Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 aug. 07 10:33 #3687

Sziasztok!

Most olvastam az index-et :( hát igen, vannak emberek, mint minden más fórumon, akik jól felb..ák az ember agyát.
Szánalmas a doktornő vagy orvos vagy nem tom ki ő (3 személy egyben az tuti). Mellesleg ha már 4x-re voltak akkor tudta hová megy vagy mégsem(ki tudja hol járt az agyoniskolázott)?! Kiakasztó!!! Most amikor mi voltunk - ott is volt egy hasonló emberke, aki nagyon pattogott és nem felelt meg neki semmi (légkondi)- próbált uszítani minket is, hogy írjunk jegyzőkönyvet velük közösen - mondtuk neki, hogy legyen vér a pucádban és ha valami gondod van állj Ági elé és beszéljétek meg. Minket nem érdekel mert nem vunk a szálláson egész nap és lesz...juk azt hogy mi működik és mi nem :D:D Végül az egészből nem lett semmi, csak az Apollonból akart pénzt kicsikarni - meg egy utazást jövőre! Szánalmas, fel tudnám rúgni az ilyen embereket.

Na bocsi a kirohanásért, nem akartam indexen mégjobban szítani a kedélyeket, mert ha belelendülök, akkor.... :D:D:D:D:D:D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 aug. 07 07:27 #3686

Jó utat mindkettőtöknek!
:rajzoló:

Köszönjük szépen!!
Már csak 1-2 óra és indulás!!!!!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 aug. 06 22:21 #3685

Jó utat mindkettőtöknek!
:rajzoló:

Re: Általános 2009 aug. 06 22:07 #3684

Kedves Fórumozók!

Elöször is köszönök Nektek mindent. Nagyon sok információval gazdagodtam írásaitok, beszámolóitok alapján. A férjem eddig még nem nagyon tudott olyat kérdezni tőlem, amire az itt olvasottak alapján ne tudtam volna a választ. Sok oldalt (beszámolókat is) kinyomtattam és viszem magammal egy dossziéban.
Köszönjük a jókívánságokat az útra! Majd gondolok Rátok. Aug. 23-án jövünk haza, utána jelentkezem.
(Aztán nem elfelejteni ám!)
Mindenkit ölel: Honey :)

Re: Általános 2009 aug. 06 21:19 #3679

Viktor!
Integettek majd? mikor? :?:
:pápá:

Szia
Igen integetünk, mit szólsz a vasárnap estéhez?
De ha valamiért nem sikerűl vasárnap akkor hétfő este.

Re: Általános 2009 aug. 06 21:04 #3678

Viktor!
Integettek majd? mikor? :?:
:pápá:

Re: Általános 2009 aug. 06 20:35 #3674

Honey és viktor78!

Már csak egyet kell :ébresztő: és indultok!
A buszos úthoz: kitartást és sok szerencsét! :)
A nyaraláshoz: rengeteg szebbnél szebb élményt! A kirándulások mellett pihenjetek is és töltődjetek fel a hétköznapokra! 8)
Integetni ne felejtsetek el (az időpontot se megírni még legkésőbb holnap :D ) !
A visszaúton ne szomorkodjatok, úgy is visszamentek egyszer!
És ha hazaértetek jelentkezzetek!

Mi meg addig irigykedünk, hogy ott vagytok. :cry:

balazsh

Köszi szépen. Már nagyon várjuk hogy végre ott legyünk. A buszos utat meg majd csak kibírjuk valahogy már megszoktuk mivel ez lesz a 4-ik Görög utunk.
Hát igen most ti irigykedtek,de mikor ti voltatok akkor meg mi irigykedtünk.

Re: Általános 2009 aug. 06 20:27 #3672

Honey és viktor78!

Már csak egyet kell :ébresztő: és indultok!
A buszos úthoz: kitartást és sok szerencsét! :)
A nyaraláshoz: rengeteg szebbnél szebb élményt! A kirándulások mellett pihenjetek is és töltődjetek fel a hétköznapokra! 8)
Integetni ne felejtsetek el (az időpontot se megírni még legkésőbb holnap :D ) !
A visszaúton ne szomorkodjatok, úgy is visszamentek egyszer!
És ha hazaértetek jelentkezzetek!

Mi meg addig irigykedünk, hogy ott vagytok. :cry:

balazsh

Re: Általános 2009 aug. 06 20:18 #3670

Úgy látszik, az Indexet önvédelemből teljesen mellőzni kell. Megfogadom, hogy soha többet nem reagálok ott semmire.
:lol

Ezzel én is így vagyok, csak én múlt időben. Na jó csak 1 napja. :)

Re: Általános 2009 aug. 06 20:14 #3669

Úgy látszik, az Indexet önvédelemből teljesen mellőzni kell. Megfogadom, hogy soha többet nem reagálok ott semmire.
:lol

Re: Általános 2009 aug. 06 18:46 #3665

Gyönyörű fröcskölődés megy más fórumokon....
:vívó:

Re: Általános 2009 aug. 06 18:43 #3664

Sziasztok!

