Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 aug. 01 14:35 #3624

Sziasztok !Pamagnak köszönöm a görög ételekről szoló írást!Igyekszünk majd hasznosítani!Hétfőn indulunk Toloba.Majd ha hazaértünk megírom az élményeinket.addig is üdvözlet mindenkinek.
Babuék :

Én meg felteszem a képeiket...

Az jó lesz!:)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 aug. 01 13:43 #3623

Sziasztok !Pamagnak köszönöm a görög ételekről szoló írást!Igyekszünk majd hasznosítani!Hétfőn indulunk Toloba.Majd ha hazaértünk megírom az élményeinket.addig is üdvözlet mindenkinek.
Babuék :

Én meg felteszem a képeiket...

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 aug. 01 11:35 #3622

Babuék :

Re: Általános 2009 aug. 01 10:06 #3618

Sziasztok!
OLyan kérdésem lenne, hogy lehet-e a szigeten motorcsónakot bérelni, tudjátok olyan kis egyszerűt vizsga nélkül vezethetőt!? Horvátországban töbször béreltünk és szeretnék Thassoson is!

Én próbáltam utána nézni, mert szerettem volna a tengerről is fotózni, de nem találtam semmit. Vizsga nélkülit nem. Talán azért, mert Poszeidon errefelé nyűgösebb, mint az Adrián. Pedig nem lett volna semmi élmény...

Re: Általános 2009 aug. 01 09:03 #3617

Sziasztok!
OLyan kérdésem lenne, hogy lehet-e a szigeten motorcsónakot bérelni, tudjátok olyan kis egyszerűt vizsga nélkül vezethetőt!? Horvátországban töbször béreltünk és szeretnék Thassoson is!

Re: Általános 2009 júl. 31 22:32 #3615

Figyi Balázs, kéne keresni valami csúcstechnikás FBI, vagy NCIS, vagy egyéb fószert, hogy a memóriakártya letörölt adatait visszahozza..... :mrgreen: ....tudom, túl sok filmet nézek :dilinyós:

Nem kell ahhoz FBI! Ne gondold, hogy nem próbáltam meg. Csak az volt nálam a baj, hogy már majdnem tele volt a kártya és így felülírodtak az adatok. Régen már másnak hoztam vissza sikeresen képeket.
Ez van, én már végleg így jártam. :( :evil:

Re: Általános 2009 júl. 31 22:26 #3614

Sziasztok!

Csak rötyögök magamban a pasis-csajos témán.
De képzeljétek el: nővérem elvált, és fent van ilyen társkeris oldalon poénból (még én beszéltem rá) :D hazaérkezésünk után 1-2 nappal bejelentkezett nála egy srác - aki Kavalában dolgozik :D Nem akartuk elhinni, mondtam is tesómnak meg páromnak megyünk vissza Thassosra, de ott is maradunk úgy csinálja a dolgokat :DDD
Kíváncsi leszek, hogy alakul :)

Szekalmi: utólag kívánok Neked Nagyon Sokk Boldog Születésnapot! :)
Balázs: nagyon jók a képek, a többi miatt meg ne idegesítsd magad, a fejetekben megvan és az a fontos! fel a fejjel!
Pamag: nektek meg szorítok, hogy előkerüljenek az iratok.

A többieknek üdv és cupp cupp

Re: Általános 2009 júl. 31 22:11 #3613

Figyi Balázs, kéne keresni valami csúcstechnikás FBI, vagy NCIS, vagy egyéb fószert, hogy a memóriakártya letörölt adatait visszahozza..... :mrgreen: ....tudom, túl sok filmet nézek :dilinyós:

Re: Általános 2009 júl. 31 21:43 #3612

....mert a férfiak, mi tagadás meglehetősen jóképűek.. ....

