig erős gépem van. Na, egyszer csak meglesz az is.
Kérdés Ágihoz vagy Balázshoz: Nem tudjátok Nontas honlapját hol lelem? Szeretném véleményezni a szállást. Ági utalt rá, hogy van neki.

Re: Általános 2009 jún. 12 07:29 #2762

Jaj Anikusz... ;( , más okból én is nehéz hónapokon vagyok túl és ugyanezt éreztem amit Te. Olyan jó volt ide bekukkantani!
Szívből kívánom, hogy a bajod mihamarabb elmúljon és Te is utazhass!!! Gyógyulj meg gyorsan!

Re: Általános 2009 jún. 12 06:43 #2761

Szekalmi csodálom a kitartásod. És , hogy mennyire jó ez a közösség azt bizonyítja az, hogy hónapok óta ez az oldal ad erőt, még szeptemberben boldogan terveztem az idei nyaralást, novemberben kiderült, hogy beteg vagyok, így gondolni sem lehet az utazásra. Minden nap az első utam ide vezet, és a ti beszámolóitok, írásaitok adnak nekem erőt. Még akkor is gép elé ültem amikor pedig csak nagyítóval tudtam a betűket elolvasni, de élveztem a sok érdekességet, Ági élvezetes írásait. Egy szóval jó, hogy vagytok. Szép napot mindenkinek :D

Re: Általános 2009 jún. 12 06:12 #2760

itthon sokszor alig tudtam kiszállni a kocsiból. Percekig csimpaszkodtam az ajtóba, mire el mertem engedni. Ott meg úgy vágtattam a csigalépcsőn, mint a hegyikecske.

Hát Igen, ez pontosan a hely varázsa! Már többektől hallottam a tenger látványa a finom tengeri levegő, ott, arra az időre minden bajt megszüntet. (Erre szoktam én mondani, bárcsak itthon felírnák receptre.)
Nagyon tetszenek a képeid, a beszámolóidat pedig élvezettel olvasom.

Re: Általános 2009 jún. 11 20:30 #2759

Lehet,hogy mi leszünk a következő integetők. :örül: 22-én indulunk ! 10 nap :)

Re: Általános 2009 jún. 11 19:08 #2758

Kedves Honey, Kedves Pamag!
Most, hogy ilyen szépen kifényesítettétek az egómat, pár percre kiemelkedtem a hét szánalmas kínlódásából. Lévén speciális helyzetben. Zsuzsa a semmiből cégvezető lett, én többévi leszázalékoltság után, bár betegen, de újra beültem az autóba, ez a görögút volt az év ajándéka. És ezt külön meghosszabbította a készülődés izgalma, és a hazaérés utáni mesélés, képnézegetés, emlékezés. És ebben nagyon jó társaság vagytok. Nemcsak Ti, az összes fórumozó. És persze Ti is régi ismerősök vagytok már. Amikor Thassoson első nap megérkezett Ági a kismotorján, megláttam az erkélyről, azonnal megismertem, bár képet csak egyet láttam róla. De tudtam, hogy csak ő lehet, mert pont ilyennek képzeltem. És remélem nem lepődött meg nagyon, amikor úgy üdvözöltem, mint egy rég látott barátot.És nagyon jól esett az utolsó napi látogatása is. Kár, hogy nem volt sok időnk, neki is ott a sok vendég, mi is állandóan menésben voltunk. De ettől lesz jó visszamenni...
Örülök, ha tetszettek a képek. Állítólag az agyamban is kamera van. Gyerekkorom óta fotózok. És most, szerintem kicsit leadtam a minőségből, mert voltak olyan csodaszép dolgok, hogy egyszerűen nem tudtam megtörni azzal, hogy előveszem a gépet, és az állványt. Néhány helyről kevés kép van. Ami ott nem lett megörökítve, az itt van a szívemben. És persze hagyni kellett valamit a legközelebbi alkalomra is. Bár nem tudom, mit hoz a jövő, de ha egy esély van elmenni, megjátszom.
Mellesleg, Zsuzsa is meglepődött: itthon sokszor alig tudtam kiszállni a kocsiból. Percekig csimpaszkodtam az ajtóba, mire el mertem engedni. Ott meg úgy vágtattam a csigalépcsőn, mint a hegyikecske.
Mi volt ez, ha nem a hely varázsa?
rOHANOK ZUHANYOZNI, MERT ITT A VIHAR. éS A KERTI SZOLÁRZUHANY JÓ MEKEG, KI KELL HASZNÁLNI. Jujj, ez a nyomorult capsLock...
Holnap természetesen itt leszek. Apropó: Nem integet senki mostanság?

