Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 17 13:14 #3306

.................
Én már nem is kellek ide. Szerencsére minden működik nélkülem is..................:

Nem igaaaaaaaaaz :!: :!: :!: :!: :!:
:virágszippantós:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 17 11:34 #3304

Előkerültem.
De jövőre ha elmegyek lezárom a fórumot, mert annyit írtatok, hogy ...... meg vagytok dicsérve. :)
Én már nem is kellek ide. Szerencsére minden működik nélkülem is. (Ezért is váltottam honlapmotort is, hogy ne minden rajtam múljon.)

Pamag! Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! :pohárköszöntő:
babuci85! Jó utat, élménydús nyaralást!

Ígérem estére összehozok valami beszámolófélét. :oops:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 17 09:29 #3303

Sziasztok!

Még 1x köszi mindenkinek a kívánságokat és segítségeket, nem sokára indulunk :) juppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :örül: :örül: :örül:
Vasárnap délután pápázunk :D:D:D

sziasztok :)

Re: Általános 2009 júl. 16 20:34 #3301

Babuci!
Szóval vasárnap délután. Megpróbálom nem elfelejteni, és figyelek majd én is.
Emlékezetes kalandokat!
:pápá:

Re: Általános 2009 júl. 16 20:23 #3300

Babuci!
Természetesen megpróbállak levadászni az integetősön.
Ha korán keresitek a márványstrandot, akkor még a másik sincs tele. A márványkikötőn nyugodtan áthajthattok, a kutya se szól érte, csal kerüljétek ki a dömpereket. Kalandra fel!

Re: Általános 2009 júl. 16 19:57 #3298

Kedveseim!
Köszönöm a jó kívánságokat, remélem minden jó lesz, mint tavaly :) most a sziget másik felét sem hagyjuk ki és a legfontosabb, hogy el kell jutnunk a márvány partra :D a térképet nyomtattam és viszem :)
tavaly 1000 képet sikerült készíteni, most 3 géppel megyünk remélem 3000 lesz belőle :D lesz majd mit néznetek :) (remélem sikerülnek) már mindent sikerült bepakolni, sok lett a cucc :) egy kis ez egy kis az :)

Apropó: integetés! hát úgy tervezem, hogy vasárnap délután 6kor ottani idő szerint :) ott leszünk és integetünk nektek, 3-an leszünk 1 férfi és két nő, nővérem szőke úgy hogy kiszúrtok. (azért ugye lekattint vki?!)

Ági!
Jövünk :)
Kívánok mindenkinek szép időt itthonra is és pihenjetek ti is a meló mellett vagy helyett.
millió puszi mindenkinek

Re: Általános 2009 júl. 16 18:56 #3297

Köszönöm a jókívánságokat, barátaim! :futyul:

Babuci, kellemes utat és nagyon jó, élményekben gazdag nyaralást! :matróz:

Re: Általános 2009 júl. 16 18:46 #3295

Babuci, jó utat, szép időt nektek!!! :örül:

Pamag, boldog szülinapot :pohárköszöntő:

Re: Általános 2009 júl. 16 17:53 #3294

Babuci85!
Jó utat, és rengeteg élményt kívánok!
Várunk vissza, sok-sok képpel, érdekes beszámolóval. Pótold be, amiket kihagytunk!

Re: Általános 2009 júl. 16 17:06 #3293

Babuci85!
Nagyon jó utat nektek. Érezzétek szuperül magatokat. A legjobbakat az útra és a nyaralásra.

Drága Pamag!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok én is!!!! :D

Re: Általános 2009 júl. 16 14:16 #3291

Sziasztok!

Végre eljött az időnk :D Hnap indulunk, gőzerővel pakolunk és már tisztára kész vok :D
Pamag Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk!

üdv: jók legyetek

Re: Általános 2009 júl. 16 13:02 #3289

Jaj de kedvesek vagytok! Köszönöm szépen! :lol:

Öööö... szekalmi, jó lenne, ha ez így működne... :wink:

Lelkileg...? Fogadjunk...?

Re: Általános 2009 júl. 16 12:25 #3287

Jaj de kedvesek vagytok! Köszönöm szépen! :lol:

Öööö... szekalmi, jó lenne, ha ez így működne... :wink:

Re: Általános 2009 júl. 16 12:19 #3286

Pamag isten éltessen születésnapod alkalmából!!!!!

Csatlakozom Anikuszhoz: Isten éltessen harmincadik születésnapodon...!

