Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 19 23:49 #3345

PÜ-ben leírtam :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 19 22:19 #3344

Köszi Balázs, én nem is láttam utat oda - na majd legközelebb :)
Tényleg? Nekem úgy rémlett... :) Ha tudod, kijavítod?
Köszi :örül:

No, én már el is olvastam.
Két javítani való lenne benne.
1. A homokbuckára nem repülni kell, hanem földes autóút is vezet oda, az Keramoti strandja. (Idén voltam ott.)
2. Ági nem Limenasban, hanem Potamiaban lakik.

Amúgy izgalmas és érdekes olvasmány volt. Gratula!

Kijavítom, de a homokbuckás mondatodat Te fogalmazd át!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 19 22:09 #3343

Köszi Balázs, én nem is láttam utat oda - na majd legközelebb :)
Tényleg? Nekem úgy rémlett... :) Ha tudod, kijavítod?
Köszi :örül:

1. A homokbuckára nem repülni kell, hanem földes autóút is vezet oda, az Keramoti strandja. (Idén voltam ott.)

Re: Általános 2009 júl. 19 21:44 #3340

Re: Általános 2009 júl. 19 21:09 #3338

Re: Általános 2009 júl. 19 21:08 #3337

Ment PÜ!

Nekem is ;) :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 júl. 19 19:16 #3336

Igen, DÉZSÉ, annak ellenére, hogy az anyagiak nagyon nem álltak mellettem, mégis sikerült bejárni a szigetet, és olyan élményeket szerezni, melyet az eddigi összes táborom és nyaralásom, kirándulásom eggyé gyűrve sem tesz túl! Remélem, mielőbb kikerül az élménybeszámolóm is (Pamagnak már elküldtem), ami dióhéjban ugyan, de hitelesen tükrözni minden napunkat, mely idő alatt unatkozni sok percet nem szántunk :)

Ment PÜ!

Re: Általános 2009 júl. 19 19:13 #3335

Igen, DÉZSÉ, annak ellenére, hogy az anyagiak nagyon nem álltak mellettem, mégis sikerült bejárni a szigetet, és olyan élményeket szerezni, melyet az eddigi összes táborom és nyaralásom, kirándulásom eggyé gyűrve sem tesz túl! Remélem, mielőbb kikerül az élménybeszámolóm is (Pamagnak már elküldtem), ami dióhéjban ugyan, de hitelesen tükrözni minden napunkat, mely idő alatt unatkozni sok percet nem szántunk :)

Re: Általános 2009 júl. 19 19:02 #3333

Kölyökk megnéztem a képeket, CSODASZÉPEK!!!!
Jó sok helyre sikerült eljutnod, szuper!!!

Re: Általános 2009 júl. 19 18:35 #3330

Sziasztok,
az élménybeszámolóm mailben elküldve, s a képeim címkézve feltöltve ezen a linken: picasaweb.google.hu/fulepbalint/ThassosLimenaria# - picasaweb.google.hu/fulepbalint/ ... Limenaria#
Szép napokat!

Re: Bemutatkozás 2009 júl. 19 18:10 #3329

Sziasztok !

Ma (2009.07.19) 10 órakor érkeztünk meg a párommal a szigetről. 1 hete, amikor elindultunk, nem voltam nagy lázban - az 1 napos busz út miatt - , de nagyon vágytam már a pihenésre, kikapcsolódásra. Kellemesen csalódtam:
Többször voltam tengerparton más országokban, de itt fogtam a kezemben és ettem először tengeri sünt, itt tartottam a tenyeremben először élő tengeri csillagot, itt voltam először Safari kiránduláson, itt vezettem először terepjárót 45 fokos sziklás-köves úton, itt láttam először a tenger egyszerre pompázó többszínű árnyalatát, itt voltam először márványfejtőnél, először itt motoroztam körbe egy teljes szigetet és először nyaraltam úgy, hogy mindig kéznél volt egy idegenvezető (Ungarise Ági), aki mindenre tudta a választ, ha kérdeztem a szigetről.

Elájultam, le a kalappal!!!!
8) :lol:
:Thassos-fan: lettem ! :D

Re: Általános 2009 júl. 18 10:05 #3321

Igen, SHEIDI, tényleg egy nagy pofon volt a hazajövet: a szerb autópályán úgy elkezdett fájni a fogam, hogy idehaza első utam a fogászat volt, aztán próbáltam aludni, de nem nagyon ment. Persze nyitott ablak mellett – de valahogy nem akarnak csiripelni a kabócák és nem hallom a tenger morajlását…
SZEKALMI, azt már az első napokban éreztem, hogy nem lesz elég a 7 nap, mikor körbejártuk a szigetet (keletre motorral, nyugatra stoppal), már biztos voltam benne, hogy ott a helyem!
Már kinéztünk egy helyet, hol nyissuk meg az éttermünket ott :D
Na, most itthoni dolgok, közben teszem fel a képeket az internetre (remélem menni fog), és ha lesz egy kis időm, elkezdem írni a beszámolót is!
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 júl. 18 07:38 #3320

Szia Kölyökk!
Jó pihenést és gyors képtöltögetést kívánok idehaza. Sajnos az itthonlét szinte pofonként éri az embert, mintha álmodta volna az egészet!

