Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 jún. 26 09:30 #2995

huh, ez tényleg gyors volt! :shock: :lol: Köszönöm! :)
A gyakorlati kérdések (bemásolva): dohányárút mennyiért lehet venni a szigeten? Azt hallottam, hogy van limit a határnál, hogy mekkora mennyiséget lehet kivinni, ill. hogy közvetlenül a görög határ mellett van egy bolt, ahol olcsóbban jut az ember lánya fia alkoholhoz stb akár ajándékba is. Árakkal kapcs. még a motorbérlés érdekelne minket és az, hogy elég-e hozzá a Mo-i jogsi.
Ezek lennének így hirtelen, sokmindent (több 10 oldalnyi infót) már összeszedtünk szállásról, látnivalókról.... jajj, még az jutott eszembe, h azt olvastam, h törölközőt vinni kell a parti fürőzéshez, de a szálláson (mi a Melidában leszünk) adnak az ottani zuhanyzáshoz? Vagy azt is vigyünk?
bocsi, csak annyi minden kavarog a fejemben! :oops:
Buszos úttal kapcsolatban tudok infót kérni itt valakitől?

Szia!
Jól fogjátok magatokat érezni!
Apollonos szállásokról : Áginak egy régebbi hírlevele:
www.thassos.fw.hu/hirlevel/hirlevel_4.html - www.thassos.fw.hu/hirlevel/hirlevel_4.html
Dohányáruról nézd meg a Vám-ésPénzügyőrség honlapját, mi a megengedett mennyiség. Nekem úgy rémlik, hogy fejenként egy kartonnyi mennyiség.
Busz : úgy látom, most nincs itt senki olyan, aki szintén Apollonnal megy. Talán nézd végig a tavalyi hozzászólásokat is.
Úgy tudom, hogy az Apollon szállásain adnak törülközőt (más helyeken, utazási irodás szálláson én még nem tapasztaltam). Biztos részleteket Ágitól tudhatsz meg.
Jujjjj, de jó lesz nektek!
:úszógumi: :matróz: :fotó:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 26 09:18 #2994

Dohány árakat nem ismerek de a határon olcsóbb,de buszos útnál nem biztos,hogy kifelé is meg áll.Vissza biztosan.Törölközöt az apartmanból nem lehet kivinni,de a zuhanyozásra kaptunk.A partra mi ittholról fehér lepedőt vittünk kis helyen el fér,és a homok nem ragad bele.Motort nem tudom de autó 3napra 50euró volt.Melida nagyon jó helyen lévő apatman!/de lehet,hogy nászútnál ez nem is fontos?/
Gyönyörű helyet választottatok!
Sok boldogságot kívánok a továbbiakra,legyen olyan az életetek amilyet szeretnétek!!! :örül:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 26 09:11 #2993

Kb. két óra múlva megint itt leszek, akkor igyekszem válaszolni...

Re: Általános 2009 jún. 26 09:10 #2992

Qne!
Kérlek írd be, hogyan szólíthatunk, addig így...
Melyik részére mentek a szigetnek?
Bár a fórum résztvevői együttesen már kitesznek egy Thassos-enciklopédiát. Szóval, jöjjenek csak azok a kérdések...

Re: Általános 2009 jún. 26 09:09 #2991

huh, ez tényleg gyors volt! :shock: :lol: Köszönöm! :)
A gyakorlati kérdések (bemásolva): dohányárút mennyiért lehet venni a szigeten? Azt hallottam, hogy van limit a határnál, hogy mekkora mennyiséget lehet kivinni, ill. hogy közvetlenül a görög határ mellett van egy bolt, ahol olcsóbban jut az ember lánya fia alkoholhoz stb akár ajándékba is. Árakkal kapcs. még a motorbérlés érdekelne minket és az, hogy elég-e hozzá a Mo-i jogsi.
Ezek lennének így hirtelen, sokmindent (több 10 oldalnyi infót) már összeszedtünk szállásról, látnivalókról.... jajj, még az jutott eszembe, h azt olvastam, h törölközőt vinni kell a parti fürőzéshez, de a szálláson (mi a Melidában leszünk) adnak az ottani zuhanyzáshoz? Vagy azt is vigyünk?
bocsi, csak annyi minden kavarog a fejemben! :oops:
Buszos úttal kapcsolatban tudok infót kérni itt valakitől?