Naigen.... Paralia, a 19 éves lányommal... a fánkárus fiú kerülgette... hu de jóképű volt, mintha Zeusz nemzette volna és az Olymposz oldaláról sétált volna le... időnként fölemlegetjük...
:lol:

Re: Általános 2009 júl. 31 20:25 #3609

Igaz, itt is érvényes a szlogen: gusztálgathatod, gusztálgathatod, de zabálni azt otthon fogsz... (remélem)

:mrgreen: :Sirvaröhög: :vigyorog:

Re: Általános 2009 júl. 31 19:47 #3608

Balázs! Szuperek a képeid. Úgy látom, Te vagy a Nagy Hiánypótló, a kihagyott látnivalóink szállítója. Egy ilyen díjat is alapítani kell, és az első a Tiéd... És részvétem az elveszett képekért. Ha vígasztal, én egyszer egy mentésre rám bízott, barátok által készített nyaralási sorozatot vesztettem el, vinyóhiba miatt. Irtózatos nagy égés volt.
Apám a Te esetedre azt mondta volna: ez a méreg, nem a ciánkáli...

Könnyű nekem, már negyedszerre voltam. :)
Köszönöm a részvétet. Még szerencsére 3 család voltunk a túrán, 4 vagy 5 fényképezővel, így azért valamim lesz.
De az Ypsarió tetején pl. én csináltam a csoportképet háttérben a Golden Beach-el. Na az sincs meg.:(
Ez van, még szerencse, hogy már mindenről van-volt fényképem, csak valahogy akkor is bosszant. :evil:

Re: Általános 2009 júl. 31 19:43 #3607

Mai munkám:
    feltöltöttem a képeket kölyökkk élménybeszámolójába
    meg a sajátomba is
    fotóalbumba feltöltöttem két új strandot
    és egy csokor képet az Archaggelos kolostorról[/list:u]
    És finomítottam a fotóalbumon is. :)
    Lehet értékelni egyesével a képeket. Persze csak ha bejelentkeztetek. :)
    És ezenkívül még irányítottam az üzemet is. :D Egy 10 kV-os üzemzavarelhárítást is levezényeltem...... :D

Én Neked ítélem a mai Munka Érdemrend-et!! :számítógépes: :pohárköszöntő:

...Pedig még mindig meleg van... (Ez egy átlagos napod volt...? Mert akkor nem semmi...)

Nálam nincs, megy a klíma 24 fokon.
Na, azért nem ez egy átlagos napom. Ez ma így jött össze.
És hol van még a holnap reggel, akkor jár le a 24 órám.

Re: Általános 2009 júl. 31 19:04 #3606

Jóóóóvannna, csodás házasságban élek, de ugyi azért vak nem vagyok. :P :mrgreen: :wink: :vigyorog:
És ha jól olvastam, nem csak én estem ilyen bűnökbe. Bár ezt a pasik írták, lehet csak magukból indultak ki, mert ők meg a csajokat sasolták :mrgreen: :futyul:

Kedves Dézsé! Ha megnyugtat: A magyar csajok, feleségek, barátnők görögben felértékelődnek, mert hát valljuk be a görög nők tetszési indexe nem túl magas... Ami csajt megnézünk a strandon, az nem honos darab... És tűrnünk kell, hogy oldalbordáink szemelgetnek a pasiválasztékból, mert a férfiak, mi tagadás meglehetősen jóképűek.. Na nem annyira, mint mi, ugye, de ollasmi... (Ezt nejem rákérdezésére voltam kénytelen elismerni...) Igaz, itt is érvényes a szlogen: gusztálgathatod, gusztálgathatod, de zabálni azt otthon fogsz... (remélem)

Re: Általános 2009 júl. 31 18:58 #3605

Köszönöm az együttérzéseteket, de nem bízom benne erősen, hogy meglesz... :( Budapesten??? :( :Sirvaröhög:
Ez az egész év ilyen... egyik rossz a másik után... :(
A jó csak az, hogy Ti vagytok...
:dumcsi

Megszoktam, hogy a rossz dolog sosem egyedül jön. Jobb szeret csőstől. Viszont ezideig, mindig egy pozitív szakasz követte. Most Neked is annak kell következnie! ...Remélem, és kívánom...

