Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 jún. 21 19:22 #2919

Brühühü :szomorú: :falbaverő én csak segíteni akartam
De most már jó, legalábbis nálam. Lehet, hogy azóta megjavította a mester? :?:
(Tényleg nem tudom, mi a fene okozta...)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 21 13:40 #2916

Úúúúúú.... bocsánat!!!!
Ági kérésére kicsit igazítottam a honlapon egyes cikkeken (Balázs helyett), és valami egészen elromlott, és most nem tudom visszacsinálni!
Bocsánatot és türelmet kérek!
:cry:

Akkor lehet, hogy ezért macis a megnyitás. Nem jön föl csak egy kis része, de ha letekerek az aljára, kisebben ott van minden

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 21 13:36 #2915

Úúúúúú.... bocsánat!!!!
Ági kérésére kicsit igazítottam a honlapon egyes cikkeken (Balázs helyett), és valami egészen elromlott, és most nem tudom visszacsinálni!
Bocsánatot és türelmet kérek!
:cry:

Re: Általános 2009 jún. 21 08:15 #2911

Ági! Remélem nem Thassosra értetted, hogy ingerszegény. Nyugodj meg, van a fiatalok között is szép számmal, aki nyitott szemmel közlekedik e világban. Pl. ott a Kölyök. A kemény 20 évével, és az éhségével kitesz két punnyadós csoportot. Vagy a lányunk: belebetegedett (szó szerint) a hirtelen jött sok(k) élménybe. Másnapra azért elmúlt, és onnantól minden zsíííírkiráály... Persze tényleg számít, ki milyen alapokra építkezik. Mint Pamag is írta, levakarhatatlan viszonyba került a vonatablakkal, de volt is, aki elmagyarázza a dolgokat. És akkor nem lesz punnyadós nagykorára sem.
Hagy kérjek már egyet az integetni akaróktól... Az integetős topicba tegyétek már fel, ki, mikor lesz, hogy tudjam, mikor sasoljak, és akkor megpróbálom levadászni a csapatot. Mert így vissza-visszakeresve nem túl praktikus. Ha megvan a kép, átküldöm Balázsnak, ő remélem normális méretben fel tudja tenni, mert a mérethatár, hogy úgymondjam, aprócska...

Re: Általános 2009 jún. 21 08:06 #2910

KÖLYÖKKK!
Nyugtass meg, hogy nem megint a kórházban kötöttél ki! Nem láttunk egy hete.
Mert ha betegség miatt nem tudsz elmenni, abba belebetegszel...
Jelentkezz!

Re: Általános 2009 jún. 21 06:14 #2908

A furcsa csoport után ugyan a társaságból vártam tegnap megint egy teljes csoportot. Az előző társaság miatt kissé kedvszegetten vártam őket. De ők elsimogatták a bánatot a lelkemről. Megérkezve a máriára kibukott a fiatalokból, hogy jé: tényleg ez a legjobb szállás. Olyan, mintha haza jöttem volna... És ezt olyan őszinte csodálkozással mondták a mai modern fiatalok. Jól esett hallanom, hogy értékelik ezt a környezetet, és örültem, hogy vannak még otthon is olyanok, akik ilyen egyszerű és természetes körülmények közt nevelkednek. Nagyon leszívott az előző társaság, de ez a kijelentés , visszaadott minden kedvemet...Már- már megijedtem az előző héten, hogy a fiatalokat ingerszegény környezetben neveljük fel.

Re: Általános 2009 jún. 20 17:22 #2904

....................
Hétfőn reggel még azért megpróbálok levizsgázni ...............................
Hétfőn délután pedig írány Thassos ! ..............:D

Kívánok mindent, amit szokás! A vizsgához is meg az úthoz is!
Csatlakozom szekalmihoz : kalandra fel!

:canabis:

Re: Általános 2009 jún. 20 15:37 #2901

Köszönet Nektek a sok hasznos infóért ! Majd törlesztem, ha visszajöttünk.
Hát a finisbe értünk! Készen lett az autó is !!! Lassan elkezdünk pakolni.
Hétfőn reggel még azért megpróbálok levizsgázni és aztán ,Vége,vége!-vagy ki tudja? Diák marad az ember amíg csak él,leckéjét sírig tanulja,újat,nehezebbet a réginél .
Hétfőn délután pedig írány Thassos ! :örül: :örül: :örül: :örül: (négytagú a kis családunk ) :D

Kalandra fel, mi veletek leszünk...!

