Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 jún. 11 05:38 #2742

A sör árára sajnos nem emlékszem, de -tavaly nyáron- ettünk Limenasban finom gyrost 2.5 €-ért fejenként, Skala-Potámiában a parton egy halas tál ha jól emlékszem 14€ körül volt. Volt rajt többféle hal, rák, kagyló és a lányommal degeszre ettük magunkat. Nnnnyami...

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 10 23:33 #2741

........
Két prospektust kaptam e-mailben, .......................

A prospektusodban található információk nem teljesen pontosak.
Először is az árak magasabbak valamivel annál, mint amit megadnak. (A tavernaárakról nem tudok írni, az ideiről különösen nem, de úgy általában egy főétel - fajtától függően -5-10 euró között van, a görögsaláta 4-5 euró körül, legalábbis ahogy emlékszem. A halak drágák.)
A másik orbitális nemigaz állítás, hogy palackos vizet kéne fogyasztani. Bár akad Görögországban hely, amire ez igaz, az ország nagyobb részén tökéletesen jó a csapvíz, Thassoson meg különösen, a hegyi forrásokból származik!!! Nagyon finom!!! (De a sört is meg kell kóstolni, meg a többi odavalósi piát... a sör árát nem tudom, mert személy szerint a bort szeretem )

Kedves visszaérkezett fórumtársak! Írjatok már friss árakat Kölyöknek!
:nodrog: :pezsgő: :piálós: :koccintás:
:éhes:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 10 22:41 #2740

Kedves Kölyök!
Megnéztem a blogodon - de nem látszik, ez melyik utazási iroda? :?:
Az a rossz érzésem van, hogy ez nem Ágis idegenvezetős. :( Limenáriával neki nincs (ilyen) kapcsolata. Az Apollon meg az Ibusz Skala Potamiába viszi az utasokat, a Dias Zeusz meg Limenasba. Ezeket fogja össze Ági. Limenariáról eddig nem tudtunk, akkor ez valami új képződmény, negyedik utazási iroda. :?: (A Bella Tours vitt oda utasokat, mielőtt csődbe ment.)

Limenaria is nagyon jó hely! Nyüzsgő, pörgős, fiataloknak éppen jó. A sziget Limenáriából körbejárva is ugyanolyan szép. De ha Ágival nem sikerül kapcsolatot teremteni (csoporttal azt nehézkes megoldani), azt sajnálhatjátok. Olyan családias hangulatot varázsol rögtön, mindenhol, mindenkivel.

Mindenesetre olvasgasd át a honlapon található információkat, hogy képben legyél, mi micsoda és hol van és hogyan van.
És akárki mutogatja is meg, érezzétek nagyon jól magatokat! :futyul:
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 jún. 10 21:32 #2739

Nem szoktam más fórumokat reklámozni :lol:

Az Indexre gondolsz? Vagy a Hellaszra?
Az nem olyan reklám, hiszen a linkek közt is fent van.
Egyébként itt még a reklám sem tilos!

Re: Általános 2009 jún. 10 20:03 #2738

Nem szoktam más fórumokat reklámozni :lol:

Re: Általános 2009 jún. 10 19:26 #2737

Persze persze csak láttalak ott arra felé és gondoltam kicsit megviccellek :D Tudod ott,de azt ide nem szabad kiírni. :mrgreen:
Nincs hari remélem ?
Kellemes szép napot mindenkinek.

Nincs. De ide mit nem lehet kiírni?
Itt mindent szabad.

Re: Általános 2009 jún. 10 17:53 #2736

Azért mindig benézel oda is :P

Természetes. Figyelem az infókat.
Plusz reklámnak sem rossz. :)

Persze persze csak láttalak ott arra felé és gondoltam kicsit megviccellek :D Tudod ott,de azt ide nem szabad kiírni. :mrgreen:
Nincs hari remélem ?
Kellemes szép napot mindenkinek.

Re: Általános 2009 jún. 10 17:51 #2735

Egy kicsit fikázzuk már egymást...!!!(Ez vicc volt... És rossz...)

Én már voltam feketelistán sajna :( ,de nem akarok odakerülni megint úgy hogy bocs de én ebbe mer nem megyek bele :P
Nem fikázok senkit és jó vegyok nagyon :shock: vagyis remélem.

Re: Általános 2009 jún. 10 17:46 #2734

Természetes. Figyelem az infókat.
Plusz reklámnak sem rossz. :)

Re: Általános 2009 jún. 10 17:01 #2733

Mért ne tenné...? Mi is megnézünk minden létező fórumot. Jó, nem tagadom, ilyen csak ez van... A többin inkább a fikázás megy. Úgyhogy a többi marad háttérinfónak, de élet at itt van... És ennyi kedves fórumtárs... Könyörgök...! Egy kicsit fikázzuk már egymást...!!!
(Ez vicc volt... És rossz...)

Szekalmi teljessen igazad van a forumokkal kapcsolatban.Ez itt egy igazi Thassos forum nem úgy mint a többi.

