Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 07 11:32 #3168

Kedves forumozok es tisztelt Agi!
Ket csalad utazna augusztus 3 es 15 Thassosra. Szallasunk meg nincs, mit tudnatok ajanlani?
Mire gondoltunk:
- ket ferohelyes studio es 2 szobas apatament 4 szemely reszere egy helyen
- tagas kert sutovel
- nem zsufolt helyen
- legkondi
- partkozelben, vagy 100-150 m-re
Segitsegeteket elore is koszonjuk!
<!-- e --><a href="mailto:toga_istvan@yahoo.com-toga_istvan@yahoo.com

Szia!
Itt böngészhetsz: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=140&Itemid=128 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=128

Üdv:Robi

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 07 11:30 #3167

Kedves forumozok es tisztelt Agi!
Ket csalad utazna augusztus 3 es 15 Thassosra. Szallasunk meg nincs, mit tudnatok ajanlani?
Mire gondoltunk:
- ket ferohelyes studio es 2 szobas apatament 4 szemely reszere egy helyen
- tagas kert sutovel
- nem zsufolt helyen
- legkondi
- partkozelben, vagy 100-150 m-re
Segitsegeteket elore is koszonjuk!
<!-- e --><a href="mailto:toga_istvan@yahoo.com-toga_istvan@yahoo.com

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 07 09:47 #3166

Én már szÖgednél lóbálom a karom :D

Re: Általános 2009 júl. 07 09:45 #3165

Mondmár.... elképzeljük, ahogy Kölyök integet, és visszaintegetünk neki!
:pápá: :pápá: :pápá:

Re: Általános 2009 júl. 07 07:36 #3164

Jó utat kívánok én is neked :D

Köszönöm, Robi!

Jaj, valaki kérdezte, hogy mikor fogok integetni. Ez most nagyon ciki, s bár olvastam róla többször, gőzöm sincs, hogy ez mit is takar maga alatt... :S
Kérek szépen infókat erről is!

Most jut eszembe, hogy nem is Skala Potamiában leszel..... Így egy kissé nehézkes az integetés :(

Re: Általános 2009 júl. 07 04:25 #3163

Köszönöm, Robi!

Jaj, valaki kérdezte, hogy mikor fogok integetni. Ez most nagyon ciki, s bár olvastam róla többször, gőzöm sincs, hogy ez mit is takar maga alatt... :S

Arról van szó, hogy a Golden Beach északi végén van egy webkamera, amelyik váltott képeket ad éjjel nappal a partról. Ez a kamera naponta kétszer megáll a mólónál, és ezidő alatt élőben lehet integetni az itthonmaradtaknak. Itthon meg mindig van valaki, aki elmenti a képeket.
Csatlakozom én is a többiekhez: Jó utat, és sok-sok élményt kívánok!

Re: Általános 2009 júl. 07 01:38 #3162

Köszönöm, Robi!

Re: Általános 2009 júl. 06 23:47 #3161

Re: Általános 2009 júl. 06 23:44 #3160

Köszönöm a jókívánságokat ;)
Ígérem, beszámolóból nem lesz hiány :) Képeket is dobom majd fel amint hazajöttem :)
Holnap még bevásárolok az útra, elpakolok, és szerdán délben elhagyom családom :)
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 júl. 06 19:36 #3154

Robi!
Szép a tenger Stavrosban is mi már 7szer voltunk .Ha szükséged van bármi infóra szivesen segítek!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ hétszer?
Jöhet minden habár elkeztem olvasni tudod ott a fórumon Stavrost.
Szállást keresek most,de lehet hogy Apollon lesz a dologból.

Igen 7szer mert csak az idén és akkor mikor Neo Poriban voltunk akkor nem nyaraltunk Stavroban Nállunk a második hét mindíg Stavros.Szállásban szerintem ha irodánál nézed akkor a Dias nagyon ottholvan hisz itt lakik.Nekünk mindíg jől sikerült.
A jövőre tett igéretedet kívánom,hogy ne kelljen módosítani!!!!

Re: Általános 2009 júl. 06 19:30 #3153

Robi!
Szép a tenger Stavrosban is mi már 7szer voltunk .Ha szükséged van bármi infóra szivesen segítek!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ hétszer?
Jöhet minden habár elkeztem olvasni tudod ott a fórumon Stavrost.
Szállást keresek most,de lehet hogy Apollon lesz a dologból.

Re: Általános 2009 júl. 06 19:28 #3152

De jó lesz visszamenni egy kicsit mégha csak egy hétre is.Azért ez így dukálna mindenkinek hogy júniba 17 nap és azeptemberbe meg 7 nap.
Remélem Stavroson is szép a tenger.!

Robi!

Re: Általános 2009 júl. 06 19:22 #3151

Pamag nem akarok elmenni Thassosig,főleg nem egy hétre.

Csak azért válaszoltam, mert előtte töprengtél ezen egy sor erejéig.
De!
Robi, kerülgeted Thassost, de mindig elkerülöd!
Ha záros határidőn belül nem mész a szigetre, kitagadunk, és örök harag meg magázás! :lol: :) :lol:
Mondjuk két éven belül...

Igérem neked jövőre ott leszek szeptemberbe!