Re: Általános 2009 júl. 31 18:56 #3604

Balázs! Szuperek a képeid. Úgy látom, Te vagy a Nagy Hiánypótló, a kihagyott látnivalóink szállítója. Egy ilyen díjat is alapítani kell, és az első a Tiéd... És részvétem az elveszett képekért. Ha vígasztal, én egyszer egy mentésre rám bízott, barátok által készített nyaralási sorozatot vesztettem el, vinyóhiba miatt. Irtózatos nagy égés volt.
Apám a Te esetedre azt mondta volna: ez a méreg, nem a ciánkáli...

Re: Általános 2009 júl. 31 18:52 #3603

Jó ezt látni!!Nagyon nagy élmény volt, a csemete most is azt mondogatja,hogy újra meg kell mászni mindíg akkor amikor eszébe jut.Mindíg most!! :Thassos-fan:

Jujjj... hogy úgy van... Imádom, hogy a fórumot elárasztották a képek és az élménybeszámolók. Nem győzök szemezgetni... Pedig nemrég milyen pangás volt...

Re: Általános 2009 júl. 31 18:50 #3602

szakalmi!

Most láttam, hogy a fotókhoz írtad a véleményt. Áthoztam a szállásleíráshoz is.

Köszi!

Re: Általános 2009 júl. 31 18:48 #3601

Mai munkám:
    meg a sajátomba is

És ezenkívül még irányítottam az üzemet is. :D Egy 10 kV-os üzemzavarelhárítást is levezényeltem...... :D

...Pedig még mindig meleg van... (Ez egy átlagos napod volt...? Mert akkor nem semmi...)

Re: Általános 2009 júl. 31 18:19 #3600

Mai munkám:
    meg a sajátomba is

Re: Általános 2009 júl. 31 17:58 #3599

Mai munkám:
    meg a sajátomba is

Re: Általános 2009 júl. 30 22:22 #3597

szakalmi!

Most láttam, hogy a fotókhoz írtad a véleményt. Áthoztam a szállásleíráshoz is.

Re: Általános 2009 júl. 30 17:07 #3592

Sziasztok kedves Fórumtársak!

Bejelentkezem, mert tegnap Balázs feltette a tavalyi thassosi nyaralásunk leírását. Ha bárkinek kérdése lenne, szívesen válaszolok.

Üdv

Rea

Szia itt!
Tavaly is olvastam ám, és akkor is tetszett! :taps:

Szia Pamag!
Örülök, köszönöm. Igen, gondoltam, hogy többen átjárnak arra a fórumra is. Egyszer mesélték, hogy egy családanya a nyaraláshoz szükséges összes irattal teli táskát tette fel az autójuk tetejére, mikor megálltak valahol útközben. Beszálláskor mindenre figyeltek, csak erre nem. Elindultak, s csak sokkal később vették észre a hiányt. Elég bonyodalmas nyaralásuk volt. Tudom, hogy ez nem vigasztal téged igazán, és drukkolok, hogy meglegyenek a papírjaid, tán valaki visszaküldi postán.

Üdv,
Rea

Re: Általános 2009 júl. 30 17:04 #3591

Jó ezt látni!!Nagyon nagy élmény volt, a csemete most is azt mondogatja,hogy újra meg kell mászni mindíg akkor amikor eszébe jut.Mindíg most!! :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 júl. 30 16:50 #3590

Külön köszönet a beírást illetően!!! :örül:

???? Miért is? ????

Közben leesett. Az Ypsario? Nincs mit. :)

Re: Általános 2009 júl. 30 16:49 #3589

Külön köszönet a beírást illetően!!! :örül:

???? Miért is? ????

Oldalmegjelenítési idő: 0.308 másodperc