Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 03 19:16 #3098

Egy kis bor esetleg ,nincs?

A jó kis Rose-t ott kint megittam :)
Elolvasom és igen jövőre már én is ott leszek,ha minden jól megy.

Kint mi is ittunk hazai pálinkát/Márton és lányaí Málnát/

egy kis görög Tsipurót,és mazsola bort.Efiék jó házigazdák voltak,az alkohollal a némi nyelv nehézségeket is átléptük!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 03 19:11 #3097

A jó kis Rose-t ott kint megittam :)
Elolvasom és igen jövőre már én is ott leszek,ha minden jól megy.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 03 19:08 #3096

Kedves Bocsika!
A te írásod bárhogy jó nekünk szerintem.
Üdv:Robi

Robi!
Akkor olvasd el,és mondj véleményt!
Ti is ebbe az apartmanba készültetek nem?

Re: Általános 2009 júl. 03 18:59 #3095

Csak vigyázz éjcaka :lol: nehogy gond legyen.

Hagyjad már, fél 3-kor indulok fuvarba a Dunántúlra. Azt mondod, szaladós lesz...?

Hát ha 5 kg-ot betermelsz a bendőbe akkor téglát tegyél a pedálra :lol:
De én nem tudom a te kapacitásodat!

Dinnyéből nagyjából annyi. De csináltunk barack, meg gyümölcslevet is, és a rézelejéből nyalogattam rendesen. Úgyhogy, ha most ezt megtámasztom egy mítosszal, átcsaphat drámába...

Re: Általános 2009 júl. 03 18:51 #3094

Hagyjad már, fél 3-kor indulok fuvarba a Dunántúlra. Azt mondod, szaladós lesz...?

Hát ha 5 kg-ot betermelsz a bendőbe akkor téglát tegyél a pedálra :lol:
De én nem tudom a te kapacitásodat!

Re: Általános 2009 júl. 03 18:48 #3093

Re: Általános 2009 júl. 03 18:42 #3092

Re: Általános 2009 júl. 03 18:38 #3091

Csak Cserrobit húztam vele...

Tiszta ideg vagyok bontok is egy Mythost :örül:

Vazze... Ne csináld, dinnyét eszek...

Re: Általános 2009 júl. 03 18:35 #3090

Csak Cserrobit húztam vele...

Tiszta ideg vagyok bontok is egy Mythost :örül:

Re: Általános 2009 júl. 03 18:31 #3089

Szekalim!
Jó ez így,gondolom élvezhetőbb így mint mondatonként leírva.Vagy mégse?

Valóban.... Csak Cserrobit húztam vele...

Re: Általános 2009 júl. 03 18:30 #3088

Kedves Bocsika!
A te írásod bárhogy jó nekünk szerintem.

Re: Általános 2009 júl. 03 18:22 #3086

Szekalim!
Jó ez így,gondolom élvezhetőbb így mint mondatonként leírva.Vagy mégse?

Re: Általános 2009 júl. 03 18:15 #3085

Szia Bocsika!
Neked is megvan a 43! Mondatonként kéne a beszámolót írni, és beelőzöd Cserrobit...

Re: Általános 2009 júl. 03 18:12 #3084

Robi!
Gratulálok!!!

Re: Általános 2009 júl. 03 18:11 #3083

Százados lettem :örül: :örül: :örül:

És 500-nál őrnagy...

Re: Általános 2009 júl. 03 18:10 #3082

Jó kis buszozás lesz azt megmondom.
Párnázza ki a popóját :lol:

Gyárilag ki van...

Re: Általános 2009 júl. 03 17:06 #3081

Százados lettem :örül: :örül: :örül:

Re: Általános 2009 júl. 03 17:04 #3080

Jó kis buszozás lesz azt megmondom.
Párnázza ki a popóját :lol:

Re: Általános 2009 júl. 03 17:00 #3079

Szia!
És hol fognak lakni,ha nem titok.? Kocsival mennek?

Helló!
Nem titok, csak még nem kérdeztem tőlük. Utazási irodával mennek, busszal. Nem tom melyikkel, de megkérdezem. Ugyanott fizettek be, mint tavaly Thassoshoz.

Re: Általános 2009 júl. 03 16:37 #3078

Helló Cserrobi!
Szuperek a képek, nekem pláne, mert nővéremék hűtlenek lettek Thassoshoz, és most Tolóba mennek. Lesz némi infójuk, mert arrafelé ugye, nincs ilyen baba kis fórum. A leírást nagyon várom én is, jobbulást a kis popidnak. (Nekem három napig állva-ülhetnékem volt...)

Szia!
És hol fognak lakni,ha nem titok.? Kocsival mennek?

Re: Általános 2009 júl. 03 14:51 #3077

Mi is ez a könyv??? :roll:

Szia Tizzy!
Ez egy fantasztikus könyv és az a címe: Vojáki-Nagy Andrea:
Hellász rabságában

És ha gondolod akkor itt meg is tudod rendelni : bookline.hu/search/search!execute.action?tabname=konyv&searchfield=Hellasz+rabs%C3%A1g%C3%A1ban - bookline.hu/search/search!execut ... g%C3%A1ban

Húúú!! Nagyon szépen köszönöm! :örül: :örül: :örül: :örül:
Épp tengerparti olvasmányokat hajkurászok és ez pomnt jól is jön majd!!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

Re: Általános 2009 júl. 03 13:52 #3075

Szia Tizzy!
Ez egy fantasztikus könyv és az a címe: Vojáki-Nagy Andrea:
Hellász rabságában

És ha gondolod akkor itt meg is tudod rendelni : bookline.hu/search/search!execute.action?tabname=konyv&searchfield=Hellasz+rabs%C3%A1g%C3%A1ban - bookline.hu/search/search!execut ... g%C3%A1ban

Re: Általános 2009 júl. 03 13:43 #3074

Sziasztok!

Már csak pár óra és indulunk!!!! :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül:
Nagyon nagyon izgulunk!
Amint hazajöttünk írom a beszámolót!
Addig is mindenkinek szép nyarat!! 8)

Balesetmentes utazást és gyönyörűséges időt az ottlétetek alatt!! :D

Re: Általános 2009 júl. 03 13:07 #3072

A hellaszos vojandi írta. Szó van benne Thassosról is többek között. Alig várom, hogy olvashassam

Szia Honey!
Isteni ez a könyv!
Én mikor kimentem lecsüccsentem egy pálmafa alá a tengerparton és nekiláttam és azon kaptam magam hogy már 50 oldalt kivégeztem.Gyorsan el is dobtam mert gondoltam,ha egy nap alatt kivégzem akkor mi marad a többi napon.Így is kivégeztem 5 nap alatt :D.
Nagyon jó kis könyv és már várom a többit is.
Remélem Andi tud úgy írni ahogy én olvasni :P

Re: Általános 2009 júl. 03 11:48 #3070

qne!
Jó utat, élménydús nyaralást! Várunk haza a beszámolóval és a képekkel!
......
Néhány perce megszabadultam jónéhány forintocskától, mivel átutaltam az utazás összegének hátralékát. Csoda jó dolog az internet, minden egy kattintás ! Immáron hivatalosan és teljes összegben is befizettem a thassosi utat. Alig 30 nap és indulás.
Rendeltem egy könyvet a neten, ma kaptam meg.A hellaszos vojandi írta. Szó van benne Thassosról is többek között. Alig várom, hogy olvashassam, de ma más, fontosabb vár még rám: irány a méhes, pergetni kell a napraforgómézet!!!

Oldalmegjelenítési idő: 0.156 másodperc