Re: Általános 2009 jún. 20 15:27 #2900

Köszönet Nektek a sok hasznos infóért ! Majd törlesztem, ha visszajöttünk.
Hát a finisbe értünk! Készen lett az autó is !!! Lassan elkezdünk pakolni.
Hétfőn reggel még azért megpróbálok levizsgázni és aztán ,Vége,vége!-vagy ki tudja? Diák marad az ember amíg csak él,leckéjét sírig tanulja,újat,nehezebbet a réginél .
Hétfőn délután pedig írány Thassos ! :örül: :örül: :örül: :örül: (négytagú a kis családunk ) :D

Re: Általános 2009 jún. 20 13:56 #2897

A vitorlás túra tényleg drága, de pl. pont fotós szemmel óriási. A kormányzást meg úgyis csak egyenesben adnák át, de mennyivel másabb egy vitorlás kormánya... Nem olyan szervós, mint egy motorosé, hanem ezen érzed a szél erejét. Szóval mindenképpen nagy élmény. És egy folyódeltába kirándulni a tengerről... Érdekes ötlet... Nekem tetszik.
Most egyben írom minden új fórumtársnak: ugyan már, sértsenek csak meg minket több oldalas beszámolókkal, szép képekkel, minél többen. Mert ugye itt senki se szereti olvasgatni, nézegetni...
Szóval özönöljenek csak azok az élmények... Bocs, Balázs, hogy csalom ide a sorstársakat, nem tudom mennyi az oldal kapacitása...

Re: Általános 2009 jún. 20 12:46 #2895

.........
Remélem van még hely a Thassos-hívők csapatában, mert szívesen csatlakoznék....

Mi már idén megjártuk azt a földi paradicsomot :D , ..........................
Első körre kicsit sok lett, sorry :oops:

.........

Isten hozott!
De mi lett sok??????? ez a pár morzsányi szó???
Ne várj kérdésre - mindenre kíváncsiak vagyunk - , hanem ha csak pár szóval is, de írd meg a tapasztalataidat, élményeidet! Na, majd arra kérdezősködünk!
És ha lehet, kérünk képeket is !!! hadd csurogjon a nyálunk...
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 jún. 20 12:40 #2894

Vitorlás túra? jópofa ötlet. De én azért be lennék tojva, ha a nem hozzáértő utastársaim próbálnák meg visszanavigálni a hajót... gondolom, csak egy kis fényképezkedési lehetőség, mint máshol a kapitány sapkájában... és valójában a hajósok irányítanak.
A szúnyogok ilyen helyen nappal is aktívak... !!!
Az ára... hm... hát igen, de azt hiszem, arányos.
Viszont! Magyar utazós körökben ez a sziget nem a drága, rongyrázós, hanem az egyszerűbb, olcsóbb helyek közé tartozik, így nem tudom, ilyen árú kirándulásra mennyi lesz a valódi fizetőképes kereslet.
:matróz:

Re: Általános 2009 jún. 20 06:52 #2893

Kedves Ági!
Sajnálom, hogy ez a hülye gazdasági válság összeborogatja a fakultatívokat. Viszont, bár drága, ez a vitorlás buli valami észvesztően jónak tűnik. Pláne, ha egy kicsit (mint írtad) odaengedik a szárazföldi patkányt a kormányhoz. A motoroshajó engem különösebben nem csábított, annál jobban bejött a komp. De ez nagyon ott van. A Nestos-delta telitalálat. (Az ouzós kaja nemkülönben) A végén rájövök, mért kell visszamennem...
Mindenesetre kívánok sok sikert az új programokhoz! (Mert az esti kavalai turné se rossz ám...), és sok türelmet a magunkfajta alföldi túristákhoz!

