Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 03 11:45 #3069

....

Már csak pár óra és indulunk!!!! :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül:
..................

Kellemes utat és minden-minden jót !!! :legjobbakat:
Várunk vissza az élményekkel!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 03 11:00 #3068

Sziasztok!

Már csak pár óra és indulunk!!!! :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül:
Nagyon nagyon izgulunk!
Amint hazajöttünk írom a beszámolót!
Addig is mindenkinek szép nyarat!! 8)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 02 23:05 #3067

Robi!
Gyönyörű képek! Ez emlékezetes kaland lehetett.

(Viszont szeretném felhívni azoknak a figyelmét, akik nem utazási irodával szoktak utazni, hanem autóval és magánúton, hogy Tolo nem egyenlő a Peloponnészosszal. Tolo és környéke csupán a széle a Peloponnészosznak. A többi részén is hihetetlenül sok csoda várja a kíváncsiakat.
Csak azért mondom el, mert az utazási irodák szövegéből az olvasható ki, hogy csak itt és sehol máshol. Mivel nem szerveznek máshova. ... :wink: )

Re: Általános 2009 júl. 02 20:25 #3066

Szia Cserrobi!

Ezek fantasztikus képek!!!! Köszi, hogy megosztottad Velünk. Azt hiszem ezt látni kell a valóságban is!!! Majd valamikor...

Szia Anikusz!
Hát igen a Peleponnesosi félsziget az bámulatos.Meg is voltam lepve nagyon.
Horvátországra emlékeztetett engem.
Üdv:Robi

Re: Általános 2009 júl. 02 20:22 #3065

Szia Cserrobi!

Ezek fantasztikus képek!!!! Köszi, hogy megosztottad Velünk. Azt hiszem ezt látni kell a valóságban is!!! Majd valamikor...

Re: Általános 2009 júl. 02 18:49 #3064

A leírást nagyon várom én is

???????

Te kis telhetetlen! :D

Re: Általános 2009 júl. 02 18:28 #3062

Sziasztok!

Most, hogy így beleolvasgattam a fórumotokba, úgy éreztem, hogy mindenképpen regisztrálnom kell.
Még nem számítunk rutinos thassosi utazóknak, de mindenképpen visszatérőnek. Most megyünk majd másodjára a párommal. Volt egy eltévelyedésünk (nászút-rhodos-->erről inkább semmit).
Mi 18-ára foglaltunk szállást Ági segítségével és már alig várjuk!!!
Remélem, befogadtok 8)

Helló Tizzy!
Üdv a műsorban... Minél többen vagyunk, nekem annál jobb, és sztem a többiek is így vannak vele. Várunk minden apró hírmorzsát, és természetesen sok-sok képet. (Hát... senkit ne sértsek, a Rodosz tényleg két fakkal lejjebb van Thassostól, minden szinten értve...)

Re: Általános 2009 júl. 02 18:24 #3061

Bocsika!
Olvastam az élménybeszámolódat és néztem a képeket. A képek nagyon tetszettek, mert olyan családias! (a hortenziás kép (is) gyönyörű) Jó, hogy Ti is rajta vagytok a képeken. Köszönjük...

Szia Bocsika!
Üdv újra itthon. Láttam a képeket, klasszak, és köszönjük, és tényleg jó, hogy Ti is rajta vagytok, így arcot is kapott a neved (mármint itt a fórumon...)
A leírás meg nagyon klassz. Én sajna, bár képet sokat tettem föl, a leírásokban inkább a gyakorlati részeket hangsúlyoztam. Jó, nekünk más, mert én erősen az autóhoz vagyok kötve, kicsit másabbak voltak a programjaink. Így azokról a képek is sokat elmondanak, helyettem. Nagyon irigylem az Ypsáriót, hogy látott Titeket. Magamat nem volt szerencsém bemutatni neki. De mért ne legyen már miért visszamenni.
(Bár ahogy a betegségem áll, jelen pillanatban a slusszkulcsot is az utasom fordítja el, az ujjaim nem bírják. Attól persze még elmegyek a világ végére is, de egyre nehezebb. És a jövő évi reményekig élvezem a hazaérkezők leírásait...)
Szóvak köszike...

Re: Általános 2009 júl. 02 18:18 #3060

Helló Cserrobi!
Szuperek a képek, nekem pláne, mert nővéremék hűtlenek lettek Thassoshoz, és most Tolóba mennek. Lesz némi infójuk, mert arrafelé ugye, nincs ilyen baba kis fórum. A leírást nagyon várom én is, jobbulást a kis popidnak. (Nekem három napig állva-ülhetnékem volt...)

Re: Általános 2009 júl. 02 17:58 #3059

......
Csak még nincs megírva :(

...

Juj de jó! Majd élvezkedem rajta, ill. biztos írhatom többesszámban is.
Egye fene, türelmesek vagyunk, amíg megírod.... :baseball:
(Amúgy köszönöm szépen mások nevében is a feliratokat - bosszant, mikor nem lehet tudni, mit is látok. A sajátjaimat mindig megírom, ui. később én magam sem emlékeznék rájuk...)

Igyekszem kedves Pamag csak már szétültem a kicsiny popimat :D

Re: Általános 2009 júl. 02 17:46 #3058

......
Csak még nincs megírva :(

...

Juj de jó! Majd élvezkedem rajta, ill. biztos írhatom többesszámban is.
Egye fene, türelmesek vagyunk, amíg megírod.... :baseball:
(Amúgy köszönöm szépen mások nevében is a feliratokat - bosszant, mikor nem lehet tudni, mit is látok. A sajátjaimat mindig megírom, ui. később én magam sem emlékeznék rájuk...)

