Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 10 21:17 #3220

Pamag!
Ha szeretnék smily-t illeszteni a további emotikonok-ból, azt nem rakja be. Csak azokat tudom beilleszteni, amik a kisképen is megjelennek! Miért???????

ciao
Tehát rákattintasz a további emotikonokra, látod a sokat, kiválasztod, :Keres: rákattintasz - a szövegben csak a szöveges nevét látod, de ha elküldöd az üzenetet, meg kéne jelennie. (szerintem) Talán a te számítógéped beállításában van valami, ami miatt nem megy... de ehhez én nem értek, sajnos...

Hús : én nem vettem Skala Potamiában kifejezetten húst, és nem rémlik, hogy lenne húsbolt. Mármint a parton. De lehet, hogy a lenti üzletekben is van itt-ott, nem figyeltem. De ha jól emlékszem, a potamiai két nagyban (Halkiasz és Topcisz) van húsospult. Azok komplett ABC-áruházak. Csak mivel járda nincs, az országúton gyalog nem az igazi fölgyalogolni. De lehet, hogy a kertek alatt is meg lehet közelíteni az országút helyett. Amúgy csak úgy jó 2 km a falu a parttól, ez egyik embernek semmi, a másiknak óriási távolság...
:méregkeverő:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 10 20:26 #3219

Pamag!
Ha szeretnék smily-t illeszteni a további emotikonok-ból, azt nem rakja be. Csak azokat tudom beilleszteni, amik a kisképen is megjelennek! Miért???????

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 10 20:24 #3218

Szia szekalmi!!! :)
Busszal megyünk. Hogy miért, azt most nem taglalom. Vagy autót vagy robogót szeretnénk bérelni kint. Ezt majd még meglátjuk.
Arra lennék még kíváncsi, hogyha mégis, véletlenül, egy kósza gondolat erejéig feltámad bennem a háziasszony (ami eddigi nyaralásaink alatt még nem fordult elő - főzés tekintetében), tudok-e valahol húsféleséget venni Skala Potamia-ban, vagy be kell menni Limenasba?

Re: Általános 2009 júl. 10 20:17 #3217

Megnéztem Babuék képeit, nagyon jók.....és olyan, de olyan jókat nevettem a feliratozáson :-) :mrgreen: , hogy mindjárt jobb kedvem lett ebben a csúf esős időben.
Vacak egy nyarunk van.... már megint esik :Esernyő:

Re: Általános 2009 júl. 10 18:02 #3216

................ most láttam először. .............

:lol:

Re: Általános 2009 júl. 10 16:56 #3215

Kedves Pamag! Én azt hittem, minden albumot megnéztem, ami a neten van Thassosról. Nos sajna, a Tiédet most láttam először. Lehetek vulgáris? ... k.....va jók...! Köszi érte!

Re: Általános 2009 júl. 10 16:53 #3214

Lacuris Market néven megtaláltam az említett, nyugati parti szupermarketet Pamag albumában. Jupppíííí...

Re: Általános 2009 júl. 10 16:45 #3213

Szia Honey!
Kérdés: Kocsival mentek? Próbálom beazonosítani a Babu által leírt boltot. Én kettőt találtam, ami használhatónak tűnik. Az egyik, a parttal párhuzamos aszfaltút végén, jobbra, az integetőhely felé, és azon az úton a baloldalon van egy bolt, zöldségessel, mindennel. Az nekünk bejött. Ha visszamentek addig, ahol a sziget-kerülő útról le lehet térni a part felé, ott, a partról menve jobboldalt van egy szép kis szupermarket.
Nekünk ami abszolút bejött, az a Prinosz előtt jobboldalt útbaeső nagy, kétszintes áruház. (Lefelé kétszintes, onnan ismerni meg, hogy a parkolójában sátor alá állhatnak az autók. A nyílt országúton van, figyelni kell. Na ott van minden. A kenyérrel már inkább bajban voltunk, de azt meg Limenasból vettük, pékségből. Viszont bárhol vettük, valami nemnormálisan finom volt. Még azt hittük, a mi kenyerünk a legjobb. Na, túrót...
Egyszuszra ennyi. Most nézegetem Pamag képeit (végre megint egy macskapárti), és bizony szépek.
Pamagnak: Nekünk az volt annó, és most is a mottónk, hogy kell egy utiterv. Ugye, hogy legyen mitől eltérni. De a főszabály... Semmit nem vésünk kőbe. Ahogy alakul. Tudod, a fiatal sofőr azt mondja: Úgy lesz, ahogy akarom. Az öreg pedig: ahogy lesz, úgy akarom...
Egyedüli gond ezzel a szép elmélettel, hogy a következő utazásig marad egy picurka tüske, a kihagyott dolgok miatt. Viszont pöpec indok a visszamenésre.