Re: Általános 2009 júl. 16 11:52 #3285

Pamag isten éltessen születésnapod alkalmából!!!!!

Re: Általános 2009 júl. 15 18:33 #3284

Úgy látom, hogy mindenkit lenyomott ez a nagy meleg. Valahogy egyikünk sem olyan aktív. És persze, mint az előadások kezdete előtt , itt is elcsendesedett a nézőtér.
Várjuk Balázsht :shock: !!!!

Re: Általános 2009 júl. 15 16:36 #3283

Szia Balázs és kis családja!
Üdv itthon!

Re: Általános 2009 júl. 15 10:52 #3282

Hát én is úsznék már a melóban egy kicsit, de nem megy. Nincs munkám. Vagyis van, de mégsem. :mrgreen: Masszőr vagyok, és a szolgáltató iparban leginkább délután, este kell dolgozni, és ez 3 gyerek mellett nem megy. Kijárok házhoz masszírozni, de az kevés. A főállású anyasági mellett meg hivatalosan 4 órában lehet dolgozni, és hát délelőttös 4 órás munka van legkevésbé.
Pedig elmennék már takarítani is irodába, vagy akár házhoz is, csak kezdhessek gyűjtögetni a jövő évi nyaralásra. Mert ha nem eszek akkor is megyünk az tuti. :mrgreen:

Hát... végülis a mi munkánk javát is az teszi ki, hogy megrendeléseket próbáljunk szerezni. Meg a marketing-meló. Konkrét eredmény nem áll arányban a kínlódással, de hát muszáj csinálni. Szóval recesszió mindenütt. És persze tényleg jó lenne visszamenni...

Re: Általános 2009 júl. 14 21:53 #3281

Szia Balázs üdv itthon!!

Re: Általános 2009 júl. 14 18:26 #3280

Hát én is úsznék már a melóban egy kicsit, de nem megy. Nincs munkám. Vagyis van, de mégsem. :mrgreen: Masszőr vagyok, és a szolgáltató iparban leginkább délután, este kell dolgozni, és ez 3 gyerek mellett nem megy. Kijárok házhoz masszírozni, de az kevés. A főállású anyasági mellett meg hivatalosan 4 órában lehet dolgozni, és hát délelőttös 4 órás munka van legkevésbé.
Pedig elmennék már takarítani is irodába, vagy akár házhoz is, csak kezdhessek gyűjtögetni a jövő évi nyaralásra. Mert ha nem eszek akkor is megyünk az tuti. :mrgreen:

Re: Általános 2009 júl. 14 17:40 #3279

Szia Balázs!
Örülök, hogy szerencsésen hazaértél, a beszámolót meg majd várjuk.
:ébresztő: :Thassos-fan: :örül:

Re: Általános 2009 júl. 14 16:22 #3278

Kedves Dézsé!
Nem terheltél le senkit, csak minket is, mint a többséget, betemet a meló. De figyelünk mindenkire, elolvassuk mindenki hozzászólását, sőt a képeket, videókat is faljuk. Csak megesik, hogy egy két napi csak olvasunk, nem írunk. De ugyanúgy örülünk mindenkinek, aki feljön.

Re: Általános 2009 júl. 14 16:19 #3277

Helló Balázs! Üdv. itthon! Örülök, hogy megérkeztetek gond nélkül. És természetesen nagyon-nagyon várom az élményeidet! De előbb egy nagy-nagy bölcsiii...

Re: Általános 2009 júl. 14 15:46 #3276

Éjjel 1:15-kor megérkeztünk!
Majd jövök, de most megyek, mert..........
Úgy látom lesz mit olvasnom.

SZia Balázs!

Már nagyon vártunk ám!!!!!! Örülünk, hogy újra itt vagy! Pihenjetek, aztán várjuk a jelentkezésedet!

Re: Általános 2009 júl. 14 15:45 #3275

hűha
Leterheltelek benneteket? Vagy elűztem mindenkit :mrgreen: Néha kicsit sok vagyok, tudom :mrgreen:
Csak, hogy ne unatkozzatok, kiegészítettem a videót, úgyhogy az elöző link már nem él, ezt nézzétek www.freevlog.hu/video/22327.html - www.freevlog.hu/video/22327.html :futyul:

Nem nem nem!!!!!!!!
Nem terheltél le. Személy szerint úszom a melóban- a hűs tenger helyett. De majd ez utóbbinak is eljön az ideje! :örül: :labdazos:

Oldalmegjelenítési idő: 0.223 másodperc