Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 29 19:15 #3519

Sirvafakadok! :cry:
Nincs meg 210 db képem, és pont a Jeep túráról.
Hát ezért nem szabad ilyen sokáig halogatni a visszanézést.
Azt hittem hogy lementettem mindent és ma derült ki, hgy egy kártya kimaradt.
Azt meg a hétvégén leformáztam és telefényképeztem a Forma-1-en. :(
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 29 18:04 #3518

Xabi, irigyellek benneteket, mi sajnos idő hiányában nem jutottunk el a Világ tetejére, de ha szeptemberben ismét kijutok, biztos, hogy felkevergünk mi is oda :) Csodálatos a kilátás onnan, gratula a teljesítményhez!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 29 17:52 #3517

Balázs, szekalmi - ugyan már, az autó az ráz meg zötyög, meg meleg is lett volna, helikopter vitt föl nyilván... szerintetek a képet ki csinálta? :D

Tényleg ki? Ő is bringával ment? Róla is van kép?

Re: Általános 2009 júl. 29 16:33 #3515

Balázs, szekalmi - ugyan már, az autó az ráz meg zötyög, meg meleg is lett volna, helikopter vitt föl nyilván... szerintetek a képet ki csinálta? :D
Mindenesetre baromi jó Thassoson bringázni, látnivaló van bőven, az utak szinte néptelenek és jók (mármint hegyibringás szemmel), változatosak, vannak kihívásos-technikás részek, meg trekkingezőknek is megfelelő kihívások. Bár Ági azt tanácsolja, hogy körbe a szigetet érdemes bringázni, de a magam részéről szeretek minél kevesebb benzingőzt szívni bringázás közben :) Szoval aki kekeckedik a bringázás gondolatával, az ne gondolkozzon tovább, csapjon bele, megéri :)

X.

Re: Általános 2009 júl. 29 15:44 #3514

Babuci, köszönjük a képeket! Jó volt ismét látni azokat, amiket én is felfedeztem 2 hete! :)
Honey, mi főztünk kint szinte rendszeresen, s a super marketben kaptunk napraforgó és kukorica olajat is! Hazudni nem akarok, de úgy sejtem, olyan 0,60€ lehetett a literes étolaj! (Az ár persze Limenaria üzletére vonatkozik) Viszont borsot mi nem találtunk (fűszerpaprika meg azt hiszem nincs)! Tehát érdemes itthonról vinni némi fűszert is: só, bors, még ha a cukor is elfér, az sem baj! Nagyon jó nyaralást kívánok ;)
(Lábjegyzet: nem tűnök el végleg, egyelőre csak a hétvégéken kellek a Balatonon…:S)

Re: Általános 2009 júl. 29 12:44 #3508

Én szupermarketben láttam napraforgó olajat, de tényleg jobb vinni itthonról...

Re: Általános 2009 júl. 29 12:18 #3507

:örül: MEGKAPTUK A RÉSZVÉTELI JEGYET!!!!!!!!!!! :örül:
:Thassos-fan:

:?: Kérdés: Most biztos kinevettek: az olivaolajon kívül lehet másfajta étolajat (pl. napraforgó) is kapni Thassoson? Nagyon szeretem az olivaolajat, de lehet, hogy 1x-2x sütnénk krumplit vagy valamit olajban. Még az is lehet hogy valami nagyon egyszerű kaját összedobok kint (eddig nem volt rá precedens, de nem árt felkészülni). :?:

Honey!
Mi még csak kukorica olajat láttunk,de ez nem aszt jelenti,hogy nincs,én szoktam egy üveggben ittholrol vinni.

Re: Általános 2009 júl. 29 12:04 #3506

:örül: MEGKAPTUK A RÉSZVÉTELI JEGYET!!!!!!!!!!! :örül:
:Thassos-fan:

:?: Kérdés: Most biztos kinevettek: az olivaolajon kívül lehet másfajta étolajat (pl. napraforgó) is kapni Thassoson? Nagyon szeretem az olivaolajat, de lehet, hogy 1x-2x sütnénk krumplit vagy valamit olajban. Még az is lehet hogy valami nagyon egyszerű kaját összedobok kint (eddig nem volt rá precedens, de nem árt felkészülni). :?:

Re: Általános 2009 júl. 29 11:46 #3505

Szekalmi!(tesokám)!
A lidlbe is lehet itt is olyan sütit kapni amit szeretnél!írd meg privibe milyet és hozok neked!
pussz Babu
Holnaptól már nem dolg csörgess és leszek msn-en!!! :lol:

Re: Általános 2009 júl. 29 11:42 #3504

Pamag!Köszönöm a jókívánságaidat!
üdv babu

Re: Általános 2009 júl. 29 09:35 #3500

Krizsanv :) nem tudom megnézni a képeket :(
De én csatolok még 1-et :) Ági is rajta van, nem ti ültök mögötte? :)

Üdv!
De igen

Re: Általános 2009 júl. 29 06:01 #3499

Csúcsfotó :)

xabi.valodi.hu/ypsario.jpg

X.

Nem semmi teljesítmény. Gratula!
De valld be őszintén, hogy autóval vitted fel. :D

Balázs! Ne bántsd szegényt! Az se semmi, hogy felemelte...
Félre a tréfát, nagyon komoly teljesítmény volt, és a kép megérdemli tényleg a csúcskép jelzőt. Szóval gratulálok én is!
(Le is hozták utána? -bocs, ezt nem hagyhattam ki...)