Re: Általános 2009 jún. 26 09:08 #2990

Üdv a csapatban!Mi már hazatérők biztosan segítünk,lássuk a kérdéseket!! :örül:

Re: Általános 2009 jún. 26 09:01 #2989

Szia, Qne!
Természetesen kérdezhetsz bármit, és megígérhetem a többiek nevében is, hogy hamar válaszolunk. Mint most is (3 PERC)
üDV, A FEDÉLZETEN!

Re: Általános 2009 jún. 26 08:55 #2988

Sziasztok!

Új vagyok itt, de maximálisan aktuális a megjelenésem, hiszen pont 1 hét múlva go Thassos!!!!! :örül: :örül: :örül:
Nagyon várjuk friss férjurammal, a nászutunkat töltjük majd itt.
Remélem jó helyen kereskedem, néhány gyakorlati kérdésre keresem a választ. Ha jó helyen járok, akkor kérdezek, addig nem zavarok senkit. :oops:
Már másik fórumon is érdeklődtem, ott még nem kaptam választ, látom onnan is vannak itt páran.
Izgatottan olvasom a beszámolóitokat, elképesztően csodálatos lehet ott! El sem tudom képzelni, milyen lesz! Nagyon nagyon várjuk már!
Szép napot Mindenkinek!

qne

Re: Általános 2009 jún. 25 22:39 #2986

Ez a Bővebben gomb mindig ott volt? Isten bizony nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna. Most meg ott van tényleg.

Jó ideje ott van már. :)

Re: Általános 2009 jún. 25 22:37 #2985

Hú, nagyon jók ezek a térképek! :) Így már jobban értem, miért a sok óvatos gondolat - tökéletesen ki lehet venni a szintkülönbségeket - frenetikus a környezet! Mostmár nem csak körbe hajóznám, repülném is :örül:
Csodálatos napot Nektek :Thassos-fan: -ok! :)
:ébresztő:

Re: Általános 2009 jún. 25 22:18 #2984

Ez a Bővebben gomb mindig ott volt? Isten bizony nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna. Most meg ott van tényleg.

Re: Általános 2009 jún. 25 22:07 #2983

Pedig, ha a maps.google.com/ - maps.google.com/ linkre kattintasz és ott bekapcsolod a Bővebben gombnál amit látni szeretnél, akkor így jönnek elő a feltöltött képek. Csak oda kell vonszolni a kívánt pontra és már láthatjátok is.

Re: Általános 2009 jún. 25 21:53 #2982

................
Nem tudom találkozott már vele esetleg valaki.
maps.google.com/maps?t=k&hl=hu&ie=UTF8&ll=40.777645,24.700356&spn=0.001885,0.003503&z=18&lci=com.panoramio.all - maps.google.com/maps?t=k&hl=hu&i ... oramio.all
............................

Ez furcsa. Googlemaps-on még nem láttam így képeket.
Viszont a wikimapia-val már találkoztam, azon vannak ilyen szisztémában képek.
www.wikimapia.org/#lat=40.7071895&lon=24.5935822&z=11&l=0&m=a&v=2 - www.wikimapia.org/#lat=40.707189 ... =0&m=a&v=2

Re: Általános 2009 jún. 25 20:58 #2981

Számomra érdekes linket találtam.
Nem tudom találkozott már vele esetleg valaki.
maps.google.com/maps?t=k&hl=hu&ie=UTF8&ll=40.777645,24.700356&spn=0.001885,0.003503&z=18&lci=com.panoramio.all - maps.google.com/maps?t=k&hl=hu&i ... oramio.all
1 másik :Thassos-fan: fórumon találtam :wink:

Re: Általános 2009 jún. 25 20:26 #2980

Igen, SZEKALMI, ez már csak egy örök mondás: minél rosszabb a főpróba, annál jobb az előadás, és nem is ezzel van gondom, hanem hogy így ütközik a többi programommal... De megoldom :) Tudom, hogy jól fogom érezni magam ott akkor is!

SHEIDI tudom :P Mármint a nevét, csak így egyszerűbb beazonosítani is annak, akinek nem ismerős ő :) Tényleg? Hol? Úrhida, Sárszentmihály, Szabadbattyán? Nem tudom, honnan szedi, de a telefonban ezt mondta :)

Igen PAMAG, én is! :S

Re: Általános 2009 jún. 25 18:08 #2979

.............Ez úton köszönöm az illetékesnek, hogy elfelejtett szólni erről, ............

