Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 22 09:56 #3374

Szakálmi!
Boldog szülinapot!
Ez nagyon kerek! Ma nagy banzáj lesz. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 22 09:35 #3373

Drága Szekalmi!!!!

Nagyon boldog szülinapot!!!!!! :örül: :pohárköszöntő: :éljen:

(szekalmira tekintettel berakta a szmájlikat éljen éljen éljen)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 22 09:32 #3372

:úszógumi: Lehet, hogy a meleg teszi, de az is lehet, hogy más... de tényleg nagy a csend.
A magam részéről hajtok, hogy a szabim előtt megcsináljam a tervezett dolgokat, mert aug 6-tól aug 31-ig a színemet se fogják látni a munkahelyen. :örül:

Balázs! felmerültek problémák. röviden:se ikon se kép. Bővebben: a csatolmányok csak kattintással jelennek meg, nem adja be a képet egy az egybe a hozzászólásba. A kis szmájlikat a további emotikonok-ra kattintva se teszi be. Kivétel az úszógumis a legelején (most az egyszer kivételesen). Most a titkárnői gépnél ülök, ez a harmadik gép, amivel próbálkozok, tehát nem a gépben van a hiba.

Re: Általános 2009 júl. 22 09:22 #3371

Szekalmi!

Üdv:Robi

Re: Általános 2009 júl. 21 21:29 #3369

:D én meg a PNA-mat bütykölöm :P

Van valami új dolog? Mostanában nem foglalkoztam vele.

De van ám!

Re: Általános 2009 júl. 21 21:26 #3368

Van valami új dolog? Mostanában nem foglalkoztam vele.

Re: Általános 2009 júl. 21 20:50 #3367

Én mindig itt,de csak figyelek!

Én is itt, de dolgozgatok is a lapon.
Van két új letöltés, és lehet már a honlapon is üzeneteket küldeni a regisztrált felhasználóknak.

Re: Általános 2009 júl. 21 20:47 #3366

Én is itt, de dolgozgatok is a lapon.
Van két új letöltés, és lehet már a honlapon is üzeneteket küldeni a regisztrált felhasználóknak.

Re: Általános 2009 júl. 21 20:34 #3365

Mi ez a nagy-nagy csönd? Meleg van?
:nyalóka:

Szia Pamag. Úgy látszik mindenki pihen vagy melózik.

Re: Általános 2009 júl. 21 19:03 #3364

Szia Pamag. Úgy látszik mindenki pihen vagy melózik.

Re: Általános 2009 júl. 21 19:00 #3363

Re: Általános 2009 júl. 20 23:04 #3362

Re: Általános 2009 júl. 20 20:59 #3361

Sziasztok!

Hát úgy néz ki mégis van frappé habosító készülék.
Legalább is mi vettünk 1 ilyen készüléket az akciós változat Potamia-ban a fő úton lévő 2db nagy Szuper Market között van 1 elektromos berendezéseket forgalmazó üzlet 17eu. került ( múlt héten vásároltuk ) :wink:
www.alfalamda.gr/greek/details.php?id=8447 - www.alfalamda.gr/greek/details.php?id=8447
Kinézetre ilyen több fajta változatban és árban van természetesen.
Ja és minden apartmanhoz járt 1 ilyen készülék :Sirvaröhög:
Rainbowban voltunk 12 napot.
De lehet venni pár száz forintért tejhabositót szerintem az is tökéletesen megfelel erre a célra :futyul:

Re: Általános 2009 júl. 20 12:34 #3358

Az ember mindig tanul valamit, köszönöm a korrekt felvilágosítást, valóban, akkor én voltam a hülye.... :)
Nos, elköszönök egy hétre tőletek ;)

Re: Általános 2009 júl. 20 10:53 #3357

SHEIDI, nagyon sajnálom, hogy nektek nem ez a csodálatos lakosztály jutott, de biztos vagyok benne, hogy ez volt a legkevesebb! A hajón Nektarios nagyon jó fej, Ágit azóta is zaklatja telefonon, már meg is beszélték, mikor jön el hozzánk ;)

Bocsi Kölyökkk, de vitatakoznom kell veled a frappé készítésről. A főzött kávéból jegeskávét készítenek a világon sok helyen, de a frappé nescaféból készül. Nem próbáltam a főzött kávét ugyan felhabosítani hidegen, de még gép sem kell a nescaféhoz, mert Limenáriában, egy ayranos (joghurt ital) flakonban rázással habosítottam, és azért abban, hogy a viszonylag nagy szája miatt kijöjjön a hab is. Idehaza is egyfolytában azt iszom, amióta meleg van.
Ha nem így van, cáfoljon meg Ági, vagy valaki, aki jobban ért hozzá, mint én a laikus.
:martinis: (frappés nincsen)

Re: Általános 2009 júl. 20 10:25 #3355

SHEIDI, nagyon sajnálom, hogy nektek nem ez a csodálatos lakosztály jutott, de biztos vagyok benne, hogy ez volt a legkevesebb! A hajón Nektarios nagyon jó fej, Ágit azóta is zaklatja telefonon, már meg is beszélték, mikor jön el hozzánk ;)

PAMAG: Akkor beteszem oda (is) :)

Re: Általános 2009 júl. 20 10:13 #3354

Sziasztok,
az élménybeszámolóm mailben elküldve, s a képeim címkézve feltöltve ezen a linken: picasaweb.google.hu/fulepbalint/ThassosLimenaria# - picasaweb.google.hu/fulepbalint/ ... Limenaria#
Szép napokat!