Re: Általános 2009 jún. 20 05:55 #2892

Bazsi, tedd már fel feltűnő helyre a kirándulásokat.
Onnan lehet törölni a görögestet. Nem lesz az idén. Nincsenek csoportok, akik töltenék, és az én kis fecskéim, sajnos nem csinálnak nyarat. Lesz helyette vasárnap, hogy 15 Euró/felnőtt áron Limenásba bemegyünk 18.00 órai Potámiai indulással Limenasban. Én onnan 23.30 kor indulnék vissza a kis csoporttal. Valószinű Taxit használunk majd a transzferre.

Most szerdai napon nézek meg egy új kirándulás lehetőséget. Drága, de különleges. Vitorlázás.
A tervezett program. Limenasból indulunk 9 órakkor. A 8 fő vendéget felvevő vitorlás elvisz bennünket Thassopoula szigetéhez. Ott fürdés, ill. a hasjón kapott könnyü buvár felszereléssel a buvárkodás rejtelmeit próbáljuk ajd elsajátítani. ezután, a vendégek segítségével vitorlát bontunk és elindulunk a Nestos torkolatához. Ott csónakkal kivisznek bennünket. Amit tudok arrol a területről, hogy a Nestos villájánál egy kis homokos part egy különleges erdőség van, különleges madár világgal. / A szunyogokat ha madárnak veszem, akkor talán azok lesznek a legkülönlegesebbek. Ez a vicces megsejtésem. Nappal leszünk ott, így gondolom nem támadnak a szörnyek. :mrgreen: / Ott szintén fürdőzés a parton, ill. ÚZÓ MEZÉ. No erre kérdezitek ezt eszik, vagy isszák. Hát elősszőr isszák, utánna eszik. Egy kis itóka, ill. tengeri herkenytyük lesznek e napra hasunkba töltendők. Hazafelé, már a vendégek kormányozzák a hajónkat. És most jön az ár. 99 EURÓ. És nincs gyermek ár.

Jól hangzik a kirándulás gondolom nektek is. Az ár magas. Ezt tudom.
Szerdai napon lesz. Ill. ez majd kiderül. Úgyan is a régi hajós kirándulásunk az marad. és ugye az vagy szerdán, vagy csütörtökön van. Létszám függő. Így, ha van vitorlás vendég, is akkor a vitorlás vagy szerdán vagy kedden lesz. A Jeeep marad aminek a napja így átcsúszhat csütörtökre is. A kirándulásokra vasárnap késő délutánig lehet legkésőbb jelentkezni. A szálláslátogatásokat én vasárnap kora délutánig befejezem, max tehát még estig utrána rám telefonálhatnak majd a vendégek. Hétfőig kapom majd az irodától a visszajelzéseket, hogy melyik kirándulásn melyik végleges napon lesz.
A szerdai napon készített kirándulás fotókat és arról a leírást, amint tudom közölni fogjuk.

Más. Megjelent az öblünkben az első magyar zászló.
A Madragóra bárban.
A fiatalok ugyan nem tudták az éjszakai zenés bár nevét, csak a színét. Mondták, mi egy narancssárga bárban töltjük az időnket.
Mondták, ne a magyar Edda polóval hirdessem a magyarságot, hanem a magyar zászlóval.
Nem néztem meg az éjszakai bár tulajdonosa vajon fordítva tette-e fel a zászlónkat?
Tehát az éjszakai élet is kezd kialakulóban lenni...

Re: Általános 2009 jún. 20 04:40 #2891

Helló Peze!
Üdv a fedélzeten!
Remélem a tapasztalataid, és ha vannak, a képeid is megosztod velünk!

Re: Általános 2009 jún. 20 00:28 #2890

Szisztok,

Remélem van még hely a Thassos-hívők csapatában, mert szívesen csatlakoznék....

Mi már idén megjártuk azt a földi paradicsomot :D , 1 hete érkeztünk haza :(

Nagyon sok segítséget kaptam innen a fórumról, amit utólag is köszönök NEKTEK!
Amit sikerült megtapasztalni a szigeten és az úttal kapcsolatban az pontosan olyan volt , ahogy megírtátok.

Remélem tudok infókkal szolgálni a jövőbeli indulóknak (bár szerény a tudásom hozzátok képest)
A röpke 2 hetet az Aethrion apartmanban (ill. 60km-es körzetében) töltöttük Skala Potamiában.