Re: Általános 2009 jún. 11 16:46 #2757

Pamag! Szívemből szóltál!!!
Szekalmi, az írásaid - hozzászólásaid nem csak tartalmilag, de minden egyéb téren is szuperek. Annál is inkább, mert amiket leírsz a saját tapasztalatodból meríted. Érdekesek, jópofák. Gyakran önkritikát is gyakorolsz, ami még jól is áll!!!
Mondhatni, rutinos versenyző vagy. Az albumodat százszor megnéztem és bár személyesen nem ismerjük egymást, mégis olyan, mintha már régi ismerősök lennénk. De valahogy így vagyok a többiekkel is. Nyílván nem akarok itt véleményt nyílvánítani mindenkiről, de én nagyon örülök, hogy Rátok találtam. :D
Amit Robi ír, azzal kapcsolatosan: Tudod, hogy van: szólj igazat és betörik a pofád Na, lehet, hogy az idézet nem pontos, de a lényeg azt hiszem érthető.
Valóban nem azért vagyunk a melóhelyen, hogy szerssenek bennünket, de valjuk be, azért nem hátrány az sem. Én is nap mint nap konfrontálódom a főnökömmel, mert sok dolgot másként látok. De nem én vagyok a diri, tehát általában nem az van, amit én szeretnék. Ezt a helyzetet elég nehezen élem meg. Csak sajnos nem tartozom a minden mindegy, majdcsak lesz valahogy, szuszka-muszka emberekhez. Szeretem megmondani , amit gondolok. Sajnos újabban inkább csak szeretném.... :( Szeretnék még sokáig a munkahelyemen dolgozni.....

Re: Általános 2009 jún. 11 15:18 #2756

Robi! nagyon jó nyaralást!

Szekalmi!
Mi meg a Te írásaidat olvassuk élvezettel. Nagypofájú??? az is kell.... de nem az érződik rajtad, hanem az emberek szeretete.
:dumcsi :dumcsi :dumcsi

Re: Általános 2009 jún. 11 13:50 #2755

Na most képzeld el ugyanezt 32 évi gyakorlatú sofőrben. Mert ugye, mi az úton többnyire tegeződünk. És sűrűn érdeklődünk a kedves felmenők egészsége, és munkahelyi előmenetele iránt. Sz óval, ha jól veszem ki, Gordom Ramsey nem ismeretlen előtted...
Mindenesetre nagyon sok jót az útra. Bár asszem felesleges, elég, ha azt mondom, csak olyan legyen, mint a miénk. Asszem akkor full...
Szóval, mint már mondtam, az érkezéseid száma egyezzen az indulásokéval. És beszámolóóóót...!

Re: Általános 2009 jún. 11 13:40 #2754

Na meg aztán ide is kell egy nagypofájú, nem...?

Szia Szekalmi!!

Erre nem nyilatkoznék.
Hát én elég jó dumás gyerek vagyok csak régen előbb leírtam aztán gondolkodtam.
Na most a mai világban ezt fordítva teszem mert leharapják a fejemet.
Mondhatni meghunyászkodtam!
Pedig én a szavak embere vagyok és sokszor meg is mondom a tutit hát így nem is nagyon szeretnek a melóba,de az anyukám mindig arra tanított hogy édes kicsi fiam nem azért vagy te ott hogy szeressenek arra itt vagyunk mi.
Milyen igaza is van!
Néha igaz mondom a semmit,bla bla bla mint most és ezért elnézést is kérek mindenkitől.
Talán 29-én jelentkezem addigra hazaérünk a messzi távolból

Üdv mindenkinek:Robi

Re: Általános 2009 jún. 11 13:23 #2753

Nnaa.... ott aztán minden megy, de főleg a kioktatás.Személy szerint még csak olvasni se olvasom csak nagyon ritkán. Össze sem lehet hasonlítani a mi kis fórumunkkal!

Nagyon így lehet. Én alig várom, hogy valaki írjon, jövet-menet, ha a gép a közelben van, mindig benézek. És mindig tartalmas, és nem utolsósorban udvarias hozzászólásokat olvasok. Kivéve talán az enyémeket, de azokat meg írom...
Ági, vagy pl. Pamag és Honey sorait élvezettel olvasom, na és Balázs mértéktartóan szerény, ámde annál szakszerűbb írásait pláne. Na és mindenkiét, aki nem a szavak helyett használja az emotikonokat, (bocs, szmájli), hanem csak a mondat végén hangulatjelként, miként azt szánták anno. Némely fórum tele van olvashatatlan, giffekkel teletűzdelt szövegekkel, és valóban, a többség a másik kioktatását, vagy, már bocsánat, de így érzem: leugatását célozza. Szóval jó társaságba kerültem. Na meg aztán ide is kell egy nagypofájú, nem...?