Gratulálok a szervezőnek...... :(
:boxer

Re: Általános 2009 jún. 25 17:41 #2978

Hú, komolyan mondom, most agyon ki vagyok akadva!
Már múlt héten kerestem a Szlovák cég Ágiját, hogy akkor az úttal kapcsolatos kérdéseimre választ kapjak. Mivel Rómában volt éppen, ígérte, hogy e-mailben küldi a válaszokat hétfőn, hát nem kaptam meg. Utána többször próbálkoztam, nem értem utol. Ma végre felvette a telefont, így sikerült egy-két kérdésre választ kapnom, de inkább megkeresem a kint élő segítőt (Kriszti), hogy hamarabb infókhoz jussak. Szó szót követett, mire kiderült, hogy nem 13-án, hanem 17-én indulunk vissza. Még jó, hogy észbe kaptam, és rákérdeztem, hogy akkor most 3-17-ig leszek kint (mínusz két nap ugye az oda-vissza út). Erre kiderül, hogy a suliban nem a jó időpontot adták meg nekem, azok indulnak 3-án, akik Asprovaltára mennek, mi, Thassosiak majd csak 8án startolunk! Ez úton köszönöm az illetékesnek, hogy elfelejtett szólni erről, leshettem volna 3án a buszt, mely nem is Fehérvárról, hanem Pestről megy majd! Végülis a teljes júliusom felborult ezért, nem érek vissza az esztergomi színházas programomra sem!
:'( :(:(:(:(:(

Nem Ági hanem Kati, és a szomszédodban él majdnem. A Pesti indulást azért furcsának tartom, mert Fehérvárról és környékéről szedik össze az utasokat. (általában)

(szerintem leveszik a fejememet a gyerekek, hogy mindig benézek 1-2 percre)
:Thassos-fan: :örül:

Re: Általános 2009 jún. 25 17:36 #2977

Na most, mint gyakorlott színpadi ember, Te is tudod, ilyen szar kezdet után általában ötször kell kijönni a vasfüggöny elé. Nekem elhiheted, anno színházi ember voltam, szakmám szerint pedig zenész. Imádtuk az ilyen szar nyitányt, mert annál már csak jöbb jöhetett. Javíts ki, ha nincs igazam

Re: Általános 2009 jún. 25 17:02 #2976

Hú, komolyan mondom, most agyon ki vagyok akadva!
Már múlt héten kerestem a Szlovák cég Ágiját, hogy akkor az úttal kapcsolatos kérdéseimre választ kapjak. Mivel Rómában volt éppen, ígérte, hogy e-mailben küldi a válaszokat hétfőn, hát nem kaptam meg. Utána többször próbálkoztam, nem értem utol. Ma végre felvette a telefont, így sikerült egy-két kérdésre választ kapnom, de inkább megkeresem a kint élő segítőt (Kriszti), hogy hamarabb infókhoz jussak. Szó szót követett, mire kiderült, hogy nem 13-án, hanem 17-én indulunk vissza. Még jó, hogy észbe kaptam, és rákérdeztem, hogy akkor most 3-17-ig leszek kint (mínusz két nap ugye az oda-vissza út). Erre kiderül, hogy a suliban nem a jó időpontot adták meg nekem, azok indulnak 3-án, akik Asprovaltára mennek, mi, Thassosiak majd csak 8án startolunk! Ez úton köszönöm az illetékesnek, hogy elfelejtett szólni erről, leshettem volna 3án a buszt, mely nem is Fehérvárról, hanem Pestről megy majd! Végülis a teljes júliusom felborult ezért, nem érek vissza az esztergomi színházas programomra sem!
:'( :(:(:(:(:(

Re: Általános 2009 jún. 25 16:16 #2974

Rendben, SZEKALMI, ennek tudatában indulok útnak!
Balázs, köszönöm!

Kölyök!
A kirándulásoknál a 7-sel vigyázz. Meredek az út a tóhoz, nagyon hosszúnak tűnik kocsival is. És ha fent vagy a tó fölötti teraszon, igencsak meggondolandó, hogy lemenj. Veszélyes, nem véletlen zárták le az utat. Minket is csábított a fák közül kiszűrődő csobogás, ami a vízesést jelezte, nem mertünk lemenni. Ha nincs ott senki, nem jó biznisz egy bokatörés

Re: Általános 2009 jún. 25 08:39 #2969

Bocsi, megkérdezhetem, hogy pontosan miről van szó? Mihez kell kód? Szívesen fogadnék még információkat, és persze a kódot is hozzá!
Köszönöm!

