Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 jún. 29 21:08 #3028

Jó utat és időt, programot azoknak, akik nemsokára indulnak a csodás Thassosra! Nekem is már csak pár nap :D (Kár, hogy a Kriszti még nem válaszolt a levelemre...)
Jaj, ez a link jól jött az étteremről :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 29 20:33 #3027

Hali!

Akkor mi találkozhatunk is esetleg, 6-án érkezünk :örül:
A parton egyszerűen fel lehet ismerni majd a családot Borsod sörös napernyő lesz a jelzőtáblánk :Sirvaröhög:
( persze ha nem marad itthol :mrgreen: )

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 29 13:29 #3026

Sziasztok!
Még egyszer szeretném megköszönni, hogy így fogadtatok és a jókívánságokat is!!!!! :D
Már csak 4et alszunk és go Thassos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül: :örül:
Hvégén bevásároltunk mindenféle kellékeket naptej fürdőruci, bícses póló uramnak... 8)
Igen nézem én is 1folytában az időjárást, de gyönyörű időt mond, igazi nászutasat! :wink:
Kölyök: Skala Potamiaba megyünk júli 3án!
Jelentem lepedő kimosva, alig várja, h leterítsük a parton! :D

Re: Általános 2009 jún. 29 08:33 #3025

Pamag!
Nagyon ügyi vagy!

Re: Általános 2009 jún. 28 22:48 #3024

Re: Általános 2009 jún. 28 19:04 #3023

..............
Tarts ám rendet míg nem vagyok itt! :D :shock: :lol:

Igenis !!!
:D :D :D :D :D

Szigorú legyél és igazságtalan, mint én :!: :wink: :D

1 óra és indulunk. Bár egy kicsit lehet, hogy késünk vele. :)

Re: Általános 2009 jún. 28 18:37 #3022

..............

Igenis !!!
:D :D :D :D :D

Re: Általános 2009 jún. 28 16:03 #3020

Jó utat!<!-- ia0 -->autó1.gif<!-- ia0 -->

Köszönjük!

Re: Általános 2009 jún. 28 15:13 #3019

Jó utat!<!-- ia0 -->autó1.gif<!-- ia0 -->

Re: Általános 2009 jún. 28 15:06 #3018

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Igyekszünk jól érezni magunkat. Remélem nem jön közbe semmi.
Addig is írjatok a fórumra, hogy legyen mit olvasnom, ha megjöttem. :)
Aki még nem volt annak jó készülődést, a ki már volt annak jó sztorizgatást, (aki meg idén nem megy az ne bánkódjon, majd megy jövőre).

5 óra és indulunk.
Úgy látom jelenleg nincs a határon sem nagy sor.

Re: Általános 2009 jún. 28 09:58 #3013

Balázs!!!
Nagyon jó időt nektek,és mindentől mentes utat!!!
Áginak pusz!

Re: Általános 2009 jún. 27 20:53 #3012

Balázs!
Jó utat, érezzétek jól magatokat, és ami még asszem elkél, jó időt.

Köszönjük!

Ami azt illeti az elkövetkező két hétre nem jósol esőt. Remélem igazuk lesz.
www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=netweather&traveler=0&locCode=EUR|GR|GR023|THASOS&metric=1 - www.accuweather.com/world-foreca ... S&metric=1

Re: Általános 2009 jún. 27 16:43 #3011

Balázs!
Jó utat, érezzétek jól magatokat, és ami még asszem elkél, jó időt.

Re: Általános 2009 jún. 27 15:18 #3010

Hogy még hányat kell aludnotok!
(Amúgy persze hogy hiányzol...)
Jó pakolást, és jó nyaralást!
:nyalóka:

1-et :!: , egy nagyot, hogy a következő éjszaka ne legyek nagyon fáradt. :)
De edzettem hétfőn, mert csak hajnali fél 5-kor feküdtem le az éjszakai meló miatt.

Holnap este legkésőbb 10-kor indulás. De idén megpróbálunk egy kicsit előbb indulni (7-8 óra körül), csak tartok tőle, hogy Röszke még dugulni fog. Most 2 óra és növekvő a várakozási idő. :( Tompa felé meg nem tudom, hogy kerüljünk-e. Tiszasziget semmiképpen nem játszik, mert olyan korán biztosan nem indulunk.