Autósoknak: érdemes kitölteni a Makedón határon az útlevélbe csúsztatott cetlit. :!:

Első körre kicsit sok lett, sorry :oops:

Üdv:
PeZe

Re: Általános 2009 jún. 19 22:13 #2888

Na most egy kicsit megnyugtattál!Tavaly is éppen ebben az időben voltunk ott és 35-40 fok volt.Én ezt nagyon birom,mert szeretnék szép ropogósra sülve hazajönni.Egész évben erre vártam,nem szeretnék szakadó esőben ücsörögni az apartmanban.Amúgy hétfőn indulunk.
Nagyon jó éjszakát kívánok!

Re: Általános 2009 jún. 19 22:05 #2887

de 6 óránként...

Re: Általános 2009 jún. 19 21:59 #2886

Köszi Pamag!
Megnéztem és nem nagyon tetszett a dolog.Mennyire megbízható ez?Mond,hogy nem nagyon! :D

Hát ez a helyi hivatalos görög meteorológia - én úgy gondolom, megbízható. De nyilván több napra előre nagyobb a bizonytalanság.
De nézd meg, ez 6 óránként (nem is : 3 óránként!) adja az adatokat, és a déli sorban mindenütt a napocska van. Csak jövő csütörtökre jelez felhőt délben is. A 26-28 fok pedig príma! nem pusztulsz el a hőségben, de azért finom meleg van.
Mikor utaztok? nézegesd addig, hátha változik az előrejelzés. A felhő pedig lehet, hogy csak kisebb pamacsokat jelent, a vastag esőfelhőt külön jelzi. De ha egy-két órára esik is, utána megint jó idő van.
Akármilyen időben, de a fő, hogy ott vagy! (Hidd el, összességében ragyogó időtök lesz!)
:Esernyő:

Re: Általános 2009 jún. 19 21:34 #2885

Köszi Pamag!
Megnéztem és nem nagyon tetszett a dolog.Mennyire megbízható ez?Mond,hogy nem nagyon! :D

Re: Általános 2009 jún. 19 21:28 #2883

El van mentve a kedvencek közé...
Ez a görög hivatalos meteorológiai oldal. Most már meg lehet nézni angolul is, de csak azt az egy táblázatot, amit éppen néz az ember, tehát a görögöt linkelem be. Most Thassost mutatja, 5 v. 6 napra előre, napszakonként.
www.meteo.gr/cf.asp?city_id=71

:Esernyő: :Izzad: :úszógumi:

Re: Általános 2009 jún. 19 21:11 #2882

Szia balazsh!
Köszi, ott megnéztem már ,de azzal is az a probléma,hogy naponta mást mutat.
Azért remélem,hogy szerencsénk lesz az idővel.

Re: Általános 2009 jún. 19 19:00 #2880

Szia tfildikó!
Írtam privit nézd meg,mert fontos az indulás miatt.Már ketten lemondták,úgyhogy lassan elfogyunk ,remélem azért Ti még jöttök?
Már csak 3 nap és indulunk!!!!!!!!!!!
Valaki tudja milyen az idő a szigeten,mert egy kicsit rémhíreket kaptam,remélem nem nagyon igazak!

Időjárás előrejelzés: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=101 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=101
Az eddigi években nagyjából pontos volt.
Ha a Thassos feliratra kattintasz, akkor elő jöm a 15 napos előre jelzés.

Re: Általános 2009 jún. 19 18:48 #2879

Szia tfildikó!
Írtam privit nézd meg,mert fontos az indulás miatt.Már ketten lemondták,úgyhogy lassan elfogyunk ,remélem azért Ti még jöttök?
Már csak 3 nap és indulunk!!!!!!!!!!!
Valaki tudja milyen az idő a szigeten,mert egy kicsit rémhíreket kaptam,remélem nem nagyon igazak!

Re: Általános 2009 jún. 19 18:34 #2878

A miénk is Peugeot ,10 éves és még mindig a szerelőnél :(
De reméljük az indulásra jobb lesz ,mint új korában!
Eddig még sosem hagyott cserbe .

Meglesz! és jó lesz.
Juj, de irigyellek....
Nézzetek meg minél többet (mindent úgyse lehet) a szigetből!
:kutyasétáltató:

Oldalmegjelenítési idő: 0.139 másodperc