Re: Általános 2009 júl. 02 16:45 #3057

Re: Általános 2009 júl. 01 21:57 #3056

Üdvözletem mindenkinek!
Nagynehezen ideértem :D

Üdv itthon!
Aztán szeretnénk ám hallani-olvasni-látni valamit a kalandjaidból!
:dumcsi

Ok!Igyekszem :)

Re: Általános 2009 júl. 01 21:53 #3055

Üdvözletem mindenkinek!

Üdv itthon!
Aztán szeretnénk ám hallani-olvasni-látni valamit a kalandjaidból!
:dumcsi

Re: Általános 2009 júl. 01 17:37 #3054

Üdvözletem mindenkinek!

Re: Általános 2009 júl. 01 12:50 #3053

Bocsika!
Olvastam az élménybeszámolódat és néztem a képeket. A képek nagyon tetszettek, mert olyan családias! (a hortenziás kép (is) gyönyörű) Jó, hogy Ti is rajta vagytok a képeken. Köszönjük...

Re: Általános 2009 júl. 01 12:30 #3052

Éjjel érkeztünk haza Thasosról. Csodálatos 1 hetet töltöttünk ott!
Látom az integetésünket sikerült mentenetek .Piszok nagy hullámok voltak és a két férfinkat nyakon is kapta egy hatalmas hullám, azért van a kezükben a fehér pólójuk,mert éppen szárították a szélben. A következő képen Lityiék vannak csak a törölköző nincs a kezében.
Az útról annyit, hogy az égvilágon semmi gond nem volt.
A macedonok nem adtak semmilyen papírt és nem is kértek. Néhány percet vettek igénybe a határ átlépések.
Az utakon rengetek rendőr volt,Szerbiában és Macedoniában is, de semmi gond nem volt,nem állítottak meg.
Oda fele négyen, mentünk, Lityiék még maradtak, holnap reggel indulnak haza.

Szia!
Üdv itthon. Pihenjetek, aztán írj bővebben!!!! Remélem jó volt minden. Már mi is akarunk menniiiiiiiii.....!!!!!

Re: Általános 2009 júl. 01 11:57 #3046

Bocsika élménybeszámolóját feltettem a honlapra!
A fotoalbumát még Balázs tette be a fényképek közé.
Jó nyálcsurgatást!
:nézze

Re: Általános 2009 júl. 01 11:34 #3045

................, de mindenképpen visszatérőnek. .............

Ugye, hogy vissza kell menni ???
Isten hozott a csapatban, a megszállottak között!
Érezzétek majd jól Magatokat!
:vigyor:

Re: Általános 2009 júl. 01 11:04 #3042

Már integetnek Balázsék!

Re: Általános 2009 júl. 01 10:17 #3041

Sziasztok!

Most, hogy így beleolvasgattam a fórumotokba, úgy éreztem, hogy mindenképpen regisztrálnom kell.
Még nem számítunk rutinos thassosi utazóknak, de mindenképpen visszatérőnek. Most megyünk majd másodjára a párommal. Volt egy eltévelyedésünk (nászút-rhodos-->erről inkább semmit).
Mi 18-ára foglaltunk szállást Ági segítségével és már alig várjuk!!!
Remélem, befogadtok 8)

Re: Általános 2009 júl. 01 09:39 #3040

Éjjel érkeztünk haza Thasosról. Csodálatos 1 hetet töltöttünk ott!
Látom az integetésünket sikerült mentenetek .Piszok nagy hullámok voltak és a két férfinkat nyakon is kapta egy hatalmas hullám, azért van a kezükben a fehér pólójuk,mert éppen szárították a szélben. A következő képen Lityiék vannak csak a törölköző nincs a kezében.
Az útról annyit, hogy az égvilágon semmi gond nem volt.
A macedonok nem adtak semmilyen papírt és nem is kértek. Néhány percet vettek igénybe a határ átlépések.
Az utakon rengetek rendőr volt,Szerbiában és Macedoniában is, de semmi gond nem volt,nem állítottak meg.
Oda fele négyen, mentünk, Lityiék még maradtak, holnap reggel indulnak haza.

Re: Általános 2009 jún. 30 11:05 #3032

Kedves Pamag! :D
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Még nem tudjuk, hogy hol fogunk megszállni, de jöv.héten már megtudom írni.
Addig is Üdv Mindenkinek! :örül:

Re: Általános 2009 jún. 30 10:01 #3030

............... Agusztusban készülünk Thassosra. ................... Tudtok nekem vmi megoldást találni, mivel személyi autóval nem merek bepróbálkozni.

Szia! Isten hozott itt is és Thassoson is!
Melyik településre mentek? Ha Skala Potamiába vagy a környékére, javaslom, csatlakozz a szervezett kirándulások közül a dzsip-túrára, Ági vezetésével. Ha ő megy elöl, lehet utána menni. Amúgy úgyis necces a hegyen egyedül mászkálni, mert időnként tönkremennek az utak.
(Én sem vezettem még terepjárót, de Ági kinevetett, hogy tök egyszerű. És sokan voltak már vele túrán.)
Potamiából gyalog is fel lehet mászni az Ypszárióra. (Egész napos program.)
:túra:

Re: Általános 2009 jún. 30 09:45 #3029

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Agusztusban készülünk Thassosra. Négyen mennénk, és csak nekem van jogosítványom, de mindenképpen szeretnénk eljutni a sziget legmagasabb potjára. Namármost én terepjárót nem vezettem még, bár már több mint 10 éve van jogsim. Tudtok nekem vmi megoldást találni, mivel személyi autóval nem merek bepróbálkozni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.135 másodperc