Csak egy rövid beköszönés a részemről , mert ha minden igaz -miért ne lenne?-holnap ilyenkor már úton leszük Thassosra.
Ezer a dolgom, de még este felnézek, hogy megírjammikor integetünk. :D

Nagyon jó időt, szép napokat kívánok!
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 aug. 06 17:04 #3663

Honey !!! :!: :!: :!:
Sima utat és fergeteges nyaralást :!: :!: :!:
:Thassos-fan: :Thassos-fan: :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 aug. 06 14:39 #3662

Sziasztok!

Csak egy rövid beköszönés a részemről , mert ha minden igaz -miért ne lenne?-holnap ilyenkor már úton leszük Thassosra.

Kedves Honey és családja :)!

Nagyon jó utat kívánunk nektek és vigyázzatok magatokra. Legyen nagyon szép időtök és fényképezzetek, pihenjetek és kiránduljatok sokat.
cupp cupp

Re: Általános 2009 aug. 06 13:57 #3661

Sziasztok!

Re: Általános 2009 aug. 06 11:38 #3660

..................................
Pamag Te szeretnél tulipán hagymát? Mert nekem nincs hová rakni,de neked szivesen hozok!

Jaj, köszi szépen, nekem sincs hova rakni! Mikor a lányom hozott, a cserépben egy sem maradt meg, ill. ami megnőtt, az se virágzott. De amit kerttel rendelkező ismerősöknek adott, azok gyönyörűek lettek!
Jó utat és klassz élményeket!
:canabis:

Re: Általános 2009 aug. 06 08:44 #3659

Halihó!!
Beszéltünk róla,ha valami tömeg rendezvényre megyünk megírjuk ,nem tudom hová írjam!
Pamag,Balázs ha nem jó helyen van tegyétek át!
Szóval 08-12-én Magyarország -Románia barátságos labdarúgó mérkőzés,Mi ott leszünk!Azért írom most mert nem tudom mennyi időm lesz előtte írni ,mert szombaton elmegyünk Amszterdamba,kedden éjjél vissza.Ha valaki jön írjon!! :örül: :Esernyő:

Hát ilyennek nincs külön helye... jó szurkolást! :focis:
Amszterdamról azért pár szót kapunk majd ugye a másik topikba? Figyeld majd meg a csatornákat, a lakóhajókat, és a keskeny házak homlokzatán fönt a csigakampókat, ott ugyanis ablakon át költözködnek! És ha teheted, vegyél tulipánhagymát!
:répás:

Pamag Te szeretnél tulipán hagymát? Mert nekem nincs hová rakni,de neked szivesen hozok!

Re: Általános 2009 aug. 05 17:05 #3657

Sziasztok,
csak beköszönök, hogy élek még, és elmentem teljes augusztusra (legalábbis reményeim szerint :D) a siófoki Lucullus Kertvendéglőbe felszolgálni és főzni!
Érezzétek jól magatokat, és gyertek sokan, hagyjatok ott sok-sok pénzt, hogy legyen annyi: szeptemberben ismét Thassoson lehessek ;)
Szép napokat!

Re: Általános 2009 aug. 05 09:38 #3656

Halihó!!
Beszéltünk róla,ha valami tömeg rendezvényre megyünk megírjuk ,nem tudom hová írjam!
Szóval 08-12-én Magyarország -Románia barátságos labdarúgó mérkőzés,Mi ott leszünk!Azért írom most mert nem tudom mennyi időm lesz előtte írni ,mert szombaton elmegyünk Amszterdamba,kedden éjjél vissza.Ha valaki jön írjon!! :örül: :Esernyő:

Hát ilyennek nincs külön helye... jó szurkolást! :focis:
Amszterdamról azért pár szót kapunk majd ugye a másik topikba? Figyeld majd meg a csatornákat, a lakóhajókat, és a keskeny házak homlokzatán fönt a csigakampókat, ott ugyanis ablakon át költözködnek! És ha teheted, vegyél tulipánhagymát!
:répás:

Re: Általános 2009 aug. 05 08:33 #3654

Halihó!!

Re: Általános 2009 aug. 04 22:03 #3649

Megkérdeztem.
De át is teszem az egészet a fotós topikba.
:fotó:

Re: Általános 2009 aug. 01 17:14 #3630

Jelentem én már szervezem a csapatot!
...........

És hova készül az a csapat? Titok? :?:
:labdazos:

Szia!
Szerinted?

Re: Általános 2009 aug. 01 17:10 #3629

Jelentem én már szervezem a csapatot!
...........

És hova készül az a csapat? Titok? :?:
:labdazos:

Re: Általános 2009 aug. 01 17:04 #3628

.................Majd ha hazaértünk megírom az élményeinket...........

Várjuk nagyon!
Érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat! Sok-sok érdekes élményről, nagyon jó pihenésről szeretnénk hallani (olvasni) !

:fotó: :úszógumi: :matróz: :éhes: :koccintás:
ciao

Re: Általános 2009 aug. 01 15:40 #3627

Babu!
Kellemes pihenést kívánok neked.
Üdv:Robi

Oldalmegjelenítési idő: 0.186 másodperc