Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 aug. 18 20:50 #3783

.........
Hazaérkeztünk arról a csodálatos szigetről ...............

Isten hozott itthon!
Ugye, hogy vissza kell menni :?: :lol:
Várunk ám pár szót arról is, mi mindent csináltatok, hol jártatok!
:Thassos-fan:

Az biztos,hogy oda még visszamegyünk egyszer de akkor minimum 2 hétre.
Persze majd valami beszámolófélét összehozok,de majd holnap vagy holnapután most megyek pihizni,mert reggel meló 04:30-kor kelés.
Üdv mindenkinek.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 aug. 18 20:44 #3782

.........
Hazaérkeztünk arról a csodálatos szigetről ...............

Isten hozott itthon!
Ugye, hogy vissza kell menni :?: :lol:
Várunk ám pár szót arról is, mi mindent csináltatok, hol jártatok!
:Thassos-fan:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 aug. 18 20:28 #3780

Üdv: Mindenkinek

Hazaérkeztünk arról a csodálatos szigetről NAGYON-NAGYON jó volt, de sajnos nagyon rövid volt az az 1 hét amit ott töltöttünk!!
Utolsó este irigykedve beszélgettünk Honey-ékkal akik majd csak szombaton indulnak haza.

Re: Általános 2009 aug. 15 12:26 #3763

Ismét születésnapos:

Gratulálunk, Kovimi77!
Isten éltessen még sok-sok hosszú görög nyaralásra!
:pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá:

Hagy csatlakozzak én is: sok kalandot, vidámságot, jó egészséget kívánok!!!

Re: Általános 2009 aug. 15 09:23 #3762

Ismét születésnapos:

Gratulálunk, Kovimi77!
Isten éltessen még sok-sok hosszú görög nyaralásra!
:pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá: :vigyor: :pápá:

Re: Általános 2009 aug. 13 17:44 #3761

A leírásból :

A Szent Mihály Arkangyal apácakolostor a sziget védőszentjéről kapta a nevét. A kolostort először egy 1287-es okiratban említik, egy Krisztus keresztfájáról való szög kis darabját őrzik. Hosszú szünet után a kolostor mai lakói 1974-ben költöztek ide, felújítása most is folyik. A kolostor udvarából lenyűgöző a panoráma. Boltjában szuveníreket vásárolhatunk.

Aki tud bővebb ismertetést róla, azt várjuk!
Valószínűleg csak a régi részekre érvényes a felújítás, mert szerintem is egy nagy részt most építenek újonnan.
:nézze

Re: Általános 2009 aug. 13 13:05 #3760

Szerintem nem felújítják, hanem most épül. Legalábbis 4 éve még csupasz beton volt a fal, most meg már burkolt.

Hát igen, így jár aki csak idén látta először.
:elpirulós:

Re: Általános 2009 aug. 13 08:00 #3758

Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy az Archangelos kolostorba bárki szabadon bemehet? Lehet benn fotózni?

Üdv: Via

Tudtommal bárki bemehet, megfelelő ruházatot adnak, de tudtommal nem szabad fotózni. (Csak stikában)

Ruhát adnak, hivatalosan nem lehet fotózni, a baj csak az, hogy nagyon nagy terület felújítás alatt van, nem látogatható.

Szerintem nem felújítják, hanem most épül. Legalábbis 4 éve még csupasz beton volt a fal, most meg már burkolt.

Re: Általános 2009 aug. 13 06:16 #3756

Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy az Archangelos kolostorba bárki szabadon bemehet? Lehet benn fotózni?

Tudtommal bárki bemehet, megfelelő ruházatot adnak, de tudtommal nem szabad fotózni. (Csak stikában)

Ruhát adnak, hivatalosan nem lehet fotózni, a baj csak az, hogy nagyon nagy terület felújítás alatt van, nem látogatható.

Re: Általános 2009 aug. 13 06:14 #3755

Óóóóó, most látom, születésnaposunk van!
Isten éltessen, Vandus02 :!:
Még nagyon sokszor 15 évig, és abba még nagyon sok görög nyaralás férjen bele!
:randi: :virágszippantós:

És bunkó módon, utolsónak én is csatlakozom a jókívánságokhoz. Remélem túl sokat nem von le az értékéből. Pláne, ha tényleg Te vagy a legifjabb... Üdv a fedélzeten...

Az utolsó után is van utolsó, így én is csatlakozom az előttem szólók jókívánságaihoz!
Isten éltessen Vanda!
:Thassos-fan: :pompomlány:

Re: Általános 2009 aug. 12 18:23 #3750

..........
.................

Szia! Először is üdvözöllek körünkben!
Igen, bárki bemehet, belépődíj nincs, de talán nyitvatartási idő az van. Mint minden görög kolostorban, itt is illik vigyázni az öltözködésre : fedetlen vállal, ujjatlan felsőrészben, rövid szoknyában vagy nadrágban nem léphetsz be. De a kapus úgy be se ereszt, ad megfelelő ruhát. (izé... én azért inkább a sajátomban megyek)
Elméletileg nem szabad fényképezni. De az udvaron bőven kattintgattam, viszont a kis templomba belépve megkérdeztem az ott lévő apácát, a templomban készíthetek-e képet, de nagyon határozottan nemet mondott.
:ördögűző:

Re: Általános 2009 aug. 12 18:11 #3749

Szia Kölyök!!! Legyünk túl a nyáron, mert Tőled még várunk egy csomó érdekességet. Jó megfigyelő vagy, úgyhogy lesz még miben elmélyedni. Addig is jövedelmező melót, némi pihenéssel, és mielőbbi viszontlátást...!
Még tartozol...! Sok-sok, és hangsúlyozottan szubjektív élménnyel...!