Re: Általános 2009 júl. 29 00:26 #3498

Jelentem én már szervezem a csapatot!
Már 6 fő az tuti. :D
Remélem még jó páran csatlakoznak hozzánk!
Kellemes estét mindenkinek ,ajaj nem is hanem éjszakát :P

Re: Általános 2009 júl. 28 23:51 #3497

Hm... hogy ott voltatok egy rakáson és nem jöttetek össze - indok arra, hogy jövőre meg kell ismételni :!: :!: :!:
:ölel:

Re: Általános 2009 júl. 28 23:49 #3496

............... de nem nagyon értünk a picasahoz :)
Balázs vagy pamag :) hová tudom küldeni a beszámolómat? köszi előre is :)
.................................

Az albumot betettem a linkek közé.
Nagyon tetszenek a képek!

A beszámolót küldd el emailben.
:irkálós:

Re: Általános 2009 júl. 28 23:20 #3495

Na gyerekek! Megszültük! :):):)

A képek - nem sok lett végül kiválogattam és össze vissza vannak (2-3 géppel csináltuk) sorry érte, remélem nézhető, nézzétek el nekem nem sokat értünk a picasahoz :) ha nem tudjátok megnézni szóljatok :) :oops:

link: picasaweb.google.hu/farkas.judit85 - picasaweb.google.hu/farkas.judit85

Re: Általános 2009 júl. 28 23:18 #3494

Úgy sajnálom már így utólag, hogy ott voltunk egy csomóan és nem is beszélgettünk :(

Hát ez az. Ezen bosszankodom én is, de már cseszhetjük :(
Ouzozhattunk volna egy jót..

Hát igen :)ez van sajna :)

Re: Általános 2009 júl. 28 22:45 #3493

Sziasztok!

A beszámolóm kész a képeket válogatom, de nem nagyon értünk a picasahoz :)

Tizzy a képet csatolom ezek vunk mink :D:D

Rátok gondoltam!!! :örül: :örül: Bizony, ott apoztatok a korlátnál..jajj, milyen jó is volt ott a hajón :matróz:

Úgy sajnálom már így utólag, hogy ott voltunk egy csomóan és nem is beszélgettünk :(

Hát ez az. Ezen bosszankodom én is, de már cseszhetjük :(
Ouzozhattunk volna egy jót..

Re: Általános 2009 júl. 28 22:23 #3492

Sziasztok!

Rátok gondoltam!!! :örül: :örül: Bizony, ott apoztatok a korlátnál..jajj, milyen jó is volt ott a hajón :matróz:

Re: Általános 2009 júl. 28 22:22 #3491

Krizsanv :) nem tudom megnézni a képeket :(
De én csatolok még 1-et :) Ági is rajta van, nem ti ültök mögötte? :)

Re: Általános 2009 júl. 28 22:10 #3490

Sziasztok!

Re: Általános 2009 júl. 28 22:04 #3489

Sziasztok!

Re: Általános 2009 júl. 28 19:30 #3488

Szia!
Ne add fel ha letöltötted kapsz egy
hajókirándulás thasos 2009.07.23 victoria.zip fájlt és ki kell tömöríteni winzip vagy bármilyen más tömörítővel és végül kapsz 248 képet sok sikert a link működik ellenőriztem .( egy kép 200 KB körüli)

Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha létrehoznál egy ingyenes képgalériát valahol, és oda töltenéd fel a válogatott képeket.
Én tegnap letöltöttem mind a 3 zip-et, de megnéztem.
Szerintem sok benne a személyes kép és előfordulnak benne rossz minőségűek is. Ez így nem sok embernek fog örömet szerezni. Ráadásul a link is hamarosan elveszik, mert a data.hu törli. :(

Mondjuk itt: picasaweb.google.hu/ - picasaweb.google.hu/
vagy itt: www.fotoalbum.hu/ - www.fotoalbum.hu/

Re: Általános 2009 júl. 28 17:42 #3487

Hát ennek a data.hu képgalériának a megtekintése igencsak nehézségekbe ütközik... :(
A hajókirándulásost meg akartam nyitni, de 10 perc letöltés után az első kép után eltűnt az egész :cry:
A másikat úgy kezdte, hogy 11 perc van hátra... :(

Pedig olyan kíváncsi vagyok rá....
:nemtudom

Szia!
Ne add fel ha letöltötted kapsz egy
hajókirándulás thasos 2009.07.23 victoria.zip fájlt és ki kell tömöríteni winzip vagy bármilyen más tömörítővel és végül kapsz 248 képet sok sikert a link működik ellenőriztem .( egy kép 200 KB körüli)

Re: Általános 2009 júl. 28 17:17 #3486

Hát ennek a data.hu képgalériának a megtekintése igencsak nehézségekbe ütközik... :(
A hajókirándulásost meg akartam nyitni, de 10 perc letöltés után az első kép után eltűnt az egész :cry:
A másikat úgy kezdte, hogy 11 perc van hátra... :(

Pedig olyan kíváncsi vagyok rá....
:nemtudom

Oldalmegjelenítési idő: 0.372 másodperc