Re: Általános 2009 júl. 10 11:23 #3211

Honey!
Itt a link Babuék képeire, benne az Aethrionban készültek is.
picasaweb.google.com/szekalmi59/BabuKThassoson02# - picasaweb.google.com/szekalmi59/ ... assoson02#

Szia szekalmi!

Köszi, megnéztem még tegnap, csak nem volt már érkezésem írni.
Nagyjából ilyesmire számítottam és az a helyzet, hogy egyre jobban várom már, hogy ott legyünk. Teljes 2 hét lazulás!!!!!!! Igazán ránk fog férni!!!!

Re: Általános 2009 júl. 09 18:45 #3209

Honey!
Itt a link Babuék képeire, benne az Aethrionban készültek is.
picasaweb.google.com/szekalmi59/BabuKThassoson02# - picasaweb.google.com/szekalmi59/ ... assoson02#

Re: Általános 2009 júl. 08 12:00 #3191

Sziasztok!

Nemrég értem haza Ausztriából, és most tudtam csak elolvasni a hozzászólásokat :(
Mire végigolvastam húúú.... :)
Remélem mindenkinek jól telik a nyár - kevés melóval és sokkk pihivel, kölyök látom már le is lépett :)
Mi jövőhéten pénteken megyünk, végreeeeee.

Kellemes napot mindenkinek!

Re: Általános 2009 júl. 08 08:55 #3186

Kedves Barátaim, két óra múlva elindulok itthonról, és délben felszállok a Limenariaba induló járatra ;)
Szóval legyetek jók :)
Én nagyon jól fogom érezni magam, ebben biztosak lehettek!
Kellemes 10 napot nektek is ;)

:Thassos-fan: :thassos-mad

Re: Általános 2009 júl. 08 08:47 #3185

...................................
Koszi szepen! Meg nincs szallas, de kemenyen probalkozunk.

És persze a honlap többi információját is nézd meg - utána meg zaklassál minket kérdésekkel ! Vigyázat, ára van! Elvárjuk utána a beszámolót! :lol: :lol: :lol:

Viszont szállásügyben mi csak annyit tudunk, hogy az Ági által közvetített mindegyik ház jó. Hogy hely hol van, azt ő tudja.

Re: Általános 2009 júl. 08 07:49 #3184

Kedves xmaci!
Kérlek, ne itt tedd fel a kérdésedet, mert ha Áginak kevés az ideje, a fórumot nem biztos, hogy megnézi.
Vagy közvetlen emailt írj neki, vagy a ....thasos.hu honlapon a szálláskereső űrlapot töltsd ki és küldd el. És előtte böngészd át a honlap szálláskereső oldalát - akkor már valami elképzelésed is lesz, melyik ház felelne meg nektek.
Kívánom, hogy találjatok nagyon jó szállást, és érezzétek nagyon jól magatokat!
:matróz: :úszógumi: :éhes:

Koszi szepen! Meg nincs szallas, de kemenyen probalkozunk.

Re: Általános 2009 júl. 08 07:41 #3183

Kölyök!
Nagyon jó utat, sok-sok csodát, szép nyaralást kívánok!

Re: Általános 2009 júl. 08 06:48 #3181

Honey!
Babura rászólok, hogy válaszoljon. Ha a fórum privijébe írtál, akkor sztem nem tudja, hogy mi az, én is nehezen vettem észre, amikor először kaptam így üzit. De ma szólok neki.