Re: Általános 2009 jún. 10 16:20 #2732

Mért ne tenné...? Mi is megnézünk minden létező fórumot. Jó, nem tagadom, ilyen csak ez van... A többin inkább a fikázás megy. Úgyhogy a többi marad háttérinfónak, de élet at itt van... És ennyi kedves fórumtárs... Könyörgök...! Egy kicsit fikázzuk már egymást...!!!
(Ez vicc volt... És rossz...)

Re: Általános 2009 jún. 10 15:55 #2731

Bevallom, meglepődtem, hogy ennyien, és ilyen hamar segítetek nekem. (a www.hellasz.hu - www.hellasz.hu fórumára már hetek óta nem jött válasz…)

Na ez itt nem az a csapat. :)

Re: Általános 2009 jún. 10 15:47 #2730

Helló szakács Kölyökkk!
Örülök, hogy hasznos a segítségünk. Nekünk, és ezt nyugodtan mondhatom az összes, fórumozó nevében, az is az élmény része, ha másokkal megoszthatjuk. Ági is ilyen, bár nála sokszor bekavar az is, hogy neki sokszor muszáj.... Bár, ha tegeződős vendégei vannak, ő is úgy áll a kérdéshez. Szerintem, és igaza van, a tucat-túristákért ő sincs oda. De azok ne menjenek Thassosra... Azoknak van feltalálva Paralia... Thassos a nyitott szemmel, és szívvel utazóké... Ők nem is csalódnak benne... Szóval szívd csak magadba az infókat, miként mi is tettük, és akkor barátok közé érkezel...

Re: Általános 2009 jún. 10 15:32 #2729

Balázs, megelőztél, mert pont ezt akartam mondani...

Re: Általános 2009 jún. 10 15:29 #2728

Bevallom, meglepődtem, hogy ennyien, és ilyen hamar segítetek nekem. (a www.hellasz.hu - www.hellasz.hu fórumára már hetek óta nem jött válasz…)

Na ez itt nem az a csapat. :)

Re: Általános 2009 jún. 10 14:38 #2727

Hát a képekből nem sok minden olvasható ki... Feltöltöttem a szakmai blogomra egy közvetlen linkre, melyet csak Ti értek el ;)
ketszersult.blog.hu/2009/06/10/thassos_23 - ketszersult.blog.hu/2009/06/10/thassos_23

Re: Általános 2009 jún. 10 14:24 #2726

Kálimera Kedves Fórumozók!
Nos, akkor szép sorjában – igazán össze vissza :)
Két prospektust kaptam e-mailben, ha jól vettem ki az információ áradatból, Limenarias városba megyünk vadi új házakba.
A kapott anyagokat feltöltöttem ide is, ennyi információm van egyelőre (sajnos a héten még nem tudtam suliba menni beszélni a szervezővel, tegnap a sürgősségire vittek be…:S –de jól vagyok, már ;))
PAMAG: Köszi az árakról szóló információt, sajnos diákként nem igazán futja tavernákban való kajálásokra, ezért keresem a legolcsóbb lehetőségeket, az a kevés, amit össze tudtam szedni ne kajára menjen, annál inkább szeretnék hajózni s egy görög esten részt venni (márcsak mert szakács vagyok…) Fentebbi kérdéseidre néhány választ csak a prospektus alapján tudnék mondani, kérlek, nézd meg Te is! Busszal megyünk, emeletes luxussal, több infót személyesen kapok majd az iskolában! Ja és igen, utazási irodán keresztül.
BALAZSH: Nem Te vagy az első, aki Ági programjait dicséri, és ajánlja, és ez nem is kérdéses, ha megyek, kivel ;) Nagyon szimpatikus nekem a Hölgy, így az éteren keresztül is ;)
SZEKALMI: Köszönöm szépen az e-mailben és a fórumon nyújtott segítségeid, érdeklődésed is! Többen dicsérték a dzsip-túrát, viszont anyagi helyzetem úgy érzem, nem nagyon fogja támogatni. Amit viszont elterveztem: a legmagasabb pontra felmegyek egy busszal, és lesétálok :)
Persze erről még szerzek információkat vagy Tőletek, vagy Ágit megtámadva ;)
Legyen szép a napotok!

Re: Általános 2009 jún. 10 05:21 #2725

Helló Kölyökkk!
Az árak picit magasabbak a Pamag által írottnál, de nem vészes. És nem egyforma, lehet hogy két sarokkal odébb olcsóbb. A kenyér nagyon finom!
Elosztót vigyél, ha fényképezőt tölteni akarsz, nekünk a két fényképezőhöz, kamerához jól jött.
Hajókázni menj Ágival! A szigetkerülés az jó 100 km, és kevesebb élményt ad. Ági közelebb megy, de nagyon szép helyekre, és több idő marad úszkálni, bulizni...
Melegen tudom ajánlani a dzsip-túrát. Azon tényleg csodákat láthatsz!

Re: Általános 2009 jún. 09 22:07 #2724

.....
Mi iskolai szervezéssel megyünk 6-an Thassos szigetére, ......................