Szia Kölyökkk!
Először a képeket néztem meg, hát mit mondjak. Nagyon jó volt látni, másnak a szemszögéből is!!! Nagyon sok helyre eljutottál, látom a hajó ugyanaz, a kaja is, a zene is. Jó helyetek volt az apartmanba, jó lenne megint ott lenni..... Köszi.
Na most pedig olvaslak.
:Thassos-fan: :örül: :örül: :örül: :örül:

A beszámolód is nagyon jó lett!!!
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 júl. 20 09:59 #3353

....................ha nem szabad :))
-
... re=related

De szabad, de van görög zenés topik is!
:futyul:

Re: Általános 2009 júl. 20 09:56 #3352

Sziasztok,
az élménybeszámolóm mailben elküldve, s a képeim címkézve feltöltve ezen a linken: picasaweb.google.hu/fulepbalint/ThassosLimenaria# - picasaweb.google.hu/fulepbalint/ ... Limenaria#
Szép napokat!

Szia Kölyökkk!
Először a képeket néztem meg, hát mit mondjak. Nagyon jó volt látni, másnak a szemszögéből is!!! Nagyon sok helyre eljutottál, látom a hajó ugyanaz, a kaja is, a zene is. Jó helyetek volt az apartmanba, jó lenne megint ott lenni..... Köszi.
Na most pedig olvaslak.
:Thassos-fan: :örül: :örül: :örül: :örül:

Re: Általános 2009 júl. 20 09:50 #3351

Jaj, még egy (bocsi, de egy hétig megint nem telítem be a fórumot :D), most látom, hogy Aktív fórumozó lettem, s ennek örömére mostmár végre eszembe jutott megosztani Veletek a kedvenc görög zenénket! (Remélem nem baj, hogy Yutu-s linket teszek be, nyugodtan moderáljátok, ha nem szabad :))
-
... re=related

Re: Általános 2009 júl. 20 09:43 #3350

PAMAG, köszönöm a dicséretet :)
Frappés csalódás: barátaim eddig bárhol voltak, és én is Limenasban azt tapasztaltam, valódi kávéból készítik. Ezért volt nekem meglepő, főleg azért a pénzért. Amúgy az egyik SuperMarketben lehetett venni frappékészítőt 12€-ért, kaptunk hozzá instant kávét is, csak ugye a fránya anyagiak nem akarták, hogy legyen olyanom is :) (Majd ősszel)

Re: Általános 2009 júl. 20 09:41 #3349

SZEKALMI, nem féltem attól, hogy bár anyagi helyzetem nem éppen kiegyensúlyozott (diákként nem is álmodhatok minimálbérről, és egyéb pluszokról), unalmas nyaralásnak nézek elébe. Mivel nagyon bevállalós ember vagyok, tudtam, egy fillér nélkül is sikerül majd hatalmas élményeket szereznem, ha máshogy nem, stoppal városról-városra jártam volna be a szigetet! És itt jegyzem meg minden, hasonló pénznehézségben élőnek, hogy 10 napra 100€-ból éppen pont ki lehet jönni főszezonban is, ha az ember ügyesen osztja be a pénzét, szerencsés, és talál egy 10-est, valamint nem szerelmesedik bele egy karórába, amit kölcsönből vesz meg magának :)
Ezek szerint nem volt egyértelmű: a Krisztina által ajánlott Snack Bárban gyrost ettünk pitában (és nem suvlakit), ahhoz adtak mustárt és ketchupot.
A motortól tartottam, mert nem voltak kellemes élményeim vele eddig (4 és fél perc alatt lejutni Székesfehérvártól Siófokig – engem elriasztott), de nem bántam meg! Nagyon nem!
Várom a többi fényképezőgép tartalmát is, mert sok-sok képet csináltam azokon is, illetve amit az egyikünk lefotózott, a másikunk nem, mert tudtuk, úgyis körbe mennek a képek! Csoportképet azért nem tettem ki, mert még páran nem jeleztek vissza, hogy ezt engedik!
Remélem, szeptemberben sikerül kijutnom ismét! :)
Küldtem mailt is Neked ;)

Re: Általános 2009 júl. 20 09:11 #3348

Kölyök!
Beszámoló : csillagos ötös! :lol:

A frappé tudtommal direkt nescaféból van kitalálva. :drink

Re: Általános 2009 júl. 20 09:05 #3347

...........
1. A homokbuckára nem repülni kell, hanem földes autóút is vezet oda, az Keramoti strandja. .................

De hát Kölyök nem látta az utat... ő csak a benyomását közölte...
:canabis:

Re: Általános 2009 júl. 20 05:53 #3346

Helló Kölyök!
Pöpec a leírás, és a képek is tetszettek. Örülök, hogy sok helyre sikerült eljutnotok. Külön tetszettek a kaja-értékelések. Bár ezt kértük is Tőled... A mustár-ketchup a szuvlakiba szerintem is szerencsétlen megoldás, pláne, hogy előtte meg se kérdezik, kell-e...
Külön örülök, hogy sikerült motorozni, mert sztem így lehet a legtöbbet látni útközben. Utólag látom, jó választás volt Limenária. Nyüzsis hely, neked való. (Mi már csak csendesen elvoltunk Skala Potamián.)
Ha még találsz pár jó képet, ne kímélj minket. Kicsit hiányoltam egy csoportképet. Jó, magánügy, de szerettem volna látni a csapatot.
Egyszer szívesen visszamennék, késő ősszel...

Oldalmegjelenítési idő: 0.379 másodperc