Álitsd be a felugró ablakot!

Re: Általános 2009 júl. 08 03:40 #3179

Honey!
Babura rászólok, hogy válaszoljon. Ha a fórum privijébe írtál, akkor sztem nem tudja, hogy mi az, én is nehezen vettem észre, amikor először kaptam így üzit. De ma szólok neki.

Re: Általános 2009 júl. 07 21:54 #3176

Köszönöm az infókat a kameráról, amennyiben úgy áll a dolog, hogy megyek, anyunak is jelzem, és ő kiírja ide a fórumra, hogy ekkor és ekkor leszek látható! Hogy felismerjetek, írok a bemutatkozós topicba, most fedeztem fel :)

SZEKALMI: akkor nem fájdítom a szíved, hogy nekem már csak 14 óra az indulásig, nameg beszámolót és képeket sem kaptok :D (Csak viccelek ám ;))
Köszönöm a jó kívánságokat, és bízom benne, sőt! – tudom, hogy nagyon jól fogom érezni magam! Sajnos arra pénzem nem lesz, hogy tavernákba járjak, max. egyszer fogok eljutni, de akkor ígérem, meglesz a szakmai beszámoló, amit még a blogomon is olvashattok :)
Kaptam róla műhold felvételt is, illetve ezek a leírások alapján tuti nem tévesztem el. csak legyek ott :)
(Eleve: legyek már ott :D)
Suvíííí neked is ;)

Holnap még bekukkantok, elköszönök :)
Jóéjt addig is

Re: Általános 2009 júl. 07 21:21 #3175

Szekalmi!
Írtam pár napja Babu-nak privi üzenetet az Aethrionnal kapcsolatosan. Egy csomó mindent kérdeztem. De még nem válaszolt.
El van veszve? Vagy csak nem kapta meg az üzenetemet?

Re: Általános 2009 júl. 07 20:18 #3174

:D :D :D

...................... lassan kezditek tervezni a következő menetet.
.......................

igen....
Vissza fogsz menni ! és mindenki vissza fog menni, aki úgy érzi!
:rajzoló:

Re: Általános 2009 júl. 07 19:42 #3173

Kölyök! A helyi idő természetesen a görög időt jelenti. Tehát magyar idő szerint 11 és 5 óra. A parttal párhuzamos aszfaltúton addig mentek észak felé, amég lehet, ott jobbra, és az pont az integető-mólóhoz visz. Ott lesz egy kis kiszélesedés, jobboldalt a strand, egyenesen egy keskenyedő út. Ott, a korlát mellett álljatok meg, és előre 50 méter a móló. Meg fogod ismerni. Én vagyok a példa, felgurulhattok rá kocsival is, és az jobban látszik. Jó bulit, szép élményeket, új barátokat kívánok!!! És persze vigyázz magadra...! Bár erősen bízok a hely gyógyító erejében, nálam bejött, legalábbis amég ott voltam...
Nálad is működni fog... És persze fegyelmi lesz, ha nem írsz egy külön értekezést a kajákról, tálalásról, szakmai szemmel, mert ez most tényleg a Te asztalod. Ja, és a Tratába próbálj eljutni, mert asszem, az lesz a magyarok ottani végvára. (Tulajdonképpen alkalmas is a feladatra.) Az aszfaltút legnagyobb kereszteződésénél lementek a partra, és ott balra, amég meg nem lesz. De hát nincs is az annyira eldugva...
Stóval... ahóóój, vagy ahogy mi mondjuk: suvííííí...

Re: Általános 2009 júl. 07 19:33 #3172

Honey, Honey, Mézecske!
Nem csak téged, mindenkit visszahúz a sziget és a fórum. Ott álomszép élmények, itt jóbarátok... És minél több idő telik el, annál inkább bőghetnékem van, mert VISSZA AKAROOOOK MENNÍÍÍÍÍ!
Na! Ennyire!
Biztos többen is éreztétek ezt az érzést. Ez egy idő után úgy elhatalmasodik, hogy lassan kezditek tervezni a következő menetet.
És igenis, minden kis beszámoló, minden kép kincs a kis társaságnak, és akkor is Thassos, NA...!

