Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 26 10:27 #3405

Dobjon már be valaki egy jó témát...! :idea:

Most éppen vásárolok :D
ridebike.hu/termekek/szallitas-tarolas/kerekparszallito/?p=1 - ridebike.hu/termekek/szallitas-t ... llito/?p=1
Ez is jó egy témának .

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 26 03:06 #3404

Ha egyszer meleg van... :

Ma is az van?

Agyilag mindenképp... (agyi turnusváltás). És meló dögivel. Eredménye lenne annyi, mint amit belelapátolunk. Dobjon már be valaki egy jó témát...! :idea:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 25 23:10 #3403

Ma is az van?

Re: Általános 2009 júl. 24 22:38 #3402

...............
Egyébként is valószínűleg a gasztronómia topikba kellett volna betennem, de már mindegy.

....................utazási irodával mentünk. Több okból: ..................

1. Átteszem.
2. Nem is vitás, hogy ezek komoly szempontok. Gyerekkel pláne nem megy bizonytalanra az ember. És mindenki más, és mindenki mást mérlegel.
:bekas:

Re: Általános 2009 júl. 24 18:54 #3401

Lehet hogy beülünk 4-en a kocsiba és nekivágunk az ismeretlennek és valahol kiveszünk egy kérót :D

Re: Általános 2009 júl. 24 17:32 #3399

Sajnos nem jelentek meg a képek.... :(
Egyébként is valószínűleg a gasztronómia topikba kellett volna betennem, de már mindegy.

Más!
Az utazási irodák valóban nem túl rugalmasak, de sokaknak éppen ez ad biztonságot. Mi eddig külföldre mindig utazási irodával mentünk. Több okból: kényelem (nem kell nekünk szervezni), nem kerül többe, nincs megbízható nyelvtudásunk (bár ezen igyekszünk javítani, hiába a nyelvvizsga nem minden),stb.
Nekem nincs rossz tapasztalatom az irodákkal kapcsolatosan - Apollon 2x, Tensi2x, Budavár 1x és még volt valami, de az nem jut az eszembe. És a last minute utak között ki lehet fogni baromi jókat nagyon olcsón. Ezzel a lehetőséggel eddig még nem éltünk, de lehet jövőre ez marad.
A kiválasztott uticél megtekintésére meg ott van a stop, helyi busz, autó-v. robogó bérlés.

Re: Általános 2009 júl. 24 13:55 #3397

..............
Még nem tudom valami jó akcióra várok.
.................

Akció ???
A legjobb akció az, ha magad elé veszel egy térképet, kinézel egy környéket, netán egy konkrét falut, megnézed a GoogleEarth-ön, milyen képek vannak arról a részről, beütöd a keresőbe az adott falu (vagy a környék) nevét - és böngészel a kiadott linkeken. Utána hozzáolvasol, hogy azon az adott környéken mit érdemes megnézni.
Az utazási irodák rugalmatlanok.
:E-mail:

Re: Általános 2009 júl. 24 10:40 #3396

Bocsika!
Még nem tudom valami jó akcióra várok.
Üdv:Robi

Re: Általános 2009 júl. 24 10:27 #3395

Robi!
Akkor lassan letelik?Hazafelé integess!!!,úgy mint amikor mentél!!!!
Hová is mentek?Stavrosba?

Re: Általános 2009 júl. 24 09:50 #3394

Álmodozunk, hogy ott kéne lennünk...
:úszógumi: :matróz:

Én nemsokára megek vissza

Mázlista!!! :lol:

Ja azt még nem is mondtam hogy 3-tól 25-ig BALCSI :D

Re: Általános 2009 júl. 24 09:29 #3393

Mázlista!!! :lol:

Re: Általános 2009 júl. 24 09:12 #3392

Mi köze van a melegnek az bubukához?

Re: Általános 2009 júl. 24 08:47 #3390

Re: Általános 2009 júl. 24 08:38 #3389

Re: Általános 2009 júl. 24 05:13 #3388

Re: Általános 2009 júl. 24 00:09 #3387

Hát igen itt mindenki bubukál :roll:

Re: Általános 2009 júl. 23 05:53 #3384

Kedves Lányok, Kedves Fiúk!
Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat!
Duplázásra nem igazán készülök, de Thasszosznak még szeretném párszor megmutatni magam.
Banzáj nem volt. Nem szokásom a nagy bulizás, na és sajna egész nap meló volt estig, ma meg folytatódik. Azért az esti koccintásnál gondoltam Rátok is! Mégegyszer KÖSZI!

Re: Általános 2009 júl. 22 22:25 #3382

Kedves Szekalmi!
Boldog szülinapot!
Ünnepeld meg a kétszeresét is! boldogságban, egészségben, jó kedvben! :!: :!: :!:
:legjobbakat:
:piálós:
és Görögországban!

melléklet nem található

<!-- ia0 -->cicvirág.gif<!-- ia0 -->

Re: Általános 2009 júl. 22 19:59 #3381

Kálmi!!!
Csatlakozom az előttem szólókhoz!!!! :örül:

Re: Általános 2009 júl. 22 19:10 #3380

Ági jó régen járt felénk. A másik topikban olvastam a Pamag által betett írását a kis szappanokról. :D :D :D Jó lenne már valami kinti hírt is hallani, elvégre csak 16 nap és indulunk. Igaz Viktor?
:labdazos:

Re: Általános 2009 júl. 22 16:23 #3379

Szekalmi!
Nagyon-nagyon boldog szülinapot és jó egészséget kívánok!!! Aztán még sok szép utazást! :legjobbakat: :palackposta: :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 júl. 22 14:46 #3378

Boldog 20. szülinapot kívánok Szekalmi !!! :mrgreen: :futyul: :mrgreen:

Re: Általános 2009 júl. 22 12:34 #3377

Kedves Szekalmi!
Csatlakozok a jó kívánságokat küldőkhöz!!!
:pezsgő: :pezsgő: :pezsgő: :legjobbakat: :pohárköszöntő: :pohárköszöntő: :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 júl. 22 10:00 #3376

Szekalmi!!

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok :pohárköszöntő:

Re: Általános 2009 júl. 22 09:58 #3375

Balázs! felmerültek problémák. röviden:se ikon se kép. Bővebben: a csatolmányok csak kattintással jelennek meg, nem adja be a képet egy az egybe a hozzászólásba. A kis szmájlikat a további emotikonok-ra kattintva se teszi be. Kivétel az úszógumis a legelején (most az egyszer kivételesen). Most a titkárnői gépnél ülök, ez a harmadik gép, amivel próbálkozok, tehát nem a gépben van a hiba.

A képek megjelenítéséről illetve meg nem jelenítéséről nem tudok mit mondani. :( Már én is jártam úgy, hogy volt amit megjelenített és volt amit nem. Nyomozok majd még az ügyben. :oops:
Az emotikonok meg látod, hogy működnek. :wink:

Oldalmegjelenítési idő: 0.185 másodperc