Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 27 21:35 #3455

Ez nem magyarázkodás!
Nem úgy gondoltam azt a dolgot és már meg is bántam anno annak idején,de hát ezt nem lehet visszacsinálni.Egynek azért örvendek hogy megőrizted ezt a szép levelet.Én gyorsan kidobtam és nem jöttem egy jó darabig,de gondolom ezt észre is vetted.
Meg most sem vagyok nagyon aktív,de hát ez van.Talán feloldódok itt is!

Megmondom őszintén nem emlékeztem rá, de az adminisztrációs részen visszakerestem, hogy ki is volt az. A levél is ott tárolódott. Úgyhogy részemről, ha nem jelentkezel biztosan nem jött volna elő a dolog.
De remélem nincs harag! És tényleg feloldódsz!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 27 20:28 #3454

Balázs!
Elküldtem neked emailba!
Remélem sikerült segíteni!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 27 20:22 #3453

Ez nem magyarázkodás!
Nem úgy gondoltam azt a dolgot és már meg is bántam anno annak idején,de hát ezt nem lehet visszacsinálni.Egynek azért örvendek hogy megőrizted ezt a szép levelet.Én gyorsan kidobtam és nem jöttem egy jó darabig,de gondolom ezt észre is vetted.
Meg most sem vagyok nagyon aktív,de hát ez van.Talán feloldódok itt is!

Re: Általános 2009 júl. 27 20:13 #3452

Felelevenítem az a téli napot, ez az üzenet ment el ekkor cserrobi-nak:

2009 jan. 10.
» Ági mai kérésére:
Bazsi, kérlek nézz már be a fórumra és cserrobit töröld és a
régi veszekedő beírását is. Hát nagyon humorsnak érzi magát, de egy
értelmes beszólása nincs.
Azért mondom, hogy töröld és ne hozzászóljunk, mert direkt provokativba
szeretne menni.

Az utolsó (nem) hozzászólásodat töröltem, de téged még nem szeretnélek. Kérlek ne rontsd el a fórum jó hangulatát.

Úgy látom nagyon szigorúak voltunk akkor (is). :)
Azért tényleg jó, hogy nincs harag.

Re: Általános 2009 júl. 27 20:10 #3451

Kérdés!!!!
Ha be szkennelem a kajákat akkor ide be tudom illieszteni vagy csak a Balázsnak elküldve?

Az attól függ.
Ide is beteheted, de lehet, hogy a könnyebb elérhetőség kedvéért betenném egy GYIK oldalra is.
Ha itt olvasható lesz (mert ugye ide nem jöhet akármekkora), akkor kimentem innét, ha nem akkor jöhetne nekem is nagyban.

Re: Általános 2009 júl. 27 19:46 #3450

Robiiiiiiii!
Csak nem?????

Ejnye-bejnye!
Jó,hogy azért vissza tértél! :örül:

Re: Általános 2009 júl. 27 19:34 #3449

Robiiiiiiii!
Csak nem?????

Re: Általános 2009 júl. 27 19:30 #3448

Ki volt az?

Nem tudom....... :)

Én igen

Robiiiiiiii!
Csak nem?????

Re: Általános 2009 júl. 27 19:29 #3447

Kérdés!!!!
Ha be szkennelem a kajákat akkor ide be tudom illieszteni vagy csak a Balázsnak elküldve?

Re: Általános 2009 júl. 27 19:16 #3446

Ki volt az?

Én igen

Re: Általános 2009 júl. 27 19:14 #3445

Ki volt az?

Re: Általános 2009 júl. 27 19:05 #3444

Eddig egy személyt figyelmeztettem csak.

Ki volt az?

Re: Általános 2009 júl. 27 17:30 #3443

Honeynek !Örülök hogy hazaértetek biztos nagyon sok élményben volt részetek! Nem fogok punnyadni amit lehet mindent megnézünk! Ha valaki tud küldeni görög kajákról szótárt azt nagyon megköszönném! Babu

Ezt most nem értem :?: Mi még itthon vagyunk, el se mentünk....majd aug. 07-én....
Babuciék jöttek haza. Meg még néhányan úgy látom.

Re: Általános 2009 júl. 27 16:54 #3442

Re: Általános 2009 júl. 27 16:51 #3441

.....Balázs, mi jobb neked, ha .rtf (vagy akármiben) küldöm a leírást (+képek), vagy inkább HTML-ben, csomagban?

.rtf, .doc, ..... bármilyen szövegformátumban jöhet.

Re: Általános 2009 júl. 27 16:41 #3440

Balázs! Legyél szerény, de ne kishitű! Ez a fórum a legszínvonalasabb utazási fórum. Nem csak görög viszonylatban. És ez jórészt a Te érdemed! Az, hogy sokan csak benéznek.... Istenkém... Hát szolgáltató fórum. És azért itt elég fajsúlyos fórumtársak vannak, és itt nem a másik leugatása a cél. Szóval legyél csak nyugodtan büszke, hogy egy ilyen szupi és civilizált fórumot hoztál létre. Bár szerintem ezt Te is tudod, és én szívesen lakkozom az egódat emiatt, mert tagadhatatlanul igaz. Szóval Don't worry, be happy!

Ez nem az én érdemem! A társaságé!
Én max. annyit tehetek, hogy az ide nem illő hozzászólásokat azonnal törlöm, a felhasználójukkal együtt. De ilyenre nem emlékszem. Eddig egy személyt figyelmeztettem csak.

Re: Általános 2009 júl. 27 16:34 #3439

Re: Általános 2009 júl. 27 16:19 #3438

.................. plusz készülök két túraleírásal is, ....................

X.

Jujjjj, de izgi!....
:cangás: :túra:

Re: Általános 2009 júl. 27 16:14 #3437

...........................

Kérdezzél szivesen válaszolok bármilyen kérdésedre.

1. Bemutatkozós topik : fórum kezdőlapon
<!-- l --><a class="postlink-local" href="www.forum.thasos.hu/viewtopic.php?f=8&t=18-viewtopic.php?f=8&t=18
Persze csak ha úgy gondolod, nem muszáj

2. Lesz majd kérdés az indulóktól, ne félj! De csak úgy is, merre jártatok, mit csináltatok, mit néztetek meg...
:párostánc:
:vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor:

Re: Általános 2009 júl. 27 16:12 #3436

Sziasztok!

Bejelentkezek én is, párom (tizzy) már járt erre, most én is.
Hogy a formalitásoknak megfeleljek: --> Xabi/m/31/Bp :)

Tegnap értünk haza, csendes-nyugis utunk volt. Amint időm engedi, felrakom valahova a képeinket, plusz készülök két túraleírásal is, hátha van még hozzám hasonló őrült (1. Sk. Potamiaból az Ypsario meghódítása bringával (csak röviden: 10 óra, 8 liter víz, 1 eléhezés, 35 fok árnyékban (csak árnyék nincs), kb. 70 km és 1700 m szint, a bónusz Ypsario előtt kb. 2-3 km-el Ági hitetlenkedő arckifejezése, és széles vigyora), 2. Teologos-Castro-Jenna tó-Maries bringás bejárása - kb. 900 m szint, 50 kilométer, 5,5 óra, 6-7 liter víz, 1 eltévedés, 200 m szint teljesítése vállon bringával gyalogmászás felfelé Castroba, mínusz egy cipő, nem bírta a köveket...). Az első tanulság: GPS nélkül ne. A második, hogy folyamatosan ellenőrizzük, hogy jó helyen vagyunk-e, mert igen könnyű elnézni, aztán fordulhat vissza az ember. Harmadrészt amit gyalogútnak jelez, az gyalogút, bringával tele van vállon cipelős résszel, és nem túl jól van kijelölve (vagy sehogy, vagy ritkásan). Bővebben majd a leírásban.
Thassos hozta a szokásos formáját, gondolom, itt mindenki érti, mire gondolok.

Balázs, mi jobb neked, ha .rtf (vagy akármiben) küldöm a leírást (+képek), vagy inkább HTML-ben, csomagban?

Képek pár napon belül picasara érkeznek, majd linkelek ide.

Üdv!
X.

Re: Általános 2009 júl. 27 16:06 #3435

Szekalmi és Babu!
Majd utánanézek a szótárnak, most nincs időm rá. De lehet, hogy van a honlapon valami, fejből nem tudom. Valami szótár van.
Az útikönyvek végén szokott lenni szótár a kajákról. (Nekem sajnos nincs szkennerem, mióta tönkrement.)
Babu, jó készülődést és jó nyaralást!
:úszógumi: :matróz: :zabálás: :koccintás:

Re: Általános 2009 júl. 27 16:04 #3434

Szia krizsanv!
Köszöntelek nálunk! De jó, hogy írtál!
Kösz a képeket! majd később átgyönyörködöm magam rajtuk. Egy pár bővebb szónak is örülnénk! Tudod, ez itt kíváncsi népség...
:Thassos-fan:

Szia!

Kérdezzél szivesen válaszolok bármilyen kérdésedre.

Re: Általános 2009 júl. 27 16:02 #3433

Üdv, Krizsanv!
Kérlek, írd meg, hogy szólítsunk, és az se lenne gáz, ha pár sort írnál a bemutatkozós fejezetbe. Nem APEH-szintű adatokat kérek, csak egy életkort, nemet, becenevet, mert tutti, hogy otthon nem ezt használod. Esetleg egy lakóhely. Bocs, az életkor közlése ego-szintű téma, tehát fakultatív. Én 50 vagyok, a többiek mind fiatalabbak...

Sziasztok!

A szigeten az első élményem mikor kiültünk az Ifigenia apartman előterébe, hogy megigyunk valamit a 15 órás autó út után egy 70 éves fügefa adta az árnyékot de sebaj az enyém is van már vagy 40 cm majd csak megnől olyan nagyra.

Még egyszer köszönet a szervezőknek

A hajóskirándulást ki ne maradjon senkinek az nagyon szép volt victoria a hajó neve és nem árt búvárfelszerelés és fényképezőgép.

Tisztelettel Krizsán Viktor
Érsekvadkert

Viktor (31 év)

Re: Általános 2009 júl. 27 16:00 #3432

Szia krizsanv!
Köszöntelek nálunk! De jó, hogy írtál!
Kösz a képeket! majd később átgyönyörködöm magam rajtuk. Egy pár bővebb szónak is örülnénk! Tudod, ez itt kíváncsi népség...
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 júl. 27 15:26 #3431

Bocsi Gyerekek, Babu eltévedt. Természetesen Babucira gondolt, csak megterhelő volt az ebéd... A többi stimm...

Oldalmegjelenítési idő: 0.178 másodperc