Erről: www.thasos.hu/index.php?option=com_rokdownloads&view=folder&Itemid=99&id=200:leirasok - www.thasos.hu/index.php?option=c ... 0:leirasok
Itt van 2 db letöltés, ami ha letöltöd kódot kér.

Re: Általános 2009 jún. 25 06:37 #2968

a JENNA TÓNÁL MOST NEM TUIDOM MI LEHET A HELYZET. vISZONT FENT A HEGYEN KATASZTROFÁLIS AZ ÚT. aZ EGYETLEN AMIT CSAK A VÉG 1-2.3 KM SZAKASZON TÖNKREVÁGOTT AZ AZ YPSZÁRIÓ CSÚCSA. A VÉGÉN AZ ALÁZUDULÓ ESŐ AZ BEMOSTA. VISZONT A MARJESBŐL A VEGE ELŐTTI SZAKASZIG OTT MÁRVÁNY KÖVEKKEL VAN KIRAKVA, AZ JÓ. MINDEN MÁS EGYÉB HELYEN VISZONT A HETENTE EGYSZER-KÉTSZERI ÉJJELI FELHŐSZAKADÁSOK ÚGY ELMOSTÁK, HOGY VAGY FÉL KOCSIIG ÉRŐ POCSOLYÁN KERESZTÜL KELTÜNK ÁT MOST KEDDEN, VAGY EGYSZERÜEN NEM LÁTTUK HOL AZ ÚT. A VENDÉGEK VICCESEN MEGJEGYEZTÉK, HOGY ENNYI ERŐVEL AKÁR A PATAKMEDERBEN IS MEHETNÉNK. MOST AZ AUTÓMAT EGY KASZKADÖRÖS SRÁC VEZETTE. ÉN BEVALLOM NEHEZEN BÍTRAM VOLNA EL A TAVAKON VALÓ ÁTKELÉSSEL. PETI BEMUTATÓJA UTÁN VISZONT A TÖBBIEK IS ÁTVÁGTATTAK A POCSOLYÁKON, NÉHOL TAVAKON. NYAKIG SÁROSAN ÉRTÜNK HAZA. AMI JÓ, HOGY NINCS POR, TEHÁT KÖZVETLEN EGYMÁS UTÁN MENTÜNK, ÉS A BULIS HELYEKEN NAGY KURJONGATÁS VOLT, MINT MIKOR A SZELLEM VASUT IZGALMAS RÉSZEIN MENTÜNK VOLNA.

TEGNAP DÉLUTÁN MEGINT FELHŐ SZAKADÁS VOLT, AZ EGY HÉTRE MÉG FELTARTJA EZT AZ ÁLLAPOTOT. A SÁR AZ AGYAGOS TERÜLETEN NEM SZÁRAD. A KÖVEK ELDOZEROLÁSA AZ UTRÓL PEDIG IDŐ KELL.
AZELŐTT A JENNA TÓNÁL NEM VOLTAK ILY GONDOK. MOST BIZTOS MEGTELT VIZZEL ÉS OTT IS AZ AGYAGOS CSÚSZOS TALAJ OKOZHAT PROBLÁMÁT.
VISZONT AZ VIZESÉSEINK ILYENKRRA MÁR A VÉGÉT SZOKTÁK RUGNI, MOST MEG MÁJUSI ÁLLAPOTBAN VANNAK.

Re: Általános 2009 jún. 25 04:15 #2967

Kölyök!
A kirándulásoknál a 7-sel vigyázz. Meredek az út a tóhoz, nagyon hosszúnak tűnik kocsival is. És ha fent vagy a tó fölötti teraszon, igencsak meggondolandó, hogy lemenj. Veszélyes, nem véletlen zárták le az utat. Minket is csábított a fák közül kiszűrődő csobogás, ami a vízesést jelezte, nem mertünk lemenni. Ha nincs ott senki, nem jó biznisz egy bokatörés

Re: Általános 2009 jún. 25 03:43 #2966

Köszönöm szépen mind Neked PAMAG a linket, és Neked is, SZEKALMI!
Bárcsak minden kívánságom íly' hamar teljesülne :D :örül:

Mostmár (remélem jogosan) kiteszem én is ezt: :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 jún. 25 02:09 #2965

Helló Kölyök!
Theologosi képek. Csak egy szavadba került
picasaweb.google.com/szekalmix/Theologos# - picasaweb.google.com/szekalmix/Theologos#

Oldalmegjelenítési idő: 0.177 másodperc