Kivel-mivel, hogyan utaztok és pontosan hova? Magánszervezésben? Utazási irodával? Busszal? autóval?
A szigetre utaztató három magyar utazási irodának Ági a helyi idegenvezetője.
:igen: :igen: :igen: :igen: :igen: :igen: :igen: :igen: :igen:

Re: Általános 2009 jún. 09 21:42 #2723

De Ági vezetésével élménydúsabb program!

Ez itt a lényeg. Elmehetsz Te körbe, ha nem tudod, hogy mit látsz, mit kell látni.
Engem, minket mindig feldobnak a történetek..........

Re: Általános 2009 jún. 09 21:30 #2722

.............................
Egy-két kérdésem had legyen! :$
................................

Kedves kölyök!
Sikerüljön nagyon jól a nyaralásotok!
A konnektorral semmi probléma, olyan, mint a magyar.
Hajókirándulás : az Ági vezetésével induló kirándulás nem megy körbe a sziget körül
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=256:szervezett-kirandulasok-idpontok-arak&catid=37:latnivalok&Itemid=76 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=76
Viszont van olyan, ami körbemegy, Limenasban a Thassos Travel (?)(ha jól emlékszem??? valahol a kikötői parkoló táján van az iroda, de Ági tudja) indít olyat is. Mikor mi mentünk, sajnos akkora volt a hullámzás, hogy vissza kellett fordulnunk. De Ági vezetésével élménydúsabb program!
Az árakra remélem válaszolnak azok a társak, akik épp hazajöttek.
Tavaly az 1 l tej kb. 1,5 euró volt, a félkilós kenyér 80-90 cent, a paradicsom-paprika emlékeim szerint 1 euró körül, a felvágott kb. mint itthon. Finom gyümölcslevek is vannak, azok is az itthonihoz hasonló árban.
:melegedő: :drink

Re: Általános 2009 jún. 09 20:56 #2721

............................azért nem akarom ida feltenni mivel nem Thassos a végcél.
..............................

De pl. a Picasán lévő képekről (vagy egyéb képfeltöltőhelyről) ide a link kerül.
És Görögország más helyeire is kíváncsiak vagyunk!
És egyszer köteles leszel Thassosra is jönni . :!: :!: :!:
:Thassos-fan: :Thassos-fan: :Thassos-fan:

Na jó ha már ennyien rábeszéltetek :D Akkor telenyomom a 20GB-os kamerámat is :P

Re: Általános 2009 jún. 09 20:29 #2719

Sziasztok!
Mi iskolai szervezéssel megyünk 6-an Thassos szigetére, és már nagyon várom! Főleg, mert eredetileg Asprovalta lett volna az úticél, viszont a képeket nézve Thassos űbereli azt a kisvárost!
Köszönöm a rengetek feltöltött képet MINDENKINEK, a sok-sok hasznos infót!
Viktor: én is Fehérvárról megyek, viszont júli. 3-13-ig! :)

Egy-két kérdésem had legyen! :$
Dohányáru, élelmiszer (tej, kenyér, paradicsom, paprika, felvágott, fagyi, gyros, musaka) milyen árban vannak ott?
Fakultatív program keretében lehet menni 7 órás hajókirándulásra - útvonalat nem ír. Szerintetek ez az idő alatt egész szigetet megkerülő lebegésre számíthatok? (Először megyek Görögországba, kérlek benneteket, nézzétek el, ha hülyeségeket kérdezek :))
Továbbá: Prágában a hotel, ahol februárban megszálltunk, szobánként csak egy olyan konnektort tartalmazott, ami magyar szabvány. Görögbe menet kell beszerezni átalakítót, vagy ugyanolyan , mint nekünk van?:O

Nagyon köszönöm a segítséget,
akik most utaznak, érezzék magukat nagyon jól!

Re: Általános 2009 jún. 09 19:44 #2718

Kecskeméten! Mindig ott szoktunk, már harmadjára megyünk az Apollonnal. Tul. képpen Szegeden is fel lehetne szállni (egyforma a távolság), de ott a Tesco parkolóban a tűző napon kell az utasoknak várni a buszt. Így marad Kecskemét.
Jó lenne ismerősöket szerzni, jobban eltelik az utazás is úgy, no meg kint is össze lehetne jönni 1-1 pohár Mythosra. Ha gondolod írj privit! :pápá:

Re: Általános 2009 jún. 09 19:29 #2717

Sziasztok. Jön valaki aug.7-én az apollonnal?

Igen!!! Igen!!! Igen!!!!Mi hárman: a férjem, a 13 éves gyermekünk és jómagam!!!!!!!!
Hol lesz a szállásotok? A miénk az Aethrionban! 2 hétre megyünk. És Ti? :D :D

Mi a Melida apartmanban leszünk a nejemmel. mi sajnos csak 1 hétre tudunk menni a munka miatt. Ti hol szálltok fel? Mi Székesfehérváron

Oldalmegjelenítési idő: 0.187 másodperc