Re: Általános 2009 júl. 06 19:18 #3150

Csak azért válaszoltam, mert előtte töprengtél ezen egy sor erejéig.
De!
Robi, kerülgeted Thassost, de mindig elkerülöd!
Ha záros határidőn belül nem mész a szigetre, kitagadunk, és örök harag meg magázás! :lol: :) :lol:
Mondjuk két éven belül...

Re: Általános 2009 júl. 06 18:56 #3148

Kölyök!
Tartalmas, szép nyaralást, és jó utat kívánok!! Várunk vissza a beszámolóval, képekkel :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 júl. 06 18:34 #3147

Re: Általános 2009 júl. 06 18:04 #3146

Kölyök!
Nagyon-nagyon jó utat! és kalandos, emlékezetes nyaralást!!!
Aztán roppant kíváncsiak leszünk...
:Izzad: :úszógumi: :pápá: :túra: :Thassos-fan:

Cserrobi!
Szeptemberben Thassoson is lehet találni üres (és nagyon jó) szállást!
:ébresztő:

Dézsé!
Ami késik, nem múlik! Mi szurkolunk Neked!
:párostánc:

Re: Általános 2009 júl. 06 18:02 #3145

De jó lesz visszamenni egy kicsit mégha csak egy hétre is.Azért ez így dukálna mindenkinek hogy júniba 17 nap és azeptemberbe meg 7 nap.

Mi tavaly Mallorcán voltunk 1 hetet júniusban (kaptuk az utat) , aztán meg augusztusban kettőt Sartin. Mit mondjak, meg tudnám szokni én is.... De azt hiszem, ilyen se lesz egy hamar. :(

Re: Általános 2009 júl. 06 17:59 #3144

Re: Általános 2009 júl. 06 17:56 #3142

Szia Dézsé!

Jó hallani Rólad! Örülök, hogy haladtok a munkával. Hidd el, megértelek. Egy kitapétézott szobának is baromira tud örülni az ember. Sőt, egy felszerelt kilincsnek is! Bár mi elég hamar (2 év) lezavartuk az építkezést, de előtte 10 évig sporóltunk és még 13 évig nyögjük a hitelt. :shock: :roll:

Kölyökk! Mikor is integetsz???? Jó utat! :D

Robi! Mi 2x Sartin voltunk. Gyönyörű a tenger az öbölben, de maga a Sithonia félsziget is mesés! Akármikor visszamennék.

Re: Általános 2009 júl. 06 17:51 #3140

Maradok a Stavrosnál,most már csak apartmant kell keresnem.

Re: Általános 2009 júl. 06 17:43 #3138

Kölyökkk, jó utat, érezd jól magad, és szép időt neked!!!!

Cserrobi, mi két éve Asprovaltán voltunk. Maximális megelégedéssel. Szerintem nagyon jó hely. Persze lehet azért láttunk mindent szépnek, jónak, mert első (és azóta sajnos utolsó), találkozásunk volt a tengerrel.

Kedves fórumtársaim! Jó olvasgatni benneteket! Jó látni a képeket, olvasni az élménybeszámolókat. Tudjátok a mi nyaralásunk meghiúsult, de kicsit a ti élményeitekből merítve, reménykedek a jövőben.
Házikónk viszont szépen alakul, egy szoba készen van tapétázással festéssel, parkettázással együtt, most a második szobát tapétázunk.
Aki nem tudná építkezünk 12 éve :mrgreen: és a szuper banki hitelünk pont annyival emelkedett, amennyit félre tudtunk volna rakni a nyaralásra. De szeptembertől kicsi lányunk oviba megy, és meg remélhetőleg találok munkát, és akkor kezdem a perselybe dobálni a pénzecskét!!! :örül:

Úgyhogy pihizzetek helyettünk is!!! Élvezzétek ki minden pillanatát a nyárnak. :thassos-mad ..................................én meg megyek vissza tapétázni, vége a kv szünetnek :kávéfőző:

Re: Általános 2009 júl. 06 13:56 #3136

Kölyökk!
Jó utat, gyönyörű időt,élményekben gazdag nyaralást kívánok!!!
Pihenj is egy picit ,legalább lélekben!!! :örül:

Bocsika, köszönöm szépen a jó kívánságokat!
Lélekben pihenek - oda és vissza feltétlen :D
Jaj, de várom már;)

Re: Általános 2009 júl. 06 13:14 #3135

Kedves Bocsika!
Olvastam a beszámolódat.Nagyon jó,GRAT.
Azt hiszem Stavroszra esett a választásom.
Üdv:Robi
De még messze van szeptember!

Re: Általános 2009 júl. 06 13:12 #3134

Eltűntem, bocsi, szerencsére kaptam munkát :)
És jelentem, már csak kettőt kell aludnom, és szerdán dél környékén (Párkányból jön a busz, ezért pontos időt nem tudunk) már indulunk is Limenaria-ba! :örül:
Hétfőn írom Ági az SMS-t reggel, akivel megyek, szívesen csatlakozna hozzánk ;)
Köszönöm az élménybeszámolót és a fotókat én is :)

Jaj de jó, csütörtökön reggel 10 körül már élvezhetem a csodás sziget déli pontját :)
Kívánjatok jó időt nekünk :D
:Thassos-fan:

Kölyökk!
Jó utat, gyönyörű időt,élményekben gazdag nyaralást kívánok!!!
Pihenj is egy picit ,legalább lélekben!!! :örül:

Oldalmegjelenítési idő: 0.196 másodperc