Re: Általános 2009 jún. 27 15:09 #3009

Hogy még hányat kell aludnotok!
(Amúgy persze hogy hiányzol...)
Jó pakolást, és jó nyaralást!
:nyalóka:

Re: Általános 2009 jún. 27 14:58 #3008

Balázs!
:ébresztő: ?????

Hiányzom?
Pakolunk, rohanunk, ...................
Az idő múlik, és még nem jól állunk. :(
De legalább úgy néz ki, hogy mehetünk.

Re: Általános 2009 jún. 27 14:40 #3007

Balázs!
:ébresztő: ?????

Re: Általános 2009 jún. 26 21:55 #3004

Hasonlóan az előttem szólókhoz, kívánok én is csodálatos, élményekkel és szerelemmel dús, felejthetetlen nyaralást a nászutasoknak!
Ti mikor mentek pontosan? Melyik városba? (Lehet, hogy írtátok, de én nem vettem észre :D)

Jaj, de jó, hogy írtátok a lepedőt a tengerpartra!

Re: Általános 2009 jún. 26 11:46 #3002

qne szia

Mi 2 éve voltunk busszal Görögországban. Asprovaltáig sikerült eljutnunk :-) Mi megkérdeztük az utazási irodát van-e megszabott csomagmennyiség. Azt mondták nyugodtan csomagoljunk, olyan nem volt még, hogy ne férne be a buszba, de ha lehet a zongorát hagyjuk otthon :mrgreen:. Tehát csomagoltunk bőven, mert 3 gyerekkel mentünk, ebből a legkisebb akkor volt 14 hónapos. Persze a fele cucc sem kellett, de mint első utazók bebiztosítottuk magunkat :lol:
Szerintem tisztázd le az irodával mit, mennyit lehet vinni, nehogy meglepetés érjen induláskor.

Sok boldogságot nektek!

Re: Általános 2009 jún. 26 11:25 #3001

Szia Qne!
Reggel nagyon korán ér a busz a határhoz, (a vámmentes bolthoz). Nem tudom, de szerintem akkor még nincs nyitva. Ha tévednék bocs, javítson ki, aki tudja. menetbe nem áll meg ott a busz vásárlás céljából (se).
A buszra fel lehet vinni 1-1 táskát. Ne legyen túl nagy. Ha emeletes busszal mentek, ott az emeleten van a fejetek fölött polc a poggyásznak, de a földszinti ülések fölött nincs. Ott csak a lábatoknál lehet a táska v. hátizsák. A közlekedő folyosókra nem célszerű pakolni, mert zavarja a közlekedést valóban. A határnál meg egyébként is szabaddá kell tenni. A poggyász tekintetében általában 1-1 bőrönd/utazótáska per fő az elfogadott a buszon, de ettől azért vannak lényeges eltérések fölfelé. Az Apollonos sofőrök nagyon tutik.
Gratulálok az esküvőhöz, szép nyaralást nektek!

Re: Általános 2009 jún. 26 10:06 #3000

A partra levivős lepedő nem vicc. Az ottani homok annyira agresszívan tapad, és dörzsöl, mint a smirgli, hogy elkél a lepedő. Ha a dohányosok összefognak, és a görög beléptetésnél sokan vannak, talán meg lehet győzni a sofőrt, hogy a senki földjén hagy szaladjatok be a vámmentesbe. Az országban már nem olcsó. Motorra én sem tudok konkrét árat, csak annyit, hogy viszonylag olcsó. Skala Potamiában több helyen is van kölcsönző.
Nászútra (és én is hagy kívánjak sok-sok boldogságot), a legszebb helyet találtátok. Itt minden van, ami Görögország. Álomszép partok, magas hegyek, dús növényzet, kedves emberek. Természetesen ha megjöttetek, Tőletek is várunk egy beszámolót!