Néhány EDDIG REJTEGETETT FOTÓ IS JÖHETNE: Én most tupírozom az enyéimet.

Re: Általános 2009 aug. 12 18:09 #3748

És bunkó módon, utolsónak én is csatlakozom a jókívánságokhoz. Remélem túl sokat nem von le az értékéből. Pláne, ha tényleg Te vagy a legifjabb... Üdv a fedélzeten...

Re: Általános 2009 aug. 12 18:05 #3747

Szia Kölyök!!! Legyünk túl a nyáron, mert Tőled még várunk egy csomó érdekességet. Jó megfigyelő vagy, úgyhogy lesz még miben elmélyedni. Addig is jövedelmező melót, némi pihenéssel, és mielőbbi viszontlátást...!
Még tartozol...! Sok-sok, és hangsúlyozottan szubjektív élménnyel...!

Re: Általános 2009 aug. 12 18:02 #3746

Sziasztok!

Re: Általános 2009 aug. 12 17:15 #3745

Sziasztok!

Re: Általános 2009 aug. 12 15:28 #3744

Pihend ki a nyarat – irány Thassos!

Ha az elmúlt két és fél hónap nem a pihenésről szólt,
Ha szeretnél végre 10 napot megszabadulni Magyarországtól,
Ha már év elején lógnál a suliból,
Ha már voltál és visszamennél!

Görögország, Limenaria (Thassos-sziget)
Szeptember 12-22

Most csak 39.990 Ft-ért!*

A csodálatos szigetről, Limenariaról bővebben a www.ketszersult.blog.hu oldalon olvashatsz! És hogy ne áruljunk zsákbamacskát: fényképek a fenti linken elhelyezett élménybeszámolónál!

Bővebb információ: 0630 755 1313
(Sajnos nem áll módomban az interneten tájékoztatást küldeni!)

*A feltüntetett ár a szállást és az útiköltséget tartalmazza!

Re: Általános 2009 aug. 12 15:26 #3743

Sziasztok!
Én is boldog szülinapot szeretnék kívánni a még nálam is fiatalabb fórumosnak!
No és sok-sok üdvözlet minden barátomnak, haza szabadultam 2 órára, és máris tűzök vissza Siófokra…
Viszont legyen már a lúd kövér is: kaptam egy jó ajánlatot az utazás közvetítőnktől, és szeretném megragadni az alkalmat a következő bejegyzésemben, amiről gőzöm sincs, hogy szabad-e, ezért kérem a moderátorokat, amennyiben szabályt sértek vele, töröljék, és mérjenek ki rám 30 vesszőütést! ;) (Viszont ha oké a buli, hálás lennék, ha címlapra is kikerülne!)
Nos, mindenkinek ezer ölelés, megyek dolgozni, szeptemberben találkozunk! :)
Szép napokat!

Re: Általános 2009 aug. 11 16:34 #3742

Kis Vandaba!

Isten éltessen sokáig!
De akkor mégsem én vagyok a legfiatalabb itt. :) :mrgreen:

Re: Általános 2009 aug. 11 11:29 #3740

Re: Általános 2009 aug. 08 09:49 #3704

Igen, én is így vélem!
Itt sokkal jobb, itt valamiféle családi béke honol. :kötöget:

Jövök vissza relaxálni.... Béke, nyugalom, meseszép képek, és meglehetősen jó helyesírású emberkék. Nem menjünk oda... Gyöngyöt a disznók elé...?

Olvasni azért kell a konkurenciát. :)

Hát, ha ilyen a konkurencia, akkor nincs mitől félni...

Re: Általános 2009 aug. 07 16:28 #3696

Igen, én is így vélem!

Jövök vissza relaxálni.... Béke, nyugalom, meseszép képek, és meglehetősen jó helyesírású emberkék. Nem menjünk oda... Gyöngyöt a disznók elé...?

Olvasni azért kell a konkurenciát. :)

Re: Általános 2009 aug. 07 15:23 #3693

Igen, én is így vélem!

Re: Általános 2009 aug. 07 13:11 #3691

Igen, én is így vélem!

Re: Általános 2009 aug. 07 11:44 #3690

.........
Most olvastam az index-et :...........

Most már ott is törölték ezt az átváltozóművésznőt.
Hagyd a fenébe, káros az egészségre az Index olvasása!
De sajnos igaz, hogy ez a típusú ember mindenütt előfordul - nem tudom, milyen ellenszer használna a hülyeségük, kapzsiságuk és rosszindulatuk ellen.
Azt mondom, ne foglalkozzunk vele többet!
:cowboy:

Oldalmegjelenítési idő: 0.193 másodperc