Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 29 22:22 #3552

Pedig van bors, mi is talltunk. Igaz, nem őröltet, hanem egészet, de abból fehéret, feketét, rózsát és még vegyeset is.
.......................

Kavalában van egy magbolt, ahol lehet mindenféle színes borsot kapni. A kikötőtől a vízvezeték felé menő úton, valahol a templom magasságában. (Nem személyes adat, bár nekem is rémlik, hogy láttuk a boltot.)
:tánc

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 29 22:22 #3551

Pedig van bors, mi is találtunk. Igaz, nem őröltet, hanem egészet, de abból fehéret, feketét, rózsát és még vegyeset is.

A meglátás stimmel, de azt nem ott (szupermarket) láttuk, hanem limenariában a sétálóutcában a két ajándékboltban. A Supermarketban én nem emléxem ilyesmire ;)

X.

Ez még nem jelent semmit. Mert ugye, amit a pasik nem látnak meg, az nem azt jelenti, hogy nincs is...bocsi.
Ott volt a fűszerek között a pénztár mellett elmenve balra rögtön. :dilinyós:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 29 22:20 #3550

Na jól van má', ne hájpoljuk annyira...felment, ottvolt, nagy dolog... az én teljesítményem az smafu?? Egyedül voltam a strandon, az apartmanban a hatalmas szöcskékkel vagy sáskákkal vagy mikkel...engem is tessék dicsőíteni!
:nyalóka: :körömreszelő: :körömreszelő:

Az sem semmi, hogy egy napot el bírtál tölteni a parton egyedül. Én biztosan nem bírnám ki. Ha egyedül lennék biztosan mennék valamerre.
Téged is megillet a :taps: :taps: :taps: :D

Legalább valaki elismeri az én teljesítményemet is. :)
Amúgy két túranapja volt, nem egy, de ez az Ypsario-s volt a hosszabb Ez az egész napját elvitte.
A parton nem lehet kibírni egy egész napon át. Pláne egyedül. Az nem olyan jó buli úgy. Volt egy csaj, az mindig egyedül volt, olvasgatott, napozott, néha megmártotta magát a vízben. Hát mindig mondtuk is, nem semmi, hogy ezt így bírja. 8)

Re: Általános 2009 júl. 29 22:19 #3549

Pedig van bors, mi is találtunk. Igaz, nem őröltet, hanem egészet, de abból fehéret, feketét, rózsát és még vegyeset is.

A meglátás stimmel, de azt nem ott (szupermarket) láttuk, hanem limenariában a sétálóutcában a két ajándékboltban. A Supermarketban én nem emléxem ilyesmire ;)

X.

Re: Általános 2009 júl. 29 22:15 #3547

Na jól van má', ne hájpoljuk annyira...felment, ottvolt, nagy dolog... az én teljesítményem az smafu?? Egyedül voltam a strandon, az apartmanban a hatalmas szöcskékkel vagy sáskákkal vagy mikkel...engem is tessék dicsőíteni!

Az sem semmi, hogy egy napot el bírtál tölteni a parton egyedül. Én biztosan nem bírnám ki. Ha egyedül lennék biztosan mennék valamerre.
Téged is megillet a :taps: :taps: :taps: :D

Re: Általános 2009 júl. 29 22:08 #3546

Pedig van bors, mi is talltunk. Igaz, nem őröltet, hanem egészet, de abból fehéret, feketét, rózsát és még vegyeset is.
A vörös-szürke szupermarketben a kanyar előtt. Mi ott vásároltunk. Szerettük, mindent lehet kapni. Jahh és ami a nagy királysá volt...nem tudtunk olyan napszakban menni, amikor ne lett volna friss, ropogós kenyér és pékáru.

Re: Általános 2009 júl. 29 22:01 #3545

... és nézted a görög pasikat? :)

Ááááá, nem válogat, megnéz minden jó pasit, nemre, korra, nemzetiségre és felekezeti hovatartozástól függetlenül :lol: :lol: :lol:
X.

Amíg csak nézi, addig nincs baj!
De minek kívülről nyalogatni a mézes bödönt.

Re: Általános 2009 júl. 29 21:45 #3543

..................... Viszont borsot mi nem találtunk ................

Van bors, piperi van ráírva görög betűkkel, de valahogy nem ott tartják, mint a többi fűszert, :?: mert mi is sokáig kerestük és véletlenül láttam meg.

Re: Általános 2009 júl. 29 21:33 #3538

Ááááá, nem válogat, megnéz minden jó pasit, nemre, korra, nemzetiségre és felekezeti hovatartozástól függetlenül :lol: :lol: :lol:

X.

Re: Általános 2009 júl. 29 21:23 #3536

A párja a bííícsen volt és süttette magát, valamint sziesztázott és főtt kukoricát evett, amihez az alapanyagot (milyen jófélét is!!) a prinosi piacon vételeztünk.

Legalábbis nekem ezt mondta a párom, mikor felvetettem neki, hogy egyszer fel kellene gyalog is menni a csúcsra.
Menj nyugodtan, én majd a parton elleszek és nézem a görög pasikat. :D :)

Re: Általános 2009 júl. 29 21:16 #3535

Köszönöm a jókívánságokat, de még 1 hétig boldogítalak benneteket itthonról. Tök jól beindult a héten a fórum. Csak a ma délutáni termés is elég sok volt, mire visszaolvastam.
Most még éppen lecsót főzök (készülök a télre :lol: ) üvegekbe. Ha így halad éjfél előtt nemigen fekszem le. Holnap meló, de azért jó, mert mindjárt vége a hétnek. :)
Olajügyben köszi a hozzászólásokat. Biztos, hogy nem viszek itthonról.

A kerékpáros kép a csúcson szenzációs!! Minden elismerésem!

Re: Általános 2009 júl. 29 21:06 #3534

Jaj de sokat írtatok!
Napraforgóolajat lehet kapni. (meg sokfélét)
Hú, Balázs, pedig már nagyon hiányoztak a képeid! De ne emészd magad! (mi ma elhagytuk a párom táskáját az összes irattal, személyi stb. plusz forgalmi és kettőnk jogosítványa... rosszul csuktam le a csomagtartót... :cry: )
Xabi? aki bringával ért föl? Gratulálok! :P
Honey! Nagyon jó nyaralást!
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 júl. 29 20:58 #3533

Azért nem semmik vagyunk mi fórumosok :-) Együtt hajókáznak többen egy piciny hajón, mi egymástól alig pár sorral, együtt nézzük a F1-et Balázsékkal, és még csak nem is sejtjük, ki kicsoda, kit rejtenek a körülöttünk lévő arcok.

Ezentúl, mindenki írja le a programját, hogy képben legyünk, kivel hol futhatunk össze :mrgreen:

Re: Általános 2009 júl. 29 20:53 #3531

Tényleg ki? Ő is bringával ment? Róla is van kép?

Egy ismeretlen németajkú fiatalember, aki egy társasággal jeeppel ment föl. Vigyorogva lőtt rám három képet. Szerintem kicsit őrültnek nézett, de ez - azt hiszem - nem véletlen. Az egész mászásba két nagyon jó dolog volt, az egyik, amikor felértem, és megfogtam a csúcskövet, a másik pedig amikor találkoztam Ágiékkal fölfelé menet (aznap volt a dzsip túra), és a hitetlenkedés és a széles vigyor az arcán :)

X.

Azt hittem a párod is veled tartott....

A párja a bííícsen volt és süttette magát, valamint sziesztázott és főtt kukoricát evett, amihez az alapanyagot (milyen jófélét is!!) a prinosi piacon vételeztünk.
Szégyen-nem szégyen... :) 8)

Ez a memóriakártyás dolog tényleg elég bosszantó lehet, nem irigyellek :fotó: :mérges:

Re: Általános 2009 júl. 29 20:52 #3530

Ja és nekem pocsék az arcmemóriám, de a férjem rögtön felismerte a gyerkőcöket :D

Re: Általános 2009 júl. 29 20:51 #3529

Hát ez hihetetlen :shock: Ilyen kicsi nem lehet a világ, őrület.....jaj, ha tudtam volna.
Most akkor nem is tudom el merjem-e mondani, hogy én voltam az a lökött nő, akinek vizes textilpelus volt a fején, és nyakig fürdőlepedőben betakarózva szenvedtett a hőségtől :oops: (nem ér röhögni :futyul: ). Mentségemre legyen mondva, hogy otthon maradt a sapim, és reggel 9-től voltunk kint este 6-ig. Kicsit sok volt a napsütésből....mert ugyi a tengerparton azért más lett volna..... :mrgreen:

Re: Általános 2009 júl. 29 20:35 #3528

Na tessék, lehet hogy elmentünk egymás mellett :-D
Mi kettecskén voltunk, kimenőt kaptunk a gyerekeinktől :-)
A Silver 5 tribünön volt helyünk. Jól lehetett látni, pont a célegyenes előtti kanyarnál.
Én a gyros árakon rökönyödtem meg. 3-4000 ft, 600 ft egy fél lityis üccsi, 1500 a kürtöskalács :-D Még jó, hogy jó magyar módjára szendvicsekkel felvértezve, befagyasztott üditőkkel felpakolva mentünk :-D

Hát akkor lehet. Mi is Silver 5-ös jegyet vettünk.
Íme a gyerekek:

melléklet nem található

<!-- ia0 -->k_k_P1080637.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2009 júl. 29 20:26 #3527

Hát az! Párom mondja, hogy ne foglalkozzak vele, de bosszant, mert pont az Ypsariós képek nincsenek meg. :( Maradnak a tavalyi képek.

F1: Én is csak pénteken voltam a gyerekekkel (kedvesem dolgozott). Ők voltak rá igazán kíváncsiak, mi régen három napra jártunk ki, de már ezen a téren is elkényelmesedtünk. :) Én nagyon szeretem nézni és főleg hallani élőben, de a közvetítéseket sem hagyom ki. :) Bár egyre kevésbé érdekel, valahogy fogy a varázsa. Bezzeg régen, még a Schumák előtt. Mikor még Keszthelyen laktam (15 éve), sátorban töltöttük a hétvégét a domboldalban és vasárnap a 6 órás nyitásra ott voltunk, hogy jó helyünk legyen.... :)

Na tessék, lehet hogy elmentünk egymás mellett :-D
Mi kettecskén voltunk, kimenőt kaptunk a gyerekeinktől :-)
A Silver 5 tribünön volt helyünk. Jól lehetett látni, pont a célegyenes előtti kanyarnál.
Én a gyros árakon rökönyödtem meg. 3-4000 ft, 600 ft egy fél lityis üccsi, 1500 a kürtöskalács :-D Még jó, hogy jó magyar módjára szendvicsekkel felvértezve, befagyasztott üditőkkel felpakolva mentünk :-D

Re: Általános 2009 júl. 29 20:04 #3526

Egy ismeretlen németajkú fiatalember, aki egy társasággal jeeppel ment föl. Vigyorogva lőtt rám három képet. Szerintem kicsit őrültnek nézett, de ez - azt hiszem - nem véletlen. Az egész mászásba két nagyon jó dolog volt, az egyik, amikor felértem, és megfogtam a csúcskövet, a másik pedig amikor találkoztam Ágiékkal fölfelé menet (aznap volt a dzsip túra), és a hitetlenkedés és a széles vigyor az arcán :)

X.

Azt hittem a párod is veled tartott....

Re: Általános 2009 júl. 29 20:03 #3525

F1: Én is csak pénteken voltam a gyerekekkel (kedvesem dolgozott). Ők voltak rá igazán kíváncsiak, mi régen három napra jártunk ki, de már ezen a téren is elkényelmesedtünk. :) Én nagyon szeretem nézni és főleg hallani élőben, de a közvetítéseket sem hagyom ki. :) Bár egyre kevésbé érdekel, valahogy fogy a varázsa. Bezzeg régen, még a Schumák előtt. Mikor még Keszthelyen laktam (15 éve), sátorban töltöttük a hétvégét a domboldalban és vasárnap a 6 órás nyitásra ott voltunk, hogy jó helyünk legyen.... :)

Most mondják, hogy Massa helyett jön a Schumák 4 hét múlva. :( Kellett nekem emlegetni.

Re: Általános 2009 júl. 29 20:00 #3524

Húúúúúú, Balázs, sajnálom. :( Nagyon bosszantó lehet....

Mi pénteken voltunk kint a F1-en, a szabadedzésen. Azon is csak azért, mert a férjem kapott tesójáéktól 2 jegyet a 40. szülinapjára. :D
Amúgy nem adtunk volna érte pénzt :mrgreen: , bár egyszer jó volt hallani élőben :D

Olvaslak benneteket folyamatosan, nézegetem a képeket, kicsit merítek a ti élményeitekből. A beszámolókat olvasva, lassan úgy érzem ismerem a szigetet, pedig sosem jártam arra, és lehet jó darabig esélyünk sem lesz......bocs, negatív off vagyok :szomorú:

Hát az! Párom mondja, hogy ne foglalkozzak vele, de bosszant, mert pont az Ypsariós képek nincsenek meg. :( Maradnak a tavalyi képek.

Re: Általános 2009 júl. 29 19:59 #3523

X.

Re: Általános 2009 júl. 29 19:55 #3522

www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=281:-thassos-a-meglepetesek-szigete&catid=48:elmenybeszamolok&Itemid=74 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=74

Új élménybeszámoló az oldalon. De mivel tavalyi, ezért nem hozza fel alul az új cikkek között.

Re: Általános 2009 júl. 29 19:49 #3521

Húúúúúú, Balázs, sajnálom. :( Nagyon bosszantó lehet....

Mi pénteken voltunk kint a F1-en, a szabadedzésen. Azon is csak azért, mert a férjem kapott tesójáéktól 2 jegyet a 40. szülinapjára. :D
Amúgy nem adtunk volna érte pénzt :mrgreen: , bár egyszer jó volt hallani élőben :D

Olvaslak benneteket folyamatosan, nézegetem a képeket, kicsit merítek a ti élményeitekből. A beszámolókat olvasva, lassan úgy érzem ismerem a szigetet, pedig sosem jártam arra, és lehet jó darabig esélyünk sem lesz......bocs, negatív off vagyok :szomorú:

Re: Általános 2009 júl. 29 19:45 #3520

:örül: MEGKAPTUK A RÉSZVÉTELI JEGYET!!!!!!!!!!! :örül:
:Thassos-fan:

:?: Kérdés: Most biztos kinevettek: az olivaolajon kívül lehet másfajta étolajat (pl. napraforgó) is kapni Thassoson? Nagyon szeretem az olivaolajat, de lehet, hogy 1x-2x sütnénk krumplit vagy valamit olajban. Még az is lehet hogy valami nagyon egyszerű kaját összedobok kint (eddig nem volt rá precedens, de nem árt felkészülni). :?:

Mi is vettünk a Skala Potamiai supermarketban napraforgóolajat,mert amit vittünk kevésnek bizonyult.Ugyan olyan jó,mint az itthoni.
Irigyellek,benneteket,hogy még előttetek a nyaralás.
Szerencsés utat és élményekben gazdag ,szép nyaralást kívánok! Élvezzétek ki minden pillanatát !

Oldalmegjelenítési idő: 0.196 másodperc