Re: Általános 2009 jún. 26 09:55 #2999

Igen igen, a honlapot már szét néztem :lol: nagyon jól össze van minden infó szedve, sokat gyűjtöttem (a legtöbbet) innen és a szállásos hírlevelet is olvastam. Egyre jobban azt érzem, hogy a legjobb helyet választottuk!!!!! 8) Párom nagyon szeret túrázni és imádjuk a gyönyörű tájakat! Az Alföldöni is el tudunk merengeni órákat hát még egy ilyen csodálatos helyen!
Néztem a vám-és püőrség oldalát, csak azt találtam meg, h mennyit lehet behozni, lehet béna vagyok, még keresem! Mesélt olyat a kollégám, hogy volt olyan buszos út, amikor a kedves macedón határőr elkobozta, persze saját fogyasztásra az utasok cigijét stb,pedig nem volt több a megengedett mennnyiségnél... már teljesen kőkemény dohányosnak tüntetem fel magam, pedig ha ki is viszünk egy csíkkal, az 2-nknek még lehet sok is lesz... :dohányzós:
Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat!!! Annyira jó érzés ezeket hallani!!! :) Nagyon boldogok vagyunk, h összekötöttük az életünket és hogy ezt egy csodálatos nászúttal fejelhetjük meg... hát nem találunk szavakat!
Apropó busz: mennyi csomagot lehet vinni? Azt hallottam, h fel az utastérbe egy hátizsákot, ami mondjuk kézipoggyásznak minősül...

Re: Általános 2009 jún. 26 09:38 #2998

Magát a honlapot nézted, ugye? <!-- w --><a class="postlink" href="www.thasos.hu-www.thasos.hu
:szgep:

Re: Általános 2009 jún. 26 09:33 #2997

És csatlakozom bocsikához : sok boldogságot Nektek!
:ördögűző: :szerenád:

Re: Általános 2009 jún. 26 09:32 #2996

Szia!
Nagyon szuper lesz a sziget,és tetszeni fog,főleg ha becsülitek és szeretitek a természeri értékekeket!!
A dohányáru árait én sem tudom, sajna a motorbérlésnélsem tudok segíteni. Mi autót béreltünk, azzal jártuk be a sziegtet, 3 napra, kevés volt! Egy nap buszoztunk a fővárosba, és el is repült az egy hét. Magyar jogsival béreltünk mi is autót, elfogadták, de ha főzezon van, és odaértek, érdemes rögtön elindulni,még ha csak 2-3 nap múlva is kellene a motor,mert mi autónál úgy jártunk,hogy előző nap keztünk el megfelelőt keresni,és sok helyen már nem tudtak autót adni másnapra (ez volt utószezonban, Skala Potamiaban!!).
Az apartmanban otthoni fürdéshez van törölköző, a partra kell vinni. Mi is lepedőt vittünk,azt tettük alulra, arra a törölközőt, és így nem lett annyira homokos a törölköző! De lehet sok parton napágyat is bérelni. Ha van, érdemes kivinni,vagy kinn venni pár euroért (4-5eur) napernyőt, és azt le lehet szúrni a szabadstrandon.
Busszal mentünk mi is, semmi gond nem volt,nagyon jól tartottuk az útitervet időben. Arra számítani kell, ha megáll,hogy a mosdókban eléggé tolongás van, mivel több magyar busz kíséri egymást egészenGörögo.-ig. Mindenképp érdemes vinni plédet,mert éjjel nagyon hideg van, és zárt cipőt, zoknit.

huh, ez tényleg gyors volt! :shock: :lol: Köszönöm! :)
A gyakorlati kérdések (bemásolva): dohányárút mennyiért lehet venni a szigeten? Azt hallottam, hogy van limit a határnál, hogy mekkora mennyiséget lehet kivinni, ill. hogy közvetlenül a görög határ mellett van egy bolt, ahol olcsóbban jut az ember lánya fia alkoholhoz stb akár ajándékba is. Árakkal kapcs. még a motorbérlés érdekelne minket és az, hogy elég-e hozzá a Mo-i jogsi.
Ezek lennének így hirtelen, sokmindent (több 10 oldalnyi infót) már összeszedtünk szállásról, látnivalókról.... jajj, még az jutott eszembe, h azt olvastam, h törölközőt vinni kell a parti fürőzéshez, de a szálláson (mi a Melidában leszünk) adnak az ottani zuhanyzáshoz? Vagy azt is vigyünk?
bocsi, csak annyi minden kavarog a fejemben! :oops:
Buszos úttal kapcsolatban tudok infót kérni itt valakitől?

Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc