Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 06 13:09 #3133

Hú,de töröm az agyam lehet hogy írok Ágneskának egy levelet.
Azt nem tudom hogy hirtelen nyaralás lehetséges-e náluk.
Erre azt értem hogy eldöntöm ma hogy holnapután megyek és semmi előleg mivel nem érne úgy sem oda mivel szoktam nyoni neki rendesen :D
Valaki volt már így náluk?

Robi!
Szerintem megoldható!Ági biztosan tud segíteni,Ott is működik a zimmer feri!
Vágj neki jó csálinger módjára!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 06 13:07 #3132

Eltűntem, bocsi, szerencsére kaptam munkát :)
És jelentem, már csak kettőt kell aludnom, és szerdán dél környékén (Párkányból jön a busz, ezért pontos időt nem tudunk) már indulunk is Limenaria-ba! :örül:
Hétfőn írom Ági az SMS-t reggel, akivel megyek, szívesen csatlakozna hozzánk ;)
Köszönöm az élménybeszámolót és a fotókat én is :)

Jaj de jó, csütörtökön reggel 10 körül már élvezhetem a csodás sziget déli pontját :)
Kívánjatok jó időt nekünk :D
:Thassos-fan:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 06 13:02 #3131

Köszi Szatler.Ez most egy aktív egy hét pihi volna.No csavargás max lélekvesztő bérlés és azonkivül csak heverészés a parton.

Re: Általános 2009 júl. 06 12:54 #3130

Erre azt értem hogy eldöntöm ma hogy holnapután megyek és semmi előleg mivel nem érne úgy sem oda mivel szoktam nyoni neki rendesen :D

Szia Cserrobi! Mi most értünk haza Thassosról, ha van egy heted szeptemberben, akkor ajánlom, mert ott van mit csinálni egy hét alatt.Görögországban majdnem Keramotiig pálya van, tudtok haladni. Mi Szegedről 15 óra alatt értünk le, úgy, hogy Tompánál mentünk át a határon. Inkább Thassos, mint Paralia v. Sarti, mi már többször voltunk Parálián - tranzitszállással, nekünk elég 2 nap belőle - Sarti, szép, 1 hetet töltöttünk ott, sok volt a napozásból, pedig megjártuk Petralonát, Thessalonikit.... Ez csak egy tanács. szatler

Re: Általános 2009 júl. 06 12:25 #3129

Re: Általános 2009 júl. 06 10:52 #3128

nica12!
A két távolság azért időben, és km-ben sem ugyan az.Az autónál ha te vezetsz azért 300-400km is sok.
Robi!
Thasos 1300km.,Stavros1160,Sarti1200,Bpről neked minusz 200 km körűl.
Az az igazság mindegy hogy hová csak eggyütt legyetek!!
De :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 júl. 06 10:15 #3127

Bocs, lehet,hogy én nem ismerem a térképet.... :)
Azt hittem buszos útrül van szó. Szeritnem nem túl sok órában a különbség, de remélem mások megerősítenek ebben (stavros, stb. vagy Lefkada). Egyébként még Toroniról is jókat hallani, és az is Chalkidiki.

Re: Általános 2009 júl. 06 09:34 #3125

Lefkada közel kocsival?
Ezekszerint nem ismerem a térképet :wink:
Az még egy popsival is sok volna és hát most pörgettem bele a verdába kb 4000 km.
Jó messze volt az a Tolo.

Re: Általános 2009 júl. 06 09:29 #3124

Cserrobi!
JavaslomLefkadat. Az is viszonlag közel van, és előszezonban nagyon jó last minute árakon volt a neten (15,900-19,900 Ft-ért). Annyiért szeritnem jobban megéri mint Stavros, és társai.

Re: Általános 2009 júl. 06 09:21 #3123

Robi!
Egy hétre is megéri elmenni felfedezed,hogy a következő látogatáskor mit nézz meg!Stavrostól már csak egy ugrás.Van aki onnan is elmegy fakultatívra.

Szia kedves Bocsika!
Ez igaz!Gondolkodom a dolgon úgy is akciós nyaralás lesz a dologból.Előre nem akarok most már foglalni hanem elötte körbenézek a neten és foglalok amit találok.
Üdv:Robi

Re: Általános 2009 júl. 06 08:56 #3121

Hát fiatalok az a szerencse ér minket úgy néz ki, hogy szeptemberbe vissza kell térnem Göröghonba:D
El szerettem volna vinni a drágaságomat Prágába 4 napra és kiszámoltatta velem hogy mennyi is volna a zsé és én megmondtam neki ő meg azt mondta akkor inkább egy hét tenger.
Hát most vakargathatom a buksimat hogy hová.

Robi!
Egy hétre is megéri elmenni felfedezed,hogy a következő látogatáskor mit nézz meg!Stavrostól már csak egy ugrás.Van aki onnan is elmegy fakultatívra.

Re: Általános 2009 júl. 06 08:21 #3119

Parália az nekem nagyon nyüzsi,nem szeretem.Parga meg messze van.Most valami közelit keresek és még a Chalkidikin soha nem jártam,ha hiszitek,ha nem :D Ezeken gondolkodom:Aspravalta,Vrasna vagy Stavros.
De köszi mindenkinek a segítségét.

Re: Általános 2009 júl. 06 07:41 #3118

Hát fiatalok az a szerencse ér minket úgy néz ki, hogy szeptemberbe vissza kell térnem Göröghonba:D
El szerettem volna vinni a drágaságomat Prágába 4 napra és kiszámoltatta velem hogy mennyi is volna a zsé és én megmondtam neki ő meg azt mondta akkor inkább egy hét tenger.