Re: Általános 2009 júl. 07 16:00 #3171

Kedves forumozok es tisztelt Agi!
Ket csalad utazna augusztus 3 es 15 Thassosra. Szallasunk meg nincs, mit tudnatok ajanlani?
Mire gondoltunk:
- ket ferohelyes studio es 2 szobas apatament 4 szemely reszere egy helyen
- tagas kert sutovel
- nem zsufolt helyen
- legkondi
- partkozelben, vagy 100-150 m-re
Segitsegeteket elore is koszonjuk!
<!-- e --><a href="mailto:toga_istvan@yahoo.com-toga_istvan@yahoo.com

Kedves xmaci!
Kérlek, ne itt tedd fel a kérdésedet, mert ha Áginak kevés az ideje, a fórumot nem biztos, hogy megnézi.
Vagy közvetlen emailt írj neki, vagy a ....thasos.hu honlapon a szálláskereső űrlapot töltsd ki és küldd el. És előtte böngészd át a honlap szálláskereső oldalát - akkor már valami elképzelésed is lesz, melyik ház felelne meg nektek.
Kívánom, hogy találjatok nagyon jó szállást, és érezzétek nagyon jól magatokat!
:matróz: :úszógumi: :éhes:

Re: Általános 2009 júl. 07 14:31 #3170

SZEKALMI, köszönöm szépen a korrekt tájékoztatást! Amennyiben meg tudjátok mondani, helyi idő szerint mikor néz arra a kamera, akkor esély van rá, mert akivel megyek, mondta, hogy szívesen elmegy oda. Ő lehet, hogy bérel kocsit, én meg már megkötöttem a biztosításomat :D
Szóval- bár Limenraiaban leszünk, van rá esély ;)

HONEY, látod, dolgozom az ügyön ;) Max jövőre :D
Ki is találtam valamit, amit ha Ágival sikerül megoldanunk, akkor nem fogtok hiányt szenvedni semmiből :) De egyelőre ennyit erről, 13-án meglátom, mi lesz ;)

PAMAG, az ötlet nem rossz! (Megy ám a válasz amint visszaértem a bevásárlásból ;))

ROBI: innen pont látom :D :P

A kamera helyi idő szerint déli 12-kor és este 6-kor áll meg fél-fél órára.Ha lehet olyat kérni, az elején integess, hogy ne kelljen végigvárni a fél órát. Tudod, mi itthon lévők nagyrészt a munkahelyen gályázunk (ahogy most is kellene). :(
Több kívánságom nincs, no meg jó lenne tudni, hogy melyik napon is figyeljünk.
Ha Balázsh hazaér, lehet kikapunk, mert megint nem a megfelelő topikba írunk. Most megyek dolgozni..., mert mindjárt vége a munkaidőnek (másfél óra) és nem ártana már valami kézzelfoghatót is prezentálnom. De valahogy mindig visszahúz valami láthatatlan zsinór a fórumra :) .

Re: Általános 2009 júl. 07 13:41 #3169

SZEKALMI, köszönöm szépen a korrekt tájékoztatást! Amennyiben meg tudjátok mondani, helyi idő szerint mikor néz arra a kamera, akkor esély van rá, mert akivel megyek, mondta, hogy szívesen elmegy oda. Ő lehet, hogy bérel kocsit, én meg már megkötöttem a biztosításomat :D
Szóval- bár Limenraiaban leszünk, van rá esély ;)

HONEY, látod, dolgozom az ügyön ;) Max jövőre :D
Ki is találtam valamit, amit ha Ágival sikerül megoldanunk, akkor nem fogtok hiányt szenvedni semmiből :) De egyelőre ennyit erről, 13-án meglátom, mi lesz ;)

PAMAG, az ötlet nem rossz! (Megy ám a válasz amint visszaértem a bevásárlásból ;))

ROBI: innen pont látom :D :P

Oldalmegjelenítési idő: 0.242 másodperc