Re: Általános 2009 jún. 11 12:42 #2752

[.......................... én az Indexet nem nagyon szeretem nem tudom megmondani mért,de így van.
Üdv:Robi

A hangvétele miatt....
:cry: :wink: :cry:

Nnaa.... ott aztán minden megy, de főleg a kioktatás.Személy szerint még csak olvasni se olvasom csak nagyon ritkán. Össze sem lehet hasonlítani a mi kis fórumunkkal!

Re: Általános 2009 jún. 11 10:07 #2751

[.......................... én az Indexet nem nagyon szeretem nem tudom megmondani mért,de így van.

A hangvétele miatt....
:cry: :wink: :cry:

Re: Általános 2009 jún. 11 09:35 #2750

Azt én még nem próbáltam soha. Viszont itt a honlapon is van ám sok szép zene. :D

Annyi az előnye, hogy akár folyamatos felvételt is tud csinálni a hallgatott adóról, számonként mentve. A honlap zenéit meghallgattam, olyasmiket keresek onlájn is...

Re: Általános 2009 jún. 11 09:33 #2749

És ne lepődj meg, ha a csap néhol a fába van beszerelve...!
De erre csak hegymászáskor lesz szükséget. Más esetre marad a Mythos-rombolás.

Re: Általános 2009 jún. 11 09:15 #2748

Kölyökk!
Én is egyetértek Pamaggal,semmiképp se igyál palackos vizet a szigeten,mert nagyon finom vizük van. ezt Ági is hangsúlyozza,és igaz! Theologos (meg a sziget más részei is) tele van utmenti kiépített csapokkal,ami nekem nagyon tetszik!!! A nagy melegben lehet kicsit bevizezni az arcodat,meg inni.

Re: Általános 2009 jún. 11 07:48 #2747

Azt én még nem próbáltam soha. Viszont itt a honlapon is van ám sok szép zene. :D

Re: Általános 2009 jún. 11 07:27 #2746

Szia Szekalmi!
Ha gr.rádiót akarok hallgatni én az interneten szoktam: www.e-radio.gr - www.e-radio.gr a rengeteg adó közül az én kedvencem az Erotas radio. Itt szebbnél szebb zenéket adnak. És hát hála Verusnak van egy csodálatos CD-m is.

Köszi a linket, most éppen hallgatom is már. Ezt ugye nem lehet lementeni? Mert nem látok olyasmit. Mindjárt megnézem a Raimában is megvan-e, mert az le is szedi

Re: Általános 2009 jún. 11 07:16 #2745

Szia Szekalmi!
Ha gr.rádiót akarok hallgatni én az interneten szoktam: <!-- w --><a class="postlink" href="www.e-radio.gr-www.e-radio.gr a rengeteg adó közül az én kedvencem az Erotas radio. Itt szebbnél szebb zenéket adnak. És hát hála Verusnak van egy csodálatos CD-m is.

Re: Általános 2009 jún. 11 06:52 #2744

Üdv Mindenkinek!
Thassoson lépten nyomon szól a rádió, és jó popos, görög zene szól. Nem tudjátok véletlen melyik a leghallgatottabb adó arrafelé? A Raimával lehet fogni rengeteg görög adót is, és szeretnék felvenni egy rakás jó zenét, a filmek alá háttérnek.
Köszi...!
A kajaárakról nem tudok sokat mondani, mert nagyon nagy a szórás. Találtunk kis büfét olcsó és nagyon finom szuvlakival, de ettünk sós disznóhúst is kegyetlenül drágán. Valaki ajánlotta a Kantinát Limenasban, én is ajánlom. (A kompról lejövet szemben, kicsit jobbra van.) Skala Potamián a Trata jó, közepesek az árai, viszont magyar az étlap. Motorosok! Menjetek föl Kastoriába egy jó ebédre, na és a kilátásért is. (már ha járható az út motorral. Erről Ági tud többet.)
A bérelt motorokkal, autókkal nemigen engedik meg a hegymászást. Ezt érdeklődjétek meg előre, nehogy baj legyen.

Re: Általános 2009 jún. 11 05:44 #2743

Az Indexre gondolsz? Vagy a Hellaszra?Az nem olyan reklám, hiszen a linkek közt is fent van. Egyébként itt még a reklám sem tilos!

Szia Balázs!

A kettesre gondoltam én az Indexet nem nagyon szeretem nem tudom megmondani mért,de így van.

Oldalmegjelenítési idő: 0.191 másodperc