Re: Általános 2009 júl. 18 07:16 #3319

Kölyök!
Na, ugye, hogy megfertőzött... Szerintem mindenkit, aki járt ott.
Elméleti Thassos-fanból átmentél gyakorlatiba...

Re: Általános 2009 júl. 18 05:03 #3318

Helló Kölyök! Üdv újra itthon! ...és persze várjuk a beszámolót és a képeket!

Re: Általános 2009 júl. 17 22:38 #3317

Pamag, csalódni nem fogsz, még van két napom rá, hogy megírjam, és megint nem leszek egy hétig. (nemkellámsajnálni :D)
Én arra gondoltam, ha meg tudom oldani, szeptemberben is kimegyek, annyira lenyűgözött a sziget! - de ezt úgyis érezni fogjátok beszámolóm alapján ;)
és most elmegyek aludni, mert már harmadik napja nem tettem ilyet, a buszon sem tudtam, szóval gondolhatjátok, mennyire kész vagyok már;)

Re: Általános 2009 júl. 17 20:29 #3316

Elolvastam. Delfin :!: :!: :!: :!: :!: Húúúú! Végre láttál! Hú, de irigy vagyok!
:hahoo:

Sajnos csak távolról. Ennyivel még nem érem ám be. Olyat szeretnék, hogy a hajó előtt úszik sokáig.
Fúj, de telhetetlen vagyok. :)

Re: Általános 2009 júl. 17 19:42 #3315

No valami elkészült. www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=268:balazsh-2009-es-beszamoloja&catid=48:elmenybeszamolok&Itemid=74 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=74

................

Elolvastam. Delfin :!: :!: :!: :!: :!: Húúúú! Végre láttál! Hú, de irigy vagyok!

Re: Általános 2009 júl. 17 19:14 #3314

Szia Kölyök !!!
Isten hozott itthon!
Kíváncsiak vagyunk!

(Balázs! Az én telefonom olyat nem tud... egyszer valamit jelzett, de nem tudta megjeleníteni, azt se, ki a küldő)

Re: Általános 2009 júl. 17 18:15 #3313

Sziasztok,
jelentem, (sajnos) megjöttem!
picit pihenek még, és átforgatom a képeket, aztán nekiugrok a beszámolónak és feltöltöm azokat! ;)

Üdv itthon! A sajnosból ítélve jó volt. :)

Re: Általános 2009 júl. 17 18:14 #3312

Sziasztok,
jelentem, (sajnos) megjöttem!
picit pihenek még, és átforgatom a képeket, aztán nekiugrok a beszámolónak és feltöltöm azokat! ;)

Re: Általános 2009 júl. 17 17:21 #3310

Megnéztem a videot! Nagyon jó és a képszerkesztés profi! Igazán. Hogy tudsz ilyet készíteni? Letöltöttél valami programot? Én nem nagyon értek hozzá, de érdekelne.
Megnéztem a házassági évfordulós videot is. Könnybelábadt a szemem. Számomra nagyon megható volt!!!
További sok-sok évet együtt!!!! Olyan, mintha ismeretlenül is ismernélek egy kicsit! :)

Az XP-hez letölthető egy Windows Movie Maker nevü program, azzal is tudsz hasonlót szerkeszteni.
pl. innét: download.chip.eu/hu/Windows-Movie-Maker-2.6_92496.html - download.chip.eu/hu/Windows-Movi ... 92496.html
vagy: www.microsoft.com/hun/AWE/moviemaker/default.mspx - www.microsoft.com/hun/AWE/moviem ... fault.mspx (a lap alján keresd)

Re: Általános 2009 júl. 17 16:58 #3309

Elindultunk!!!!!!!! (15.30.)

:örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül:

Jó utat! Élményekben gazdag nyaralást!

Re: Általános 2009 júl. 17 16:55 #3308

Elindultunk!!!!!!!! (15.30.)

:örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül:

Re: Általános 2009 júl. 17 16:01 #3307

No valami elkészült. www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=268:balazsh-2009-es-beszamoloja&catid=48:elmenybeszamolok&Itemid=74 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=74

A képekre még várni kell, de azt is hamarosan felteszem.
Tényleg pamag, Te nem kaptál tőlem mms-t? Mert küldtem egyet a bizánci hídról.

Oldalmegjelenítési idő: 0.123 másodperc