Praga helyett,legyen Parga nagyon szep hely.

Re: Általános 2009 júl. 06 05:36 #3117

Cserrobi! Ne vadíts meg! Mi is egy hétig voltunk, és bezony sokminden belefért. Ha tehetném, akár három napra is visszamennék.
Görögbe egyetlen helyet tudok, ahova rövid időre is érdemes (?) menni: Paralia.... De gondolom, azt Te sem léped meg. Kíváncsiságból útbaejtettem a Meteóráktól jövet. Háááát.....

Re: Általános 2009 júl. 05 22:27 #3116

..................

Ezen a fórumon írsz és megkérdezed ? :?: :?: :?: :)

Igen meg mert oda egy hétre nem megyek :P
Az nekem kevés.

Re: Általános 2009 júl. 05 22:21 #3115

..................

Ezen a fórumon írsz és megkérdezed ? :?: :?: :?: :)

Re: Általános 2009 júl. 05 22:04 #3114

Re: Általános 2009 júl. 05 07:36 #3109

Sziasztok Babu vagyok szekalmi Nővére!
Mi tavaly az Aetrionba voltunk!az egyik emeleti szoba volt a mienk.Nagy teraszunk volt.A szállással megvoltunk nagyon elégedve!Szekalmi Thasszoszi fotóinál megtaláljátok a szállásról készült képeket (picassaweb)Most készülünk Toloba.Már csak 29nap van hátra.Nemtudom milyen lesz az út busszal.Tavaly semmi problémánk nem volt vele.Ha hazaérkeztünk fogok írni!Mindenkinek szép nyarat kívánok aki meg megy nyaralni élményekben gazdag nyaralást!!!

Re: Közlemények! 2009 júl. 04 15:11 #3108

Sziasztok!
Mi voltunk ott amiről az Ági írt,meg kell mondjam valami nagyon jó volt.Igaz mi mind ismertük egymást,mivel együtt mentünk a magyar határtól,Volt aki aznap este ért oda,de velük is már telefonon beszéltünk előtte.Nagyon jó volt,az Ági marha jó fej,mindenben segít és nagyon közvetlen.
Egy másik alkalommal megbeszélés szerint találkoztunk a Tratában és hála Áginak és Pánosnak ,rittyentettek nekünk egy kis bemutatót a Görög estről.Nagyon jót mulattunk,Pános táncolt,Ági pedig beavatott bennünket a táncművészetük világába.
Az étteremről csak jót tudok mondani,nagyon sokszor voltunk ott a 10 nap alatt.A magyar étlap sokat segít,mert csak itt van,a kiszolgálást tanítani kellene nálunk,a kaja padig nagyon finom és hatalmas adag.

Re: Általános 2009 júl. 04 08:45 #3106

Robi, ha pár mondattal is jellemeznéd a tolói vakációdat...

Szia Pamag!
Megnézem talán még ma,de most megyek nemsokára pancsikálni.

Re: Általános 2009 júl. 04 08:43 #3105

Szia Ági!
Jelentem én írtam: www.hellasz.hu/travel/index.php?m=14&id=29 - www.hellasz.hu/travel/index.php?m=14&id=29
Erre soha nem vagyok rest :D
Ui:Valaki csak igér,valaki meg cselekszik!

Re: Általános 2009 júl. 04 06:09 #3104

Kedves Bocsika!
A te írásod bárhogy jó nekünk szerintem.

Robi!
Akkor olvasd el,és mondj véleményt!
Ti is ebbe az apartmanba készültetek nem?
Egy kis bor esetleg ,nincs?

www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=208:ifigenia-apartman-es-studio-i-hegyi-&catid=58:skala-potamia-centrum-partszakasz&Itemid=129#yvComment - www.thasos.hu/index.php?option=c ... #yvComment

Úgy szeretnénk, ha segítenétek a többieket a szállásokm kipróbálása után egy véleményezéssel. Ez segítség a szállásadónak is arra, hogy min kell esetleg fejlesztenie, és legfőbb segítség a szállásválasztáson gondolkodó vendég részére. Én elfogult lehetek bizonyos szállásákkal, de ti lakva mindig az átélt tapasztalatot tudjátok adni. Katikám, ird be ide a szállás véleményezéséhez.

Annyian hazamentetek már, mindannyian megigértétek, hogy írtok. Szinte minden szállásból voltak már hazautazok, de eddig senki nem írta meg a szállás véleményét. Várom tehát hogy írjatok. Köszönöm ezt a segítséget.

Re: Általános 2009 júl. 03 23:57 #3103

Na, jobban megnéztem a moderátori panelt, és végre áttettem a Gasztronómia topikba az odavaló hozzászólásokat.
:)

Re: Általános 2009 júl. 03 22:00 #3102

Nyitottam egy új topikot Akik hűtlenek Thassoshoz - nyaralások más helyszíneken címmel.
MINDENKI élményeit szívesen olvassuk!
Robi, ha pár mondattal is jellemeznéd a tolói vakációdat...
És Szekalmi nővére, Babu jelentkezésére is számítunk, na meg Veruséra is!

melléklet nem található

<!-- ia0 -->számgép egér.gif<!-- ia0 -->

Re: Általános 2009 júl. 03 20:13 #3099

Hagyjad már, fél 3-kor indulok fuvarba a Dunántúlra.

Akkor irány bubukálni :P

Oldalmegjelenítési idő: 0.479 másodperc